«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ… ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ- ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ», ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑΤΟΥΣ, ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, CFR, BILDERBERG, ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ- ΡΟΤΑΡΙΑΝΕΣ- ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΤΟΕΣ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΣΤΗΣΑΝ!

 PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou   Bleibergweg 114  D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513  E-Mail: chaziteo@t-online.de

       

28.10.2014

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η αρχη του συμπατικου Κοσμου κρυβεται στην θυελλωδη κινηση των στοιχειων του (τα περισσοτερα αποτελουνται απο Υδρογονο και Σκονη).

Τα στοιχεια αυτα στην πρωτη φαση στροβιλιζονταν, περιστρεφονταν και συμπυκνωθηκαν σε μορφη ενος στοιχειωδους νεφους εως οτου δημιουργηθει ο χρυσος σπειροειδης κοχλιας, δηλαδη το διαστημικο DNA.

Λογω της κοχλιωδου μορφης του στροβιλισματος στην φαση της δημιουργιας των ολικων νεφων, εξελιχθηκε σε ενα μερος της μαζας της υλης μια μεγαλη φυγοκεντρος δυναμη και δη μεγαλυτερη απο την κεντρομολο δυναμη των εσωτερικων στοιχειων αυτων, με αποτελεσμα την εκτοπιση των κατα σειρα ακολουθουντων και μαζι ευρισκομενων και κατανομιμενων μαζων απο τις σπειρωειδους μορφης βηματα του κοχλια, με εξαιρεση της μαζας του αρχικου στοιχειωδους νεφους.

Οι περιοδικοτητες μεταφερουν και συγκρουουν χιλιαδες με γιγαντιαιες διαστασεις παρουσιαζομενων νεφων απο Υδρογονο και Σκονη μεγαλης πυκνοτητας και απελευθερωνουν γιγαντιαιες δυναμεις και γεννουν νεες συμπατικες μορφες που περιεχουν γαλαξιες με αστρα και ηλιακα συστηματα και νεα μοριακα νεφη.

Ο νομος των νομων της τοπολογιας του συμπαντικου Κοσμου φαινεται οτι ειναι το «ελικοειδες ελατηριο» , δηλαδη η «περιτυλιγομενη σπειρα».

 Οι σχεσεις μεταξυ του συμπατικου Κοσμου μας και του πλανητη Γη, μεταξυ του συμπατικου χαους και της συμπατικης αρμονιας και την μοιρα του ανθρωπου στον πλανητη Γη, ειναι στενα συνδεδεμενες μεταξυ τους.

Ο ανθρωπος στον πλανητη Γη και εντος του συμπαντος μας  ειναι ενα μερος του ολου και κατεχει ιεραρχικα και κατα μετρο του δημιουργηθεντος Κοσμου την θεση του.

Αυτο ποτε δεν πρεπει να το ξεχνουν τα μελη της συναγωγης του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και τα τσιρακια τους, που εμφανιζονται ως οι Ηγεμονες της Γης και ως τετοιοι συμπεριφερονται.

Ο ανθρωπος δεν ειναι τιποτε αλλο απο «Υδρογονο και Σκονη ενος ενδογαλακτικιου νεφους», δηλαδη απο μια συγκεντρωση πρωτονιων, νεοτρονιων και ηλεκτρονιων που δημιουργει τα ατομα και τα μορια, απο τα οποια με φανταστικες διαδικασιες δημιουργουνται τα 10 τρισεκατομμυρια ευκαρια κυτταρα του ανθρωπινου σωματος, τα οποια περιεχουν 2 εκατομμυρια χιλιομετρα συμπιεσμενο DNA και απο τα οποια προκυπτη η Ζωη.

Συνεπως ο ανθρωπος δεν ειναι ο Ηγεμονας της Φυσης, οπως ορισμενοι και δηθεν «εκλεκτοι του Γιαχβε» και τα τσιρακια τους, δηλαδη τα μελη της τριμερους επιτροπης, CFR, Bilderberg, συμπεριβαλομενων και των μασονικων- Ροταριανων- και αλλαν στοων, πιστευουν.

Ειναι μια πολυ ωραια πραγματικοτητα να γνωριζουμε, οτι τα ατομα του σιδηρου στο αιμα του ανθρωπου προερχονται απο μια Super-Nova εκρηξη, απο την οποια δημιουργηθηκε πριν 4,6 δισεκατομμυρια χρονια το ηλιακο μας συστημα.

 

 

Η Ζωη ειναι συνεπως μια μορφη Αποκαλυψης της κοσμικης ουσιας. Αυτη αρχισε προφανως με την δημιουργια γνησιας κληρονομικοτητας, δηλαδη με την εμφανιση του πρωτου γονιδιου, του πρωτου DNA-Μοριου, του πρωτου Ρεπλεκατορα, δηλαδη ενος Μοριου που ειναι σε θεση να δημιουργη μια σειρα αντιγραφων του εαυτου του.

Η δημιουργια συνεπως του πρωτου Ρεπλεκατορα και αργοτερα του πρωτου ευκαριου κυτταρου (που ειχε μεταβολισμο) ειναι υπευθυνη για την εμφανιση της ζωης.

Οι κωδικοποιησεις για τις μορφες ζωης που υπηρξαν στον πλανητη Γη απο την εξαφανιση των Δεινοσαυρων πριν περιπου 60 εκατομμυρια χρονια, ισχυουν προφανως και για το ποιο αργοτερα παραλθον εως την γεωλογικη εποχη του Καμβριου και κατα πασα πιθανοτητα εως την εμφανιση του ευκαριου κυτταρου, δηλαδη εως την εποχη της μικροσκοπικα μικρης μηχανης υψηλης τεχνολογιας, η οποια σχηματισε την βαση για τις πολυμορφες ζωες στον πλανητη Γη. Η εξελιξη του ευκαριου κυτταρου με εναν κυτταρικο πυρηνα, ο οποιος περιεχει τα χρωμασωματα, με μια πολυπλοκη αρχικη υποδομη απο μεμβρανες και με πολυ μικρα οργανικα δημιουργηματα, τα οποια μονα τους πολλαπλασιαζονται, οπως τα μιτοχονδρια και στα φυτα τα χλωροπλαστα, ειναι ενα μοναδικο συμβαν ‘η καλυτερα δυο ‘η τρια συμβαντα που χρονικα ελαβαν χωρα το ενα μετα το αλλο.

Οτι ο ανθρωπος σκεφθεται και ενημερωνεται, λαμβανει χωρα σε καποια περιοχη του χωρου κατα την διαρκεια καποιου χρονικου διαστηματος. Ολοι οι ανθρωποι στον πλανητη Γη που γεννηθηκαν (θα μπορουσαν να γεννηθουν περισσοτεροι ανθρωποι απ’ αυτους που ηδη γεννηθηκαν) θετουν κατα διαστηματα συνηδητα η’ οχι τα ερωτηματα, Ποιοι ειμαστε; Που ειμαστε; Που παμε;, οταν ριχνουν μια ματια στον ουρανο.

Δυστυχως λιγοι ανθρωποι ριχνουν τα βραδυα χωρις συννεφα μια ματια στου ουρανο για να απολαυσουν το θεαμα και για να προβληματιστουν. Τα καθημερινα προς το ζην προβληματα, η παραπληροφοριση και ο ελεγχος απο τα ΜΜΕ, η τεχνητη παγκοσμια οικονομικη κριση με τους κινδυνους της, η ανεργια κ.α. πολλα τους αποτρεπουν απο τετοιες σκεψεις για τον συμπατικο Κοσμο, ο οποιος δημιουργει τις μορφες ζωης και τις καταστρεφει.

Ο θερμοστατης του πλανητη Γη ειναι ενα ιδιαιτερα ευαισθητο οργανο. Μεταξυ των κατοικων της Γης και τον θανατο η αποσταση δεν ειναι μεγαλη. Ηδη ορισμενες μικρες μεταβολες στις δυναμικες διαδικασιες επιρροης στην Γη μπορουν να εχουν επιδρασεις που ξεπερνουν τις ανθρωπινες ικανοτητες κατανοησης.

