«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι δανειστές βγάζουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας

KAREKLA-KENH-PTD

Γράφει ο Πέτρος Χασάπης

Έχουμε υποθέσει εδώ και αρκετό καιρό, ότι κυβέρνηση και τρόϊκα τα έχουν βρει σε όλα και παίζουν ένα ακόμα γνώριμο θέατρο εκφοβισμού του ελληνικού λαού. Το συνηθισμένο θέατρο καταλήγει πάντα σε πιεστικές ημερομηνίες, όπου την τελευταία στιγμή έρχονται όλες οι απαιτήσεις των δανειστών με ένα άρθρο και οι βουλευτές δήθεν αναγκαστικά ψηφίζουν, για το καλό του λαού φυσικά.

 

 

Έτσι κι αλλιώς η Ελλάδα κατέστη μία χώρα χωρίς εθνική κυριαρχία. Και μια χώρα χωρίς εθνική κυριαρχία δεν μπορεί να έχει φυσικά ούτε λαϊκή κυριαρχία. Όλο το σκηνικό της δήθεν δημοκρατίας παίζεται με μοναδικό στόχο να μην συνειδητοποιήσει ο λαός τι ακριβώς συμβαίνει. Οι δανειστές δεν θέλουν εκλογές, οι οποίες θα μπορούσαν να τους χαλάσουν τα σχέδια. Θέλουν οπωσδήποτε να εκλεγεί ΠτΔ και να συνεχίσει να εκτελεί τις εντολές τους η μνημονιακή συγκυβέρνηση των Σαμαρά – Βενιζέλου. Εξάλλου και ο τρόπος εκλογής του ΠτΔ θα αλλάξει, ώστε να μην τους ξαναενοχλήσει.

Για αν επιτευχθεί αυτό, δηλαδή η εκλογή του ΠτΔ τώρα, θα κάνουν το εξής απλό. Από την πλευρά των δανειστών θα παρουσιαστεί ένα πακέτο συμφωνίας εξόδου από τα μνημόνια και ταυτόχρονα από την πλευρά της κυβέρνησης θα τεθεί το δίλημμα της αναθεώρησης του Συντάγματος ή της μη αναθεώρησης μέχρι το 2022 τουλάχιστον. Έτσι θα δοθεί στους 180 βουλευτές που απαιτούνται για την εκλογή του ΠτΔ (και κυρίως στους ανεξάρτητους και αυτούς που δεν έχουν πιθανότητα να επανεκλεγούν, οι οποίοι προφανώς θα θέλουν να διατηρήσουν το αξίωμά τους και τα προνόμιά τους), ένα πειστικό στα αυτιά των υπηκόων αφήγημα. Το αφήγημα δηλαδή ότι θα ψηφίσουν ΠτΔ προκειμένου αφενός να βγούμε οριστικά από τα μνημόνια και να μην έχουμε πισωγύρισμα και αφετέρου να φτιάξουμε ένα σύγχρονο δημοκρατικό Σύνταγμα. Άσχετα φυσικά με το ότι οι συνταγματικές αλλαγές μπορεί και να είναι εντολή των δανειστών.

Με τον τρόπο αυτό, στην ουσία οι δανειστές επιβάλλουν την εκλογή του ΠτΔ από την παρούσα Βουλή και έτσι στηρίζουν την παραμονή στην εξουσία της εντολοδόχου και πειθήνιας συγκυβέρνησης. Σε ότι αφορά τη λαϊκή κυριαρχία, καλύτερα ξεχάστε το.

http://www.rizopoulospost.com/oi-daneistes-bgazoun-proedro-ths-dhmo/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>