«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΑΨΗ! Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ….

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou  Bleibergweg 114D-40885 Ratingen  Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

      18.12.2014

 

Σπαρτιάτης ναύαρχος του 5ου αιώνα π.Χ., γιος του Ευρικλείδη.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η εννοια «Αντισημιτισμος» δημιουργηθηκε σε σχετικα νεα εποχη.

Στο Brockhaus του ετους 1875 μ.Χ. δεν υπηρχε ακομη.

Μετα το 1875 ηταν καποιος Αντισημιτης που μισουσε τους Εβραιους.

Σημερα ειναι καποιος Αντισημιτης τον οποιον μισουν οι Εβραιοσιωνιστες.

Κατα παραξενο τροπο οι ιδιοι μισουν και τους «θεωριτικους της συνωμοσιας».

Η εννοια «Αντισημιτισμος» ειναι μια «αστοχη δημιουργια πλανης» του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, διοτι αυτος χωρις την πλανη αυτη δεν μπορει να υπαρχη.

Οι Σιμητες ως γνωστον, ειναι μια ομαδα λαων με συγγενικη γλωσσα στην οποια περαν απο τους Εβραιους ανηκουν και οι Αραβες.

Ο Αντισιωνισμος συνεπως δεν μπορει να ταυτισθη με τον Αντισημιτισμο οπως δυστυχως κανουν οι Ελιτ των ετσι ονομασθεντων «Ευρωπαιων».

Ο «Αντισιωνισμος» απο την αλλη πλευρα αποτελει ενα πολιτικο κινημα μεταξυ των Εβραιων, που ενα μερος αυτων ανηκει, πολυ δε εξ αυτων το απορριπτουν και αλλοι το καταπολεμουν.

Μονο ανθρωποι με περιορισμενη πνευματικη ευθυνη και οι δημιουργοι των πεπλανημενων εννοιων χρησιμοποιουν τις δυο ως ανω τελειως διαφορετικες εννοιες για τον ιδιο σκοπο, δηλαδη για αποπροσανατολισμο.

Η εννοια  της «συνωμοτικης θεωριας (Conspiracy Theory)» κατοπιν εντολης της «Μυστικης Ηγεσιας της Νεας Ταξης Πραγματων, δηλαδη του Διεθνους Πολιτικου Σιωνισμου» καταπολεμαται λυσσαλεα με κατευθυνομενη προπαγανδα για να αντιμετωπιση ολους αυτους που ασκουν κριτικη κατα της Νεας Ταξης Πραγματων. 

Οι εντολες τους αποσκοπουν μεταξυ αλλων στην δημιουργια καταλληλων προπαγανδιστων, συγγραφεων και δημοσιογραφων που με τα βιβλια και τα αρθρα τους αλλα και με τα ηλεκτρονικων ΜΜΕ   γελοιοποιουν καθε οπαδο της συνωμοτικης θεωριας λογω της επιμελως εμφανιζομενης ανυπαρξιας αποδεικτικων στοιχειων για μια «Παγκοσμια Συνωμοσια».

Αυτη πρεπει να εμφανιζεται οτι πηγαζει απο αρρωστα μυαλα ανθρωπων που ειναι εχθροι της ανθρωποτητας.

Προκειται δηλαδη για προ’ι’οντα φαντασιας που βρισκονται πολυ μακρια απο την πραγματικοτητα.

Προκειται για μια εγκληματικη κεψη που δεν μπορει να υπαρχη επειδη απαγορευεται να υπαρχη.

 

 

Τι σημαινει «Θεωρια»;

Κατα τον Πλατωνα χωρις την ευρυτερη θεωρηση δεν θα υπηρχε ουτε αντιληψη, ουτε επιστημη, ουτε «μετα λογου αληθης δοξα».

Κατα πολλους συγχρονους επιστημονες, οι θεωριες ειναι πρωτυπα εκφραζομενα με μαθηματικο τροπο και αποσκοπουντα στην μαθηματικη μορφικη εκφραση της πραγματικοτητας, Μια αλλη ομαδα συγχρονων επιστημονων υποστηριζει, οτι οι θεωριες αποτελουν απλες περιγραφες του ισχυοντος, οι οποιες δεν λαμβανουν υποψη παρα τα καθαρα επιστημονικα δεδομενα.

Κατ’ αλλους, οι θεωριες ειναι οργανα ερευνας και οχι γενικες περιγραφες ‘η σχεσεις.

Ειναι κανονες, οροι οι οποιοι βοηθουν την ερευνα, οι οποιοι ικανοποιουν για ενα διαστημα γενικοτερες κατευθυνσεις.

Το λεξικο του γερμανικου εκδοτικου οικου Bertelsmann του ετους 1976 με την λεξη «Θεωρια» διατυπωνει, «μια εξηγηση εμπειρικων συναρτησεων και πραγματικοτητων εκ των σε αυτα υπαρχοντων νομων!».

Κατα το μεγαλο εγχρωμο Λεξικο απο το Α εως το Ζ του εκδοτικου οικου  «Unipart Verlag» της Στουτκαρδης Γερμανιας του 1979, μια Θεωρια ειναι «μια μορφη επιστημονικης εξηγησης» εμπειρικων πραγματοτητων.

Η επιστημονικη θεωρια, οταν επιβαβαιωνεται, γινεται επιστημονικη αληθεια αναμφισβητητου κυρους.

Η διαψευσιμοτητα μιας θεωριας συνιστα προ’υ’ποθεση ενισχυσης της, ενω η επαληθευσιμοτητα της την καθιστα επιστημονικη αληθεια.

Ακομη ομως και οταν μια θεωρια ισχυει επι εκατονταετιες μπορει λογω νεων πειραματικων αποτελεσματων να ανατραπη ανα πασα στιγμη.

Πολλες φορες οι ιδεες μιας νεας θεωριας αποδεικνυονται οτι ειναι πολυ παλαιες.

Προκειται για μια Συμπτωση; Για την μοντερνα ανασκοπηση της Ιστοριας παιζει η «Αρχη της Συμπτωσης» εναν κατα καποιο τροπο διαπιστωτικο ρολο, και οχι αδικως επιβαρυνονται οι θεωριτικοι της συνωμοσιας με δυναμικη κριτικη διοτι ελαχιστα λαμβανουν υπ’ οψη την Αρχη της Συμπτωσης, Για παραδειγμα, δεν ηταν παρα μια ανευ σημασιας συμπτωση το γεγονος οτι απο τα περιπου 550 ηγετικα στελεχη της επαναστασης των Μπολσεβικων του 1917, τα περιπου 460, δηλαδη το 80% ηταν σιωνιστες εβρα’ι’κης καταγωγης και το μεγαλυτερο μερος αυτων δεν καταγονταν απο την Ρωσια αλλα ηρθαν απο την Νεα Υορκη των ΗΠΑ.

