«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γιατί έγινες βουλευτής;;; Για να εκπροσωπείς τον ελληνικό λαό στην βουλή;;;

ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι????

Όχι βουλευτής, αλλά βολευτής‼!

Αγαπητέ αναγνώστη  η μεγαλύτερη  επιχείρηση, με σίγουρα κέρδη είναι η σημερινή βουλή‼!

Μαγαζί που το πληρώνουν οι πελάτες χωρίς να αγοράζουν τίποτα και σου πληρώνουν ακόμα και τα κωλόχαρτα, τα παπούτσια που τρίβεις καθισμένος στα έδρανα της απάτης‼!

Πουλάς χαιρετούρες, υποσχέσεις, μερικά αγκαλιάσματα, άντε και μερικά σκυψίματα και μετά κάθεσαι και περιμένεις, παίρνεις και τους υπνάκους  σου, κάνεις και τις δημόσιες σχέσεις σου, παίζεις και κανένα παιχνιδάκι στο κινητό σου και περιμένεις, βάζεις και κανέναν κολλητό σε δουλειά ή του δύνης δάνεια που τα μοιράζεστε εδώ πάει και το ( μαζί τα φάγαμε)  μέχρι να σε φωνάξουν να σου δώσουν κανένα τσουβαλάκι ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ για τις δημοκρατικές σου ευαισθησίες, που δεν έχουν καμία σχέση με τις εντολές του λαού που του υποσχέθηκες να τον εκπροσωπείς‼!

Και αν σε Ρωτήσει κανείς  θιγμένος πολίτης που θεωρεί ότι τον κορόιδεψες με αυτά που είχες υποσχεθεί,  του λες λόγοι εθνικής ανάγκης και το καταπίνει αμάσητο και σε χαιρετά με χαμόγελο και υπόκλιση  που είσαι τόσο πατριώτης που έκανες το καθήκον σου‼‼

Κάθε ημέρα γεννιούνται και πεθαίνουν κόμματα αποκόμματα με φανταχτερούς τίτλους, από την άκρα δεξιά,  μέχρι την άκρα αριστερά‼!

Δημοκράτες που μιλάνε για δημοκρατικές δυνάμεις,  σουλατσάρουν σε όλους τους πολιτικούς βόθρους και οσμίζονται που έχει το μεγαλύτερο παραδάκι και αρχίζουν με κορόνες πατριωτικές τις δημοκρατικές τους ευαισθησίες να τις δημοπρατούν και όποιος δώσει ποιο πολλά κατοχυρώνετε δημοκρατικά και νόμιμα για το καλό της πατρίδος και για λόγους εθνικής ανάγκης‼!

Όλοι αυτοί στην βουλή ήθελαν να γίνουν πόρνες πολυτελείας, αρσενικές και θηλυκές, αλλά λόγο ηλικίας δεν τους έπαιρνε και είπαν θα γίνω ΒΟΛΕΥΤΗΣ‼!

Εδώ θα γινόμουν πόρνη με μέλλον τσατσά  και θα με κυνηγούσε η αστυνομία, τώρα θα κάνω το ίδιο και νόμιμα, πατριωτικά και υπάρχει και περιπτώσει να με ανακηρύξουν και εθνάρχη και όλα τα έξοδα πληρωμένα από τα ζώα που λέγετε λαός‼!

Τώρα πως γίνεται δημοκράτες με αριστερές αντιλήψεις να πηδάνε σαν τον λαγό στα φασιστικά μαντριά και να ψηφίζουν για το καλό της πατρίδος τους φασίστες, αυτό είναι το αποκορύφωμα της πολιτικής πορνείας υψηλού επιπέδου‼!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>