«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑ’Ι’ΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ «ΕΥΡΩ», Ο «ΜΙSTER ΕΥΡΩ» ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΦΥΡΑΓΩΓΟΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε.

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou  Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513  E-Mail: chaziteo@t-online.de

            01.12.2014


Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Το εκτρωματικο ευρωπα’ι’κο νομισμα «Ευρω» δεν γεννηθηκε προτειστως μετα απο οικονομικο υπολογισμο των δημοκρατικα (;) εκλεγμενων αρχιτεκτωνων της Ευρωπης, δηλαδη των υποτακτικων δουλων και αχυρανθρωπων του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και των στοων του (Τριμερης Επιτροπη, CFR, Bilderberg, Μασονικες- Ροταρυ- Πεν- κ.α. στοες και κλουπ), οπως ισχυριζεται εως σημερα ο «Mister Ευρω», ο πρωην Υπουργος Οικονομικων της Γερμανιας (1989-1998)

Theo Waigel, αλλα απο πολιτικους συλλογισμους των πραγματικων αρχιτεκτονων και κατευθυντηριων σχεδιαστων της Ευρωπης απο την «νεα ευγενη ρατσα που εκπορευεται απο την χαριστικη πνευματικη διαυγεια» και η οποια δεν μπορει να βρεθη στο επιπεδο των προεδρων, των πρωθυπουργων και υπουργων των κρατων της Ε.Ε., διοτι αυτη δεν καταδεχεται να κατεβη σε τοσο χαμηλα επιπεδα… Το Ευρω συνεπως απο την ωρα της δημιουργιας του ειναι μια προγραμματισμενη προς εκρηξη εγκαιροφλεγης βομβα!

Μια νομισματικη μεταρρυθμιση ‘η το τελος του χρηματος γινεται ολο και ποιο πιθανη.

Δεν ειναι μακρυα η ημερα που η Ε.Ε. ‘η και οι ΗΠΑ μαζι της θα δηλωσουν την χρεοκοπια τους.

Η δευτερη ‘η καλλυτερα η πραγματικη παγκοσμια κριση χρεοκοπιας ειναι καθ’ οδον, ενω η Ιαπωνια εχει πεσει σημερα στην πολλαπλη ηδη υφεση της και η ευρωζωνη βρισκεται στην ακρη της τριτης υφεση της και η Ρωσια προετοιμαζεται εξ αναγκης πλεον για ενα οικονομικο στην αρχη πολεμο!

Η παλιρροια του δολλαριου θα πλημμυρισει σε λιγο τα παντα, οι δε ιδιωτικες κεντρικες τραπεζες που κατα το δοκουν τυπωνουν ‘η καταστρεφουν το χρημα, θα αποτυχουν ολοκληρωτικα.

Η εμπιστοσυνη στο χαρτονομισμα ηδη εχει κλυδωνισθει σοβαρα και σε λιγο αυτο δεν θα γινεται αποδεκτο. Απο την στιγμη που το βουνο χρεων των ΗΠΑ κλυδωνισθει απο τα θεμελια του, θα κλυδωνισθει ταυτοχρονα και η εμπιστοσυνη προς το δολλαριο.

Ο πληθωρισμους φερνει την υφεση και μετα την καταθλιψη και την καταστροφικη επιδραση στην παγκοσμια οικονομια.

Το ισχυον ακομη νομισματικο συστημα γεννηθηκε στην εποχη των Σουμεριων πριν περιπου 6000 χρονια.

Ο μηχανισμος του χρηματος τροποποιηθηκε απο τους αρχαιους Ελληνες, δηλαδη απο τον Σολωνα (630-559 μ.Χ.). Αφου αυτος διεγνωσε την αιτια της κακοδαιμονιας των Aθηνων που ηταν ο αγωνας των ταξεων μεταξυ τους, το 594 π.Χ εξελεγη αρχοντας με απεριοριστη εντολη και εξουσια να θεραπευση αυτες τις κοινωνικες πληγες. Το επετυχε μετα απο σειρα νομοθετικων μετρων.

Το κυριωτερο απο αυτα τα μετρα ηταν η «Σεισαχθεια»

(αποσεισις βαρων), δηλαδη η ελαφρωση των χρεων των δημων, η αρση των υποθηκων σε κτηματα και σωματα, η ελευθερωση των δουλων για χρεη, η απαγορευση της προσωπικης δουλειας του οφειλετη και της οικογενειας του και η βελτιωση των ορων δανεισμου για το μελλον.

Η τροποιποιηση αυτη ακυρωθηκε απο τους Ρωμαιους κατα την διαρκεια των οποιων κατα το ρωμα’ι’κο δικαιο περι του χρεους επετρεπεn παλι την προσωπικη δουλεια του οφειλετη και της οικογενειας του. Απο τοτε εως σημερα το νομισματικο συστημα ελαβε ακομη ορισμενες μικρες καινοτομιες ως π.χ. κατα τον 15. μ.Χ. αιωνα την διπλογραφια στα λογιστικα βιβλια και την εφευρεση των ιδιωτικων κεντρικων τραπεζων στην Αγγλια το 1694 μ.Χ. Δια της πεπαλαιωμενης αυτης μεθοδου της διπλογραφιας στα λογιστικα βιβλια και απο αυτη προκυπτοντων ισολογισμων και της εφευρεσης των ιδιωτικων κεντρικων τραπεζων εδοθησαν στην εκπορευομενη απο την χαριστικη πνευματικη διαυγεια νεα ευγενη ταξη τα εργαλεια για να συνεχιζη αυτη τα τοκογλυφικα παιχνιδια του Μεσαιωνα με θετικα αποτελεσματα προς οφελος της απο τις επιδρασεις της στην πολιτικη και στους λαους. Απο τοτε μεχρι σημερα τιποτε δεν εχει αλλαξει στην βασικη δομη του παγκοσμιου νομισματικου παγκοσμιου συστηματος παρ’ ολες τις σημερινες δυνατοτητες που ανοιξαν οι ηλεκτρονικοι υπολογιστες.

Με το ακομη ισχυον νομισματικο συστημα αυξανονται συνεχως τα «Χρεη» παντου και για ολους.

Για ιδιωτες, μεγαλοεπιχειρησεις, δημους, κρατη και κρατικες ενωσεις οπως η Ε.Ε. Ειναι αμφιβολο πλεον οτι με το ισχυον ακομη παγκοσμιο νομισματικο συστημα θα γινη ποτε δυνατη η αποπληρωμη των γιγαντιαιων χρεων. Στο συστημα της νεας  ευγενους ρατσας που εκπορευεται απο την χαριστικη πνευματικη διαυγεια, δεν υφιστανται κρατη, λαοι, ανθρωπινα δικαιωματα, συνορα, εντατικοτητες, αξιοδιατηρητη Φυση και κολεκτιβο. Υπαρχει μονο το κερδος, το οφελος, η αβαντσα.

Τα παντα υπηρετουν το κερδος και καταληγουν στην λεηλασια και στην δουλεια των λαων και αφηνουν πισω τους  παντου και παντα καμενη γη. Για τον λογο αυτον επιβαλλεται να αναλυθη με ακριβεια και σε βαθος το προβλημα για το ποιος στο μελλον θα εχει το δικαιωμα και την ευθυνη να τυπωνη το νομισμα και πως στο μελλον θα αντιμετωπισθει προς το καλο του χρεωστη το αλυτο σημερινο προβλημα του χρεους! Εαν ο «Mister Ευρω» κατανοουσε τις αντιφασεις του σημερινου παγκοσμιου νομισματικου συστηματος θα ανοιγεν και γι’ αυτον ενας τελειως νεος πνευματικος κοσμος, που δυστυχως δεν εγινε, οπως φανηκε ξεκαθαρα απο τις προσφατες δηλωσεις του για την Ελλαδα!

Οι ευρωπα’ι’κοι λαοι (ως Ευρωπη κατανοειται στο παρων σημειο η Ε.Ε. με   τις ευρωπα’ι’κες Κολληγιες της, την κοινη εξωτερικη- και πολιτικη ασφαλειας και την κοινη αστυνομικη και και συνεργασια δικαιοσυνης σε θεματα ποινων) εκφοβισθηκαν μεν εκ θεμελιων με δυο παγκοσμιους πολεμους, για τους οποιους ευθυνονται οι γνησιοι αρχιτεκτονες και σχεδιαστες της Ευρωπης, για να κατανοησουν και προχωρησουν βημα προς βημα στην αναγκη δημιουργιας της Ε.Ε. ως ενα ενδιαμεσο σταθμο προς την μια παγκοσμια διακυβερνηση των λαων του πλανητη μας. Ειδικα με τις τρομερες καταστροφες του 2ου παγκοσμιου πολεμου ελαβεν η αρχικη ιδεα των γνησιων αρχιτεκτονων και σχεδιαστων της Ε.Ε. αποφασιστικες ωθησεις.