Δυστυχως οι περισσοτεροι ανθρωποι σημερα δεν γνωριζουν τιποτε απο τους μηχανισμους εκεινους που μπορουν πολυ γρηγορα να επιδρασουν στην θερμοκραια της ατμοσφαιρας με καταστροφικα αποτελεσματα. Ουδεις γνωριζει τι ειναι στο μελλον ποιο πιθανο, η εποχη του θανατηφορου ψυχους ‘η η εποχη το θανατηφορου καυσωνος.

Το συμπαν μας, δηλαδη η Φυση, λειτουργει κατα την αποψη των επιστημονων της αρχαιας Ελλαδος, με τους βασικουσ νομους της αναγκαιοτητας και του ερωτα, της σταθεροτητας, της φρονησης και της τετρακτυος του Πυθαγορα (αρετες, αξιες, αρχες και ιδανικα) και ειναι υπεροχα σε θεση δια του νομου των μεγαλων αρθμων να δημιουργηση απο το χαος την ταξη.

Ο Αριστοτελης χρησιμοποιησε για την καταστση αυτη μια ειδικη λεξη, την «εντελεχεια».

Η αναγκαιοτητα και ο ερωτας των αρχαιων Ελληνων δεν ειναι τιποτε αλλο απο τις ενωτικες δυναμεις της Φυσης, δηλαδη η ηλεκτρομαγνητικη δυναμη, η ασθενης- και ισχυρα πυρηνικη δυναμη και η βαρυτητα, με τις οποιες λειτουργει το συμπαν.

Με παρομοιες ποιητικες ονομασιες των αρχαιων Ελληνων θα μπορουσαν σημερα να διατυπωθουν και τα μαθηματικα, η φυσικη, η κβαντομηχανικη και η αστροφυσικη.

Ο τροπος αυτος της σκεψης ειναι ο καλυτερος τροπος διατυπωσης για την συμπατικη ταξη των πραγματων.

Εως σημερα κανενας ανθρωπος δεν γνωριζει, γιατι υπαρχουν τεσσερες φυσικες δυναμεις και οχι πεντε ‘η μονο τρεις ‘η ισως μονο μια και γιατι υπαρχει το συμπαν μας και τα κβαντοτεμαχιδια του με τις χαρακτηριστικες μαζες και φορτωσεις τους;

Γιατι οι δυναμεις αυτες εχουν τοσο διαφορετικες ιδιοτητες;

Γιατι επιδρα η ασθενης- και η ισχυρα πυρηνικη δυναμη μονο σε μικροσκοπικο επιπεδο ενω η βαρυτητα και η ηλεκξτρομαγνητικη δυναμη στην επιδραση τους δεν εχουν περιορισμους διαστηματων;

Γιατι ειναι η βαρυτητα τοσο ασθενης, ωστε να μην λαμβανεται υπ’οψη σε κβαντοφυσικους υπολογισμους;

Εχει το συμπαν μια αρχη και  μια ιστορια; Ειναι ο χωρος και ο χρονος φυσικα δεδομενα ‘η απλες και χρησιμες ιδεες; Εαν ειναι πραγματικοτητα, ειναι βασικα μεγεθη ‘η συνιστανται απο καποια φανταστικα συστατικα;

Εχει ο χρονος μια αρχη;

Ρεει αυτος χωρις μεταβολες απο το παρελθον προς το μελλον;

Εχουν ολα τα ως ανω ερωτηματα ενα νοημα, ‘η ειναι περιορισμενα απο τον ανθρωπινο τροπο του σκεφθαισεν;

Ορισμενες αφετηριες απαντησεων σε τετοια βασικα ερωτηματα ως προς την φυση του συμπαντος μας, εδωσαν ηδη οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι και οι επιστημονες.

Χιλιετιες καταγηνονταν με τετοιες ερωτησεις. Για πρωτη φορα στην εποχη μας ψηλαφιζει η μοντερνα επιστημη το βαθος της γνωσης των αρχαιων Ελληνων επιστημονων που ειχαν για το συμπαν.

Ισως θα ηταν ευλογο για τους σημερινους επιστημονες, προτου διατυπωσουν τις θεωριες τους για την δημιουργια του συμπαντος μας, να ριξουν μια ματια στα βιβλια των αρχαιων Ελληνων που επεζησαν την καταστροφικη μανια των Ιουδαιων και Χριστιανων.

Με τον τροπο αυτο θα μπορουσαν να επεκτεινουν τον οριζοντα τους! Η ιουδα’ι’κη και η χριστιανικη δεισιδαιμονια κατεστρεψαν ως γνωστο συστηματικα τα εργα των γιγαντων του πνευματος της Ελληνικης αρχαιοτητας που βρισκονταν στις βιβλιοθηκες.

Με την αισχρη τους δεισιδαιμονια, οι ως ανω θρησκειες κατεστρεψαν ανεπιστρεπτα σπουδαια εργα στους τομεις της Φυσικης, Βιβλιογραφιας, Ιατρικης, Αστρονομιας, Γεωγραφιας, Φιλοσοφιας, Μαθηματικων, Βιολογιας, Μηχανολογιας, Τεχνης κ.α.

Σχεδον τελειως ξεχασμενα βιβλια και αποσπασματα που επεζησαν την καταστροφη εντοπισαν την προσοχη, πρωτα του Leonardo da Vinci, Κολομβου και Κουπερνικου.

Ο Κουπερνικος αντεγραψε τα εργα του Αρισταρχου σχετικα με το ηλιοκεντρικο συστημα των πλανητων μας.

Ο Κεπλερ αντεγραψε τον Προκλο σχετικα με την κινηση των αστρων γυρω απο τον αξονα τους και των πλανητων γυρω απο τα αστρα.

Πως ειναι ποτε δυνατον ο σημερινος ανθρωπος να κατανοηση, το συνολο χωρις τα διαιρετα, το αχρονο χωρις το χρονικο, το ολοκληρο χωρις το μερος, το αρνητικο χωρις το θετικο, το ιδιαιτερο χωρις το διαστελομενο τελος κλπ. Η αρνητικη απαντιση στα ως ανω ερωτηματα στηριζει τον πανθε’ι’σμο (Ηρακλειτος, Στο’ι’κοι, Baruch Spinoza, Hegel κ.α.) σε ολες τις εμφανισημες μορφες του και την Διαλεκτικη, που πρωτοδιατυπωθηκε απο τον Ηρακλειτο και με εξοχο τροπο εξελιχθηκε σε μια Συνθεση απο τον Hegel.

Ειναι πολυ γνωστο οτι ο Μαρξισμος ονομαζονταν επισης Hegelianertum.

Ο ιδεαλισμος του Hegel ειναι ο μυστικισμος του Baruch Spinoza. Εαν η τοποθετηση αυτη ειναι αληθεινη, σχιζει αυτη και ηγεμονευει πανω σε καθε αλλη λογικη, απο αυτην του Αριστοτελη εως την συμβολικη της τελευταιας εκατονταετιας και στηριζει την λογικη του «Ενος Κοσμου» του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, δηλαδη επισης και την λογικη του καθηγητου Christian Morgenstern απο την καστα των «εκλεκτων του Γιαχβε», που διατυπωσε ποιητικα την δευτερη συμπατικη αρχη μοντερνας ιστορικης ερευνας, ως εξης: «Και συνεπως  συμπεραινει ξεκαθαρα,/ οτι δεν μπορει να ειναι, οτι δεν επιτρεπεται να ειναι».

Ο καθηγητης Christian Morgenstern με την ως ανω πνευματο-ιστορικη του πραξη σιωνιστικης προελευσης, διοχετευσε στην υφηλιο με μια μονο προσπαθεια μια νεα λογικη (!!!), η οποια προοριζεται να αντικαταστηση μια για παντα την πεπαλαιωμενη λογικη του Αριστοτελη.

