«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ;;;

Κύριοι Βουλευτές,

Παράξενα τινά συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια και ειδικότερα πρόσφατα.

Που μας υποχρεώνουν να κάνουμε ορισμένες υποθέσεις που στηρίζονται στα συμβαίνοντα αυτά.

Πρόσφατα έχουμε την υπόθεση του κ. Καρατζαφέρη που μη ων υπουργός ή μέλος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή και μη υπογράψας οτιδήποτε, εισέπραξε, μάλλον για ενίσχυση του κόμματος του μεγάλο ποσό.  Και έτσι τον είχανε, που λέει ο λαός, «στο χέρι».  Όπως όμως φαίνεται τους έχει και αυτός «στο χέρι» . Ίδωμεν.

Η υπόθεση όμως του κ. Καρατζαφέρη (με την «ανώνυμη» καταγγελία του που μάλλον όζει εκβιασμό) μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν πλέον τα μάλλον και προφανώς και μάλλον βοώντα.

Είναι έτσι ως φαίνεται προφανές, το ότι ο πολιτικός μας κόσμος είναι ίσως δέσμιος εκβιασμών των ειδημόνων ξένων που κυβερνούν την Ελλάδα. Και όποιος δεν υποκύψει ρίχνεται εις το νεοταξικό μνημονιακό «πυρ το εξώτερο».

Προφανώς τώρα η δικαιοσύνη, έχει το λόγο και για να υπάρξει κάθαρση.  Όχι τόσον για την παράνομη χρηματοδότηση κομμάτων και πολιτικών,  όσον για το ότι αυτή ίσως οδηγεί σε εκβιασμούς τους εις βάρος του Ελληνισμού.

Θυμίζω επίσης  τα ανεξήγητα που είδαμε τα τελευταία πέντε χρόνια.

 

 

Φανατικοί αντιμνημονιακοί να γίνονται «εν μια νυκτί» και «μυστηριωδώς» μνημονιακοί για να μας «σώσουν» δηλαδή να επιτρέψουν με την ψήφο τους στην βουλή να εξοντωθεί ανάλγητα ο Ελληνισμός.

 

Θυμίζω αντιμνημονιακούς, που γύρισαν στο μαντρί.   Άλλους που μυστηριωδώς μετά από φημολογούμενες επιτήδεια καταγγελίες  φοροδιαφυγής ανεξαρτητοποιήθηκαν και έκτοτε προβάλλονται ποικιλοτρόπως στα ΜΜΕ.

Άλλους που μυστηριωδώς επίσης αποχώρησαν από το αντιμνημονιακό τους κόμμα κόβοντας τη σχέση τους με αυτό με «Γιαταγάνι».  

Και πρόσφατα έναν που ων σε αντιμνημονιακό κόμμα (μετά την αντιμνημονιακή του αποχώρηση από τη ΝΔ του κ. Σαμαρά), ως είπε  είναι ο πλέον φανατικός Νεοδημοκράτης (του κ. Σαμαρά συνάγεται) και ετοιμάζεται για να μας «σώσει» να βοηθήσει τον κ. Σαμαρά στην εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας. Και είναι προσέτι και «θιγμένος» !!!

Θυμίζω και  διάφορα  παραμύθια, που συνεχίζοντα και σήμερα από «επιφανείς» που περιδιαβαίνουν τα κανάλια, που στόχο είχαν και έχουν να δείξουν ότι δεν υπήρξε συνωμοσία να γίνει η Ελλάδα πειραματόζωο.  Αλλά δήθεν ότι  είχαμε (ψευδώς) τεράστιο έλλειμμα, ότι ήμασταν απατεώνες, ότι βούλιαζε ο Τιτανικός κτλ.

Ενώ ουσιαστικά η οικονομία της Ελλάδας μέχρι το 2009 (προ επερχόμενου τότε εφιάλτη ΓΑΠ) δεν  διέφερε από άλλες οικονομίες της ευρωζώνης, ως σήμερα (εκτός από υπάρχοντα στοιχεία Economist κτλ) σαφώς το βλέπουμε.

Και χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι η Ελλάδα ως κράτος και οι ιδιώτες είτε ηθελημένα είτε όχι, ως και όλη η Ευρωζώνη,  δεν είχαν παρασυρθεί σε μεγάλο δανεισμό.