Αυτες ομως δεν αρκουσαν αμεσως μετα τον 2ον παγκοσμιο πολεμο για τους λαους της  Ευρωπης  και γι’ αυτο  δεν εδειξαν το αναμενομενο ενδιαφερον παρ’ολη την συνεχεια των απειλων για εναν πειθανο 3ον Παγκοσμιο Πολεμο, με αξαιρεση των Μασονων που εκ των πραγματων ηταν ενθουσιασμενοι για την υλοποιηση της ιδεας της ενωμενης Ευρωπης. Ο πιστος συνεργατης των γνησιων αρχιτεκτονων και σχεδιαστων της Ευρωπης και ο θεωρουμενος μεχρι σημερα «Πατερας της  Ευρωπης» Richard Nikolaos von Coudenhove-Kalergi, Μασονος 33oυ βαθμου, απειλουσε κατ’ εντολην ως εξης: «Τυφλος ειναι, οποιος δεν βλεπει τους κινδυνους που απειλουν μια μη ενωμενη Ευρωπη και ο οποιος δεν κανει τιποτε εναντια στις απειλες αυτες.

Προδοτης ειναι, οποιος εργαζεται   εναντια σε μια ενωμενη Ευρωπη και αποδεικνυει ετσι, οτι δεν αγαπα τον λαο του, την οικογενεια του και τον εαυτο του, τον οποιο εγκατελειψε».

Παραλληλα με τις απειλες αυτες ακολουθηθηκε και μια τακτικη σαλαμοποιησης των σχεδιασμων ετσι ωστε ο μεσος πολιτης των ευρωπα’ι’κων λαων να μην συνειδητοποιηση εγκαιρα τον επιδιωκομενο στοχο καταργησης της εθνικης ταυτοτητας, στην αρχη των εξη, μετα των εννεα, μετα των δωδεκα και σημερα των εικοσιοκτο λαων της Ευρωπης, ενω οι μασονικες κυνερνησεις των λαων αυτων ηταν πληρως ενημερωμενες και πουλημενες.

Με την σαλαμοποιηση της τακτικης τους ακολουθησαν μια παροδο που οδηγησεν πρωτα στην Μontanunion, μετα στην EWG και στην Europäische Atomgemeinschaft για να καταληξη το 1992 στην σημερινη Ε.Ε.

Σε ολη την ως ανω διαδρομη οι υπευθυνοι ψευδονταν αναιδεστατα και θρασυτατα προς τους πολιτες των δημοκρατικων λαων της Ευρωπης, οτι θα παραμεινουν σε μια μορφη οικονομικης συνεργασιας και συμπληρωματικα  βηματα για την εγκαταλειψη της εθνικης ταυτροτητας δεν εχουν σχεδιαστει και ουτε προκειται να σχεδιαστουν.

Σε αντιθεση των υποσχεσων η «Υπεραλλοτριωση» της Ευρωπης απο ξενους προχωρει με γοργα βηματα. Η Παλαια Ταξη Πραγματων των πολλων εθνικων ταυτοτητων στην Ευρωπη καταστρεφεται με ολα τα δυνατα μεσα. Ολες οι καθαρες κρατικες εθνοτητες εκτοπιζονται απο τις περιοχες τους με αλλες εθνοτητες ‘η μεταβαλλονται σε πολυεθνικες και πολυπολιτισμικες.

Η αλωση αυτη των λαων της Ευρωπης λαμβανει χωρα υπουλα και προγραμματισμενα. Το νεο συνθημα που παντου αντιχει ειναι: Οτι υπηρξεν πρεπει να παραμερισθη!

Ολα τα κοινωνικα στρωματα και πλασιμα, που προεκυψαν απο την Παλαια Ταξη Πραγματων και βασισθηκαν στο αρχαιοελληνικο πνευμα, καταστρεφονται συστηματικα. Ουδεμια παραδοση επιτρεπεται να θεωρηται πλεον ως ιερα.

Η Ελλας που με την ακροπολη των  των Αθηνων εκπεμπει ακομη αρχαιοελληνικο πνευμα πρεπει να εξαφανισθη ολοσχερως απο τον φλοιο της γης.

Η αρχαιοελληνικη μεγαλοφυια ως γνωστον ειναι αυτη που εναρμονισε τις συμπατικες δυναμεις με τον ηθικο χαρακτηρα του ανθρωπου, που διατυπωνει το ειδος της ανθρωπινης κοινωνιας και που  βασιζεται στους τεσσερις κυριους κιονες του αρχαιοελληνικου πνευματος, δηλαδη του πολιτισμου και τις εξεφρασε με τις Αρετες (Φρονηση, Σωφροσυνη, Ανδρεια και Δικαιοσυνη), με τις Αξιες (Καλο, Αγαθο, Αληθες και Ελευθερον), με τις Αρχες (Τιμη, Σεβας, Αμιλλα και Μετοχη ‘η Λειτουργια) και με τα Ιδανικα (Υγεια, Ηδονη, Πλουτος και Τιμες). Μια τετοια  κοινωνια με Αρετες, Αξιεες, Αρχες και Ιδανικα πρεπει να εξαφανισθη. Και αυτο γινεται σημερα με την ελληνικη κοινωνια.

Την λεηλασια της πατριδας μας προωθουν η επενδυτικη τραπεζα Goldman Sachs, η γερμανικη τραπεζα Deutsche Bank, η γερμανικη εταιρεια Siemens και μια σειρα αλλων γερμανικων εταιρειων.

Σημερα εφαρμοζεται μια μορφη λεηλασιασ της πατριδας μας απο τους κερδοσκοπους του διεθνους πολιτικου σιωνισμου οπως αυτη της λεηλασιας της DDR προ της επανενωσης της Γερμανιας. Με τα σχεδια «Overkill» και «Φαιδωρα» εκτελουν το εγκληματικο τους εργο. Δι’ αυτων ισωπεδωνεται ο οικονομικος πολιτισμος της χωρας, καταστρεφονται και τα τελευται ιχνη της οικονομικης και αμυντικης ασφαλειας (ουδεις Ελλην επιτρεπεται να νοιωθη ασφαλης στην δουλεια του, στην εταιρεια του, στην πατριδα του, στο κρατος του) της Ελλαδος και προετοιμαζονται οι προ’υ’ποθεσεις για την ολοκληρωτικη της εξαφανισης.  Ακομη και αποξενωση της χωρας (μαζι με τα 10 περιπου εκατομμυρια Ελληνες ζουν σημερα στην Ελλαδα 6 εκατομμυρια ξενοι μουσουλμανοι οικονομικοι λαθρομεταναστες) υπηρετει τα σχεδια εξοντωσης της Ελλαδος Overkill και Φαιδωρα.

Για την εφαρμογη των σχεδιων αυτων εργαζονται εντατικα και τα παιδια και αγγονια των δωσιλογων της ναζιστικης κατοχης που ασκουν καθ’ ολη την μεταπολιτευση στην πατριδα μας εξουσια.

Οι Βρυξελλες αποσιωπουν συστηματικα, οτι αυτα που υποστηριζει ο «Mister Ευρω» σε βαρος της Ελλαδος περι νοθειας των στατιστικων της στοιχειων (σκοπημα νοθευθηκε το μεγεθος του ελλειματος και του χρεους προς τα επανω για να δραστηριοποιηθη στην Ελλαδα μεσω της Τρο’ι’κας το ΔΝΤ!) ελαβαν χωρα σε συνεργασια με την επενδυτικη τραπεζα Goldman Sachs και τους τεως πρωθυπουργους της Ελλαδος κ. Κωσταν Σημιτης ‘η Μαρδοχα’ι’ Ααρον Αβουρη και Γεωργιον Παπανδρεου. Η «Eurostat» ηταν απολυτα ενημερωμενει και σιωπουσε.

