«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τι έγκλημα συντελείτε στην Αμφίπολη κατά των Ελλήνων και του Ελληνισμού;;;


Ξεκινώντας να γράψω για ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά τους Έλληνες και τον Ελληνισμό, διάβασα πολλά κείμενα από διάφορους συγγραφείς, που ο καθένας έδινε την δική του ερμηνεία αυθαίρετα, αλλά κυρίως διαπίστωσα ότι σχεδόν όλοι ήταν κατευθυνόμενοι και παραπλανητικοί.

Κατάλαβα ότι κάποιο φόβο προκαλεί το άκουσμα ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Ειδικά στους Εβραίους και τους χριστιανούς.

Έκαναν τα πάντα να αποπροσανατολίσουν με ψεύτικες πληροφορίες για το που μπορεί να βρίσκεται ο τάφος ή το σώμα του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

Διάβασα ότι μπορεί να είναι σε τάφο με άλλο όνομα στα υπόγεια του Βατικανού, ή ότι είναι σε άγνωστο μέρος της Αιγύπτου. Όσοι αρχαιολόγοι πλησίαζαν σε μέρη που θα έβρισκαν πληροφορίες ή θα σαμποταρίζονταν ή θα σταματούσαν την ανασκαφή.

Ειδικά την τελευταία στην Αίγυπτο που πήγε ο Εβραίος και απείλησε έμμεσα  και ειρωνεύτηκε την αρχαιολόγο,  με έβαλε σε σκέψη πολύ σοβαρή, όταν γνωρίζω ότι οι Εβραίοι μισούν τους Έλληνες θανατηφόρα και μάλιστα το μίσος τους αυτό το εορτάζουν με την λεγόμενη κάθε χρόνο εορτή (ΧΑΝΟΥΚΑ) αναρωτήθηκα με τα συμβάντα στην Αμφίπολη τι έγκλημα συντελείτε εκεί όταν έχουμε μια βουλή που κρατείτε από Εβραίους δεκαετίες  και σήμερα από πληθώρα υπουργών γραμματέων και φαρισαίων. Παρακάτω σας έχω έναν σύνδεσμο για να μάθετε για το μίσος των Εβραίων κατά των Ελλήνων.

ΧΑΝΟΥΚΑ

  Διαβάστε και σε αυτόν τον σύνδεσμο http://kyklwpas.blogspot.gr/2014/07/blog-post_55.html

Σκεπτόμενος το αλαλούμ των δηλώσεων  αναρμόδιων με την ανασκαφή, που άλλα έλεγαν την μια ημέρα και άλλα την άλλη, κατάλαβα ότι κάτι βρόμικο παίζετε στην Αμφίπολη, που έχει να κάνει με την διεθνή πολιτική, αλλά και με την θρησκεία των χριστιανών που έκαναν τα πάντα να ξεκληρίσουν και να αφανίσουν τους Έλληνες και τον Ελληνισμό.

Δεν μπορώ να πω ότι το σώμα του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ βρίσκεται ή βρισκόταν στην Αμφίπολη. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο τάφος και το μνημείο είναι του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!

Τα λίγα στοιχεία που τους ξέφυγαν και είδαν το φως δηλώνουν το σκεπτικό μου.

Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά. Ένα τέτοιο μνημείο δεν μπορούσε να το χρηματοδοτήσει ιδιώτης και να εκτελεστεί  σε τέτοια έκταση και μέγεθος εκείνον τον καιρό.

 Έχουμε σίγουρη  χρονολογία πότε κατασκευάστηκε και από ποιον.

Έχουμε τον πανάκριβο περίγυρο του μνημείου.

Ολόκληρου λόφου από μάρμαρο καλής ποιότητος,  που σε αρκετά μέρη έχουν το σήμα του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,  που βρίσκεται στην περικεφαλαία του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, γιατί να υπάρχει το σήμα αυτό και όχι κάποιο άλλο;;; 

 

 

Μέσα στους χώρους του ταφικού μνημείου υπάρχουν σχέδια που υπάρχουν μόνο σε ότι αφορά τον ΜΕΓΑ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ  τα οποία υπάρχουν σε όλη τη γη διάσπαρτα, σε κίονες, αγάλματα, προτομές, κ.α. Ποιος μας λέει ότι ακόμα και το ψηφιδωτό στον προθάλαμο δεν καταστράφηκε σε εκείνο το σημείο από τα τομάρια που λέγονται αρχαιολόγοι για να κρύψουν το κεφάλι του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ;;;

Γνωρίζουμε ότι αυτοί που πολέμησαν και αγαπούσαν αληθινά τον ΜΕΓΑ Στρατηλάτη δεν θα άφηναν το σώμα του σε κοινή θέα να το βρομίσουν, ή να το συλήσουν, σκυλέψουν.

