«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

NΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, οι κοινές εφαπτόμενες του καθεστώτος!

 

1.     Δεν θα ακυρώσουν αναδρομικά τις κάθε λογής παραγραφές εγκλημάτων που τελέστηκαν επί μεταπολίτευσης και κατά του λαού.

2.     Δεν θα ζητήσουν πίσω τα κλεμμένα αλλά ούτε θα βάλουν τους επίορκους και τους κλέφτες της μεταπολίτευσης να κάτσουν στο σκαμνί.

3.     Δεν θα δημεύσουν τις περιουσίες των λαμογιών.

4.     Δεν θα τιμωρήσουν τους πολιτικούς που εγκλημάτησαν κατά του λαού.

5.     Δεν θα τιμωρήσουν τους ντόπιους και τους ξένους γενοκτόνους.

6.     Δεν θα τιμωρήσουν ποτέ τους Γερμανούς για τα λαδώματα, τις απάτες, τις απειλές και τους εκβιασμούς τους.

7.     Δεν θα καταγγείλουν τις δανειακές συμβάσεις σε διεθνή   δικαστήρια.

8.     Δεν θα διώξουν ποτέ ποινικά, για τυχόν εγκλήματά τους, τους Μπόμπολες, Λάτσηδες, Βαρδινογιάννηδες και τις λοιπές βδέλλες της χώρας.

9.     Δεν θα διώξουν ποτέ ποινικά τους δολοφόνους των 20 χιλιάδων αυτοκτονημένων και των 170 χιλιάδων νεκρών του συστήματος υγείας.

 

 

10.   Δεν θα απαιτήσουν την επιστροφή των κλεμμένων στα ασφαλιστικά ταμεία.

11.   Δεν θα επιστρέψουν τα κλεμμένα στους μικροομολογιούχους.

12.   Δεν θα απαιτήσουν από τους τραπεζίτες την επιστροφή των κεφαλαίων εκείνων που εξαναγκάστηκε ο λαός να δανειστεί.

13.   Δεν θα ζητήσουν πίσω τ’ ασημικά της δημόσιας περιουσίας, που ξεπουλήθηκαν αντί πινακίου φακής.

14.   Δεν θα ανακηρύξουν Ελληνική ΑΟΖ.

15.   Δεν θα αρνηθούν στα Σκόπια το όνομα «Μακεδονία».

16.   Δεν θα υπερασπιστούν τα Ελληνικά σύνορα στο Αιγαίο.

17.   Δεν θα υπερασπιστούν τα πατρώα εδάφη και τους συμπατριώτες μας στην Κύπρο.

18.   Δεν θα διώξουν τους ξένους επιτρόπους από τα Ελληνικά υπουργεία.

19.   Θα αφήσουν την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι για όλους τους λάθρους, τους κατασκόπους και τους εγκληματίες.

20.   Θα δώσουν κατώτατους μισθούς και συντάξεις κατά πολύ χαμηλότερους του ορίου της φτώχειας και δεν θα ανατρέψουν τον εργασιακό μεσαίωνα.

21.   Θα ανοίξουν ακόμη περισσότερο την ψαλίδα μεταξύ πλούτου και πείνας.

22.   Θα αναγκάσουν τις παραγωγικές γενιές της χώρας να μεταναστεύσουν μαζικά στο εξωτερικό.

23.   Θα κομματικοποιήσουν τα πάντα σ’ αυτή την χώρα, από τα συσσίτια, τις λοιπές παροχές και τις θέσεις εργασίας μέχρι τους θεσμούς και τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

24.   Θα τρομοκρατήσουν, θα φιμώσουν και θα εκφοβίσουν άπαντες, μη ομοϊδεάτες τους, που θα σταθούν πολιτικά απέναντί τους.

25.   Ποσώς θα ενδιαφερθούν όλοι τους για την εύρεση κεφαλαίων και επενδύσεων ή για την δημιουργία έστω και μιας νέας θέσης εργασίας.

26.   Δεν θα σκίσουν τα μνημόνια.

27.   Δεν θα καταργήσουν το δίκαιο των δυνάμεων κατοχής.

28.   Δεν θα επιτρέψουν στην Δικαιοσύνη να γίνει κατ’ ουσίαν ανεξάρτητη.

29.   Δεν θα καταργήσουν την παραπαιδεία και το παρεμπόριο αξιών.

30.   Δεν θα μειώσουν τις απαιτήσεις των τραπεζών έναντι των ιδιωτών ανάλογα με την εσωτερική υποτίμηση που επέβαλαν σε εισοδήματα και περιουσίες.

31.   Δεν θα εγγυηθούν στον Έλληνα πολίτη τα θεμελιώδη δικαιώματά του για αξιοπρεπή επιβίωση και περίθαλψη, για λεύτερη πρόσβαση στην δωρεάν παιδεία και για μια θέση εργασίας, υπό ανθρώπινες συνθήκες και με αμειβές που σέβονται και αναγνωρίζουν πείρα, γνώσεις και κόπους του εργαζομένου.

32.  Δεν διαθέτουν οι τρεις τους, ούτε στα καλύτερα ονειρά τους, όραμα και αρετές, όπως εθνική ευαισθησία, πατριωτική θέληση, κοινωνική αλληλεγγύη, ψυχική δύναμη και ανιδιοτελή διανόηση, ικανές να στηρίξουν κάθε πρόγραμμα από την φάση του σχεδιασμού μέχρι αυτήν της υλοποίησής του.

33.   Δεν θα επιτρέψουν στην χώρα να επανέλθει στη συνταγματική νομιμότητα και στην δημοκρατική ομαλότητα, ούτε να επανακτήσει την εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία της.

 «Αφαιρέστε» το περιτύλιγμα από τις δήθεν μεταξύ τους διαφορές και τότε θα ανακαλύψετε πάλι ένα νέο κοινό σημείο στην πολιτική των παράλληλων κύκλων που περιστρέφονται γύρω από μια ξενόδουλη, υποτακτική λογική, που και οι τρεις μαζί ευλαβικά και επί δεκαετίες ακολουθούν, πρεσβεύουν και εφαρμόζουν.

Η επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές και η δημιουργία κυβέρνησης υπό αυτού, θα μεταβληθεί, το αργότερον εντός εξαμήνου,  σε ταφόπετρα του καθεστώτος, που ήδη άρχισε να ψυχορραγεί. 

Η  χώρα και ο λαός στο σύνολο του θα έχουν σύντομα την δυνατότητα να διαχειριστούν μια μεγάλη ευκαιρία, αν φυσικά καταλάβουν έγκαιρα, ότι σύσσωμο το πολιτικό σύστημα και το ανθρώπινο δυναμικό που το ενσαρκώνει είναι δια παντός τελειωμένο και κυριολεκτικά βουτηγμένο μέσα στον βούρκο της σήψης, της διαφθοράς και της παρακμής.

Ο “Βασιλιάς” είναι γυμνός και «άνθρακες» ήταν ο θησαυρός που υποσχέθηκε. Καιρός λοιπόν να κατέβει από τον θρόνο, είτε το θέλει είτε όχι.

Νέα Φιλική Εταιρεία

H αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στο ιστολόγιο:

www.nea-filiki-eteria.blogspot.com 

Μοιραστείτε το!

1 comment to NΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, οι κοινές εφαπτόμενες του καθεστώτος!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>