Στην απατη αυτη σε βαρος της Ελλαδος συνεβαλαν οι γερμανικες εταιρειες KFG, Deutsche Bank, Allianz, Commerzbank, Eurohypo, και Hypo Real Estate.

Ετσι ανοιξε ο δρομος για την Τροικα και για τα εγκληματικα Μνημονια (σωσιβια σωτηριας απο μολυβδο!).

Αφου τα σωσιβια αυτα σωτηριας οπως αναμενονταν δεν εσωσαν τιποτε το θετικο προετοιμαζεται στις ημερες μας στις Βρυξελλες η εφαρμογη απο την 01.01.2015 ενος νεου Μνημονιου αντι μιας «Σεισαχθειας» για τα χρεη της Ελλαδος που καθε αλλο παρα γνησια χρεη ειναι. Το Μνημονιο 3 μεγιστοποιησει την λεηλασια της  χωρας και θα βασιζεται σε δανεια που θα ειναι απ ευθειας συνδεδεμενα με το ελληνικο ΑΕΠ.

Το συστημα φορων υποτελειας της νεας ευγενους ρατσας που εκπορευεται απο την χαριστικη πνευματικη διαυγεια εχει ως εξης:

  «Η ΕΚΤ δινει ατοκα τρισεκατομμυρια Ευρω στα σιωνιστικα κεφαλαιακα    καθαρματα των Αγορων, τα οποια αυτα δανειζουν υψηλοτοκα τα     χρηματα της ΕΚΤ στα μελη κρατη της Ε.Ε.

Τα δανεια αυτα ειναι     συνδεδεμενα με δανειακα στοιχηματα (CDS, δηλαδη Credit Default   Swaps).

Αυτα μπορουν κατα το δοκουν να αυξανονται.

Ο κ. Mario     Draghi, o προεδρος της ΕΚΤ και πρωην αντιπροεδρος της Goldman     Sachs παιζει το παχνιδι της νεας ευγενους ρατσας που εκπορευεται     απο την χαριστικη πνευματικη διαυγεια, που σημαινει, οτι στηριζει την     επιθετικη στρατηγικη των διεθνων ιδιωτικων τραπεξων… στις οποιες      μονο το κερδος μετρα.

Οι τραπεζες του συστηματος του φορου     υποτελειας θα φτωχαινουν κατα συνεχεια και συστηματικα για να     σωζονται καθε φορα απο τους φορολογουμενους πολιτες.

Ηδη εχει     σχεδιασθει να καταβροχθησουν και τα αποταμιευτικα περιουσιακα     (ρευστο χρημα, μετοχες, Fonds-μετοχων, επενδυτικα πιστοποιητικα και     ασφαλειες ζωης) των πολιτων, των μελων κρατων της Ε.Ε.».

Στην περιπτωση της Ελλαδος οι ως ανω μεγαλοαπαταιωνες των ετσι ονομασθεντων Αγορων της WallStreet της Νεας Υορκης, σε διαστημα μονο 4 μηνων αυξησαν κατα 500 % τα ληξιπροθεσμα δανειακα στοιχηματα, δηλαδη τα CDS, που ηταν ασφαλισμενα σε ξενα νομισματα.

Τα χρεη της Ελλαδος στο μεγαλυτερο τους μερος δεν ειναι γνησια χρεη αλλα κερδοσκοπικα στοιχηματα απατης, τα οποια παντα απο την αρχη αρχιζουν.

Παρ’ ολα τα σκληρα μετρα της Τρο’ι’κα στην Ελλαδα. τα χρεη της αυξανονται συνεχως. Ο «Mister Ευρω» διατυπωσε στην συνεντευξη του την 17.05.2014 στην γερμανικη εφημεριδα «Süddeutsche Zeitung» σχετικα με την Ελλαδα, τα εξης:

  «Αυτο που εκαναν οι Ελληνες ειναι κακο.

Τονιζω ομως οτι αυτο δεν  ελαβε χωρα στον καιρο μου.

Οταν το 1998 συναπεφασιζα για το ποιος  θα ανηκε στην Ευρωζωνη η Ελλας δεν ηταν στην λιστα!

Οτι μετα συνεβει  ειναι κακο.

Οι αλλες χωρες εξεπληρωσαν ολες τις προ’υ’ποθεσεις για την  εισοδο τους στην Ευρωζωνη.

Το 2008 εκπληρωθηκαν ολα τα κριτηρια

   εισοδου εως ποτε αλλοτε».

Ο «Mister Ευρω» αποσιωπα, οτι στην εποχη του (1989-1998) συναποφασισε την εισοδο στην Ευρωζωνη του Βελγιου, της Γαλλιας, της Ιταλιας και της Γερμανιας χωρις να λαβη υπ’ οψη του τις «Απατες των Ισοσιλογισμων», τα «Παραμυθενια Παιχνιδια» και τις «Σκευωριες Απατης» των ως ανω χωρων που εχουν ως εξης:

  1. Το ποσοστο χρεους του Βελγιου στο ετος της εισοδο του το 1996 στην Ευρωζωνη ειχεν 136 % του ΑΕΠ. Ο τοτε υπουργος οικονομικων του Βελγιου κ. Philippe May-Stadt φροντισε, τα νομικα ανεξαρτητα κοινωνικα Φοντς με ημερομηνια 31.12.1996 να μεταφερθουν δισεκατομμυρια ποσα στο βελγικο κρατος τα οποια τρεις ημερες μετα τους επιστραφηκαν. Χωρις τον ελιγμο αυτο απατης το Βελγιο δεν εκπληρουσε τις προ’υ’ποθεσεις εισοδο του το 1997 στην Ευρωζωνη.

  1. Ο τοτε Γαλλος υπουργος οικονομικων κ. Jean Arthhuis, μαεστρος του «Fudgie», δηλαδη της εξαπατησης, υποχρεωσε τον Νοεμβριο του 1996 την εν μερει ιδιωτικοποιημενη France Telecom να εμβαση 37,5 δισεκατομμυρια Francs στο Γαλλικο κρατος ως ανταλλαγμα δηθεν να αναλαβη αυτο τις υποχρεωσεις συνταξιοδοτησης των εργαζομενων. Με την ως ανω απατη μειωθηκε το γαλλικο ΑΕΠ κατα 0,5 %.

  2. Η Γαλλια συνεπως δεν εκπληρουσε το 1997 τις προ’υ’ποθεσεις εισοδου της στην Ευρωζωνη! 

  1. Το ποσοστο του χρεους της Ιταλιας το 1996 ηταν 123 % του ΑΕΠ. Η Ιταλια για πρωτη και για μια φορα επιβαλλει τον φορο (Eurotax) ο οποιος θα επιστρεφονταν κατα 60% στους φορολογουμενους μετα το 1997. Επιπλεον μεταφερθηκε προς τα εμπρος η πληρωμη του φορου καταναλωσης για να συνυπολογισθη αυτος στον προ’υ’πολογισμο του 1997. Επιπλεον αυξησε η Ιταλια κατα 17 % το ΑΕΠ της για να συνυπολογισθουν τα εσοδα της Μαφιας και των Μπουρδελων.

  2. Η Ιταλια συνεπως δεν εκπληρουσε το 1997 τους ορους εισοδου της στην Ευρωζωνη.    

  1. Ο τοτε υπουργος οικονομικων τηδ Γερμανιας Theo Waigel, δηλαδη ο «Mister Eυρω» προσπαθησε κατα τα τελη του 1997 να εκβιαση την Γερμανικη κεντρικη τραπεζα Bundesbank να αξιολογηση προς τα επανω τα αποθεματα της χρυσου και να παρουσιαση εναν ενδιαμεσο ισολογισμο ωστε ενα μερος του διπλογραφικου ισολογιστικου κερδους να συνυπολογισθη για το 1997. 

  2. Για ποιο λογο «Mister Ευρω» η προσπαθεια αυτη της διαστρεβλωσης;

  3. Δεν εκπληρουσε μηπως η Γερμανια το 1997 τους ορους εισοδου της στην Ευρωζωνη;

Κατα τις προσφατες δηλωσεις του νεου προεδρου της Κομισιον της Ε.Ε. Jean-Claude-Juncker, οι περισσοτερες των ως ανω χωρες και σημερα δεν εκπληρωνουν τους ορους της Ευρωζωνης χωρις ομως να απαιτη αυτος μετρα…

Ο «Mister Ευρω» απο την αλλη πλευρα το 1995 δεν προτεινε μονο το ονομα «Ευρω» αλλα και το πακετο σταθεροτητας με τα ορια του ελλειμματος στα 3 % του ΑΕΠ. Ως γνωστο ο «Μister Ευρω» δεν ειναι οικονομολογος και παρ’ ολου που ηταν υπουργος οικονομικων ειναι αμφιβολο εαν γνωριζει τους λογους της αγυρτειας διατηρησης της πειθαρχιας κρατικων εξοδων με το Αρθρο 104c, παρ. 2 της συμφωνιας του Μααστριχτ.

