«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ας το διάολο…τώρα ανακαλύψανε ότι ο Σωτήρας Σώρραςςςςςς είναι απατεώνας!!!! Δυο χρόνια φάγαμε τις απειλές και το βρίσιμο για αυτούς τους απατεώνες και σήμερα το ανακάλυψαν κάτι πρόωροι δημοσιογραφεί και ιστοσελίδες!!!

  Όσο για την δικαιοσύνη που μας συστήνουν οι ΗΠΑ, δεν μας λένε σε πια δικαιοσύνη και σε ποιο κράτος;;; Διότι εδώ έχουμε κατοχή και κατοχική κυβέρνηση!

Απάτη τα 600 δις του Αρτέμη Σώρρα για το ελληνικό χρέος Επιστολή/ αποκάλυψη του ΥΠΟΙΚ των ΗΠΑ στην ΤτΕ

Κάποιοι Φτωχοί το πνεύματι, περίμεναν με ανυπομονησία τα 600 δις δολάρια (περίπου 471 δις ευρώ) του Αρτέμη Σώρρα που θα βοηθούσαν την Ελλάδα στο θέμα του χρέους.

Όπως αποδείχθηκε – και ήταν αναμενόμενο- ο θησαυρός ήταν άνθρακας. Σε έγγραφο του γενικού επιθεωρητή του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, το οποίο εστάλη στην Τράπεζα της Ελλάδος και αποκάλυψε το «Εθνος της Κυριακής», γίνεται λόγος για «προϊόν απάτης» και συνιστάται στην ελληνική πλευρά να «επικοινωνήσει με τις διωκτικές αρχές».

 

 

Να θυμίσουμε ότι έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση, που κατέθεσαν οι δύο «ευεργέτες» κατά στελεχών της Τράπεζας της Ελλάδος αλλά και κατά του «Έθνους», απορρίφθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ως αβάσιμη.

Συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο του 2012 ο Σώρρας παρουσιάστηκε ως νόμιμος κάτοχος έξι χρεωστικών ομολόγων του αμερικανικού Δημοσίου συνολικού ύψους 600 δισ. δολαρίων. Από κοινού με τον κ. Λαμπράκη και μέσω της οργάνωσης END (End National Debt) κατέθεσαν επίσημη πρόταση στην ελληνική κυβέρνηση για τη δανειοδότηση της Ελλάδας, με σκοπό την αποπληρωμή του χρέους. Η επιστολή τους κοινοποιήθηκε στον πρωθυπουργό, στον πρόεδρο της Βουλής, στην Τράπεζα της Ελλάδος και στον υπουργό Οικονομικών. Μάλιστα, τη συνόδευαν έγγραφα για την πιστοποίηση της κατάθεσης του υπέρογκου αυτού ποσού υπό τη μορφή treasury bills υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας σε ειδικό κηδεμονεύοντα λογαριασμό.

 Απάτη το ομόλογο των 600 δισ. δολαρίων του Αρτέμη Σώρρα που θα ”ξεχρέωνε” την Ελλάδα H ΤτΕ άρχισε να ερευνά το θέμα και απευθύνθηκε στο υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ.

Τι απάντησε το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ

Στην απαντητική επιστολή που έφτασε στην Τράπεζα της Ελλάδος αναφέρονται τα εξής: «Σε απάντηση του αιτήματός σας για έλεγχο και εξακρίβωση της εγκυρότητας των εγγράφων που αποστείλατε, σας γνωρίζουμε ότι εξετάσαμε τα έγγραφα και ότι ΔΕΝ (σ.σ.: τα κεφαλαία επέλεξε ο συντάκτης της επιστολής) αποτελούν έγκυρα διαπραγματεύσιμα χρηματοοικονομικά μέσα. Τα εν λόγω έγγραφα αποτελούν προϊόν απάτης και χρησιμοποιούν παρανόμως ονόματα αξιωματούχων του υπουργείου Οικονομικών. Το υπουργείο συνιστά στους παραλήπτες να μην απαντούν σε τέτοιου είδους αλληλογραφία».

Στη συνέχεια δίνει και διευκρινίσεις γιατί οι συναλλαγματικές που προσκόμισαν οι δύο άνδρες δεν έχουν καμία σχέση με νόμιμα χρηματοοικονομικά εργαλεία.

