«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ευχές προς τους συνέλληνες για το νέο έτος 2015

Λαέρτης ο Πύλιος 

Συνέλληνες,

Ο καινούργιος χρόνος  έφερε  εκλογές, τις κήρυξε… “ως οιωνός άριστος! ”, ο ερειπιώνας (αυτός που δημιούργησε ερείπια)  συμπατριώτης μας πρωθυπουργός,  μιμούμενος το θείο Όμηρο όταν  προ ετών τρισχιλίων εκήρυτται: «…Εις οιωνός άριστος!….» (Ιλιάδα Μ 243).

Αλλά ποιος έκαμε  πράξη τη συμβουλή του θειοτάτου αρχαίου ποιητού; Εκ της παρούσης ημών γενεάς «τις ημύνθη περί πάτρης;»

Ημύνθησαν περί πάτρης οι άστοργοι πολιτικοί, οι εκ περιτροπής μητρυιοί της ταλαίπωρης  μνημονιακής και φτωχοποιημένης πατρίδας ;

 

 

 Οι Οσφυοκάμπτες; οι Μαλιστάκηδες, οι Ναιμεναλλάδες; οι Αλλουβρεχείς;

Μα φυσικά όχι.

Άμυνα περί πάτρης δεν είναι οι σπασμωδικές, κακομελέτητες και κακοσύντακτες κομματικές επιστρατείες, ουδέ οι σκωριασμένες και αρρωστημένες εξουσιαστικές επιδεικτικότητες. Άμυνα πετρί πάτρης θα ήταν η ευσυνείδητη λειτουργία των θεσμών, η εθνική αγωγή, η χρηστή διοίκηση, η καταπολέμηση της διαφθοράς και της διαπλοκής και του πιθηκισμού, του διαφθείραντος το φρόνημα και εκφυλίσαντος σήμερα το Έθνος, η ενδυνάμωση του κοινωνικού δίκτυ προστασίας των αδυνάτων, η προστασία της κοινωνικής συνοχής και η πρόληψη της χρεωκοπίας.

 Οι ερωτήσεις που δημιουργούνται με το καινούργιο έτος, πολίτες της Ελλάδος, είναι:

-Τις ημύνθη περί πάτρης;

-Τι φταίει; μήπως φταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων;

Η απάντηση είναι μια και αληθινή:

Φταίνε οι πλάσσαντες τα ερείπια και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήτες της Ελλάδος (Παπαδιαμάντης Εφ. «Ακρόπολις», 1 Ιαν. 1896), και η δυναστική κομματοκρατία τους.

Σήμερα, ο καινούργιος χρόνος ήλθε μαζί με τις εκλογές. Και πάλιν επανέρχονται με το “ως οιωνός άριστος!….. ”Τι χρειάζονται οι οιωνοί;”

Οιωνοί είναι τα πράγματα.

Επομένως τα πράγματα τα διαχειριζόμεθα εμείς οι ίδιοι και για να μη λέμε κάθε φορά που έρχεται το νέο έτος : < Κάθε πέρσι και καλλίτερα>.

Για να μη συμβεί η παραπάνω διαπίστωση  για το ερχόμενο έτος 2015 και να μην είναι χειρότερο από το έτος το φεύγον, ας ακολουθήσουμε την ημέρα των εκλογών, και όχι μόνο, την συμβουλή του μέγιστου ελεύθερου πατριώτη Ρήγα Φεραίου:  “Όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά”.

 Η συμβουλή «οδηγός»  μας βοηθά να αποφασίσουμε αν θα στείλουμε αφενός τα κόμματα, της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και των λοιπών  ΔΕΦΟΜΕΝΩΝ (δέφω: τρίβω το πετσάκι να μαλακώσει)  να βρουν δουλειά και να ζήσουν τίμια και όχι εις βάρος των συμπολιτών τους ως δημόσιτα παράσιτα και αφετέρου να επιλέξουμε  αυτούς τους πραγματικά ικανούς, που θα εργαστούν πατριωτικά για να απελευθερώσουν το Έθνος από τους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους και θα επαναφέρουν την ευημερία στη κοινωνία.

Και θεόθεν το έτος 2015  είητε υγιαίνοντες και ευδαιμονείτε

Λαέρτης ο Πύλιος

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>