Ουδεις γνωριζει μεχρι σημερα και κατ’ επεκταση και ο «Mister Ευρω», γιατι η οικονομικη σταθεροτητα επιτυγχανεται με 3 % ελλειμμα και οχι με 0 % ‘η με 4 % και γιατι το ποσοστο του χρεους δεν πρεπει να υπερβαινη το 60 του ΑΕΠ;

Γιατι στην Ε.Ε. ειναι τοσες πολλες χωρες υπερχρεομενες και σε ποιον ειναι υπερχρεομενες;

Επειδη δε ο «Mister Ευρω» υπηρξε εως προσφατα ταυτοχρονα ως «Monitor» και στην Siemens απασχολημενος και σημερα κατ’ εντολην των αρχων των ΗΠΑ ελεγχει την Siemens ωστε αυτη μακροπροθεσμα να αποφευγη τα σκανδαλα διαφθορας, παρακαλειται αυτος να απαντιση στις εξης ερωτησεις:

  Πολλοι γνωστοι γερμανοι πολιτες και οχι μονο, θεωρουν την εταιρεια   SIEMENS ως το τεντωμενο χερι των μυστικων υπηρεσιων της Γερμανιας  με εντολη των οποιων και ο Χριστοφορατος (εγγονος ενος δωσιλογου της   γερμανικης κατοχης στην Ελλαδα, που ζη σημερα στην Γερμανια) λαδωσε   σχεδον ολα τα μελη της ελληνικης Βουλης ωστε αυτη σημερα να   ονομαζεται Βουλη της Siemens.

H κυκλικη ροη της ζωης παριστατο απο  τους αρχαιους Ελληνας με το τετραεδρο «Μετρο-Υβρις-Νεμεσις-  Καθαρσις».

Δεν νομιζεται «Μιster Ευρω», οτι ο καιρος ειναι ωριμος για  να τιμωρηθη επιτελους παραδειγματικα η εγκληματικη εταιρεια Siemens   αντι δηθεν να ελεγχεται απο εσας για να μεινη αυτη μακροπροθεσμα  καθαρη απο σκανδαλα;

Υπαρχει επισης και μια αλλη σειρα γερμανικων εταιρειων που παρεδωσαν στην Ελλαδα μια σειρα προ’ι’οντων στρατιωτικου υλικου, λεωοφορειων, σιδηροδρομων, υποβρυχειων κ.α. με υπερτιμολογημενα των δανεια. εκβιασαν τις διαβρωμενες αρχες της Ελλαδος να υπογραφουν υψηλα χρεογραφα για να καλυψουν την τοκογλυφια.

Σημερα με τα Μνημονια 1 και 2 οι Γερμανοι απαταιωνες προσπαθουν να λεηλατησουν με νομιμοφανεια την κρατικη περιουσια. Υπο κανονικες συνθηκες εφ’ οσον οι γερμανικες εταιρειες εισηλθαν στον χωρο της Υβρις θα επρεπε να αντιμετωπησουν την Νεμεση και την Καθαρση που δυστυχως δεν εγινε, διοτι και η γερμανικη τυφλη θεα δεν ειναι τυφλη αλλα μια μονοφθαλμη πορνη.

Και εδω ο «Mister Ευρω» εχει ευρυ πεδιο δρασης κριτικης, που δυστυχως δεν τολμα να κανη, διοτι τρεμει απο το συστημα.

Θελει ασφαλως να μην χαση των ωραιο δικηγορικο του γραφειο πανω απο τις στεγες του Μοναχου στην περιοχη της πλατειας Odeon….

Εδω επισης κρυβονται και ολα τα προβληματα της Γερμανιας και της Ε.Ε.

και ο νεος κινδυνος που απειλει ολοκληρη την Ευρωπη.

Η θεια τιμωρια απο του πολιτες της Ε.Ε. σιγουρα θα ερθει.

Το αρνουμενο Δικαιωμα τους,  να ελεγχουν τις παραβασεις Δικαιου απο τους Μεγαλοαπαταιωνες θα τους οδηγησει σε σοβαρες αντιδρασεις.

Για την σημερινη παθητικη σταση της Ελλαδος υπαρχει μονο μια εξηγηση: Οι πολιτικοι αρχηγοι της εξουσιας (οι περισσοτεροι ειναι εξ αιματος υιοι του Αβρααμ) κατευθυνονται απο το παραρτημα της Λεσχης Bilderberg που εδρευει στο Κολεγιο των Αθηνων…..Και αυτο καποτε θα τιμωρηθει θανασιμα.

Απο ολα τα διατυπωθεντα προκυπτει, οτι ενα θρασυ ψευδος κρυβεται στους εορταστικα διατυπωθεισας στοχους της Ε.Ε. Στην πραγματικοτητα ουδεις απο τους υπευθυνους ενδιαφερεται για την «Ισχυροποιηση της Αλληλεγγυης» μεταξυ των λαων της Ευρωπης, ουτε για την «Οικονικη και Κοινωνικη Προοδο» και ουτε για την «Ισχυροποιηση της Ταυτοτητας και Ανεξαρτησιας της Ευρωπης».

Αυτο που ενδιαφερει τους υπευθυνους απο την νεα ρατσα που εκπορευεται απο την χαριστικη πνευματικη διαυγεια, ειναι αποκλειστικα η οργανωση του «Ενος Κοσμου» με μια δικτατορικη παγκοσμια διακυβερνηση.

Τιποτε δεν υπηρξε τυχαιο με την ξαφνικη καταρρευση της Σοβιετικης Ενωσης που ηταν και η προ’υ’ποθεση για την επανενωση της Γερμανιας και για την επεκταση προς ανατολας της Ε.Ε. Τα παντα οργανωθηκαν και εκτελεσθηκαν απο τις μασονικες κυβερνησεις οπως σχδιασθηκαν απο την νεα ρατσα εκπορευομενης απο την χαριστικη πνευματικη διαυγεια.

Αυτα που ηταν ασυμβιβαστα εγιναν συνβατα και τα καταστροφικα ξαφνικα μη καταστροφικα, κατοπιν επεμβασης της Συναγωγης του Σατανα που

σκηνοθετησε αριστα το 1989 και την «Πτωση του Τειχους», βεβαιως με το αζημειωτο.

Τον Οκτωβριο του 1992 πληροφορηθηκαν οι φορολογουμενοι της Γερμανιας οτι κληρονομησαν τα «βαρη της DDR» υψους 400 δισεκατομμυρια μαρκα για την πληρωμη των οποιων θα αυξηθουν οι φοροι απο το 1995. Με θρασυ τροπο αυξηθηκαν ξαφνικα τα χρεη της DDR τεχνιτα κατα 300 εως 400%.

Το Μαρκο της DDR υπολογισθηκε με την σχεση 1,8:1 προς το Μαρκο της δυτικης Γερμανιας και αυτο παρ’ολο που Μαρκο της DDR στο ενδογερμανικο εμπορειο υπολογιζονταν με λιγωτερο απο το ενα τεταρτο του Μαρκου της δυτικης Γερμανιας και στην Αγορα συναλλαγματος με 0,125 Μαρκα δυτικης Γερμανιας που αντιστοιχει σε μια σχεση 8:1 αντι της λεηλασιας 1,8:1.

Η Συναγωγη του Σατανα που λαμβανει ξαφνικα 3 εως 4 φορες υψηλωτερα χρεη, απολαμβανει και 3 εως 4 φορες υψηλωτερους τοκους και πανωτοκια για ανυπαρκτα χρεη.

Ως ανταλλαγμα στηριζει την επανενωμενη Γερμανια για την μη πληρωμη των κατοχικων δανειων και αποζημειωσεων στις χωρες της νοτιας Ευρωπης και επιπλεον στηριζει και την λεηλασια των χωρων αυτων μεσω των αντιστοιχων Τρο’ί΄κας που κατευθυνει η Γερμανια.