Διαβάζοντας ένα πόνημα καταπληκτικό που πρόσφατα έγραψε ο Φίλος μου και συγγραφέας Λεωνίδας Μπίλλης με τίτλο ΟΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ Σύμβουλοι της Διοίκησης του Ηγεμόνα,  Εκδόσεις Εκπαιδευτικών Υπηρεσιών, Αριστοτέλους 22 Αθήνα 10433- τηλ 2105239120 σας συνιστώ να το διαβάσετε, είναι καταπληκτικό, είναι από τα βιβλία που δεν σε αφήνουν να μην το διαβάσεις‼!

Μέσα στους ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ  βρήκα τα στοιχεία που μου έλλειπαν για να βεβαιωθώ ότι το σώμα και τον τάφο του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ δεν θα το άφηναν απροστάτευτο αυτοί που το αγαπούσαν  αληθινά.

Τι σημαίνει Σωματοφύλακες,  άνθρωποι ορκισμένοι από αγάπη σε αυτόν που θα φυλάξουν εν ζωή και μετά τον θάνατο το σώμα του. Αφού σε όλους τους λαούς της γης είχε πάρει θεϊκή μορφή  ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και ίσως και για τους πολύ στενούς φίλους του.

Διαβάζοντας λοιπόν τους Σωματοφύλακες βλέπουμε ανθρώπους δίπλα του που τον λάτρευαν και οι οποίοι αποκρύπτονται από την ιστορία με αναφορές αλλοπρόσαλλες και ξεχωριστά κάθε φορά,  κάθε σωματοφύλακας με την πλατειά έννοια της λέξης σωματοφύλακας σίγουρα έκανε το καθήκον του, ακόμα και αν ανάμεσα τους ήταν και ο δολοφόνος του.

Ας τους δούμε ποιοι ήταν;

Στην σελίδα 9 μέχρι την σελίδα 18 θα βρείτε Πρόσωπα και θεότητες, εκεί θα δείτε και τους σωματοφύλακες του ΜΕΓΑ Στρατηλάτη.

Θα σας αναφέρω μερικά από τα βασικά πρόσωπα που έπαιξαν ρόλο βασικό ώστε να μην σκυλευτεί ποτέ το ιερό σόμα του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

1)      Μαρσύας Βασιλικός Εταίρος και δραματογράφος της εκστρατείας καταγόμενος από την Πέλλα. Παιδικός φίλος των οκτώ Σωματοφυλάκων- Σύμβουλος της Ανώτατης Διοίκησης του Ηγεμόνα ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. Κύριος αφηγητής του παράγοντος έργου.

2)      Ηφαιστίωνας Σωματοφύλακας – Σύμβουλος της Ανώτατης Διοίκησης του Ηγεμόνα ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, καταγόμενος από την Πέλλα.

3)      Πτολεμαίος Σωματοφύλακας- Σύμβουλος της Ανώτατης Διοίκησης του Ηγεμόνα ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,  Καταγόμενος από την Εορδαία.

4)      Λεοννάτος Σωματοφύλακας – Σύμβουλος της Ανώτατης Διοίκησης του Ηγεμόνα ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, καταγόμενος από την Λύγκο ( Φλώρινα ).

5)      Λυσίμαχος Σωματοφύλακας- Σύμβουλος της Ανώτατης Διοίκησης του Ηγεμόνα ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, καταγόμενος από την Θεσσαλία.

6)      Αριστόνους Σωματοφύλακας- σύμβουλος της ανώτατης διοίκησης του Ηγεμόνα ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, καταγόμενος από την Πέλλα.

7)      Περδίκας  Σωματοφύλακας – Σύμβουλος της Ανώτατης Διοίκησης του Ηγεμόνα ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, καταγόμενος από την Ορεστίδα (πρώην ) περιοχή της μολοσσικής Ηπείρου, σημερινό Αργος Ορεστικό.

8)      Πευκέστας Σωματοφύλακας – Σύμβουλος της Ανώτατης Διοίκησης του Ηγεμόνα ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, καταγόμενος από τη Μίεζα.

9)      Πείθωνας  σωματοφύλακας –Σύμβουλος της Ανώτατης Διοίκησης του Ηγεμόνα ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, καταγόμενος από την Εορδαία.

10)  Οι οκτώ  Σωματοφύλακες-Σύμβουλοι στην Ανώτατη Διοίκηση του Ηγεμόνα ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ γνωριζόντουσαν από παιδιά. Ήταν επιστήθιοι φίλοι  και αλληλέγγυοι σύντροφοι στις μάχες).

Υπάρχουν πλειάδα σύμβουλοι της ανώτατης διοίκησης του Ηγεμόνος  και συγγενείς των παραπάνω που μας αφήνει να καταλάβουμε ότι ποτέ δεν θα άφηναν το σώμα του στα χέρια του κάθε τυχάρπαστου να σκυλευτεί.

Εδώ μπορούμε να φανταστούμε ότι έφτιαχναν τάφους για κάθε αρπαχτικό και το σώμα το μετακινούσαν μέχρι την τελική θέση.