Η αλλαγη αυτη κατα την γνωνη των αγορασμενων και δηθεν ειδικων μπορει να θεωρηθη ως την ποιο σπουδαια πμευματικη- και πολιτισμο-ιστορικη μεταβολη που πρωτοεμφανισθηκε στον πλανητη Γη.

Η νεα αυτη λογικη εκανε την διαδικασια εντοπισης της αληθειας επαναστατικη, δηλαδη την τοποθετησε με το κεφαλι προς τα κατω! Η ως ανω λογικη μαζι με την αρχη της τυχαιοτητας, παριστανει την δευτερη συμπατικη-αρχη. Κατα συνεπεια τα παντα που διατυπωθηκαν στο παρων αρθρο ειναι ηλιθια πραγματα.

Αποτελει επισης ηλιθιοτητα το συμπερασμα, οτι συστηματικα ολοι οι ανθρωποι «σιωνιστικοποιουνται» και οτι καθε απλη σκεψη για μια σιωνιστικης προελευσης καταπιεση ειναι προ’ι’ον της  συνωμοτικης θεωριας και απορριπτεται.

Η τριτη συμπατικη αρχη ειναι αυτη του δογματος.

Αυτη προ’υ’ποθετει την λογικη του Morgenstern και την αρχη της τυχαιοτητας και χρησιμοποιηται για την σιωνιστικης προελευσης περιγραφη της ιστοριας.Με τον τροπο αυτο γινεται ριζοσπαστικωτερη η κατανοηση των γεγονοτων και ξεσκεπαζεται καθε προσπαθεια κατανοησης αυτων δια της συνωμοσιολογιας.

Η τριτη συμπατικη αρχη αποτελει την κτηνωδη σκλαβια του πνευματος.

Αυτη απελευθερωνει επιτελους σημερα τους πολιτες της Ε.Ε. απο τις αλυσιδες να σκεφθονται μονοι τους για να βρουν την αληθεια. Επιτελους αφαιρεσαν απο τον ευρωπαιο πολιτη τον κοπο να σκεφθεται μονος του. Τιποτε δεν θα ηταν χειροτερο απο την κατασταση των κοινωνιων των μελων κρατων της Ε.Ε., στις οποιες ο καθε πολιτης «χωρις την καθοδηγηση ενος αλλου» θα χρησιμοποιουσε την αχρηστη ετσι και αλλως νοημοσυνη του!

Τα ελευθερα ΜΜΕ σε ολες τις χωρες μελη της Ε.Ε. με αυτοθυσια και επι εικοσιτετραωρου βασεως φροντιζουν, ωστε οι λιγοι υπαρχοντες δογματικοι να επαρκουν πληρως για να απελευθερωσουν ολοκληρους λαους απο τον εξαναγκασμο να σκεφθονται ανεξαρτητα μονοι τους.

Απο την αλλη πλευρα ολα τα ετσι ονομασθενα ΜΜΕ των κρατων μελων της Ε.Ε. ειναι τοσο ελευθερα, οσο περισσοτερο δραστηριοποιουνται σε αυτα οι δογματιστες. Τι συμβαινει αληθεια με την ελευθερια των ιδιων των δογματιστων; Τα αξιοτιμα και ταυτοχρονα δυστυχισμενα αυτα πνευματα, ειναι τα μοναδικα που θυσιαζονται κατω απο την μποτα καταπιεσης του διεθνους πολιτικου σιωνισμου για να σκεφθονται μονα τους! Τα αξια οικτου αυτα προσωπα γνωριζουν πολυ καλα, οτι με τις δραστηριες υπηρεσιες που προσφερουν, κερδιζουν σε πολυ ικανοποιητικο βαθμο πολλα χρηματα.

Γνωριζουν πολυ καλα οτι με τα μοντερνα δογματα, η αληθεια δεν εχει απολυτως καμμια σχεση γιατι ειδικα τα ΜΜΕ ειναι αυτα που καταπιεζουν την αληθεια. Οποιος γνωριζει καλα τα δογματα που περιγραφονται αναλυτικα σε καθε βιβλιο της ιστοριας, ειναι αυτοματα σε θεση να δραστηροποιη με ακριβεια την αρχη της λογικης του Morgenstern. Οπως ηδη διατυπωθηκε, η Διαλεκτικη, μια διαβολικη τακτικη, η οποια προ πολλου εντοπισθηκε απο τον Ηρακλειτο, Hegel και Μαρξ, για να εκπληρωση τον σκοπο της, διατυπωνει μια Θεση  εναντι μιας διαμετρικα αντιθετης Αντιθεσης, για να προταθη μια λιγο ποιο ηπια Συνθεση, η οποια εκτοπιζει την Θεση και την Αντιθεση.

Ο Karl Marx Alias Mordechai Levi, πιστος στις εντολες των Μεγιστανων του Χρηματος, επεξεργασθηκε και δημοσιευσε το σχεδιο της διαλεκτικης για την επιτευξη της παγκοσμιας κυριαρχιας του διεθνους πολιτικου σιωνισμου κατω απο τα ματια ενος βραδυνοου και μη κατανοουντος απολυτως   τιποτε μεχρι σημερα ευρωπα’ι’κου λαου. Σην ηδη υπαρχουσα Θεση του Καπιταλισμου τοποθετησε ο Μαρξ την Αντιθεση του Σοσιαλισμου που ο ιδιος   δημιουργησε.

Απο τον ιστορικο αγωνα των δυο επρεπε να προκυψη ως Συνθεση ο Κομμουνισμος, ως δηθεν μια αταξικη κοινωνια. Απο το 1917 η ιστορια της εκατονταετιας στον πλανητη μας γραφεται με θεατρικο τροπο απο τον ανταγωνισμο δυο με ακριβεια ελεγχομενων σιωνιστικων αρχων και μεγαλων δυναμεων.

Απο τον ανατολικο σοσιαλιστικο ‘η κομμουνιστικο Μπολσεβικισμο και τον δυτικο Καπιταλισμο.

Η ομοιοτητα ειναι χαρακτηριστικη!

Θα μπορουσε να διατυπωθη, οτι το ενα ειναι καθρεπτικη απεικονιση του αλλου.

Η ουσιωδης ταυτιση του Καπιταλισμου και του Κομμουνισμου ειναι εντελης, διοτι και οι προσωπικοτητες του σχεδιασμου ειναι Σπινοζιστες και υπηρξαν και αυτες εντελεις.

Ο Κομμουνισμος και ο Καπιταλισμος (Σιωνισμος) μπορουν και οι δυο να θεωρηθουν ως μεσα και δρομοι που προετοιμασαν π.χ. τα Πρωτοκολλα των Σοφων της Σιων στις αρχες του 20ου μ.Χ. αιωνα. Η ομιλια π.χ. του Ραββινου Rzeichorn το 1865 στην Πραγα περιεχει πολλα χαρακτηριστικα των ως ανω Πρωτοκκολων (Ιδε αρθρο «Die talmudische Weltregierung», στην Ιστοσελιδα (www.berlin-athen.eu) της 21.08.2014) και ανοιγει και τα ματια εκεινων, οι οποιοι πιστευουν, οτι ολα τα γεγονοτα ειναι τυχαια.

Ο Κερδοσκοπος και ο Κομμουνιστης, ο καθενας με τον δικο του ισχυρισμο και με τα δικα του μεσα, καταπολεμουν το αστικο εθνικο κρατος («μια αδιακοπος προπαγανδα προς οφελος της δημοκρατικης μορφης διακυβερνησης των Μη-Ιουδαιων θα οδηγησει στην δημιουργια πολιτικων κομματων και Εμεις μετα θα καταστρεψουμε την ταυτοτητα των εθνων τους. Θα σπειρουμε αντιειρηνη και διχονοια.