Ξαφνικα αυριο θα διατυμπανιζεται οτι η Ε.Ε. του Μααστριχτ δεν ειναι σε θεση να λυνη τα προβληματα της εποχης μας και οτι εγινε απολυτα αναγκαια μια παγκοσμια διακυβερνηση των λαων! Ολα τα «Επιχειρηματα» εναντια σε μια κυριαρχη Πανευρωπη και για μια παγκοσμια διακυβερνηση, που σε λιγο θα σερβιρονται στους πολιτες της Ε.Ε., προετοιμασεν η νεα ρατσα που εκπορευεται απο την χαριστικη πνευματικη διαυγεια στην πρωτευουσα των ΗΠΑ Ουασιγκτον ηδη το 1944 σε μια μελετη, που δημοσιευθηκ ως βιβλιο με τον παραξενο Τιτλο

   «Περιφερειοποιηση και Παγκοσμια Διοργανοποιηση.  Μεταπολεμικες

    οψεις των παγκοσμιων σχεσεων της Ευρωπης.

Ενα Συμποσιο της Σχολης  για Παγκοσμια- Διοργανοποιηση» που μπορει ο καθε ενδιαφερομενος να διαβαση.

Η ανυποψιαστη αυτη μεθοδος προπαρασκευης μιας παγκοσμιας διακυβερνησης ισχυει μεχρι τις ημερες μας διοτι ο μεσος πολιτης της Ε.Ε. σε καμμια περιπτωση δεν ειναι σε θεση να αντιληφθη οτι η Ε.Ε. ειναι εινα σκαλοπατι προ του Ενος Κοσμου.

Ηδη το 1944 τοποθετουσε η νεα ρατσα που εκπορευεται απο την χαριστικην πνευματικην διαυγεια την προσοχη της κατα το μεγαλυτερο μερος ποια τακτικη και στρατηγικη θα εφαρμοσει ωστε κατα το δυνατον ανυποψιαστα και συνεπως χωρις αντιδραση να μπορεση να θεμελειωση το Παγκοσμιο Κρατος.

Ηδη στην δεκαετια του 1950 και 1960 ισχυροποιηθηκε η προπαγανδα των ΗΠΑ για μια ενωμενη Ευρωπη. Το σχεδιο «European Recovery Programm» γνωστο σε μας ως «Σχεδιο Μαρσαλ» διεθεσε για την αναπτυξη της κατεστραμενης απο τον 2ον Παγκοσμιο Πολεμο Ευρωπης μεταξυ 1949 και 1952 δανεια υψους 64 δισεκατομμυριων Μαρκων που ξεπληρωθηκαν

μεταξυ 1952 εως 1952 με 130 δισεκατομμυρια Μαρκα. Δηλαδη χωρις το αζημειωτο! Το σχεδιο αυτο προετοιμασε το εδαφος για την ευρωπα’ι’κην οικονομικη πολιτικη. Ολοι οι ανθρωποι που θα τολμησουν αυριο να ασκησουν κριτικη κατα του Ενος Κοσμου, θα βρισκονται αυτοματα «εκτος του Συνταγματος του Παγκοσμιου Κρατους» και θα εκτελουνται. Καθε προσπαθεια επανιδρυσης της Παλαιας Ταξης Πραγματων θα καταπολεμαται με ολα τα μεσα απο τους προσκυνητας του Μαμμωνα, απο τους πνευματικα απογονους των κατασκευαστων του πυργου της Βαβελ, απο την Συναγωγη του Σατανα, απο την νεα ρατσα που εκπορευεται απο την χαριστικη πνευματικη διαυγεια και η οποια σε καμμια περιπτωση δεν θα διστασει να δρομολογηση ενα 3ον Παγκοσμιο Πολεμο με την δολοφωνια π.χ. του Putin.

Την ιδια τυχη ειχαν τοσο ο Saddam Hussein οσο και ο Muammar Gaddafi που προ του Putin προσπαθησαν να εκτοπισουν το δολλαριο.

Εκτος εαν οι Μεγαλοαπαταιωνες αυτοι πεσουν στην παγιδα που οι ιδιοι εστησαν, δηλαδη στην εφευρεση του συστηματος του Δυαδισμου. Χωρις καμμια αμφισβητηση, περαν της σημερινης  προσπαθειας των χωρων BRIC, υφισταται ενα Φασμα διαφορετικων οικονομικων και κοινωνικων συστηματων του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας.

Εαν η ανθρωποτητα ξυπνηση απο τον βαθυ σημερινο ληθαργο της και  ενδιαφερθει για τις αχρησιμοποιητες αυτες δυνατοτητες και ενωμενη προχωρησει πανω στον ιδιο δρομο, θα μπορουσε να προκυψη μια νεα και ενωμενη ανθρωποτητα που θα ζησει τις απεριοριστες δυνατοτητες εξελιξης του αρχαιοελληνικου πνευματικου κοσμου.

Για πραγματωση του στοχου αυτου χρειαζεται ενα νεο νομισματικο συστημα ως ενα ικανο διακυβευμα εξοδου, ως ενα αντιβαρο στο παγκοσμιοποιημενο συστημα χρεους, ενα απαλλαγμενο απο το δολλαριο παγκοσμιο οικονομικο συστημα, μια απομακρυνση για παντα της νεας ρατσας που εκπορευεται απο την χαριστικη πνευματικη διαυγεια, απο καθε παγκοσμια οικονομικη δραστηριοτητα.

Το υπαρχον ακομη νομισματικο συστημα οφειλει να γινη ενα μοντελο εκροης της εως σημερα ανθρωπινης ιστοριας. Οταν ο μεσος πολιτης της Ε.Ε. συλλαβει την πληρη εικονα του σημερινου νομισματικου συστηματος, θα κατανοησει τον τραγικο παραλογισμο της ανελπιδης καταστασης στην οποια βρισκεται.

Το θεμα ειναι τοσο σημαντικο, που μπορει να οδηγηση σε καταρρευση της ανθρωποτητας με ενα 3ο Παγκοσμιο Πολεμο, εαν δεν γινει διαπλατα κατανοητο και δεν βρεθουν συντομα τροποι για να διορθωθη.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Και στα γερμανικά:

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou                                               Bleibergweg 114

                                                                                                   D-40885 Ratingen

                                                                                    Tel.+Fax: 0049 2102 32513

                                                                                 E-Mail: chaziteo@t-online.de

                                                                                                               01.12.2014

DIE MONSTRÖSE EUROPÄISCHE WÄHRUNG «EURO», DER «MISTER EURO» UND DIE AUSPLÜNDERER DER MITGLIEDSLÄNDER DER EUROPÄISCHEN UNION.

 

Dr. Georg Chaziteodorou

Die monströse europäische Währung «Εuro» wurde keinesfalls primär aus wirtschaftlichem Kalkül der demokratisch (?) gewählten Baumeister Europas d.h. der ergebenen Knechten und Strohmänner Zions und seiner Logen (Trilaterale Kommission, CFR, Bilderberg, Freimauer, Rotary- Pen-Klub u.a.),

geboren, wie der «Mister Euro», der Ex-Finanzminister der BRD (1989-1998) Theo Waigel bis heute behauptet, sondern aus politischen Überlegungen der wahren Architekten und Projektleitern Europas aus der neuen Adelsrasse von Geistesgnaden, die man auf der Ebene der Staats- und Regierungschefs und Regierungsmitgliedern nicht finden kann, weil diese in diese Niederungen gar nicht hinabsteigen…..Der Euro ist damit von Anbeginn eine tickende Zeitbombe und der Countdown bis zu Explosion läuft schon! Eine Währungsreform bzw. das Ende des Geldes wird immer wahrscheinlicher. Sehr bald wird die EU oder

gar die USA Bankrott seien oder sie ihren Bankrott eingestehen. Der Crash kommt. Die Dollarschwemme wird alles überfluten und die privaten Notenbanken die Geld beliebig schöpfen oder vernichten können, total versagen.

