«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Έμπολα: Ο μεγαλύτερος ρατσιστής!

 Απαγορεύεται κάτω τον 18 ετών να το διαβάσουν, για αυτό είναι υπεύθυνοι οι γονείς.


Όλους τους βρόμικους και κατευθυνόμενους νόμους και νομοσχέδια που σκαρφίστηκαν όλα τα διεθνή τομάρια, δήθεν για την προστασία των μεταναστών, που λέγονται αντιρατσιστικά σκατά σε βάρος των εθνών, ο Έμπολα θα τα ξεσκίσει, θα τα αφανίσει, θα τα αχρηστεύσει.

 

 

Ποιος θα εμποδίσει τον κόσμο να κάνει χρήση της προστασίας του, αφού γνωρίζει ότι αυτοί που είναι υπεύθυνοι, είναι απατεώνες πολιτικοί και εκτελούν έξωθεν εντολές, αφήνοντας τα νοσοκομεία και την ιατροφαρμακευτική προστασία των πολιτών στο έλεος των παραγωγών φαρμάκων και στην τύχη;;;

Η Ελλάδα που την εκμεταλλεύτηκε η Ευρώπη στο θέμα των μεταναστών και όχι μόνο ασύστολα, δεν έχει κάνει τίποτα να μας προστατέψει αφού εμείς έχουμε το μεγαλύτερο πρόβλημα με μετανάστες άγνωστης καταγωγής και κατάσταση υγείας.

Αλήθεια ποιος και με ποιο τρόπο θα εμποδίσει τον ελληνικό λαό για χάρη της προστασίας του να πέσει σε ανεξέλεγκτη υστερία φόβου με φρικιαστικά αποτελέσματα, όχι μόνο κατά των μεταναστών, αλλά και αυτών των αποβρασμάτων που τους εκμεταλλεύονται και τους φέρνουν και όταν δεν τους χρειάζονται τους αμολάνε μέσα στην κοινωνία ανεξέλεγκτους;

Χτυπώ τον κώδωνα του κινδύνου, διότι ο εμφύλιος θα είναι ένα μικρό παρτάκι μπροστά στον φόβο του Έμπολα και αυτών που θα νομίζουν ότι μπορεί να τον κουβαλάνε.

Άθελα μου και από ανεπτυγμένο ένστικτο προστασίας, έπεσα θύμα πριν καταλάβω τι έκανα βρισκόμενος σε μια καφετέρια της Καλαμάτας και με πλησίασε ένας μαύρος που πούλαγε μπιχλιμπίδια, τραβήχτηκα και απομακρύνθηκα αντιδρώντας απότομα χωρίς να προλάβει να λειτουργήσει ο εγκέφαλος.

Με αυτό το παράδειγμα που αναφέρω θα καταλάβει ο καθένας σε τι κίνδυνο βρισκόμαστε όχι από τον Έμπολα αλλά από την ανύπαρκτη ολοσχερώς κρατική προστασία.

Φυσικά όλα αυτά είναι κατευθυνόμενα από την νέα τάξη, αλλά όταν τα ανέφερα εδώ και δυο χρόνια μέχρι σήμερα με έλεγαν φαντασμένο, μακάρι, μακάρι, μακάρι, να είμαι φαντασμένος.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>