Αδυναμοι και χωρις καμμια εξουσια θα εξαναγκασθουν να γονατισουν μπρος στους νομους των τραπεζων μας και να αναγνωρισουν αυτους, και ως ενοτητα, θα ακολουθουν τους στοχους μας». Φαινομενικα ο Μαρχισμος νικησε μονο στην Ρωσια, διοτι τοτε το κρατος αυτο δεν ειχε εργατικο δυναμικο κανεναν εθνικισμο. Ο γνωστος κερδοσκοπος, ως παραχαρακτης, διεπραξεν μια τερατωδια κατα της Φυσης, δηλαδη δια των κεντρικων τραπεζων που εφερε στον ελεγχο του, αρχισε να παραγη ανυπαρκτο ουσιαστικα και καλπικο χρημα με νομιμο δρομολογιο, κατι που αποτελει εγκλημα κατα της οικονομιας και ειναι παρανομο, διοτι προκειται για καθαρη τοκογλυφια… σε βαρος του εθνικου κρατους.

Το ετσι ονομασθεν πιστωτικο χρημα ειναι παραχαραγμενο χρημα, δηλαδη δεν αποτελει κεφαλαιο που φερνει τοκους! Ο Κομμουνιστης καταπολεμουσε το αστικο εθνικο κρατος δια διεισδυσης και τρομοκρατιας, Ο Μαρξ ομως ως Hegelianer και συνεπως ως Σπινοζιστης, απιστευσε κατα καιρους και για λογους τακτικης στην πιστη του. Δεν ειναι οπως υποστηριζει ο Μαρξισμος, οτι δια της καταστροφης   μιας Αντιθεσης δημιουργειται μια Συνθεση. Δια του ξεπερασματος της ολοκληρωσης απο την Θεση και Αντιθεση σε Συνθεση δημιουργειται μια Πραγματικοτητα, μια Αληθεια σε μια τελικη συγχορδια απο υποκειμενικοτητα και αντικειμενικοτητα. Στην Μοσχα Κομμουνισμος, κρατικος Καπιταλισμος. Στην Νεα Υορκη, πραγματικη Συνθεση, Αληθεια:

Διεθνης Χρηματιστης, Καπιταλισμος-Κομμουνισμος = Συναγωγη του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου.

Η πρωτακουστος τετραπερατοσυνη της ανωνυμης ηγεσιας της Συναγωγης του Σατανα, δηλαδη του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου, δημιουργησε το απιστευτο πραγμα στην διεθνη κοινη γνωμη , δηλαδη μια κορο’ι’δια για τον «ψυχρο πολεμο» μεταξυ της Θεσης και Αντιθεσης, ενω ταυτοχρονα εκανε τα παντα δυνατα για να εισβαλη ο Κομμουνισμος στις καπιταλιστικες χωρες. Η  διαλεκτικη εξελιξη της ιστοριας του 20ου μ.Χ. αιωνα, δεν εχει την θεση της εντος αυτης της Διαλεκτικης, αλλα στεκεται πανω απ’ αυτην και καθοδηγει και κυβερνα!

Ενω η διαλεκτικη «Θεση», ο Καπιταλισμος, η παλαια Ταξη  Πραγματων, δια της Βιομηχανοποιησης, Αστυφιλιας, διεθνους Μονοπωλισης της Γεωργιας, βιομηχανικης Παραγωγης, Επικοινωνιας, Πληροφορισης, Κεφαλαιου και Οικονομικων και δια της μιξεως των Λαων, φαινομενικη Εκδημοκρατικοποιηση και ως ενδιαμεση Λυση, η κατασκευη Υπερκρατων οπως π.χ. η Ε.Ε. με ταυτοχρονο διαμελισμο των κρατων, συστηματικη εξαφανιση των αρχαιοελληνικων Αξιων ακομη και εντος της χωρας που τις γεννησε και πολλα αλλα, προχωρουσε χωρις αντισταση, η διαλεκτικη «Αντιθεση», ο Κομμουνισμος, επιτυγχανε τα ιδια με ενα κτυπημα, δηλαδη με βαρβαρικη καταπιεση και επαναστατικα. Οταν ομως φανηκε, οτι η διεισδυση  αυτη ηταν δυσκολωτερη απ’ οτι αναμενονταν, ενισχυσε ο διεθνης πολιτικος   σιωνισμος την Διαλεκτικη και αρχισε να οικοδομη την Συνθεση, δηλαδη το σοσιαλιστικο παγκοσμιο κρατος. Η νεα αυτη εποχη αρχισε με την «νεα Πολιτικη», με την ετσι ονομασθεισα «Ειρηνικη Συνυπαρξη» και τελειωσε μετα το «Glasnost» και την «Perestrojka», δηλαδη με την προγραμματισθεισα καταρρευση της Σοβιετικης Ενωσης.

Χωρις καμμια προσοχη για τα ως ανω, στεκεται εντομεταξυ σε πληρη εξελιξη το προγραμμα της Συναγωγης για την ολοκληρωση της «Συνθεσης» παντου, παγκοσμια, τοσο στα Μικρα οσο και στα Μεγαλα. Αρχισε μετα την προγραμματισμενη καταρρευση του Κομμουνισμου στην Σοβιετικη Ενωση, με τα Μικρα, π.χ. με την επανενωση της Γερμανιας κατα την οποια η Συναγωγη λεηκατησε πρωτα χωρις καμμια αντισταση την DDR και μετα βυθισε σε μια βαθεια οικονομικη κριση ολοκληρη την Γερμανια. Πραγματοποιησε μετα τα σχεδια της για μια επεκταση της Ε.Ε. προς ανατολικα και λεηλατησε πρωτα τις βορειες χωρες της Ε.Ε. προς οφελος των νοτιων χωρων για να μπορεση μετα να λεηλατηση αποδοτικωτερα και αυτες. Εδω κρυβονται τα σημερινα προβληματα της Ελλαδος και της Κυπρου.

Η «Συνθεση» αυτη ανυψωνεται απ’ αυτην που σχεδιασε ο υψηλου βαθμου μασωνος Graf Coudenhove-Kalergi παλαιοτερα, οταν εμφανιζονταν ως πρωταγωνιστης της Νεας Ταξης Πραγματων. Ο σχεδιασμος του περιειχε μονο μια τροποποιημενη και τακτικως ενδιαμεσο λυση, δηλαδη «μονο την επιτευξη αυτων που ενωνουν, και ουδετεροποιηση δια διαχωρισμου αυτων που δεν ενωνουν, και απομονωση της καταστροφικης  Σοβιετικης Ενωσης και σημερα της Ρωσιας».

Σχετικα με τα φαινομενικα που δεν ειναι ενωτικα και στην πραγματιοκοτητα ειναι και τα καταστροφικα που θα απομονωνονταν, ξαφνικα εγιναν αυτα μη καταστροφικα, οπως απεδειξε το 1989 η Συναγωγη του Σατανα με την «Πτωση του Τειχους» του Βερολινου.

Το υπερκρατος Ε.Ε. εγινε σημερα ο πυρηνας δημιουργιας του σιωνιστικου παγκοσμιου κρατους. Υπο τα δεδομενα αυτα, αποτελειται πραγματι η σημερινη ηγεμονια της Ε.Ε. απο γνησιους ευρωπαιους πολιτες ‘η προκειται για μια Συναγωγη Πλεμπας, για μια Συναγωγη Τσιγγανων του Βορρα, που ανεχεται χωρις καμμια απολυτως αντιδραση τους εκβιασμους και την καταπιεση των υιων του Αβρααμ; Που βρισκονται στην σημερινη Ε.Ε. κρυμμενες οι αξιες, αρετη, νοηση, σωφροσυνη, δικαιοσυνη και ανδρεια;

Γνωριζουν οι υπευθυνοι της Ε.Ε., οτι η κυκλικη ροη της ανθρωπινης ζωης ρυθμιζεται με την Τετρακτυν του Πυθαγορα, Μετρο-Υβρις-Νεμεσις-Καθαρσις; Ο πολεμος στην Σερβια εγινε για να καταστραφη η επιγνωση της εθνοτητας. Μη αναμεμιγμενοι λαοι πρεπει να αντιμετωπισθουν καταστροφικα. Ακριβως αυτος ηταν ο λογος που το ΝΑΤΟ εκβιαστηκε να πολεμηση στο Κοσοβο. Το συστημα της καθαροτητας των εθνων πρεπει να αντιμετωπισθη με ολα τα μεσα. Γι’ αυτο σημερα και ο αραβικος κοσμος βαλκανοποιηται με το μωσα’ι’κο των εθνικων και θρησκευτικων ομαδων. Η Χρηματοδοτιση, ο Εξοπλισμος και ο Ελεγχος της Οργανωσης «Islamic State in Irak and the Levante (ISIL)» που αμφισβητει την υπαρξη των αραβικων κρατων, στοχο εχει να καταλυση τα εως σημερα υπαρχοντα συνορα. Το σχεδιασθεν νεο σιωνιστικο κρατος «Eretz Yisrael Hashlerrmah» απο τον Νειλο εως τον Ευφρατη ποταμο με τα νησια Κυπρος και Κρητη, θα ελεγχει σε λιγο τα κοιτασματα πρωτων υλων στην Νεα Εγγυς- και Μεση Ανατολη και στη ανατολικη Μεσογειο.