Das Vertrauen ist bereits ernsthaft erschüttert und bald wird Papiergeld nicht mehr akzeptiert. Sobald der Schuldenberg der USA kollabiert, wird auch das Vertrauen in den Dollar kollabieren. Die Inflation bringt die Rezession und danach die Depression und damit die negative Auswirkung auf die

Weltwirtschaft. Das noch gültige Geldsystem entstammt der Zeit der alten

Sumerer und ist somit ca. 6000 Jahre alt. Ergänzt wurde der Geldmechanismus

durch die alten Hellenen d.h. durch Solon (630-559 v.Chr.) mit der berühmte «Σεισαχθεια» (Linderung der Schulden = Schuldenschnitt), mit der

Abschaffung von Hypotheken auf Gebäuden und Menschen und Verbot der vorübergehenden Versklavung des Gläubigers und seiner Familie und mit der

Verbesserung der Leihbedingungen für die Zukunft und durch das römische Sachen- und Schuldenrecht, in welchem Sklaverei noch zur Tagesordnung gehörte und solche Menschen völlig legitim als Sachen behandelt wurden.

Durch einige Innovationen (Neuerungen) erfuhr dieses Geldsystem einige wichtige Veränderungen wie z.B. die Einführung der doppelten Buchhaltung

im 15. n.Chr. Jahrhundert und die Entdeckung privater Zentralbanken im Jahre

1694 n.Chr. in England. Nur die vollkommen heute veraltete und sogar schädliche doppelte Buchhaltung und die aus ihr abgeleiteten Bilanzen ermöglichen es der neuen Adelsrasse von Geistesgnaden mit der mittelalterlichen Spielen fortzufahren und mit Zahlen, die immer manipulierbar

und deren Bedeutung stets undefiniert ist, Politik und Bevölkerung auch weiterhin zu verwirren. Für diese gibt es keine Völker, Menschenrechte, Grenzen und keine Nachhaltigkeit, keine erhaltenswerte Natur, kein Kollektiv. Es gibt nur den Profit. Alles dient dem Gewinn und endet letztlich in Ausbeutung und Sklaverei und hinterlässt überall verbrannte Erde. Die

Grundstruktur des Geldsystems hat sich danach, trotzt der flächendeckende

Verwendung von Computern heute, nicht mehr weiter entwickelt. Bei dem noch gültigen Geldsystem steigen die «Schulden» bei allen und jedem. Privatleute,

Großunternehmen, Gemeinden, Staaten und Staatenbünde sind mit dem noch gültigen Geldsystems heute in einem Ausmaß verschuldet, welches nicht mehr

vorstellbar ist. An der Rückzahlbarkeit der Schuldenbeträge entstehen heute

immer größerer Zweifel. Deshalb muss die Frage, wer Geld überhaupt herstellt bzw. herstellen darf und wie genau dieser Vorgang ablaufen kann tief analysiert

und entsprechend beantwortet werden, den die Erzeugung von Geld heute ist

zugleich eine Erzeugung von Schuld, ihre Rückzahlung daher immer eine Geldvernichtung! Wenn «Mister Euro» die Widersprüche des heutigen

Geldsystems wirklich verstanden hätte, hätte auch für ihm sich eine völlig neue geistige Welt eröffnet, was aber leider aus seiner Äußerungen über Hellas ersichtlich ist, nicht geschah!

Die Völker Europas (unter Europa versteht man hier die Europäische Union einschließlich der Europäischen Gemeinschaften, der Gemeinsamen  Außen- und Sicherheitspolitik und der polizeilichen und rechtlichen Zusammenarbeit in Strafsachen) sind durch zwei von den wahren Architekten

und Projektleitern Europas organisierten und eingeleiteten Weltkriegen nachhaltig erschüttert und handgreiflich von der Notwendigkeit einer überstaatlicher EU und weltweiten Zusammenschlüsse schrittweise überzeugt worden. Gerade die gewaltsame und zerstörerische Wende des zweiten Weltkrieges hat sich die Idee der wahren Architekten und Projektleitern Europas über europäischer Einheit einen entscheidenden Impuls gegeben. Trotzdem vermochten sich außer der Logenbrüder selbst, die ja gleichsam von Berufs wegen Vereinigungs- Euphorisch an den Tag legen mussten, direkt nach dem

zweiten Weltkrieg niemand in Europa zu begeistern, auch nicht wenn

man drohend einen dritten Weltkrieg als unausbleibliche Folge weiterer «nationaler Alleingänge» an der Wand mahlten. Im Bewusstsein um die

ungeheure finanzielle und politische Macht der Architekten und Projektleitern

Europas, in deren Diensten der Gründer «Paneuropas», der 33. Grad Freimauer Richard Nikolaos von Coudenhove-Kalergi stand, konnte er bisweilen auch statt des Zuckerbrots die Peitsche hervorholen: «Blind ist, wer die Gefahren nicht

sieht, die einem weiterhin zersplitterten Europa drohen; Verbrecher ist, wer nichts gegen diese Gefahren tut; Verräter ist, wer gegen die Vereinigung Europas arbeitet und damit beweist, dass er seine Nation nicht liebt, seine Familie nicht liebt und sich selbst aufgegeben hat». Neben diesen

Drohungen half auch noch die Scheibenweise-Salami-Taktik, so dass den Durchschnittsbürger der Völker Europas gar nicht zu Bewusstsein kam, musste

die nationale Souveränität in jenen zuerst sechs, dann neuen, dann zwölf und

schließlich achtundzwanzig Ländern Europas beschnitten werden, deren fraumaurerische Regierungen sich als erste für das Projekt «Paneuropa»  hergaben. Einen «Umweg» musste man über die Montanunion, die Europäische Wirtschaftsgemeinschaft und die Europäische Atomgemeinschaft beschreiten. Man log den mündigen Staatsbürgern der europäischen Demokratien dreist

und frech vor, es werde bei einer wirtschaftlichen Zusammenarbeit bleiben

und weitergehende Schritte bis hin zur Aufgabe nationaler Souveränität seien keineswegs vorgesehen. Im Gegenzug ist heute die Überfremdung der Völker Europas im vollen Gange. Die alte Ordnung getrennter nationaler

Souveränitäten muss in Europa mit allen zu Verfügung stehenden Mitteln beseitigt werden und der Austausch eines reinen Volkes in seinem Siedlungsraum, entweder durch ein anderes Volk oder auch durch eine

Bevölkerungsmasse vielfacher Herkunft vorangetrieben werden. Die Überfremdung der europäischen Völker wird planmäßig herbeigeführt. Die neue Parole heißt: Was war, muss weg! Alle soziale Schichtungen und gesellschaftlichen Formungen, die die Alte Ordnung basierend auf dem

althellenischen Geist geschaffen hat, wird systematisch vernichtet. Keine  Tradition darf mehr als heilig gelten. Hellas, mit dem Geist der noch von der Akropolis von Athen an die Welt gesendet wird, muss stranguliert werden.

Das althellenische Genie harmonisierte die universellen Kräfte mit dem moralischen Charakter des Wesens, der die Art der menschlichen Gesellschaft

ausdrückt, die auf die vier Hauptsäulen des althellenischen Geistes bzw. der

Kultur Tugenden (Vernunft, Besonnenheit, Tapferkeit, Gerechtigkeit), Werte (das Gute, das Treuherzige, das Wahre, das Freie), Prinzipien (Ehre, Hochachtung, Wetteifern, Beteiligung) und Ideale (Gesundheit, Genuss, Reichtum, Ehre) basiert. Diese Gesellschaft soll nach der Willen der neuen Weltordnung verschwinden. Und das wird praktiziert. Für die Ausplünderung

des Landes haben die Goldman Sachs, die Deutsche Bank, die Siemens und eine Reihe andere deutsche Unternehmen gesorgt. Hellas wird heute von der

Spekulanten des internationalen politischen Zionismus ähnlich wie die DDR ausgeplündert. Es kommen die Pläne «Overkill» und «Fedora» in volle

Anwendung. Dadurch wird die Endregulierung der wirtschaftlichen Kultur, die Auslöschung des letzten Elements der wirtschaftlichen Sicherheit, die

Verunsicherung und der letzten Regeln der Sicherheit (kein Hellene darf in seinem Haus in seiner Arbeit, in seiner Firma, in seiner Heimat, in seinem Staat

sicher sein) Hellas angestrebt damit Hellas endgültig aus der Bildfläche der                                                                                                                 Geographie endgültig verschwindet. Sogar die Überfremdung Hellas (bei ca.