Οπως παιζει η ζωη, τελειως συμπτωματικα μια ομαδα σιωνιστων τραπεζιτων εβρα’ι’κης καταγωγης εδωσαν ως χαρτσιλικη μερικες ψευτοδεκαρες για τα τρεχοντα εξοδα διατροφης των κατα επαγγελμα επαναστατων σιωνιστικοεβρα’ι’κης καταγωγης.

Επισης και οι μεγαλοι και φοβεροι πολεμοι της μεχρι σημερα ανθρωπινης ιστοριας, δηλαδη οι δυο Παγκοσμιοι Πολεμοι του 20ου μ.Χ. αιωνα, δημιουργηθηκαν τελειως συμπτωματικα.

Το ιδιο ισχυει και για την καταρρευση της Σοβιετικης Ενωσης πριν περιπου απο περισσοτερα απο 15 χρονια.

Τελειως τυχαιως ο Κομμουνισμος κατεληξε στα παλιοσιδερα και για τον ρολο του για την παγκοσμια επικρατηση επικρατει σημερα η τσιμουδια.

Ολοι οι αντιπαλοι της συνωμοτικης θεωριας προεβλεψαν την εξελιξη αυτη.

Κατα την Αρχη της Συμπτωσης και με μια στατιστικη βεβαιοτητα των 99,99% δεν μπορουσε να ειναι διαφορετικα.

Θα ηταν αλλως Συμπτωση της Συμπτωσης, εαν οι σιωνιστες και τα υποχειρια τους (Τριμερη επιτροπη, CFR, Bilderberg, Μασονικες και αλλες στοες) εκαμναν πραγματι το δευτερο προ του πρωτου βηματος.

Η ιδια Αρχη της Συμπτωσης μπορει να χρησιμοποιηθη και στην πνευματο-ιστορικη παραμετρο του «Ενος- Κοσμου- Συνωμοσιας» εαν εξαφανισθει η ασχημη λεξη «Συνωμοσια» και τελειως τυχαια προκυψει του «Ενος- Κοσμου Κινημα».

Τελειως τυχαια συνεπως λαμβανει σημερα χωρα η ΛΕΗΛΑΣΙΑ και η ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΠΟΙΗΣΗ της Ευρωπης.

Πραγματι Μεγαλοφυης ειναι η ισοπεδωση της Συνωμοσιας με την βοηθεια της Συμπτωσης!

Δεν επιτρεπεται καμια σκεψη για την Συνωμοσια! Αυτη ουτε καν χρειαζεται διοτι η ιδεα του «Ενος-Κοσμου» ειναι μοντερνα και βεβαιως τελειως τυχαια!

Αλλωστε τιποτε δεν μπορει να ειναι που δεν επιτρεπεται να ειναι!

Μετα τις ως ανω αναγκαιες διευκρινησεις διερωταται καποιος, που βρισκεται σημερα η Ευρωπη και πως αυτη, απο τις μεχρι σημερα ευρωπα’ι’κες εμπειριες, θα εξελιχθει.

Ολοι οι «ετσι ονομασθεντες Ευρωπαιοι» της σημερον, γνωριζουν την Ευρωπη των σιωνιστικης προελευσης υιων και θυγατερων του Αβρααμ, που σημαινει, οτι μια τετοια διατυπωση μπορει να χαρακτηρισθη ως «αντισημιτικη!».

Αυτοι γνωριζουν ποιοι ειναι οι Richard Nikolaos von Coudenhove-Kalergi, Robert Schuman, Konrad Adenauer, Alcide de Gaspari, Otto von Habsburg, Marion Gräfin Dönhoff, Heinz Galinski, Edgar Bronfmann, Jscques Lucien Jean Delors, Vaclav Havel, Bischoff Josef Stimpfe, Francois Miterrand, Helmud Kohl (Kohn), Angela Merkel και πολλοι αλλοι.

Γνωριζουν επισης τα ευρωπα’ι’κα τιμητικα βραβεια που δινονται επιπλεον σε αυτους που εχουν….Οποιος συνεπως εχει ηδη παρει το χρυσο μεταλλικο βραβειο B’ nai B’ rith, το βραβειο Καρολος Μαγνους (του Αγραμμα του!) της πολης Ααχεν της Γερμανιας, και, και, και, θα λαβει και το βραβειο του Coudenhove-Kalergi! Ο προεδρος της Ευρωβουλης κ. Martin Schulz (o Βιβλιοπωλης απο το Wurselen της περιοχης της πολης Ααχεν) ειναι ο επομενος δεκτης του βραβειου Καρολος Μαγνους. Ποιος ομως απο την Ελιτ των «ετσι ονομασθεντων Ευρωπαιων» γνωριζει τον «Πραγματικον Ευρωπαιον», τον υιον της Σπαρτης και οχι του Αβρααμ, με υο ονομα «ΕΥΡΥΒΙΑΔΗΣ»; Ποιος απο την Ελιτ των «ετσι ονομασθεντων Ευρωπαιων» γνωριζει, τι ειπε μετα την ναυμαχια της Σαλαμινας (29.09.480 π.Χ.) στον Θεμιστοκλη και την σημασια των λεχθεντων του;

Ο Σπαρτιατης Ναυαρχος Ευρυβιαδης που υπεκειτο στον ελεγχο των Βασιλεων, των πεντε Εφορων και της Απελλης, της Σπαρτιατικης Εκκλησιας του Δημου διεφωνησε με τον Θεμιστοκλη και ειπεν το περιφημο «Ου μενεειν εν τη Ευρωπη» Μετα την νικη της Σαλαμινας ο Θεμιστοκλης προτεινε την καταστροφη των γεφυρων στον Ελλησπαντο για να αποκλειστουν τα στρατευματα του Ξερξη στην Ελλαδα.

