«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτή είναι η Ελλάδα σήμερα!!!!!!!!!! Ένας κίναιδος και ένα κράτος κίναιδων μας φτύνουν, φτύνουν την παγκόσμια ιστορία.ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

“Ο Παρθενώνας δεν είναι καν ελληνικό μνημείο”

Σκληρότερη στάση υιοθετεί ο διευθυντής, λάθος η διευθύντρια του Βρετανικού Μουσείου, Νιλ Μακ Γκρέγκορ, μετά τις νέες προσπάθειες εκ μέρους της Ελλάδας να διεκδικήσει τα Γλυπτά του Παρθενώνα και να προβάλλει το αίτημά της, τονίζοντας ότι “ανήκουν σε όλους”.

 

Μιλώντας στους Times του Λονδίνου, ο κ. Μακ Γκρέγκορ επανέλαβε ότι ο τρόπος που ο λόρδος Έλγιν απέκτησε τα αρχαία τον 19ο αιώνα κατά τη διάρκεια της οθωμανικής κατοχής, ήταν νόμιμος και ότι προκύπτει “μέγιστη κοινωνική ωφέλεια” από την παραμονή τους στο Λονδίνο, καθώς μπορούν να τα απολαύσουν περισσότεροι όπως υποστηρίζει.

 

Ο ίδιος απορρίπτει το επιχείρημα πως ένα έργο τέχνης δεν μπορεί να είναι κατακερματισμένο, λέγοντας πως ένα τρίτο των Μαρμάρων που κάποτε κοσμούσαν τον Παρθενώνα βρίσκονται στην Ελλάδα και άλλο ένα τέτοιο ποσοστό στο Λονδίνο.

 

“Αρκετά από αυτά δεν υπάρχουν πια. Οπότε δεν υπάρχει θέμα αποκατάστασης ενός έργου τέχνης στην πληρότητά του. Επιπλέον δεν τίθεται θέμα ότι θα επιστρέψουν στο κατεστραμμένο κτίριο από όπου προήλθαν” προσθέτει.

 

Σημειώνει πως οι συνομιλίες με τις ελληνικές αρχές είναι δύσκολες γιατί “δεν δέχονται ως ιδιοκτήτες των Γλυπτών” το Βρετανικό Μουσείο. “Αυτά τα γλυπτά ανήκουν σε όλο τον κόσμο”, τονίζει.

 

Τονίζει επίσης ότι τα γλυπτά έπαψαν να είναι αρχιτεκτονικά στολίδια του Παρθενώνα και έγιναν έργα τέχνης από μόνα τους. “Έγιναν μέρος μίας διαφορετικής ιστορίας, αυτής που εξιστορεί τί σημαίνει το ανθρώπινο σώμα για τον πολιτισμό. Στην Αθήνα, θα ήταν μέρος της αθηναϊκής ιστορίας αποκλειστικά” σημειώνει.

 

Ερωτηθείς τί εννοεί “της αθηναϊκής ιστορίας” λέει: “Δεν είναι καν ελληνικό μνημείο. Πολλές άλλες πόλεις διαμαρτυρήθηκαν για τα χρήματα που τους πήραν για να χτιστεί αυτό στην Αθήνα”.

 

Με πληροφορίες από Standard και The Australian

nooz

Αναρτήθηκε από Κριστιάν στις 11/08/2014 06:00:00 μ.μ.

4 σχόλια:

 

Nestoras Nikeforides είπε…

 

Φαίνεται ὅτι ἡ κλεπταποδοχή δέν θά τιμωρεῖται κατά τό δίκαιο τοῦ … Λονδίνου! Δέν ἐξηγεῖται αλλλιῶς, πῶς θεωρεῖ αὐτός ὁ κύριος Ἔλγιν ὁ Νεώτερος, ὅτι αγοράσθηκαν νόμιμα τά γλυπτά τοῦ Παρθενῶνος ἀπό τόν Λόρδο Ἔλγιν ἀπό τούς Ὀθωμανούς κατά τήν διάρκεια τῆς Ὀθωμανικῆς κατοχῆς. Ἀφοῦ καί ὁ ἴδιος ὁμoλογεῖ ὅτι ἐπρόκειτο γιά κατοχή. Τά εἶχαν ἀγοράσει νόμιμα οἱ Ὀθωμανοί; Τά κατεῖχαν νόμιμα;

Καί ὅσα καί νά ἔδωσε ὁ λόρδος Ἔλγιν, γιά νά τά ἀγοράσει, ὡς κλεπταποδόχος, λίγα ἔδωσε σέ αὐτούς πού δέν τά εἶχαν φτιάξει, οὔτε αὐτοί, οὔτε οἱ πρόγονοί τους, καί πού ἄρα δέν τά τιμοῦσαν οὔτε τά ἐκτιμοῦσαν. Χρωστάει ἀκόμα καί ὁ Ἔλγιν καί οἱ κληρονόμοι του, καί τό μουσεῖο τοῦ Λονδίνου. Τά γλυπτά. Στήν ἀνθρωπότητα ἀλλά καί στόν Ἑλληνισμό. Τίς μέχρι σήμερα εἰσπράξεις νά τούς τίς χαρίσουμε.

Ἀλλά καί μόνον τό ὅτι προσβάλλει ὁ κύριος αὐτοός ὅλους τούς Ἕλληνες, ἰσχυριζόμενος ὅτι τά μάρμαρα εἶναι μόνο …”΄Αθηναϊκά”, καί ὅτι γι’ αὐτό καλῶς βρίσκονται, ἀποσπαμένα !, στό μουσεῖο τοῦ Λονδίνου (!), δείχνει ὅτι αὐτός ὁ ἄνθρωπος δέν ἀγαπᾶ οὔτε τήν ἱστορία, οὔτε τήν τέχνη, οὔτε τόν πολιτισμό.

8 Νοεμβρίου 2014 – 7:25 μ.μ.

ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ είπε…

 

Απο το πολυ ”τρομπάρισμα” επιρεάστηκε ο εγκέφαλος του υπόψη κίναιδου.

9 Νοεμβρίου 2014 – 6:28 μ.μ.

Aquilles είπε…

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to Αυτή είναι η Ελλάδα σήμερα!!!!!!!!!! Ένας κίναιδος και ένα κράτος κίναιδων μας φτύνουν, φτύνουν την παγκόσμια ιστορία.ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>