10 Mio. Einwohner kommen 6 Millionen Wirtschaftsflüchtigen d.h. für 10 Hellenen kommen 6 islamische Wirtschaftsflüchtigen) dient die Pläne

Overkill und Fedora. Diese Pläne werden von der Kinder- und Enkelkinder der

Nazi- Kollaborateure, die das Land seit Jahrzehnten regieren, unterstützt. Es

wird sorgfällig in Brüssel verschwiegen, dass die von «Mister Euro» hochgespielten Fälschungen der statistischen Daten Hellas (es wurde absichtlich das Defizit und die Quote der Schulden erhöht um den IWF zu aktivieren!) von der Invest-Bank Goldman-Sachs in Zusammenarbeit mit den

damaligen Ministerpräsidenten Hellas Aaron Awuris oder Kostas Simitis und Georg Papandreou, erfolgt sind. Der «Eurostat» war voll informiert und schwieg. Beigetragen für diesen Betrug haben auch der KFG, die Deutsche Bank, die Allianz, die Commerzbank, die Eurohypo und die Hypo Real Estate.

Damit war der Weg in Hellas für die Troika und für die verbrecherischen Memoranden (Rettungsringe aus Blei!) eingeebnet worden. Nachdem diese  Rettungsringe aus Blei wie erwartet versagt haben, denkt man heute um die

Erstellung für Hellas ab 01,01.2015 über einen neuen Memorandum, statt eines ordentlichen Schuldenschnitts, für die Schulden die keine Schulden sind. Dieses Memorandum Nr. 3 soll BIP- indexierte Kredite beinhalten d.h. weitere Werkzeuge für die Fortsetzung der Ausplünderungen des Landes mit

gleichzeitiger Erhöhungen der Schulden, die keine echten Schulden sind.

Das Tributsystem der neuen Adelsrasse von Geistesgnade in Europa funktioniert wie folgt:

      «Die EZB vergibt Zinslos Trillionen Euro an die zionistische

        Kapitalverbrecher der Märkte und die EU-Mitgliedsländer leihen

        danach das EZB-Geld von den Kapitalverbrechern der Märkten als

        teure Kredite zurück. Diese Kredite sind mit Kredit-Wetten (CDS d.h.

        Credit Default Swaps) verbunden, die die zionistischen Bankgangster

        nach belieben erhöhen können. Mario Draghi, der Goldman-Sachs-

        Gouverneur auf dem Chef-Sessel der EZB spielt das Spiel der neuen

        Adelsrasse von Geistesgnaden d.h. unterstützt die aggressiven

        Strategien der internationalen privaten Banker…bei denen sie nur

        Gewinnen können. Die Tributbanken werden regelmäßig Pleite

        gehen damit die Steuerzahler sie rettet.  Man strebt ganz einfach das

        gesparte Vermögen der Bürger der EU-Staaten, wie Bargeld,

       

 

        Spareinlagen, Aktien, Aktienfonds, Investment -Zertifikate und

        Lebensversicherungen, fressen».

Im Falle Hellas erhöhten die Betrüger der so genannten Märkte und des Wall –

Street von New York innerhalb von 4 Monaten um 500% durch Wettfälligkeiten

der Kredit-Wetten d.h. der Credit Default Swaps (CDS). Die Banken der neuen Adelrasse von Geistesgnaden finanzierten Hellas mit CDS abgesicherten Fremdwährungskrediten. Damit sind die Schulden Hellas betrügerische Wetten, die immer wieder von vorn beginnen. Trotz harter Troika Maßnahmen in Hellas steigt der Schuldenstand weiter an. Der «Mister Euro» äußerte sich unter anderen am 17.05.2010 in seiner Interview bei der Süddeutsche Zeitung über Hellas, heuchlerisch wie folgt:

  «Was die Griechen gemacht haben, ist übel. Ich betone aber, dass es nach

     meiner Zeit stattfand. Als ich 1998 noch die Entscheidung mit

     herbeiführte, wer zu den Eurostaaten gehören sollte, war Griechenland

     nicht dabei. Was da passiert ist, ist schlimm. Doch die anderen Länder

     sind langfristig ihren Stabilitätsverpflichtungen nachgekommen. 2008

     waren die Finanzkennziffern Europas so gut wie noch nie in der

     Geschichte».

Der «Mister Euro» verschweigt noch was in seiner Zeit (1989-1998) mit entschieden hat, ohne die «Budget-Gaunereien», die «Märchen-

Spielereien» und die «betrügerischen -Machenschaften» von

Belgien, Frankreich, Italien und Deutschland zu berücksichtigen:

  1. Belgiens Schuldenquote im Jahr des Beitritts in der Eurozone 1996 war

130% des BIP. Der damalige belgische Finanzminister Philippe May-Stadt sorgte dafür, dass die juristisch unabhängigen Sozialfonts per

31.12.1996 Milliardenbeträge an den belgischen Staat überwiesen und

Buchten sie drei Tage später, Anfang Januar 1997 auf ihre Konten zurück.

          Belgien erfüllte die Bedingungen des Beitritts in der Eurozone nicht.

 

  1. Der damalige französische Finanzminister Jean Arthuis, Meister der

«Fudgie» d.h. der Täuschung, lies sich im November 1996 von der

Teilprivatisierten France Telecom pauschal 37,5 Mrd. Francs überweisen und übernahm angeblich im Gegenzug die schwebenden Pensionsverpflichtungen von France Telecom. So konnte das Defizit

Frankreichs 1977 um 0,5 % des BIP abgesenkt werden. Frankreich erfüllte die Bedingungen des Beitritts in der Eurozone nicht.

  1. Italiens Schuldenquote im Jahre 1996 war 123 % von BIP. Italien erhebt

eine einmaliger Sondersteuer (Eurotax) die in den Jahren nach 1997 zu 60% zurückgezahlt wurde. Dazu wurde das Inkasso bei Verbrauchersteuer

vorgezogen, damit diese noch 1997 in den Haushalt eingingen. Zusätzlich erhöhte man das BIP um 17% um angeblich den Umfang der Illegalen

Schattenwirtschaft der Mafia und der Bordellen zu berücksichtigen. Italien erfüllte die Bedingungen des Beitritts in der Eurozone nicht.

 

  1. Deutschlands damaliger Finanzminister Theo Waigel versuchte Ende 1997 die Bundesbank zu zwingen ihre Goldreserven höher zu bewerten,

eine Zwischenbilanz zu erstellen und einen Teil des Buchgewinns noch

1977 an die Bundesregierung auszuschütten. Warum Herr «Mister

Euro»? Erfüllte auch Deutschland die Bedingungen des Beitritts in der Eurozone nicht?

Nach der jüngste Äußerung des neuen EU-Kommissionschefs Jean-Claude Juncker, die oben genannten Länder erfüllen bis heute nicht die Bedingungen für einen Beitritt in der EU. Sie bleiben aber angeblich vorläufig straflos….

Der «Mister Euro» schlug nicht nur 1995 den Namen «Euro» sondern auch

den «Stabilitätspakt» mit der Defizitgrenze von 3% des BIP vor. Da

bekanntlich der «Mister Euro» kein Volkswirt ist, wird er hier für den «Schwindel» der Einhaltung der Staatsausgaben-Disziplin an Hand zweier Kriterien (Artikel 104c, Absatz 2) um Auskunft gebeten. Keiner und

wahrscheinlich auch der «Mister Euro» weiß bis heute, warum Stabilität ausgerechnet bei 3% Defizit garantiert wird, statt bei 0% oder 4% und warum die Schuldenquote ausgerechnet bei 60% sein sollte!!! und warum in der EU so viele Mitgliedsländer verschuldet und bei wem sind. Da er auch bei der

Technologiekonzern SIEMENS ein Job als Monitor hatte und zum Zeit ein

Mandat der US-Behörden erhalten hat, die Firma Siemens zu kontrollieren,

damit diese dauerhaft ohne Korruptionsskandale auf dem rechten Weg bleibt, wird der «Mister Euro» auch um Beantwortung folgende Frage gebeten:

      Viele namhafte deutsche Bürger und nicht nur, halten den

      Technologiekonzern SIEMENS als den verlängerten Arm der

      Geheimdienste der BRD und in Auftrag diesen und mit Unterstützung

      von Christoforakos (Enkelkind eines Nazi – Kollaborateurs der heute in     

      der BRD lebt) das gesamte hellenische Parlament geschmiert hat. Dieses

      Parlament wird heute das Parlament von Siemens genannt. Der 

      zyklische Fluss des Lebens wurde bei den alten Hellenen mit dem

      Tetraeder «Maß-Hybris-Nemesis – Katharsis» erfasst. Meinen Sie nicht

      Herr «Mister Euro» dass die Zeit reif ist, endlich diesen

      Verbrecherfirma das Handwerk spürbar zu legen, statt zu kontrollieren

      damit diese dauerhaft ohne Korruptionsskandale bleibt?

