«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

…Αρμαγεδδών…

                 

29 /12/14

Το τι απειλές ακούνε τα αυτάκια μας τον τελευταίο καιρό από αυτούς που μας έφεραν σ’ αυτό το χάλι δε λέγεται.

Δε φτάνει που οδήγησαν τους μισούς Έλληνες στην ανεργία την εξαθλίωση και την ανυποληψία, τώρα προσπαθούν να γονατίσουν και τους υπόλοιπους, όσους ακόμα στέκονται όρθιοι, με απειλές και υποσχέσεις.  

Τις απειλές για επερχόμενη καταστροφή εάν αυτοί χάσουν τις καρέκλες τους τις ακούτε κάθε μέρα με διαγγέλματα από τον Πρωθυπουργό, τον Υποπρωθυπουργό και τους διάφορους Ντινόπουλους, σε συγχορδία με τους διεθνείς τοκογλύφους.

 

 

Τώρα με την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, (κατ’ ευφημισμόν Δημοκρατίας, γιατί στην πραγματική Δημοκρατία γίνεται διάλογος στη Βουλή και όχι με Προεδρικά διατάγματα να περνάνε οι νόμοι) βρήκαν δικαιολογία να εκβιάσουν άλλη μια φορά.

Αν δεν εκλεγεί Π.Δ. και πάμε σε εκλογές θα είναι καταστροφή για τη χώρα και θα κατηγορήσουν για άλλη μια φορά εμένα το λαό, πως με την άρνησή μου να υποκύψω στις απειλές και τους εκβιασμούς τους θα οδηγήσω τη χώρα σε νέα περιπέτεια όπως λένε, για την οποία όμως αυτοί είναι υπεύθυνοι.

Το πάνε από δω το πάνε από κει, πάλι εμείς είμαστε υπεύθυνοι, γιατί οι πολιτικοί ποτέ δεν αναγνωρίζουν πως αυτοί κάνουν λάθη.

Όλοι αυτοί ουρλιάζουν αφρίζοντας για επερχόμενο Αρμαγεδδώνα επειδή φοβούνται για την πολιτική τους επιβίωση και γιατί κινδυνεύουν τα δικά τους συμφέροντα και όχι τα δικά μας.

Οι άσπλαχνοι θέλουν να εκμεταλλευτούν ακόμα τον πόνο και την ελπίδα των καρκινοπαθών για ζωή και τους εκβιάζουν για να αρπάξουν την ψήφο τους πως αν δεν τους ξαναψηφίσουν δεν θα υπάρχουν φάρμακα για την θεραπεία τους.

Εδώ έχουν αφήσει τη χώρα χωρίς ΕΚΑΒ και γιατρούς, να πεθαίνει ο κόσμος αβοήθητος με μόνη ελπίδα να βάλει ο Θεός το χέρι του για να γλυτώσει το μοιραίο.

Και ύστερα σου λένε πως εάν γίνουν εκλογές και δεν ξαναβγούν οι ίδιοι για να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο θα χαθούμε.

Έξι χρόνια λιτότητας, μας έχουνε πιεί το αίμα με τη συνεχή φορομπηχτική τους πολιτική και το χρέος της χώρας αντί να λιγοστεύει μεγαλώνει με μαθηματική πρόοδο.

Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό εάν δεν υπάρχει μια κρυφή μαύρη τρύπα που την καλύπτουν, να καταπίνει τις θυσίες του λαού μας; 

Οι τοκογλύφοι δεν φοβούνται μπας και δεν πληρωθούν οι οφειλές που έχουμε σαν χώρα απέναντί τους, αλλά μήπως  γίνει έλεγχος στα ποσά που λένε πως τους χρωστάμε, όπως υποστηρίζουν οι ΑΝΕΛ και αποδειχτεί η μεγάλη απάτη τους εις βάρος της Ελλάδας με τα υπέρογκα και παράνομα πανωτόκια που υπέγραψε ο έσχατος Γιωργάκης Παπανδρέου.

Παρά την γενική κατακραυγή εναντίον του, έχει την τόλμη και το θράσος να θέλει να δημιουργήσει νέο κόμμα απευθυνόμενος σε όλους αυτούς που ντερλικώνανε τόσα χρόνια επί ΠΑΣΟΚ, γιατί μας θεωρεί εκτός από διεφθαρμένους αλλά και χαχόλους και πως θα έχουμε ξεχάσει ότι με δικές του υπογραφές έχουμε πέσει στα νύχια των διεθνών οικονομικών δολοφόνων.

Με νύχια και με δόντια, με απειλές και εξαγορές συνειδήσεων, αυτό πιστεύει ο λαός πως συμβαίνει, αγωνίζονται απεγνωσμένα για την πολιτική τους επιβίωση. 

Βιαστήκανε να κλείσουν μάνι μάνι την υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας του Χαϊκάλη, παρ’ ό,τι που και οι δύο πλευρές ομολόγησαν στον εισαγγελέα πως κατέγραφαν τις σκηνές των συναντήσεών τους, γιατί φοβηθήκανε μπας και βρεθεί κα νας νέος Πεπόνης ή Μουζακίτης και τους ξεβρακώσει.