Ο Ευρυβιαδης ειναι απο τους πρωτους Ελληνες που ωμιλησε για την σωτηρια της Ευρωπης οπως τονιζει και ο Ηροδοτος (Ιστορια, Η 108). Εαν οι Ασιατες εμεναν στην Ευρωπη αυτη θα παθηνε μεγαλο κακο απ’ οτι καλο.

Διοτι οι Ασιατες μη μπορωντασ να επιστρεψουν στην πατριδα τους θα πολεμουσαν στην Ευρωπη με αγνωστη την εκβαση του πολεμου.

Δεν αποκλειεται τελειως να εμειναν για παντα εδω με μπασταρδοποιηση της Ευρωπης ηδη απο την αρχαια εποχη.

Ο γραφων απορει γιατι μεχρι σημερα ουδεις απο την Ελιτ των «ετσι ονομασθεντων Ευρωπαιων» δεν σκεφθηκε να καθιερωση ενα ευρωπα’ι’κο βραβειο με το ονομα «Ευρυβιαδης». Η τεραστεια διαφορα μεταξυ του Ευρυβιαδη και της σημερινης δηθεν ευρωπαιας κ. Angela Merkel φαινεται στην σταση που τηρει αυτη στο κινημα «Pegida» Γερμανιας που αγωνιζεται κατα της Μπασταρδοποιησης της Ευρωπης απο Λαθρομεταναστες απο την Αφρικη και την Ασια.

Αντι το «Ου μενεειν εν τη Ευρωπη» η υπαλληλος αυτη του διεθνους πολιτικου σιωνισμου επιδειωκει το «μενεειν εν τη Ευρωπη» που σημαινει και την καταστροφη της πολιτισμικης Ιστοριας της Ευρωπης. Οι δραστηριοτητες του κινηματος «Pegida» δεν ειναι κατα των ανθρωπων με ισλαμικη πιστη, ειναι κατα της αυξανομενης μπασταρδοποιησης της Ευρωπης απο Αφρικανους και Ασιατες που συστηματικα επιδειωκει η Νεα Ταξη Πραγματων.

Σχετικα με την Ευρωπη ειναι ψευδη των υπευθυνων τα πρωτα σχετικα για μια «χριστιανικη Ευρωπη» και για μια «Ευρωπη των Πατριδων».

Σημερα οι ιδιοι υπευθυνοι υπο τις διαταγες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου κραυγαζουν, οτι δεν νοειται μια Ευρωπη του αυριον που δεν θα ειναι πολυεθνικη και πολυπολιτισμικη.

Προκειται εδω για μια προγραμματισθεισα υπερξενοποιηση των κοινωνιων της Ευρωπης, του πολιτισμου, των εθνικονοτητων και των γλωσσων απο την ιδεολογια του πολυπολιτισμου του «Ενος-Κοσμου».

Την ροη των Ασιατων και Αφρικανων προς την Ευρωπη ενισχυουν οι πολιτικοι των μελων κρατων της Ε.Ε. (Μασονοι!), οι υπερεθνικες σιωνιστικες οργανωσεις και με οικονομικα πλεονεκτηματα που αποκομουν απο την λαθρομεταναστευη οι κοινωνικες οργανωσεις και χριστιανικες εκκλησιες με την βοηθεια εμπορων της λαθρομεταναστευσης.

Οποιος απο τους πολιτες της Ευρωπης εχει μυαλο στο κεφαλι του και οχι αχυρο αναρωτιεται, γιατι χρειαζεται η Ευρωπη περαν της δικης της και ξενη πολυτισμικοτητα;

Και γιατι οι πολιτικοι ως πιστοι δουλοι του διεθνους πολιτικου σιωνισμου εργαζονται στο τελος της γραφης και για την δικια τους καταστροφη;

Η απαντιση δεν εχει καμια σχεση με τον πολιτισμο, αλλα πολυ περισσοτερο με τα σχεδια παγκοσμιας κυριαρχιας του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.

Με την ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΠΟΙΗΣΗ πρεπει στην Ευρωπη να θεωρειται ως κατι το ευπροσδεκτο η μειξη των ρατσων με την εισροη των Ασιατων και Αφρικανων και στις ΗΠΑ των νοτιοαμερικανικων πληθυσμων.

Τα ψευδη των με εορταστικες εκδηλωσεις διατυπωθεντων στοχων της Ευρωπης του Μααστριχτ ειχαν στοχο την Λεηλασια των Λαων των μελων κρατων της Ε.Ε. Δεν προκειται στην πραγματικοτητα για μια «ισχυροποιηση της αλληλεγγυης» μεταξυ των λαων της ευρωπης, ουτε για την «οικονομικη και κοινωνικη αναπτυξη» αυτων και σε καμια περιπτωση για την «ενισχυση της εθνικης τους ταυτοτητας και ανεξαρτησιας της Ευρωπης».

Προκειται αποκλειστικα για την οικονομικη λεηλασια των λαων της ευρωπης απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο. Η λεηλασια αρχισε με την DDR.

Η στηθεισα σκηνοθεσια της «Πτωσης του Τειχους» το 1989 δεν εγινε τσαμπα. Οι πολιτες της δυτικης Γερμανιας πληροφωρηθηκαν ξαφνικα οτι εχουν να πληρωσουν ενα κληρονομικο βαρος των 400 δισεκατομμυριων μαρκων και το τριπλασιο εως το τετραπλασιο σε τοκους και πανωτοκια στην ευγενη ρατσα εκ της χαρις του πνευματος, στην ρατσα των διεθνων μεγαλοτραπεζιτων.

Μετα την λεηλασια αυτη ακολουθησε η συστηματικη λεηλασια και των λαων της νοτιας Ευρωπης αρχης γενομενης ως πειραμα απο την Ελλαδα.

Εδω χρησιμοποιηθηκε η πολιτικη πρακτικη πρωτα απομονωσης και συκοφαντισης του ελληνικου λαου για να τοποθετηθουν τα θεμελια λεηλασιας του.

Το πειραμα αυτο δεν ειχε μονο ως σκοπο την λεηλασια του ελληνικου λαου αλλα και των εγγυητων του ελληνικου δημοσιου χρεους, το οποιο σκοπημα εντος μονο 4 μηνων αυξηθηκε με τα στοιχηματα των δανειων και των ασφαλιστρων (CDS) κατα 500%. Το ελληνικο δημοσιο χρεος στην ουσια του δεν ειναι ενα γνησιο χρεος αλλα δημιουργηθεν στο σημερινο υψος του (177 % του ΑΕΠ) με διαδικασιες απατης εγκληματιων της ανθρωποτητας και του ανθρωπισμου.