 

Es gibt auch eine Reihe anderen deutschen Firmen die sich ähnlich verhalten.

Fast alle gelieferten Waren, Rüstungsprodukte, Busse, Eisenbahnen, U-Boote u.a. in Hellas, sind von diesen Firmen mit überhöhten Preisen auf Kredit

geliefert. Sie zwangen die korrupte hellenische Administration mehr Schuldscheine auszugeben um ihre Zinswucherung zu verstecken. Heute, mit den Memoranden 1 und 2 versuchen diese deutschen Wirtschaftsgauner durch Raub des Staatsvermögens den Betrug zu legalisieren. Wie es zumindest scheint

ist die so genannte Blinde Göttin der BRD nicht so ganz Blind. Nachdem diese Betrüger bereits den Raum der Hybris betreten haben, müsste bereits die

Nemesis und Katharsis unterwegs gewesen sein, was aber nicht der Fall ist.

Hier gibt es genug Raum für Kritik die der «Mister Euro» machen konnte!!! Entweder wagt er die Kritik nicht, oder ist er ein Mitspieler!

Er will wahrscheinlich seinem schönen Anwaltsbüro am Odeonsplatz über

den Dächern Münchens nicht verlieren…..

 

Hier liegen auch das heutige Problem der BRD und der EU allgemein und die neue Gefahr, die Europa bedroht, begraben. Die göttliche Strafe durch die

EU-Bürger wird mit Sicherheit kommen. Das ihnen versagte Recht, als Citoyen, also als am Ganzen interessierte Bürger des Gemeinwesens gegen

Rechtsverletzungen der EU-Organe und der entsprechende der BRD vorzugehen, wird sich bald rächen. Für das bisherige passive Verhalten Hellas gibt es nur eine einzige Erklärung: Die politische Führung Hellas (die meisten

hellenischen politischen Führer sind dem Fleische nach Söhne Abrahams)

wird von der Niederlassung der Bilderberg in Hellas, das bekannte College Athens, gelenkt.

Aus den oben gesagten geht es hervor, dass eine unverschämte Lüge steckt in

den feierlich proklamierten Zielen der EU. Es geht tatsächlich weder um eine

«Stärkung der Solidarität»zwischen der Völker Europas noch um deren

«wirtschaftlichen und sozialen Fortschritt» und schon gar nicht um die «Stärkung der Identität und Unabhängigkeit Europas». Es geht bei der neue Adelsrasse von Geistesgnaden Europas ausschließlich um die «Organisierung»

der «Einen Welt» mit ihrer diktatorische Superregierung. Nichts war tatsächlich so wenig zufällig wie das abrupte Ende der Sowjetunion, denn nichts war so sehr Voraussetzung für das jahrzehntelang angepeilte EU von Maastricht wie die

Einbeziehung der Osthälfte Europas in den neuen Superstaat. Und bei der Einfädelung dieser Etappe inklusiv der Wiedervereinigung der BRD hatten die

Architekten und Projektleiter mit ihren fleißigen Logenknechte die Hände in Spiel. Dafür, dass das scheinbar unvereinbar nun doch vereinbar und das zerstörerische plötzlich nicht mehr zerstörerisch ist, hat in dessen die Synagoge Satans durch den 1989 inszenierten «Fall der Mauer», nicht umsonst, gesorgt. Im Oktober 1992 erfuhren die Bürger der BRD erstmals von ihrer Regierung,

dass eine so genannte «Erblast» der DDR in Höhe von 400 Mrd. DM existierte, zu deren Tilgung ab 1995 die Steuern erhöht werden müssten. Beispiellos sind

die auf DDR-Mark laufenden Schulden Ostdeutschlands künstlich um 300 bis

400 % aufgewertet. Die DDR-Mark und folglich auch die auf diese Währung laufenden Staatsschulden wurden im durchschnittlichen Verhältnis von 1,8:1 in DM-Beträge konvertiert. Und das, obwohl die DDR-Mark im innerdeutschen Handel immer nur mit weniger als einem Viertel der DM bewertet worden war, während der freie Devisenmarkt ihr zwischen 1987 und 1989 gar nur einen Wert von gerade einmal 12,5 westdeutschen Pfennigen zuerkannte, was einem Verhältnis von 8:1 entsprach! So konnten am Tage der Währungsumstellung, dem 01.07.1990 die Banken der Synagoge Satans, mit einem Schlag ein drei- bis viermal höheres Schuldenguthaben im vereinigten deutschen Staatshaushalte verbuchen als zuvor und seitdem kassieren auch das Drei- bis Vierfache an Zinsen und Zinseszinsen auf diese betrügerischen Schulden, die gar keine Schulden sind.

Morgen wird plötzlich propagiert das die EU von Maastricht ihre Probleme nicht mehr zu lösen vermag, es sei denn in Unterordnung unter eine Weltregierung! Alle «Argumente» gegen ein souveränes Paneuropa und für

eine Weltregierung, die man sehr bald den EU-Bürgern «servieren» wird,  haben bereits die Welt-Organisatoren 1944 in der US-Hauptstadt Washington, in

einen Sammelband mit dem merkwürdigen Titel

        «Regionalismus und Weltorganisierung. Nachkriegsaspekte der

          globalen Beziehungen Europas. Ein Symposium des Instituts für

          Welt-Organisierung»

schon fertig «angerichtet» und veröffentlicht! Diese unverdächtigste Methode

der Anbahnung einer einzigen Weltregierung sie ist es heute noch wirksam, da

z.B. der europäische Durchschnittsbürger, die EU von Maastricht, auch im Jahre 2014 noch keineswegs als die unmittelbare Vorstufe zur Einen Welt,

durchschaut hat. Schon 1944 konzentrierte sich die neue Adelsrasse von Geistesgnaden Europas vorwiegend darauf, welche Taktik und Strategie zu befolgen sei, um möglichst unmerklich und damit auch widerstandslos den

Weltstaat zu etablieren. Bereits in den 1950er und 1960er Jahren sind in der USA Kampagnen zur Errichtung eines vereinten Europa organisiert. Das

«European Recovery Programm», bekannt als «Marshall-Plan» sah für die

europäische Länder zwischen 1949 bis 1952 Kredite von 64 Mrd. DM die von 1953 bis 1962 mit 130 Mrd. DM zurückbezahlt wurden, vor. Dieses

Programm bereitete den Boden für eine gemeinsame europäische Wirtschaftspolitik. Alle Menschen die es heute wagen offen oder verdeckt

entgegenzustellen, werden «außerhalb der Verfassung des Weltstaats» sich

befinden und als vogelfrei betrachtet werden. Jeder Versuch zu der alten Welt isolierter, rivalisierender Nationen zurückzukehren, wird von der Mammonsanbetern, von den geistigen Nachfahren der Erbauer des Turms von

Babel, von der Synagoge des Satans, von der neuen Adelsrasse von Geistesgnaden, zerschlagen. Es sei denn diese Gauner fallen selbst in ihre

Erfindung des Systemsdualismus herein. Zweifelsohne existiert ein Spektrum unterschiedlichster Wirtschafts- und Gesellschaftssysteme des Hellenismus. Wenn die Menschheit von heute auf diese bisher ungenutzten Möglichkeiten

neugierig wird und die Menschen in gegenseitiger Unterstützung gemeinsam auf den Weg machen, so kann daraus eine neue, geeinte Menschheit hervorgehen,

welches unbegrenztes Wachstum in der althellenischen geistigen Welt erleben wird. Dafür braucht man ein neues Geldsystem als geeigneter Ausgangspunkt,

ein Gegenentwurf zum Schulden – Globalismus, eine De-Dollarisierung der

Weltwirtschaft, eine De-Diskreditierung der Verschwörungstheorie, eine

Entfernung der neuen Adelsrasse von Geistesgnaden aus jegliche  Weltwirtschaftsgeschehen. Das noch gültiges Geldsystem soll als ein

Auslaufmodell der bisherigen Menschheitsgeschichte betrachtet werden.

Dr. Georg Chaziteodorou

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>