Με τέτοιο μένος που έχουν οι Νεοδημοκράτες εναντίον του Καμένου, εάν είχαν την παραμικρή ένδειξη εναντίον του θα τον είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια.

Το βιαστικό κλείσιμο της υπόθεσης μου επιτρέπει να υποψιαστώ και να αναρωτηθώ ποιός είχε συμφέρον να κλείσει έτσι βιαστικά η υπόθεση και να μπεί στο αρχείο;

Γιατί ο Πρωθυπουργός έκανε μήνυση στον Χαϊκάλη που αποκάλυψε πως ο Αποστολόπουλος του είπε, πως ο Σαμαράς είναι ενήμερος και δεν έκανε μήνυση στον Αποστολόπουλο που έμπλεξε το όνομά του στην υπόθεση;

Αφήνω στην κρίση σας να βρείτε ποιός μπορεί να κρύβεται από πίσω, αφού αναλύσετε όμως την ουσία και όλα τα δεδομένα της υπόθεσης Χαϊκάλη.

Οι δημοσκοπήσεις, οι οποίες εγώ πιστεύω πως είναι καθοδηγούμενες, δείχνουν προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ.   

Ο ελληνικός λαός περιμένει εδώ και χρόνια να έρθει ο πολιτικός Μεσσίας να τον σώσει από τις κακοδαιμονίες που τον μαστίζουν, βγάζοντας όμως τον εαυτό του από τις δικές του ευθύνες, έτσι και τώρα περιμένει  τον ΣΥΡΙΖΑ να έρθει να τον σώσει.

Στο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκει μια εύκολη διέξοδο διαμαρτυρίας για όσα έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια από τα δύο μεγάλα κόμματα της συμπολίτευσης. 

Ο πνιγμένος απ’ τα μαλλιά του πιάνεται ή Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα.

Εάν δεν γίνει συνταγματική αναθεώρηση, να καταργηθούν τα προνόμια και οι ασυλίες των πολιτικών, να γίνει το ξεσκαρτάρισμα της πολιτικής και οι πολίτες πάψουν να στηρίζουν τους επαγγελματίες πολιτικούς της οικογενειοκρατίας,   ανθρώπους που δεν έχουν κολλήσει ούτε ένα ένσημο στη ζωή τους και δεν πάνε στο ειδικό δικαστήριο οι ένοχοι της καταστροφής μας,  σωτηρία δεν βλέπω να  υπάρχει.

Ξυπνήστε ρεεεε για να έχουμε καλή λευτεριά, γιατί καλή χρονιά δε βλέπω.

Θεόφιλος Αιγινήτης  

Ζωγράφος – Συγγραφέας    

       Nik Lampiris nlampiris16@hotmail.com

Μοιραστείτε το!

3 comments to …Αρμαγεδδών…

 • Περαστικος

  Εκανα και εγω ενα γκαλοπ ετσι σε μερικους γνωστους,φιλους,και αλλους. Τους ρωτησα: Τι λεει; θελετε να παμε σε εκλογες; Οι 5 στους 10 απαντησαν το ιδιο. ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΓΑ…
  Θα πεσει πολυ γελιο στις εκλογες. Ο Αλεξης εχει κλασει μεντα γιατι σου λεει εχω μαζεψει εδω ολο το πρωην πασοκ που καταληστεψε την χωρα, μολις βγω κυβερνηση τι θα κανω παναια μου!!!Αλλοι διαφοροι αριστεροι ειναι σοκαρισμενοι μονο και μονο με την ιδεα οτι θα κυβερνησει επισιμα πλεον η αριστερα, και δεν ξερουν τι βρακι να φορεσουν για να μην τους φυγει το σκατο και παει στην πλατη απο το τρεξιμο.
  ΚΚΕ; ΚΚΤ; ΚΚΣ; ΚΚΒ; ΚΚΑ; ΚΚΑΦΡΙΚΑ οτι στο διαολο ειναι τελος παντων αυτο το κομουνιστικο κομμα, θα τα δωσει ολα για ολα για να μπει στην βουλη. Αν δεν μπουν θα χεστουν στο ταλιρο οι ψυχιατροι και ψυχολογοι. Αλλοι διαφοροι τενεκεδες οπως ποταμι,ανεξαρτητοι χαζοελληνες,παπανδρεου ξερω γω και κτλ διαφοροι λεκεδες ειναι για τα πανηγυρια, ενω ξερουν οτι θα φανε σκατα στις εκλογες το παλευουν γιατι εχουνε λερωμενη την φωλια τους.Υπαρχει περιπτωση να δουμε και τον Λαζοπουλο να φτιαχνει κομμα.
  Οι μονοι κερδισμενοι σε αυτην την περιπετεια ειναι οι μαλακοκαυλιδες της χρυσης αυγης,οι μισοι εκει μεσα στους βουλευτες ειναι τελειως αχρηστοι για την πολιτικη ζωη του τοπου, αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα. Φανταστειτε μονο τον Γερμενη ως εμψυχωτη του λαου και του εθνους χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.

 • Περαστικος

  Πραμα! Οπως λενε και οι κρητικοι.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>