Η Συναγωγη του διεθνους πολιτικου σιωνισμου που καθοδηγειται απο Σπινοζιστες του φυσιολογικου μυστικισμου, καταγινεται ηδη σημερα με την διαλεκτικη «Συνθεση», στην οποια  ηδη αρχισε ο φαινομενικα καταστροφικος αγωνας μεταξυ της «Θεσης» και της «Αντιθεσης». Η επιτευξη της «Νεας Ταξης Πραγματων» της Συναγωγης, δεν ειναι «Ταξη» και δεν μπορει να ειναι, αλλα τελειως το αντιθετο. Ειναι η προσπαθεια της σταθερας καταγραφης του διαλεκτικου Χαους. Ο Putin με την Ρωσια του, αποτελουν καθε αλλο τον απελευθερωτικο αγωνα κατα του τραπεζικου συστηματος της σιωνιστικης Συναγωγης.

Στην πραγματικοτητα ο Putin αποτελει την Αντιθεση στην Θεση Obama, διοτι και οι δυο κατευθυνονται απο τους ιδιους ηγεμονες που σχεδιασαν τον 3ον Παγκοσμιο Πολεμο.

Μονο με τον πολεμο αυτο θα σωθει το σημερινο τραπεζικο συστημα που αρχισε να κατανοειται πλεον απο τους ανθρωπους….

Καθε χωρα προικισμενη με το τεχνολογικο ταλεντο των πολιτων της και την  αποδοτικωτερη εργασιακη δυναμη, μπορει σημερα να παραγη τοσο φυσικο οσο και πιστωτικο χρημα. Δεν χρειαζεται καν να εχη αποθεματα χρυσου ως βαση ενος νομισματος. Δια της ενωσης και συνεργασιας τετοιων κρατων δημιουργειται ενας πρωτογνωρος και αυταρκης  οικονομικος κυκλος μακρυα απο την τοκογλυφια του σημερινου σιωνιστικου κυκλου. Η σιωνιστικη Συναγωγη θα ρισκαρει τον 3ον Παγκοσμιο Πολεμο για να εμποδιση π,χ. τις ΗΠΑ να αποχωρησουν απο το συστημα BIZ/WTO/IWF και απο τις αλλες απο την σιωνιστικη Συναγωγη ελεγχομενων  πιστωτικων θεσμων.

Οι ΗΠΑ θα μπορουσε π.χ. να αντικαταστησουν την ρητρα του νομου της FED «Executive Order Number 11110» με μια αλλη, οπως προσπαθησε ο τ. Προεδρος των ΗΠΑ John F. Kennedy και γι’ αυτο, οπως αργοτερα ο Sadam Husein και ο Kadafi, δολογονηθηκε. Γιατι πρεπει να συνεχισουν τα εθνη του σημερινου Kοσμου να πληρωνουν τα χρεη απατης, και να τα εισπρατουν οι προσκυνητες του σατανικου Μαμμωνα;

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Και στα γερμανικά.

 

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou                                               Bleibergweg 114

                                                                                                   D-40885 Ratingen

                                                                                    Tel.+Fax: 0049 2102 32513

                                                                                 E-Mail: chaziteo@t-online.de

                                                                                                               29.10.2014

 

DIE KOSMISCHEN GESETZE KANN NIEMAND BETRÜGEN….

AM ENDE WERDEN DIE BAUMEISTER DER «NEUEN WELT-ORDNUNG» INKLUSIV TRILATERALE KOMMISSION, CFR, BILDERBERGER, FREIMAUER- ROTARIER- UND ANDEREN LOGEN, SCHEITERN!

 

Dr. Georg Chaziteodorou

 

Der Ursprung des universellen Kosmos ist in eine turbulente Bewegung seiner

Elemente (mehrheitlich Wasserstoff und Staub) zu suchen. Diese Elemente,  in der erste Phase, wirbelten, rotierten, bewegten und verdichteten sich in Form einer elementaren Wolke bis eine volle goldene spiralförmige Schraube entstand d.h. das universelle DNA. Wegen der schraubenförmigen Wirbelung in der Phase der Entstehung der gesamten Wolke, entwickelt sich in den teilmateriellen Massen eine große Zentrifugalkraft und zwar größer als die Zentripetalkraft der inneren Elemente mit dem Ergebnis den heraus Wurf der nacheinander folgende und zusammen liegenden und verteilten Massen aus der spiralförmigen Schritten der Schraube, mit Ausnahme der Masse der anfänglichen elementaren Wolke.

Die Periodizitäten transportieren und stoßen tausende und mit gigantischen Dimensionen  behafteten Wolken aus Wasserstoff und Staub von großer Dichte zusammen und befreien gigantische Kräfte und gebären neue universellen  

Gebilde und im dieser, neue Galaxien mit Sternen und Sonnensysteme und neue molekulare Wolken. Das Gesetz der Gesetze des universellen Kosmos scheint also die «umschliegende Spirale» zu sein. Das All, mit allen was beinhaltet, bewegt sich in der Raumzeit auf Bahnen umschliegenden Spiralen, ohne Anfang und ohne Ende.

 

Die Beziehungen zwischen unseren universellen Kosmos und den Planeten Erde, zwischen dem universellen Chaos und der universellen Harmonie und dem Schicksal des Menschen auf den Planeten Erde, sind sehr eng verbunden. Der

Mensch auf der Erde und innerhalb des Universums ist ein Teil des Ganzen und besitzt in der hierarchisch und nach Maßstab entstandenen Kosmos seinen Platz.

Dies dürfen die leitenden Mitglieder der Synagoge des internationalen politischen Zionismus und ihre Diener, die als Herrscher der Erde auftreten und so benehmen, niemals ignorieren. Der Mensch ist nicht anderes als

«Wasserstoff und Staub aus einer intergalaktischen Wolke» d.h. aus eine

Ansammlung von Protonen, Neutronen und Elektronen, die die Atomen und Moleküle bilden, aus welchen mit phantastische Prozessen die Trillionen

Eukaryotenzellen des menschlichen Körpers gebildete werden, aus welchen das Leben entsteht. Damit ist der Mensch nicht der Herrscher der Natur, wie manche «Auserwählte» von Jahwe und ihre Diener d.h. die Mitglieder von  Trilateralen Kommission, CFR, Bilderberg inklusiv Freimauer- Rotarier- und anderen Logen, fälschlich glauben. Es ist eine wunderbare Sache zu wissen, dass

die Eisenatome des Blutes der Menschen aus einer Super-Nova Explosion  kommen, aus die unseres Sonnesystem vor 4,6 Mrd. Jahren entstand. Das Leben

ist also eine Art Offenbarung der kosmischen Substanz. Es begann wahrscheinlich mit der Entstehung echter Vererbung d.h. mit der Entstehung des ersten Gens, des ersten DNA-Moleküls, des ersten Replikators d.h. eines Moleküls das reihenweise Kopien seiner selbst hervorbringt. Die Entstehung also des ersten Replikators und später der erste eukaryotischen Zelle (die einen Stoffwechsel hatte) war für die Entstehung des Lebens verantwortlich. Die  