Βλέπουμε επίσης, να ιδρύονται νεοταξικά «αγνά» ποταμίσια κόμματα.

Που αποτελούν κατά τη γνώμη μου ντροπή για τον Ελληνισμό.

Και άλλα νεοταξικά κόμματα καμουφλαρισμένα υπό την,  «εξτρα παρθένον»,  Σημιτική, Καψη-δική κτλ., ελιά.

Βλέπουμε επίσης  νέες εφημερίδες με άγνωστη, μάλλον υποτιθέμενη «γνωστή» χρηματοδότηση, να προβάλλονται από εκκινήσαν ως κανάλι «Κόντρα» στην κατάσταση (και που λίαν  επιτηδείως διολισθαίνει «ανεξήγητα»  σε μνημονιακή προπαγάνδα,  από τον κάποτε υβριστή του κ. Καμμένου παρουσιαστή του) και που μάλιστα διαφημίζει «δημοσκοπήσεις» που λένε ότι ο Ελληνικός λαός μαζοχιστικά  επιθυμεί να συνεχίσουν να τον δολοφονούν.

Και προσπαθώντας να δώσουμε εξηγήσεις, πλην της μάλλον προφανούς χρηματοδότησης μνημονιακών προπαγανδιστικών ΜΜΕ της «σωτηρίας» μας, προσπαθούμε να βρούμε άκρη για  πολλούς πολιτικούς μας που αναφέραμε ανωτέρω και για τα κόμματα τους.

Και  θυμίζω ότι έχουμε τα εξής  σαφή.

Πρώτον την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου που αφελώς προσπαθούν να μας πείσουν ότι ήταν εξαίρεση και δεν υπάρχουν και άλλοι «υποβρυχιακά και άλλως πως» εμπλεκόμενοι. Και που είναι λένε τώρα στο χέρι της δικαιοσύνης να ξετυλίξει το κουβάρι.

Υπενθυμίζω την «κλεισθείσα» υπόθεση της Siemens.

Με τον κ. Χριστοφοράκο να «διαφεύγει» στη Γερμανία και να είναι στη διάθεση της Μέρκελ όλα τα «μυστικά» του,  «χρηματοδότησης»,  «οικοσκευών» κτλ.  Και  τον οικονομικό διευθυντή της Siemens κ. Κορόβελα να «αφήνεται» να διαφύγει με τα μυστικά του.

Υπενθυμίζω επίσης την υπόθεση του κ. Τσουκάτου περί χρηματοδότησης από τη   SIEMENS του ΠΑΣΟΚ (ή των του ΠΑΣΟΚ) ,  που ετάφη σε βαθύ τάφο βαθύτερο από τον της Αμφίπολης.  Και με μόνο θύμα της SIEMENS τον τέως υπουργό κ. Μαντέλλη που όμως όλα δείχνουν ότι πράγματι (λόγω του μικρού ύψους του ποσού για υπουργό) η χρηματοδότηση του αφορούσε την προεκλογική του εκστρατεία.

Υπενθυμίζω τέλος ότι μέχρι γύρω στο 1990 επιτρεπόταν, ορθό κατά τη γνώμη όταν γινόταν δημόσια,  η χρηματοδότηση κομμάτων και μάλλον (δεν είμαι απόλυτα σίγουρος)  και ατομικά η ενίσχυση πολιτευτών σε προεκλογικές συγκεντρώσεις τους και σε άλλα.

Και ότι προκειμένου να «προστατευθεί» ο πολιτικός μας κόσμος από τη συναλλαγή και διαφθορά, κάποια στιγμή αυτό απαγορεύθηκε. 

Και όλα δείχνουν ότι η χρηματοδότηση κομμάτων και πολιτευτών, είτε για πολιτικές εκστρατείες είτε για «μίζες»  συνεχίστηκε  κάτω από το τραπέζι. Με όλα τα στοιχεία μάλλον εν γνώσει της Μέρκελ, του Ερτογάν, των Αμερικανών, και λοιπών «φίλων» μας. Με ότι αυτό σημαίνει για την Ελλάδα.

Ευριπίδης Μπίλλης

Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Nik Lampiris nlampiris16@hotmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>