«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΡΑΛΗΣ

Προς Κώστα Καραμανλή

Γραφείον Αθηνών,  Αθήνα

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κύριε Πρόεδρε,

Θέμα: ΣΑΜΑΡΑΣ

Ο αείμνηστος Γεώργιος Ράλλης, είχε πεί στο Μητσοτάκη ότι ο Σαμαράς είναι αφελής και επιπόλαιος, και να μην τον κάνει Υπουργό Εξωτερικών.

Παρ’ όλα αυτά ο Μητσοτάκης τον έκανε και το μετάνιωσε………..

Ο Αείμνηστος Θείος Σας, είχε πετάξει έξω από την αίθουσα του Συμβουλίου Αρχηγών τον ΣΑΜΑΡΑ για λόγους που ΑΥΤΟΣ γνώριζε………….. Παρ’ όλα αυτά εσείς τον ψηφίζετε και τον στηρίζετε αυτόν τον αφελή και επιπόλαιο κομματάρχη της ΟΝΝΕΔ Καλαμάτας .

Η επιπόλαιότητά του , και η αφέλεια, φαίνεται από τις καθημερινές δηλώσεις του στα ΜΜΕ για τα οικονομικά,

και η σίγηση αυτού στα Εθνικά μας θέματα………..

Με Σαμαρο-Τούρκογλου στην εξουσία, η Ελλάς διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο διαμελισμού , και εσείς υπέχετε ευθύνη στηρίζοντας αυτόν τον -κατά Ράλλη-αφελή και επιπόλαιο στην εξουσία!!!

Μετά τιμής

Αντώνης Ι. Γρυπαίος

Διεθνολόγος

Μοιραστείτε το!

2 comments to ΣΑΜΑΡΑΣ-ΡΑΛΗΣ

  • ΠΡΩΤΕΑΣ

    Επειδή είμαι φίλος και αναγνώστης του site θα ήθελα και από άλλους φίλους να συμμετάσχουν στην ανάπτυξη σχολίων. Απ όσο γνωρίζω μετά απ τον Ι . Καποδίστρια και τον Ν. Πλαστήρα δεν υπήρξαν ούτε υπάρχουν Έλληνες κυβερνήτες. Υπάρχουν Ελληνόφωνη με Ελληνικά ονόματα αλλοεθνης μαριονέτες οι οποίες πασχιζουν για τον αφανισμό του Ελληνικού τρόπου ζωής σκέφτομαι και πρατην.Αυτο κατ εξοχήν είναι το σχέδιο που βάλετε ο Έλληνας σε τομείς , θρησκεία (μιλάω για τον δούρειο ίππο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙΣΜΟ),παιδεία, γλώσσα, κουλτούρα κλπ. Αναφέρω ότι έθνος που ξέχνα την ιστορία του και τοις ρίζες του είναι καταδικασμενο να αφανιστη. Πρέπει οπωσδήποτε οι Έλληνες όλον τον αποχρώσεων να ξεχάσουν τα σημερινά ξεφτιλισμενα κόμματα και να αφυπνισθουν και ιδιαίτερα ενα κομμάτι τοις πνευματικά ανάπηροις νεολαίας. Έχουμε υποχρέωση όλοι άνδρες γυναίκες και νεοι στην Ελλάδα και το εξωτερικό να δώσουμε τον αγώνα για την σωτηρία μας και τον πολιτισμό μας διότι ο εχθρός είναι πλέον εντός της χώρας. Ο δε αφανισμός μας δεν είναι και πολύ μακριά. Έλληνες ενωθείτε σαν κάποιο λαό και δείτε τους σήμερα κυβερνούν όλο τον κόσμο κάντε τους παράδειγμα προς μίμηση. ΠΡΩΤΕΑΣ.

    • Αγαπητέ φίλε Έλληνα, πασχίζω για να καταφέρω τον διάλογο, δεν είμαι από αυτούς που θέλω να συμφωνούν μαζί μου, θέλω την διαφωνία, την διαφορετικότητα η οποία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα βήμα μπροστά, απλά θέλω διάλογο και όχι υβριστικά σχόλια. Μακάρι να εχεις καλό ποδαρικό και να ξεκινήσουν να κάνουν διάλογο, αυτό θα είναι και το ενθαρρυντικό ότι ναι… κάτι κινείται που θα μας βγάλει από αυτό το βάλτωμα. Όπως βλέπεις εδώ δεν υπάρχουν διαφημίσεις, οι φίλοι της ιστοσελίδας αυτό πασχίζουμε με πατριωτικό τρόπο και κόπο και χρόνο να βρεθούμε να τα πούμε, από κάπου να πιαστούμε να αγκαλιαστούμε να γίνουμε φλόγα που θα κάψει την σιωνιστική και προδοτική βρομιά.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>