Gesetzmäßigkeiten die für die Lebenswesen des Planeten Erde seit dem verschwinden der  Dinosaurier vor ca. 60 Mio. Jahren sich erkennen lassen, gelten wahrscheinlich in der Vergangenheit zurück mindestens bis ins

geologischen Zeitalter des Kambriums, vermutlich sogar bis zur Entstehung der

eukaryotischen Zelle, die mit einem Zellkern ausgestattet ist d.h. bis jener mikroskopisch kleinen Hightech-Maschine, die das Fundament aller großen

komplexen Lebensformen auf dem Planeten Erde bildet. Die Evolution der Eukaryotenzelle mit einem Zellkern, der die Chromosomen enthält, mit einer komplizierten Ultrastruktur aus Membranen und mit winzigen Organellen, die sich selbst verdoppeln, wie die Mitochondrien und bei der Pflanzen die Chloroplasten, ist ein einzelnes Ereignis bzw. zwei oder drei Ereignisse, die zeitlich möglicherweise weit auseinander lagen. Was der Mensch tut, denkt und

erfährt, findet in irgendeiner Raumregion während irgendeines Zeitintervalls  

statt. Alle Menschen des Planeten Erde die geboren wurden (geboren konnten viel mehr Menschen als tatsächlich geboren wurden), stellen sich bisweilen

mehr oder weniger bewusst die Fragen, Wer sind wir? Wo sind wir? Wohin gehen wir?, wenn sie den Blick zum Himmel erheben. Wenige Menschen leider erheben heute, bei wolkenloser Nacht, die Blicke zum Himmel um die majestätische Kulisse der funkelnden Himmelslichter zu betrachten. Die Lebensprobleme des Alltags, die Desinformationen durch die kontrollierten Massenmedien, die drohende weltweite Wirtschaftskrise, die kleinen Sorgen, der Geldbeutel, das Essen u.a. vergessen und siegen das große Grauen und ziehen ihrer Wege ohne eine Rechtfertigung für unseres Universum, das alle Lebenswesen erschafft und vernichtet. Der Thermostat des Planeten Erde ist ein äußerst empfindliches Instrument. Zwischen den Erdbewohner und dem Tod liegt wirklich nicht viel. Schon eine kleine Veränderung in den dynamische

Abläufen auf der Erde kann Auswirkungen haben, die die menschliche

Vorstellungskraft übersteigt. Erstaunlicherweise, die meisten Menschen, haben bis heute keine Ahnung, welche Mechanismen das Thermometer der Erde so schnell durcheinander bringen können und was für die Zukunft wahrscheinlicher

ist, ein Zeitalter der tödlichen Kälte oder ein Zeitalter der tödlichen glühenden Hitze.

 

Unseres Universum bzw. die Natur funktioniert, nach den alten hellenischen Wissenschaftlern, durch die fundamentale Gesetze Notwendigkeit und Eros, Beständigkeit, Besonnenheit und das Tetraeder von Pythagoras (Tugend, Werte,

Prinzipien und Ideale) und ist in wunderbarerweise imstande, durch das Gesetz der großen Zahl aus dem Chaos Ordnung entstehen zu lassen. Aristoteles hat ein besonderes Wort dafür entworfen, nämlich «Εntelchie». Die Notwendigkeit und Eros der alten Denker sind nichts anderes als die vereinigenden Kräfte der Natur d.h. die elektromagnetische Kraft, die schwache- und starke Kernkraft und die Gravität bzw. Schwerkraft mit welchen das Universum funktioniert. Mit solchen dichterischen Benennungen, können heute auch die moderne Mathematik und Physik, die Quantenmechanik und die Astrophysik bezeichnet werden. Dieses Denken erweist sich als geeigneter Ausdruck für die universelle Ordnung der Dinge.

 

Bisher aber kennt kein Mensch, warum es vier Naturkräfte und nicht fünf oder nur drei oder vielleicht nur eine gibt und warum unseres Universum aus Quantenteilchen mit ihren charakteristischen Massen und Ladungen

besteht? Warum diese Kräfte so unterschiedlichen  Eigenschaften haben? Warum wirken die starke und die schwache Kernkraft nur auf  

mikroskopische Ebene wobei die schwer- und elektromagnetische Kraft in der Lage sind ihre Wirkung ohne Eingrenzungen zu entfalten? Warum die Schwerkraft so schwach ist, dass man sie bei teilchenphysikalischen Berechnungen unberücksichtigt bleibt? Hat das Universum einen Anfang gehabt? Hat es eine Geschichte? Sind Raum und Zeit physikalische Realitäten oder einfache nützliche Ideen? Wenn sie Real sind, sind sie dann fundamental, oder bestehen sie aus irgendwelchen grundlegenderen Bestandteile? Hat die Zeit einen Anfang? Fließt sie unabänderlich aus der Vergangenheit in die Zukunft?

 

Haben alle o.g. Fragen einen Sinn, oder sind sie beschränkt durch die menschliche Art zu denken?

 

Einige Ansätze von Antworten auf solche grundlegenden Fragen nach der Natur unseres Universums, haben bereits die alten hellenische Philosophen und Wissenschaftler gemacht. Sie schlugen sich Jahrtausende mit diesen Fragen herum. Erst in unsere Zeit tastet die moderne Wissenschaft die Tiefe der

Kenntnis die die alten hellenischen Wissenschaftler über das Universum hatten. Vielleicht wäre es Ratsam bevor die heutigen Wissenschaftler ihre Theorien über die Entstehung unseres Universums aufstellen, einen Blick auf die nicht  

von der Juden und Christen zerstörten althellenische Schriften zu werfen. Dadurch können sie in breiteren Horizonten denken! Der jüdische und christliche Aberglaube zerstörte bekanntlich systematisch die Werke der  

geistigen Giganten des Altertums, die in Bibliotheken lagerten. Auf diese Weise sind wichtige Werke auf dem Gebiet der Physik, Literatur, Medizin, Astronomie, Geographie, Philosophie, Mathematik, Biologie, Maschinenbau,

Baukunst u.a. für immer verloren gegangen. Längs vergessene und übrig gebliebene Bücher und Fragmenten fanden neue Beachtung, zuerst bei Leonardo da Vinci, Kolumbus und Kopernikus, die sich an der alten hellenischen Tradition inspirierten. Der letzte schrieb die Werke Aristarchos ab, der das heliozentrische Weltsystem, in dem die Sonne im Mittelpunkt steht und von allen Planeten umkreist wird, begründete. Kepler wiederholte was Proklos vor ihm über die Bewegung der Sterne um ihre Achse und der Planeten um die Sterne beschrieb.

 

Wie kann aber der heutige Mensch, die Gesamtheit ohne das Teilbare, das Zeitlose ohne das zeitliche, das Ganze ohne das Teil, das Negative ohne das Positive, das Außenordentliche ohne das ausdehnbare Ende usw.  

verstehen? Die negative Antwort an diese Frage stützt den Pantheismus (Heraklit, Stoikern, Baruch Spinoza, Hegel u.a.) in allen Erscheinungsformen und die Dialektik die von Heraklit ausgedrückt und in wunderbaren Weise von