Τα στατιστικα οικονομικα στοιχεια παραμορφωθηκαν προς τα ανω απο την Goldman Sachs και τους υπαλληλους της Πρωθυπουργους Κωστα Σημιτη ‘η Ααρον Μαδοχα’ι’ Αβουρη και Γεωργιον Παπανδρεου υπο πληρη ενημερωση της «Eurostat» για να εισελθη στην Ευρωπη και να λαβη μερος στην λεηλασια των λαων της και το ΔΝΤ. Το ΔΝΤ, δηλαδη η «Κεντρικη Τραπεζα των Κεντρικων Τραπεζω» ειναι ετσι προγραμματισμενη ωστε με τα προγραμματα της εκει που εφαρμοζονται να γινεται η ανακατανομη του πλουτου προς οφελος των πλουσιων και εις βαρος των πτωχων.

Στοχο την λεηλασια του δημοσιου πλουτου (αεροδρομια, λιμανια. οδικα δικτυα, ενεργειακες πηγες, τουριστικες εγκαταστασεις κ.α. πολλα) και της ιδιωτικης περιουσιας με ειδικους φορους οπως π.χ. τα χαρατσια που μετονομασθηκαν σε ΕΝΦΙΑ, ειχαν και εχουν τα σωσιβιο σωτηριας απο μολυβδο της Τρο’ι΄κα, δηλαδη τα Μνημονια 1 και 2 και αυτο που σε λιγο θα ερθει αλλα και ταυτοχρονα των εγγυητων του υπερτιμημενου χρεους που αγορασαν ομολογα του ελληνικου δημοσιου.

Και οι περιουσιες αυτων βρισκονται στο στοχαστρο. Η λεηλασια των περιουσιων αυτων επιτυγχανεται με αρνητικους τοκους των τραπεζικων καταθεσεων και εξαναγκασμο να τοποθετηθουν αυτες οι καταθεσεις για δηθεν μια καλλυτερη αποδοση σε μετοχες και σε παραγωγα. Το αποτελεσμα θα ειναι η ολοκληρωτικη απωλεια αυτων.

Πεντε χρονια αγωνιζεται ο ελληνικος λαος με πανω απο 4000 θυματα αυτοκτονιων των πολιτων της για να ξεφυγη απο μια οικονομικη κριση που ειναι τεχνιτη. Γι’αυτο με τις παρουσες συνθηκες που επικρατουν δεν θα ξεφυγει ποτε.

Η ηγεσια της Ε.Ε. ειναι διαβρωμενη και παιζει το παιχνιδι του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.

Αυτος παραγγελνει τους Κομισαριους και τα αλλα οργανα των ασφαλιστικων δικλειδων και δινει τις διαταγες. Σημερα αποτελει προσβολη να ανεχεται ο ελληνικος λαος την αναμειξη του νεου προεδρου της Κομισιον στο ελληνικο πολιτικο γιγνεσθαι. Ο απαταιωνας αυτος, ως πρωην Πρωθυπουργος της χωρας του, ενω καλυπτε το πλυσημο μαυρου χρηματος στην χωρα του, εκανε τα παντα για να συκοφαντιση πρωτα την Κυπρο και μετα για να την καταστρεψη οικονομικα.

Ο ανθρωπος αυτος στην κορυφη της ηγετικης Ελιτ της Ε.Ε. ειναι ενας απο τους σιωνιστικης προελευσης υιους του Αβρααμ. Παρ’ ολη την αναμειξη του στο ελληνικο πολιτικο γιγνεσθαι δεν αποκλειεται να αποδειχθη στο τελος σωτηρια για την Ελλαδα μια δυναμικη καταιγιδα ανακαταξεων που θα βαλλει και ενα τελος στο σημερικο οικονομικο δραμα της πατριδας μας.

Εαν η Αδικια γινεται στην Ευρωπη Δικαιο τοτε και η Αντισταση γινεται Υποχρεωση!!!

Οι πολιτες των μελων κρατων της Ε.Ε. που παραλληλα καταληστευονται με ανοχη των κυβερνησεων τους απο την πειραματικη καταληστευση της Ελλαδος, οι ιδιοι και οχι οι κυβερνησεις τους, πρεπει να απαιτησουν και για την αυτοπροστασια τους, εναν λογιστικο ελεγχο του πραγματικου και οχι του πλασματικου δημοσιου χρεους της Ελλαδος απο εναν διεθνη ιδιοτικο ελεγχτικο μηχανισμο των ΗΠΑ.

Παραλληλα ο μηχανισμος αυτος πρεπει να συγκεντρωση και να δημοσιευση ολες τις εισαγωγες στρατιωτικης και μη φυσεως απο γερμανικες εταιρειες με τις τιμες αυτων, αρχης γενομενης απο την εποχη της Πρωθυπουργιας  του κ, Κωνσταντινου Μητσοτακη και μετα και τα  παραλληλως εκδοθεντα ομολογα του ελληνικου δημοσιου για την πληρωμη των προ’ι’ντων αυτων. Μονο ετσι θα φανουν οι υπερτιμησεις και τα χρηματα που διαθεθηκαν για να λαδωθουν πολιτικοι, κομματα και αλλοι ανθρωποι. Οι δραστηριοτητες της γερμανικης εταιρειας ΣΙΕΜΕΝΣ οπως κα των αλλων στον ελληνικο χωρο πρεπει να διευκαλυνθουν οριστικα.

Προσφατα μονο ηρθε στο φως της δημοσιοτητας οτι δοθηκαν μιζες εκατονταδων εκατομμυριων ευρω για την προμηθεια υποβρυχιων και των ηλεκτρικων συστηματων τους απο την γερμανικη εταιρεια STN Atlas Elektronik. Τα ελεγχτικα δημοσια οργανα των μελων κρατων της Ε.Ε. αλλα και της ιδιας της Ε.Ε. ειναι ακαταλληλα για τετοιες αποκαλυπτικες ερευνες. Η ανεξαρτησια της Κομισιον και του λογιστικου μηχανισμου της Ε.Ε. δεν εγγυαται οπως δεν εγγυαται και η ανεξαρτησια της ΕΚΤ. Με ποιο δικαιωμα δινει π.χ. ατοκα η ΕΚΤ  τρισεκατομμυρια ευρω στα σιωνιστικα καθαρματα των Αγορων εκ των οποιων δανειζονται υψηλοτακα τα μελη κρατη της Ε.Ε., δηλαδη δανειζονται τα δικα τους χρηματα που προερχονται απο την φορολογιση των πολιτων τους.