Αυτοί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι και ίσως και η επιθυμία του Μέγα Στρατηλάτη να ήταν η πατρίδα του.

Οι Σωματοφύλακες θα είχαν ανακαλύψει και τον δολοφόνο του και θα σκέφτηκαν ότι καλό θα ήταν να είναι γραμμένο το όνομά του κάπου και να βρίσκεται μέσα στον τάφο με το σώμα του στρατηλάτη.

Για αυτό βγάζω το συμπέρασμα ότι αν ο τάφος συλήθηκε λίγο μετά την ταφή θα το γνώριζε ο δολοφόνος και θα πρέπει να ήταν μεγάλος στο αξίωμα για να μπορέσει να συλήσει ένα μνημείο που χρειάστηκε τεράστια έξοδα για να στηθεί και χρόνο, αλλά και εργάτες, αλλά κυρίως να μπορεί να αποκρύψει την σύληση με τέτοιον θόρυβο που θα έκανε με την ανασκαφή για να συλήσει τον τάφο από ένα τέτοιο τεράστιο έργο.

 Άρα γυρνάμε στην Αμφίπολη, ένα τέτοιο μνημείο μόνο στον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ αρμόζει, που μπορεί να ήταν και δική του εντολή και επιθυμία‼!!

Φωνάζουμε διχασμένοι για τον επανελληνισμό και εδώ  στην Αμφίπολη συντελείτε το μεγαλύτερο σκύλευμα της  ιστορίας, από Εβραίους προδότες  και μισερούς χριστιανούς ηγέτες και πουλημένους δουλικούς αρχαιολόγους και ένα λαό που το μόνο που τον απασχολεί είναι να παρακολουθήσει Σουλεϊμάν‼!

Το ερώτημα καυτό με πόνο ψυχής για τους αληθινούς Έλληνες,  πιστεύεται ότι όλοι αυτοί οι πιστοί φίλοι του (Σωματοφύλακες) από την παιδική τους ηλικία με τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ θα επερχόντουσαν στην πατρίδα και θα άφηναν το σώμα του πίσω;;;

Εγώ λέω όχι και πάω παραπέρα το μνημείο Αμφίπολη έχει και άλλους τάφους πολλούς από κάτω για να παραπλανήσει τους επίδοξους εχθρούς του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. Το σώμα του ΜΕΓΑ Στρατηλάτη μπορεί να είναι μαζί με το σώμα κάποιου από τους φίλους του η συγγενή του μέσα στο μνημείο.

Σήμερα βλέπουμε μετά από μια έξαρση παγκόσμιου ενδιαφέροντος, όλοι ακόμα και οι Έλληνες το ξέχασαν τόσο γρήγορα και ασχολούνται με ποιος προδότης των 300 είναι καλύτερος για τα μικροσυμφέροντα του. Και στο μνημείο γίνεται άγρια σκύλευση της ιστορίας των Ελλήνων.

…………………………………………………..

Ο φόβος των Εβραίων για τους Έλληνες είναι τόσο βαθύς, που με τους αιώνες έχει περάσει στο DNA του λαού τους.

Δύο είναι τα απόλυτα σταθερά δεδομένα πάνω στα οποία μπορούμε να «χτίσουμε» τη σκέψη μας. Το πρώτο δεδομένο είναι ότι οι πανίσχυροι σήμερα Εβραίοι μισούν και φοβούνται τους Έλληνες. Αυτό είναι δεδομένο, εφόσον αυτό «γιορτάζουν» στη μεγαλύτερη εθνικοθρησκευτική τους γιορτή. Στη γνωστή Χανουκά γιορτάζουν το μίσος τους για τους Έλληνες και ξορκίζουν τον φόβο τους γι” αυτούς. Ο φόβος των Εβραίων για τους Έλληνες είναι τόσο βαθύς, που με τους αιώνες έχει περάσει στο DNA του λαού τους. Τόσο πολύ, που έφτασε στο σημείο να γίνει ένας από τους βασικότερους παράγοντες, που τους επιτρέπει την εθνική τους συνοχή και άρα την επιβίωση. Ακόμα και «ετοιμοθάνατοι» να είναι οι Έλληνες, αυτοί θα μαθαίνουν στα παιδιά τους να τους φοβούνται, γιατί αυτό συμφέρει το έθνος τους. Για όσο διάστημα θα υπάρχουν οι Έλληνες, θα μπορούν να επιβιώνουν κι αυτοί, οι οποίοι στηρίζουν την ύπαρξή τους στο μίσος τους γι” αυτούς.

Η συνέχεια στον παρακάτω σύνδεσμο.

http://www.pentapostagma.gr/2014/12/%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CE%B2%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%AF.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+pentapostagma+%28%CE%A0%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%93%CE%9C%CE%91%29#.VKIQ-YA0

Έγραψε και ανέλυσε

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>