«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ελλάδα αγάπη μου, ζωή μου, χώρα του φωτός και του πολιτισμού!!! Πως σε κατάντησαν έτσι πόρνη για όλες τις δουλειές;;;;;

Αντιδράσεις από την βράβευση του Σάκη Ρουβά στα βραβεία Κάρολος Κουν

Ένταση στην απονομή

ΡΟΥΒΑΣ ΘΕΑΤΡΟ

 

«Θα μετανιώσετε που ανέβηκα εδώ πάνω… Θα έπρεπε να υπάρχει αστυνομία θεάτρου. Σταρ, μοντέλα, ωραίοι, ωραίες κάνουν θέατρο… Δεν μπορούν να γίνονται όλοι ηθοποιοί…».

Η κυρία Χρυσούλα Διαβάτη, χθες, είπε τη γνώμη της χύμα και τσεκουράτα.

Και εν τέλει αρνήθηκε να παραλάβει την «Τιμητική Διάκριση Διεθνούς Θεατρικού Ρεπερτορίου», των Βραβείων «Κάρολος Κουν».

«Δεν δέχομαι τη διάκριση.

Γιατί έτσι θα αναβαθμίσω έναν θεσμό που δεν τον πιστεύω» κατέληξε.

«Είμαι ένας νέος άνθρωπος που ονειρεύεται και τα όνειρά του θέλει να τα κάνει πραγματικότητα.

Αυτό δεν μπορεί να μου το στερήσει κανείς. Καμία αστυνομία θεάτρου δεν θα με κάνει να σταματήσω να ονειρεύομαι» είπε παραλαμβάνοντας το Bραβείο «Αρχαίου Δράματος» ο Σάκης Ρουβάς.

Δεν είχε μόνο βραβεύσεις η χθεσινή απονομή των Βραβείων «Κάρολος Κουν», καθώς και των Βραβείων Κριτικών Θεάτρου και Μουσικής 2013-’14 της Ενωσης Ελλήνων Θεατρικών & Μουσικών Κριτικών. Η γεμάτη πλατεία (ακόμα και με μαθήτριες σχολείου!) της Αίθουσας «Δημήτρης Μητρόπουλος» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, διχάστηκε. «Τα τελευταία χρόνια στο θέατρο έχει τελειώσει η αξιοκρατία, αφού όλοι γίνανε το ίδιο… Οσοι γίνανε ηθοποιοί θα πρέπει να ξέρουν τι κουβαλάει αυτή η λέξη: πόνο, μόχθο και θείο ταλέντο. Παρ΄όλα αυτά, εδώ γίνεται της κακομοίρας…» ανέφερε η κυρία Διαβάτη, αφού πρώτα είχε στηλιτεύσει τα κακώς κείμενα στο θέατρο, σύμφωνα με την άποψή της. «Ο Κουν, τον οποίο γνώριζα προσωπικά, δεν τα πίστευε τα βραβεία. Τα κορόιδευε και θύμωνε όταν τον βράβευαν… Με πονάει το θέατρο. Εχουμε καταθέσει σάρκα και αίμα…» τόνισε, για να εισπράξει ηχηρό χειροκρότημα.

 

 

Ο Διόνυσος

Την αντίδραση της κυρίας Διαβάτη πυροδότησε η επικείμενη βράβευση του Σάκη Ρουβά με το Βραβείο «Αρχαίου Δράματος» για τον ρόλο του Διονύσου στην τραγωδία «Βάκχες» του Ευριπίδη. «Αυτός είναι ο δρόμος που επέλεξα να εξελιχθώ, η μουσική και το θέατρο» είπε παραλαμβάνοντας το βραβείο ο Σάκης Ρουβάς. «Με τι εφόδια;» ρώτησε μία κυρία από το κοινό. «Με την ψυχή μου, κυρία μου. Η ψυχή και η καρδιά δεν χρειάζονται διπλώματα» απάντησε ο Σάκης, για να συνεχίσει: «Τι πιο φυσικό να περνάει κανείς από τη μουσική στο θέατρο. Γεννήθηκα πριν από 43 χρόνια στην Κέρκυρα. Οι γονείς μου ήταν ερασιτέχνες ηθοποιοί. …Θυμάμαι από τα 7 μου χρόνια να βρίσκομαι σε θέατρα μικρά, τα οποία μύριζαν σκόνη και υγρασία. Εκεί πρωτοπάτησα στο θεατρικό σανίδι, γιατί χρειαζόταν ένα παιδάκι για να παίξει σε μια παράσταση. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το συναίσθημα που ένιωσα όταν είδα τον κόσμο να χειροκροτά στην πλατεία» υποστήριξε ο Σάκης Ρουβάς. «Δεν χρειάζεται κανένα δίπλωμα για να προσφέρεις την ψυχική ανάταση που μπορεί κάποιος να νιώσει όταν μοιράζεται τον εαυτό του με τους συνανθρώπους του. Αυτή την ηδονή που αισθάνομαι όλα αυτά τα χρόνια που επικοινωνώ με το κοινό δεν πρόκειται να μου τη στερήσει κανείς» διευκρίνισε, ευχαριστώντας τον Δημήτρη Λιγνάδη που τον μύησε στο αρχαίο δράμα.

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>