Με ποιο δικαιωμα τα ιδια αυτα χρηματα επιβαρυνονται απο τις Αγορες με στοιχηματα και ασφαλιστρα (CDS)? Μπορει ενας προ’ι’σταμενος της ΕΚΤ να αποφασιζη ερημην των μελων του διοικητικου της συμβουλιου; Μπορει ενας προ’ι’σταμενος της ΕΚΤ να παραφουσκωνη τον προ’υ’πολογισμο της ΕΚΤ χωρις να ρωτα κανεναν; Απο ποιους περνει τις εντολες; Τι ειδους «Δημοκρατια» ειναι αυτη που εφαρμοζεται; Τα οργανα της Ε.Ε. ειναι αυτα που κατακερματιζουν την Δημοκρατια.

Οι πολιτες της Ε.Ε. εχουν την συναισθηση οτι συρονται πανω απο το τραπεζι απο σιωνιστικους απαταιωνες και γι’ αυτο εχασαν προ πολου την πιστη τους προς την ανεξαρτησια των οργανων της Ε.Ε.

Εδω βρισκεται κρυμενο το κεντρικο προβλημα της Ε.Ε.  Αυτη εχασε την πιστη των πολιτων της.

Το νοημα, ο στοχος και τα ορια του εκτρωματικου σχεδιασμου με το ονομα Ε.Ε. ειναι σκεπασμενα πισω απο ενα παραπετασματα ομιχλης.

Ξεκαθαροι περιμετριοι ειναι ανυπαρκτοι.

Προκειται για μια Ε.Ε. της ευγενους ρατσας απο την χαρη του πνευματος, για μια Ε.Ε. των υιων και θυγατερων σιωνιστικης προελευσης του Αβρααμ.

Σε καμια περιπτωση δεν προκειται για μια Ε.Ε. των Ευρωπαιων!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Και στα γερμανικά.

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou                                               Bleibergweg 114

                                                                                                   D-40885 Ratingen

                                                                                    Tel.+Fax: 0040 2102 32513

                                                                                 E-Mail: chaziteo@t-online.de

                                                                                                               17.12.2014

DIE WAHRHEIT KANN NICHT SCHADEN!

AUSPLÜNDERUNG UND BASTARDISIERUNG EUROPAS IM VOLLEN GANGE…..         

 

Dr. Georg Chaziteodorou

Der Begriff «Antisemitismus» stammt aus relativ neuerer Zeit. Im Brockhaus von 1875 n. Chr. wird er noch nicht aufgeführt. Nach 1875 und für lange Zeit

war jemand Antisemit, der die Juden hasste. Heute ist jemand Antisemit, den die

die zionistischen Juden hassen. Und Komischerweise hassen sie auch fast alle «Verschwörungstheoretiker». Der Begriff aber «Antisemitismus» ist eine Fehlschöpfung des internationalen politischen Zionismus, der ohne diese

Fehlschöpfung nicht existieren kann. Die Semiten sind bekanntlich eine Völkergruppe von sprachlicher Verwandtschaft bei der außer den Juden auch die Araber gehören. Der Antizionismus kann also nicht mit dem Antisemitismus gleichgestellt werden, was leider bei der Elite der so genannten «Europäern» auch geschieht. Der «Antizionismus» betrifft eine politische Bewegung unter den Juden, der ein Bruchteil von ihnen gehört, Viele Juden lehnen den Zionismus entschieden ab, andere bekämpfen ihn sogar. Nur Menschen mit

beschränkter Haftung oder Fehlschöpfer lassen zu, zwei grundverschiedene Begriffe als ein und dasselbe hinzustellen.

Der Begriff «Verschwörungstheorie (Conspiracy Theory)» wurde in Auftrag der «Geheimen Oberen der Neuen Weltordnung bzw. des internationalen politischen Zionismus» massiv diskreditiert um die Kritiker der Neuen

Weltordnung durch subversive Propaganda verstummen zu lassen. Die Anweisungen dieser. sehen unter anderem vor, speziell ausgebildete Propagandamitarbeiter beschäftigt werden sollen, um Buchbesprechungen und journalistische Hintergrundartikel entsprechend zu formulieren. Inhalte, die journalistisch verstärkt gestreut werden sollten, sind vor allem von angeblichen  Fehlen von Beweisen für eine «Weltverschwörung» und die vermeintlichen Probleme von Verschwörern im Allgemeinen, ihre Tat anschließend geheim halten zu können. Die «Weltverschwörungstheorie» sollte von nun an etwas bezeichnen, das nur den kranken Hirnen verwirrter Menschheitsfeinde

entspringen konnte. Ein Fantasiegespinst, weitab von der Realität. Ein Gedankenverbrechen, denn nichts sein kann, was nicht sein darf.

Was versteht man unter eine Theorie?

Nach Plato ohne eine breitere Theoretisierung gäbe es nicht eine Auffassung,

noch eine Wissenschaft, d.h. «das Wort wahrhaftiger Glanz».

Viele Wissenschaftler heute sind der Meinung, dass die Theorie ein Mustermodel das noch nach mathematischer Art auszudrücken ist, darstellt.

Andere Wissenschaftler meinen heute, dass eine Theorie eine einfache Beschreibung des gültigen ist, eine Beschreibung die nichts anderes berücksichtigt als die reinen wissenschaftlichen Gegebenheiten.

Nach anderen Wissenschaftlern die Theorie ist ein Forschungsinstrument und nicht eine allgemeine Beschreibung oder Darstellung einer Beziehung. Es

handelt es sich vielmehr um eine Definition die die Forschung hilft und befähigt

zeitabhängige Hauptrichtungen zu folgen.                                                        

Das Bertelsmann Volkslexikon von 1976 unter eine Theorie versteht «Eine

Erklärung empirischer Zusammenhänge und Tatsachen aus den ihnen zugrunde legenden Gesetzen!». Nach dem vom «Unipart Verlag» in

Stuttgart produzierten «Großen farbigen Lexikon von A-Z» aus dem Jahre 1979 wäre eine Theorie sogar eine «wissenschaftliche Erklärungsweise» empirischer Tatsachen.