Hegel in eine Synthese umgewandelt wurde. Es ist bekannt, dass man den Marxismus auch Hegelianertum genannt hat. Der Idealismus Hegels ist die pöbelhafte Anpassung an das grobe westliche Verständnis des naturalistischen Mystizismus von Baruch Spinoza. Wenn diese Haltung wahrhaftig ist, reißt                                                                           

diese und beherrscht jeder andere Logik hin, von der aristotelische bis die symbolische des letzten Jahrhunderts und unterstützt die Logik der «One World» des internationalen politischen Zionismus d.h. auch die Logik von Professor Christian Morgenstern, unserer Zeit. In einem seiner überaus tiefsinnigen Gedichte hat genau dieser Professor aus der Kaste der Auserwählten und kein anderer nämlich das angekündigte zweite Universalprinzip moderner Geschichtsforschung in einer dieses Grundsatzes würdigen und in poetischen Weise erstmals so formuliert: «Und also schließt er messerscharf, / dass nicht sein kann, was nicht sein darf». Professor Christian Morgenstern mit dieser

geistesgeschichtlichen Tat zionistischer Prägung stellte mit einem Schlag der Welt zu Verfügung eine völlig neue Logik (!!!), die dazu berufen war, die bis dahin gebrauchte, jedoch längst veraltete und im übrigen seit eh und je als unzulänglich empfundene Aristotelische Logik ein für allemal abzulösen. Dieser Wechsel dürfte nach einhelliger Überzeugung der gekauften Experten die

bedeutendste geistes- und kulturgeschichtliche Wende markieren, die auf dem

Planeten Erde je stattgefunden hat. Diese Logik hat den Vorgang der

Wahrheitsfindung buchstäblich revolutioniert d.h. auf den Kopf gestellt! Diese

Logik, neben dem Zufalls-Prinzip, stellt dem zweiten Universal-Grundsatz

dar. Folglich müsse alles, was in diesem Artikel geschrieben wurde, Blödsinn sein. Es ist auch eine blödsinnige Feststellung, dass alle Menschen systematisch so «zionistisiert» werden, dass der bloße Gedanke an eine zionistische Unterdrückung, als Verschwörungstheorie abgetan wird. Das dritte universales Prinzip ist das dogmatische Prinzip. Das es offenbar für die Anwendung des Prinzips der Morgensternschen Logik bereits vorausgesetzt ist, und da es zudem im Einzelfall auch die korrekte Anwendung des Zufallsprinzips regelt, muss es als das fundamentalste Prinzip moderner zionistischer Geschichtsbetrachtung überhaupt gelten. Damit begreift man, noch grundlegender als das Zufalls- und

das Morgensternsche- Logik- Prinzip ist es schon a priori unvereinbar mit jeder Art von Verschwörungstheorie! Das dogmatische Prinzip ist nichts anderes als die brutale Versklavung des Geistes. Es befreit heute endlich den Bürgern der

EU aus den Ketten, in die ihn der Zwang zum selbständigen Nachdenken, zum eigenen Erforschen der Wahrheit, gelegt hatte. Endlich ist dem EU-Bürger diese Mühsal abgenommen, selbst denken zu müssen. Nichts wäre Verderblicher als  

jener Zustand der Gesellschaften der EU- Mitgliedsländern, in denen sich tatsächlich jedermann «ohne Leitung eines anderen» seines meist  kümmerlichen Verstandes  bedienen wollte! Die freien Massenmedien in allen EU-Mitgliedsländern sorgen alltäglich dafür, dass die wenigen vorhandenen Dogmatiker vollständig  genügen, die gesamten Bevölkerungen vom Zwang zum eigenen Denken zu befreien! Andererseits werden die so genannten freien Massenmedien der EU-Mitgliedsländer umso freier, je mehr in ihnen statt unfreier, d.h. zum eigenen Denken genötigter Individuen, die Dogmatiker und die von ihnen Befreiter zu Wort kommen lassen. Wie mag es denn um die

Freiheit der Dogmatiker selbst bestellt sein? Diese hochherzigen und zugleich bemitleidenswerten Seelen sind tatsächlich die einzigen, die sich opferstark auch  

weiterhin unter das schwere Joch des internationalen politischen Zionismus beugen, selbständig denken zu müssen. Diese bemitleidenswerten Seelen sind sie sich doch dessen bewusst, dass ihre Funktion als Vordenker aller übrigen nicht bloß ein aufopferungsvoller Dienst an der Menschheit ist, sondern auch sozusagen ihren Lohn in sich selbst trägt. Sie wissen dass die modernen Dogmen mit Wahrheit grundsätzlich nichts zu tun haben weil gerade sie die Wahrheit unterdrücken. Wer die Dogmen, die in jedem offiziellen Geschichtsbuch säuberlich verzeichnet sind, kennt, ist automatisch auch imstande, das Prinzip der Morgensternschen Logik perfekt anzuwenden. Wie

bereits erwähnt, die Dialektik, eine diabolische Taktik, die längs von Heraklit, Hegel und Marx erfunden war, stellt, um ans erstrebte Ziel zu gelangen, eine extremen These einer ebenso extremen Antithese entgegen, woraufhin sie eine

gemäßigte Synthese vorschlägt, in der These und Antithese aufgehoben sind.

Karl Marx Alias Mordechai Levi, gehorsam seinen

Hochfinanz-Auftraggebern, hat den dialektischen Plan für die Erringung der

Weltherrschaft des internationalen politischen Zionismus ausgearbeitet und

publiziert, offenbar, unter den Augen einer stupiden und bis heute nichts begreifenden Bevölkerung Europas. Der bereits vorhandenen These des Kapitalismus stellte Marx die erst noch zu schaffende Antithese des Sozialismus entgegen. Aus dem historischen Kampf beider sollte als Synthese, der Kommunismus als angeblich klassenlose Gesellschaft hervor gehen. Seit 1917 wurde die Geschichte unseres Jahrhunderts vom glänzend  

geschauspielerten Antagonismus zweier zionistischer nahezu perfekt kontrollierter Prinzipien und Weltmächte bestimmt. Von dem östlichen sozialistischen oder kommunistischen Bolschewismus und dem westlichen Kapitalismus. Die Ähnlichkeit ist auffallend! Man könnte sagen, dass das eine ein Spiegelbild des anderen ist. Die wesenhafte Identität des Kapitalismus und Kommunismus ist vollkommen, denn die Persönlichkeiten ihrer Urheber, die

Spinozisten sind, waren auch identisch. Der Kommunismus und der Kapitalismus (Zionismus) können beide als zwei Mittel und Wege angesehen werden, auf die z.B. die Protokolle der Weisen von Zion sich im frühen 20. Jahrhundert vorbereiteten. Die Rede der Rabbi Rzeichorn 1865 in Prag gibt viele Aspekte der Protokolle der Weisen von Zion (s. Artikel «Die talmudische Weltregierung, in Internetseite (www.berlin-athen.eu) vom 21.08.2014» wieder

und öffnet auch all denen die Augen, die glauben, dass alles ein Zufall ist. Der                                                

Finanzmann und der Kommunist mit verschiedenen Begründungen und  

verschiedenen Mittelt bekämpften den bürgerlichen Nationalstaat («Eine rastlose Kampagne zugunsten der demokratischen Regierungsform wird die Nicht-Juden untereinander in politischen Parteien aufteilen, und wir werden dann die Einheit ihrer Nationen zerstören. Wir werden Unfrieden und Zwiespalt säen. Schwach und machtlos werden sie dann die Gesetze unserer Banken akzeptieren müssen, die, als Einheit, unser Ziel verfolgen».

Der Marxismus siegte scheinbar nur in Russland, weil damals dieser Staat trotzt

des nicht vorhandenen Proletariats keinen wirklichen Nationalismus besaß.