Aber selbst eine durch Jahrhunderte wissenschaftlicher Forschung gesicherte

Theorie gerät ins Wanken, wenn durch das Experiment – zufällig oder mit

Absicht – Sachverhalte aufgedeckt werden, die mit der geltenden Theorie durch keine Denkanstrengungen in Übereinstimmung zu bringen sind. Nichts ist erstaunlicher als die intellektuelle Fähigkeit, mit der moderne Forscher eine ehrwürdige Theorie zum alten Eisen werfen, um eine neue aufzustellen, welche

keinen anderen Vorzug hat als den, die alten und die neuen experimentellen Befunde wiederum widerspruchsfrei zu vereinen. Dabei kann es vorkommen, dass der Gedanke einer Theorie uralt ist. Ist es ein Zufall? Für die moderne Geschichtsbetrachtung spielt das «Zufalls-Prinzip» eine geradezu konstitutive Rolle, und nicht zu Unrecht ziehen sich die Verschwörungstheoretiker gerade deshalb so schneidende Kritik zu, weil sie dieses Prinzip so wenig beachten.

Zum Beispiel war es nichts als ein belangloser Zufall, dass von den rund 550 führenden bolschewistischen Funktionäre, die unmittelbar nach der berühmten russischen Oktober-Revolution von 1917 die Macht ergriffen, rund 460 Personen und damit 80% Zionisten jüdischer Abstammung waren und ein Großteil von ihnen nicht aus Russland, sondern aus New York stammte.

Wie das Leben so spielt, waren es auch einzig und allein durch puren Zufall lauter zionistische jüdische Bankiers, die das nötige Kleingeld für den Lebensunterhalt und die Spesen dieser zionistischen jüdischen Berufsrevolutionäre aufbrachten. Auch die größten und fürchterlichsten Kriege

der bisherigen Weltgeschichte, nämlich die beiden Weltkriege des 20.

Jahrhunderts, sind vollkommen zufällig entstanden. Auch der zionistische                                                                                         jüdische Bolschewismus wurde vor mehr als 15 Jahre von den zionistischen

Juden mir nichts dir nichts rein zufällig ersatzlos zum alten Eisen geworfen und vom Endziel des Weltkommunismus ist seitdem keine Rede mehr.                                                    Alle Anti-Verschwörungstheoretiker bzw. Zufallstheoretiker haben es schon lange vorausgesagt. Gemäß dem Zufallsprinzip konnte es gar nicht anderes kommen, zumindest mit mehr als 99,99% statistischer Wahrscheinlichkeit. Es wäre gerade zu der Zufall der Zufälle gewesen, wenn die Zionisten und deren

Handlager (Trilateral Kommission, CFR, Bilderberg, Freimaurerische Logen u.a.) tatsächlich den zweiten Schritt nach dem ersten getan hätten. Das gleiche

Zufallsprinzip ist auch auf die geistgeschichtliche Komponente der «Eine –

Welt -Verschwörung» anzuwenden, wodurch das hässliche Wort «Verschwörung» aus dieser Begriffszusammensetzung verschwindet und nur noch eine zufällig vorhandene «Eine -Welt-Bewegung» übrig bleibt. Zufällig

also findet auch die heutige AUSPLÜNDERUNG und BASTARDISIERUNG                                                                       

Europas statt. Genial, wirklich, diese Eliminierung der Verschwörung mit

Hilfe des Zufalls! Kein Gedanke an eine Verschwörung ist zulässig! Die ist gar nicht notwendig, denn die Idee der «Eine – Welt» liegt eben einfach im Trend, ist heute modern, wird zunehmend «in», und das alles selbstverständlich rein zufällig. Übrigens auch nichts sein kann was nicht sein darf!

Nach der obigen klärenden Ausführungen muss gefragt werden, wo Europa liegt, und wie es, nach den Erfahrungen der europäischen Geschichte, aussehen könnte. Alle «so genannten Europäer» von heute, kennen das Europa der

zionistischen Söhne und Töcher Abrahams und das wäre «antisemitisch». Sie kennen z.B. wer Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi, Robert Schuman, Konrad Adenauer, Alcide de Gasperi, Otto von Habsburg, Marion Gräfin Dönhoff, Heinz Galinski, Edgar Bronfmann, Jacques Lucien Jean Delors,

Vaclav Havel, Bischof Josef Stimpfe, Francois Miierrand, Helmut Kohl (Kohn),

Angela Merkel  und vielen anderen sind. Sie kennen die europäische

Ehrenpreisen, die an die habenden dazu gegeben werden…Wer also bereits die

B’ nai B’ rith – Goldmedaille, den Aachener Karlspreis (des Analphabeten),

und, und, und, empfangen hat, soll noch den Coudenhove-Kalergi- Preis dazubekommen! Der Parlamentpräsident der EU Martin Schulz (der frühere Buchhändler von Würselen bei Aachen) wird der nächste Träger des Karlspreis

sein. Wer kennt aber von der «so genannten europäischen Eliten» einen «Wahren Europäer», der Sohn Spartas und nicht Abrahams war, mit dem  

Namen «EURYBIADES»? Wer kennt von den «so genannten Europäischen Eliten» sein Spruch von 29.09.480 v. Chr. « Ου μενεειν εν τη Ευρωπη», der bei Herodot (Geschichte H 108) zu lesen ist und die Bedeutung dieser? Wahrscheinlich wenige und von den heutigen Griechen noch sehr wenige!

Die Seeschlacht von Salamis und das Verhalten EURYBIADES der das Oberkommando über die Flotte von 271 Trieren hatte, gegenüber THEMISTOKLES, wird von den Historikern als dasjenige Zentralereignis gewertet das mithalf, die Zivilisationsgeschichte Europas eigenständig gegen die

von Asien zu behaupten. Er ließ die in Salamis geschlagenen Asiaten, ohne sie weiter zu verfolgen nach Asien zurückziehen! Wenn er sie hinderte, wären

für Europa die Nachteile viel größer als die Vorteile einer totalen Niederlage! Die Asiaten wären in Europa geblieben und Europa bastardisiert. Warum

ist also bisher kein europäische Ehrenpreis mit dem Namen EURYBIADES ins

Leben gerufen? Wenn Jemand der Vater Paneuropas sein sollte, der ist bestimmt

nicht der 33 Grad Freimaurer Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi. Der