Der Finanzmann mit Begehung einer  Ungeheuerlichkeit gegen die Natur d.h. mit Erzeugung durch die Zentralbank, die er besitzt, von falschem Geld mit gesetzlichem Kurs, etwas, das einmal ein Verbrechen gegen die Wirtschaft und auch gegen das Strafgesetzbuch ist, denn es ist Wucher… zum Naschteil des Nationalstaates. Das so genannte Kreditgeld ist das fabrizierte Falschgeld d.h. ein nicht existentes Kapital das Zinsen bringt! Der Kommunist bekämpfte den bürgerlichen Nationalstaat durch Infiltration und Gewalt. Marx aber als                                                                                                                                        Hegelianer und damit als Spinozist, wurde zeitweilig und aus taktischen  Gründen seinem Glauben untreu. Es ist nicht, wie es der Marxismus behauptet,

dass durch die Vernichtung eines Gegensatzes eine Synthese entsteht. Durch die

überwindenden Integration von These und Antithese als Synthese entsteht eine

Wirklichkeit, eine Wahrheit in einem Schlussakkord von Subjektiv und

Objektiv. In Moskau Kommunismus (These), in New York Kapitalismus (Antithese). Wenn beide analysiert werden ergibt sich: Moskau: subjektiver

Kommunismus und objektiver Kapitalismus, Staatskapitalismus. New York:

subjektiver Kapitalismus und objektiver Kommunismus. Persönliche, wirkliche Synthese, Wahrheit: Internationale Finanz, Kapitalismus- Kommunismus =Synagoge des internationalen politischen Zionismus.                                                                                         

 

Die unerhörte Raffinesse der anonymen Führungsspitze der Synagoge des  internationalen politischen Zionismus brachte das schier Unglaubliche zuwege, der Weltöffentlichkeit einen so genannten kalten Krieg zwischen These und

Antithese vorzugaukeln, während sie gleichzeitig in den westlichen

kapitalistische Länder alles nur Menschenmögliche unternahm, um diese Länder kommunistisch zu infiltrieren. Als sich jedoch zeigte, dass die Infiltration

schwieriger zu bewerkstelligen war, als erwartet, setzte sich der internationale politische Zionismus verstärkt auf die Dialektik und begann die Synthese anzubahnen d.h. den sozialistischen Weltstaat. Diese neue Ära begann mit der

«neuen Politik» der so genannten «Friedlichen Koexistenz» und endete nach «Glasnost» und «Perestrojka» mit dem Zusammenbruch der Sowjetunion. Die dialektische Entwicklung der Geschichte des 20ten Jahrhunderts hat ihren Platz nicht etwa innerhalb dieser Dialektik, sondern steht über ihr, lenkt und regiert sie! Während die dialektische «These», der Kapitalismus, die alte Weltordnung durch Industrialisierung, Landflucht und Verstädterung, internationale

Monopolisierung von Landwirtschaft, Industrieproduktion, Kommunikation, Information, Kapital und Finanzwesen sowie durch Völkervermischung, Scheindemokratisierung und als Zwischenlösung, Schaffung kontinentaler Superstaaten wie z.B. die EU, vor allem jedoch durch fortschreitende Zersplitterung der Staaten, Auflösung der althellenischen Werte und vieles andere, bewerkstelligte die dialektische «Antithese», der Kommunismus, dasselbe mit einem Schlag, mit brutaler Gewalt, revolutionär.                                                                                                     

 

Dessen ungeachtet steht mittlerweile längst vorrangig die Vollendung der

«Synthese» auf dem Programm der Synagoge, überall, weltweit, im Kleinen wie im Großen. Es begann nach dem Zusammenbruch des Kommunismus in der Sowjet Union im Kleinen, z.B. im wiedervereinigten Deutschland, wo die Synagoge zuerst die DDR ausplünderte und die BRD in eine massive Wirtschaftskrise schlitterte. Es setzte sich fort in der Schaffung der erweiterte EU, indem gleichfalls zuerst die Synagoge die reichen nördlichen Länder der

EU zugunsten der armen südlichen Länder ausgeplündert wurden um effektiv auch diesen, wie heute z.B. in Hellas und in Zypern geschieht, auszuplündern.

Diese «Synthese» hebt sich ab von dem, was die Hochgradmauer Graf

Coudenhove-Kalergi in früheren Jahren an Weltordnerischem von sich gegeben

hatte. Seine Konzeption war nur eine modifizierte, taktische Zwischenlösung

d.h. «nur das Vereinbare zu vereinen, das Unvereinbare durch Trennung zu neutralisieren, die Zerstörerische Sowjetunion und heute angeblich

Russland durch westliche Vorherrschaft einzudämmen». Dafür, dass das

scheinbar Unvereinbare nun doch vereinbar und das Zerstörerische plötzlich nicht mehr zerstörerisch ist, hat indessen die Synagoge von Zion durch den 1989 inszenierten «Fall der Mauer» gesorgt.                                                                              Die Superstaat EU ist heute der Kern des allumfassenden zionistischen Weltstaats geworden. Handels ich tatsächlich bei der politische Führung der nordeuropäischen Staaten um Europäern, oder um einfache Plebs bzw. um

einfache Zigeuner des Nordens, die von den Söhnen Abrahams unterjochen lassen? Wo sind in der heutigen EU die Tugenden, Vernunft, Besonnenheit, Gerechtigkeit und Tapferkeit versteckt geblieben? Wissen die

Verantwortliche in der EU überhaupt, dass der zyklische Fluss des menschlichen

Lebens mit dem Tetraeder, Maß-Hybris-Nemesis-Katharsis, reguliert wird?   

Der Serbienkrieg wurde zur Vernichtung der gewachsenen Ethnien geplant und durchgeführt. Unvermischte Völker müssen bekämpft werden. Genau das war   

der Grund, dass die NATO gezwungen wurde in Kosovo zu kämpfen. Das   

System der ethnischen Reinheit muss mit allen Mitteln verhindert werden. Deshalb wird heute auch die arabische Welt, durch ein Mosaik ethnischer und religiöser Gruppen, balkanisiert. Der Neuordnungsplan Israels (Yinon-Plan) wird realisiert. Die Finanzierung, Ausstattung und Kontrolle der Organisation

«Islamic State in Irak and the Levante (ISIL)»  stellt die arabischen Staaten  

in Frage und hebt die bisherigen Grenzen auf. Der geplante neue zionistische

Staat «Eretz Yisrael Hashlermah» vom Nil bis Euphrat inklusiv der Inseln Zypern und Kreta, wird sehr bald die Bodenschätze des neue zu schaffenden Nah- und Mittleren Osten, inklusiv des Ostmittelmeeres, kontrollieren.

 

Die Synagoge des internationalen politischen Zionismus, die aus Spinozisten des naturalistischen Mystizismus geleitet wird, arbeitete bereits in dem Augenblick

an der dialektische «Synthese», in dem sie das zerstörerische Scheingefecht zwischen «These» und «Antithese» beginnen ließ. Die angestrebte «neue Weltordnung» dieser Synagoge aber ist keine «Ordnung» und kann es nicht sein, sondern ganz im Gegenteil ist der Versuch einer Festschreibung des dialektisch angerichteten Chaos. Putin mit seinem Russland ist alles andere als ein Freiheitsheld im Kampf gegen das Banksystem der zionistischen Synagoge.

In Wirklichkeit ist er die Antithese zur These Obama, weil beiden von gemeinsame Herren geleitet werden und vorbereiten den 3ten Weltkrieg. Putin ist dabei bis zu 2015 die Eurasische Kommission und Union zu bilden mit früheren Sowjetischen-Staaten und darüber hinaus und Obama dagegen was

Zum Krieg zwangsweise führen wird. Dieser Krieg unterstützt die Pläne der

Zionistische Synagoge weil sie die Ausschaltung ihres internationalen

Finanzsystems befürchtet. Jedes Land kann durch technische Begabung und

effektiver Arbeitskraft sowohl physisches- als auch Finanzgeld erzeugen. Sie

braucht sogar keine Goldreserven besitzen um diese zu Währungsgrundlage zu machen. Durch Zusammenschluss von Völker für ein solches Finanzsystem kenn ein neuer und autarker wirtschaftlicher Kreis entstehen. Die zionistische Synagoge wird den 3ten Weltkrieg riskieren um die USA zu verhindern sofort aus der BIZ/WTO/IWF und allen von der zionistischen Synagoge kontrollierten Kredit – Institutionen zurückzuziehen. Die USA konnte die Klausel des FED-Gesetzes «Executive Order Number 11110», durch eine andere, wie der damalige Präsident John F. Kennedy vorhatte und deshalb ähnlich wie später auch Sadam Chusein und Kadafi, ermordet wurde, zu ersetzen und eigenes

Geld drücken. Warum sollen die Nationen dieser Welt weiter für die betrügerischen Schulden aufkommen, die ihnen von den satanischen Anbetern des Mammons aufgehalst werden?

 

Dr. Georg Chaziteodorou

 

 

 

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>