Unterschied zwischen EURYBIADES und der Kanzlerin der BRD Angela Merkel bezüglich Europa ist deutlich. Sie hat sich erstmals zur Anti-Islam-Bewegung «Pegida» geäußert und diese scharf verurteilt. Statt das «Ου μενεειν εν τη Ευρωπη» von EURYBIADES hat sie das «μενεειν εν τη Ευρωπη» proklamiert und damit die Zivilisationsgeschichte Europas für immer untergraben. Die Aktionen der «Pegida» richten sich nicht gegen den Menschen mit islamischen Glauben, richten sich gegen die zunehmende und

absichtliche BASTARDISIKERUNG Europas, gegen die zunehmende Untergrabung der Zivilisationsgeschichte Europas durch die Planer der Neuen Weltordnung. Zuerst hat man wahrheitswidrig ein «christliches Europa» in Aussicht gestellt. Ebenso deshalb, weil man den Völkern Europas stets wahrheitswidrig ein «Europa der Vaterländer» versprochen hat, während heute proklamiert man dass «das Europa von morgen ist nur als eine multinationale, multikulturelle Einheitskonstruktion» vorstellbar. Es geht hier um die geplante Überfremdung der europäische Gesellschaft, Kultur, Nationen und Sprachen als Folge der Multikulturalismus-Ideologie der Planer der «Eine – Welt». Das Einströmen von Asiaten und Afrikaner in Europa wird

vorrangig von EU-Politiker der Mitgliedstaaten (Freimaurer!),

länderübergreifende globalistische zionistische Organisationen, und finanziell interessierten Sozialgewerbe mit ausländischen Helfern und Einschleusern unterstützt.

Alle Bevölkerungen der EU-Mitgliedsländern fragen berechtigt, warum ist man in ganz Europa und noch weit darüber hinaus, mit einem Mal so Kultur beflissen, dass die vorhandene europäische Kultur nicht mehr genügt, sondern durch eine Vielzahl auswärtiger Kulturen «bereichert» werden muss? Und warum setzen sich ausgerechnet jene Spitzenpolitiker der EU-Kommission und

der Mitgliedsländer (Freimaurer!) so unentwegt und tatkräftig für eine «Multikultur» ein, die ehedem für die Förderung der Kultur meist nur ein paar

Krümeln aus dem Steuersäckel übrig hatten? Die Antwort hat nichts mit der

Kultur zu tun, dafür aber umso mehr mit der Weltherrschaftspläne des internationalen politischen Zionismus. Durch BASTARDISIERUNG soll in

Europa die programmierte Misch- oder «Normal» -Rasse entstehen. Deshalb

der fieberhafte Eifer zur Einschleusung und Anlockung von Asiaten und Afrikaner nach Europa und von Südamerikanern nach den USA.

Die Lügen die in den feierlich proklamierten Zielen der EU von Maastricht stecken, dienen der Ausplünderung der Bevölkerungen der EU-Mitgliedsländer.

Es geht tatsächlich weder um eine «Stärkung der Solidarität» zwischen den

Völkern Europas noch um deren «wirtschaftlichen und sozialen Fortschritt» und schon gar nicht um die «Stärkung der Identität und Unabhängigkeit Europass». Es geht ausschließlich um die wirtschaftliche Ausplünderung der Völker Europas durch den internationalen politischen Zionismus. Man begann mit der DDR. Der inszenierte «Fall der Mauer» 1989 war nicht umsonst. Die

Bürger der BRD mussten eine fingierte Erblast von 400 Mrd. DM akzeptieren und das Drei- bis Vierfache an Zinsen und Zinsenzinsen auf die fingierten Schulden an die Adelrasse von Geistesgnaden bezahlen. Die Ausplünderung

der Bevölkerungen der übrigen EU-Mitgliedsländer einschließlich der BRD folgte mit der  generalstabsmäßige Planung der Isolierung und Diffamierung Hellas. Hier griff das alte politische Geschäft, Menschen und ihre Völker zuerst zu isolieren, dann zu diffamieren um besser auszuplündern und schließlich zu massakrieren. Dabei ging nicht nur um die Ausplünderung der Bevölkerung Hellas, sondern, wegen einer angeblichen «Stärkung der Solidarität»

zwischen den Völkern Europas, um die Ausplünderung der Bürgschaften (erworbene hellenische Staatswertpapiere) der Vermögensstarken Bevölkerungen der europäischen Mitgliedsländern. Diese Bevölkerungsschichten sind das Ziel der Ausplünderung. Die Memoranden

1 und 2 die durch das korrupte hellenische Parlament (die Parlamentarier sind treue Handlager des internationalen politischen Zionismus) ratifiziert wurden, sind von der Natur der Sache Rettungsringe aus Blei, um das hellenische Volk zu ertrinken, durch Endregulierung der wirtschaftlichen Kultur, Auslöschung auch des letzten Elements der wirtschaftlichen Sicherheit und Verunsicherung auch der letzten Regel der internationalen Sicherheit.

Es wird sorgfällig bei der EU-Kommission und bei EU-Parlament in Brüssel verschwiegen, dass die hochgespielte Fälschungen der statistischen Daten Hellas von der Invest -Bank- Goldman-Sachs, in Zusammenarbeit mit den damaligen

Ministerpräsidenten Hellas (Aaron Mardochai Awuris oder kostas Simitis und Georg Papandreou), mit  der «Eurostat» abgestimmt wurden. Dabei im Vergleich mit anderen Ländern waren 2009 die Auslandsschulden Hellas in % von BIP nicht so kritisch wie dargestellt wurden. Durch das absichtlich erhöhte

Defizit und der Quote der Schulden sollte die IWF in der

Ausplünderungsprozess der EU-Völker eingeschleust und aktiviert werden.

Die IWF ist als Ersatz für die anvisierte «Zentralbank der Zentralbanken» konzipiert und tut auf internationaler Ebene das, was die Zentralbanken auf

nationaler Ebene tun. Wo sie eingesetzt wird, mit ihren Programmen, begünstigt

die Umverteilung gesellschaftlichen Reichtum zugunsten der Reichen und verschärft die vorhandenen Einkommensunterschiede und mit ihnen wie in Hellas auch die soziale Spannungen. Die Betrüger der so genannten Märkte der

City of London und des Wall- Street von New York erhöhten innerhalb von 4 Monaten um 500% durch Wettfälligkeiten der Kredit-Wetten d.h. der Credit Default Schwaps (CDS). Die Schulden Hellas sind damit keine Wahre Schulden

sondern betrügerische Wetten, die immer wieder von vorn beginnen. Deswegen diese, trotz harter Troika Maßnahmen, steigen weiter. Die Weltgauner zielen auf das Vermögen der Bürger der europäische Mitgliedsländer, die Bürgschaften auf

die künstlich überhöhten Schulden Hellas durch Kauf von hellenische Wertpapieren übernommen haben. Fünf Jahre lang haben die Hellenen erfolglos die Gürtel enger geschallt und gegen die künstliche Wirtschaftskrise gekämpft.

Es ist eine große Lüge der EU-Kommission, dass Hellas bei den Staatsschulden

die auf Wetten basieren, kurz davor stehe aus der Finanzkrise heraus zu kommen. Die EU-Kommission, die von dem internationalen politischen Zionismus bestellt wird, zittert von der Wahl des neuen Präsidenten, der zu Parlamentswahlen und neuen politischen Umwälzungen führen und die

Ausplünderung des Landes und der EU- Bürgern ein Ende bereiten könnten.

Es ist beleidigend, dass ausgerechnet der EU-Kommissionspräsident, der

früherer Ministerpräsident des Steuerparadieses Luxemburg Jan- Claude Junker versucht hat, auf die eventuell neuen Parlamentswahlen in Hellas Einfluss zu

nehmen. Vielleicht könnten starke politische Turbulenzen in Hellas das hellenische Drama, ein Ende setzen.

Wenn das Unrecht in Europa Recht wird, ist Widerstand Pflicht!!!

Die Bürger der EU-Mitgliedsländer, nicht deren korrupten Regierungen,

sollen eine Rechnungskontrolle durch einen internationalen aber nicht europäischen Rechnungskammer mit vereidigten Prüfern bestimmen. Jede politische Führung Hellas wird einen solchen Schritt nicht wagen. Die meisten

politische Führer sind dem Fleische nach zionistische Söhne und Töchter Abrahams und werden von der Niederlassung der Bilderberg in Athen gelenkt.

Der internationale politische Zionismus wird diesen politischen Führern niemals erlauben eine Volksbekundung mit der Frage der Rechtmäßigkeit der hellenischen Staatsschulden zu klären, zu machen. Ohne diese Klärung werden die Schuldigen für den heutigen künstlichen wirtschaftlichen Zustand Hellas niemals zu Verantwortung gezogen werden. Auch der Europäische Rechnungshof ist völlig ungeeignet für solche Aufgaben. Die Prüfer müssen

Unabhängig und keine von den Regierungen bestellte Personen sein. In diesem Zusammenhang sollen auch alle Importe mit Preisen von zivilen und militärischen Produkten in Hellas von der BRD rückwirken seit 1989 (seit der Zeit des Ministerpräsidenten Κonstantinos Μitsotakis) und alle staatlichen

Wertpapiere die dafür gedruckt wurden, zu Kontrolle veröffentlicht werden.

Dadurch können die überhörte Preisen und die Schmiergelder die an die

Politiker geflossen wurden zu Vorschein kommen. Es ist nicht Unbekannt

dass die Firma SIEMENS das gesamte hellenische Parlament geschmiert hat.

Nicht umsonst wird dieses Parlament von der hellenische Bevölkerung als

das Parlament der SIEMENS genannt. Die Flucht also in unabhängige Gremien

z.B. der UJSA,  ist die Lösung des Problems, die auch alle Diffamierungen gegen dem hellenischen Volk beenden kann. Die Kommission und der EU-

Rechnungshof dort, wo sie keine Entscheidungen des Rats benötigen, sondern sich auf die in den Verträgern vorgesehene Herstellung von möglichst unverfälschtem wirtschaftlichen Wettbewerb in einem alle Mitgliedstaaten umfassenden gemeinsamen Markt (Europäischer Binnenmarkt) konzentrieren konnten, nicht außerordentlich erfolgreich waren. Die Unabhängigkeit der

Kommission und des Rechnungshofs wird nicht garantiert. Die vorgeschlagene Offenlegung der Wahren Schulden Hellas und der Importe aus der BRD seit 1989 bis heute, ist unbedingt in der Hand einer unabhängigen Instanz außerhalb der EU-Instanzen zu legen. Es ist nicht Unbekannt, dass bei der Kommission, Gerichtshof, Zentralbank und Rechnungshof fehlen wichtige demokratische Rückbindungen die gewährleisten, dass diese sich nicht allzu sehr von der Anschauungen der Bevölkerung entfernen. In diesem Zusammenhang soll auch

das Tributsystem der Adelsrasse von Geistesgnade (die eigentliche Herrscherkaste Europas) das die Bürger Europas mit Sklaven -Tributen belastet, kontrolliert werden. Die EZB ist angeblich nach den Verträgen von Maastricht Unabhängig. Mit welchem Recht vergibt die EZB Zinslos Trillionen Euro an

die zionistischen Kapitalverbrechern der Märkte und die EU-Mitgliedsländer leihen danach das EZB-Geld d.h. ihren Geld, das Steuergeld ihrer Bürger, von der Kapitalverbrechern der Märkten als teure Kredite, die mit Kredit-Wetten (CDS) verbunden sind, zurück? Kann ein EZB-Präsident wichtige Entscheidungen ohne Absprache mit den Ratsmitglieder der EZB treffen?

Kann ein EZB-Präsident die EZB-Bilanz im Alleingang aufblähen?

Was für eine Art von Demokratie gilt bei der EZB? Die EU-Funktionäre

sind diejenigen die Demokratie verscherbeln! Die EU-Bürger fühlen sich

von zionistische Gauner über den Tisch gezogen und haben den Glauben an

die Unvoreingenommenheit der EU-Organe und besonders des neuen Kommissionspräsidenten, verloren.

Hier zeigt sich exemplarisch das Zentralproblem der EU, das sie das Vertrauen der Bürger gekostet hat. Der Sinn, das Ziel und die Grenzen dieses monströsen

Projekts Europa sind nur noch hinter Nebelschwaden zu erahnen. Klare

Konturen fehlen. Es handelt sich um eine Europa der Edelrasse von Geistes Gnade, um eine Europa der zionistische Söhne und Tochter Abrahams. Auf

keinem Fall handelt sich um eine Europa der Europäer!

Dr. Georg Chaziteodorou, 17.12.2014

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>