«Παρόλο που το υπουργείο Οικονομικών τηρεί λογαριασμούς ιδιωτών στο σύστημα Treasury Direct που διαθέτει, αυτοί είναι λογαριασμοί τίτλων και όχι καταθετικοί λογαριασμοί όψεως. Οι ιδιώτες δεν μπορούν να εκδίδουν εντολή πληρωμής προς τρίτον από λογαριασμό Treasury Direct χρησιμοποιώντας απλή ή διεθνή συναλλαγματική ή οποιοδήποτε άλλου είδους μέσο. Κάθε έγγραφο που αποπειράται κάτι τέτοιο είναι απατηλό», προστίθεται χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο γενικός επιθεωρητής των ΗΠΑ συστήνει στην Τράπεζα της Ελλάδος: «Αν θέλετε να αναφέρετε το θέμα σε τοπικό επίπεδο, συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τις διωκτικές αρχές της χώρας σας».

 ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μοιραστείτε το!

7 comments to Ας το διάολο…τώρα ανακαλύψανε ότι ο Σωτήρας Σώρραςςςςςς είναι απατεώνας!!!! Δυο χρόνια φάγαμε τις απειλές και το βρίσιμο για αυτούς τους απατεώνες και σήμερα το ανακάλυψαν κάτι πρόωροι δημοσιογραφεί και ιστοσελίδες!!!

  • Anna

    Ακομη παπαρολογειτε βλεπω χωρις αποδειξεις. Αχρηστοι δημοσιο καφροι!!! Η Ενωση Ελληνων καλα καλως οδευει και η δικαιοσυνη συντομα στην πορτα σας.

    • Προσπαθώ πάντα να είμαι πολύ ποιο προσεκτικός με τις κυρίες??? Αν θεωρείς τον εαυτό σου κυρία;;;;;;;;;; Θα μπορούσα να το εκλάβω σαν απειλή και να απευθυνθώ στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, αλλά δεν θα το κάνω, για να κάνω διάλογο μαζί σου, να μου πεις πόσα παίρνεις από το αφεντικό σου, η με τι σε πληρώνει, σε είδος με προσωπική επαφή; Είμαι πολύ περίεργος, ενώ αδιαφορώ για το είδος της δουλείας σας εδώ και δυο χρόνια, εμφανίζονται κάτι καμικάζι προστάτες του σωτήρα της Ελλάδος????????????????????????????????????? Θέλω να συνεχίσω μαζί σου τον διάλογο, γιατί μπορεί να έχω λίγο από αυτό που δίνεις στον σωτήρα!!!

  • Ν.Θ

    ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΡΑΨΑΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΡΙΧΝΟΝΤΑ ΛΑΣΠΗ. ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, OYTE EΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΥΡΙΕ ΠΛΑΤΩΝΑ. ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.
    Υ,Γ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ) ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΕΝΑ ΣΕΝΤΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, Ή ΝΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΟΜΟΛΟΓΑ Ή ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥΣ…… ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?

    • Με δούλους δεν κάνω διάλογο! εγώ έχω ολόκληρο το όνομά μου, υπογράφω αυτά που λέω και γράφω ολογράφως και με διεύθυνσις, όταν το κάνεις και εσύ θα σου απαντήσω.

  • lastix

    Που ειναι το εγγραφο ρε επαγγελματιες ψευτες? Δημοσιευεστε το να μας ανοιξετε τα ματια. Ου να χαθειτε χαμουρες

    • Θα ήθελα να σε πω κύριο????????? Αλλά δυσκολεύομαι! Είχα σκοπώ να το σβήσω διότι ειναι πολύ πολιτισμένος ο διάλογος που προσφέρεις και εγώ δεν μπορώ να σε συναγωνιστώ, αλλά άλλαξα γνώμη για να δουν οι αναγνώστες πόσο μορφωμένους πολίτες με δουλική προϋπηρεσία διαθέτη η κατατρομαγμένη πατρίδα μου. Όσο για την λέξη χαμούρα δεν γνωρίζω τι επάγγελμα ειναι, εσύ θα πρέπει να το ξέρεις, θα σε παρακαλούσα, προς ενημέρωση και τον αναγνωστών μου, να μου εξηγήσεις τι επάγγελμα ειναι! Και ξέρεις κάτι, επειδή εγώ δεν υπήρξα δούλος κανενός, δεν μπορώ να κάνω διάλογο μαζί σου, Δούλε να πεις στο αφεντικό σου να με απειλήσει και να μαζέψει τους δούλους του!

  • nikos th.

    ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΚΟ ΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ . ΕΠΕΙΔΗ ΗΔΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650 ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΣ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 17 ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΩ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ (3 ΛΕΞΕΙΣ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ (6) ΛΕΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 2 ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΝ 600 ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ, ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΦΕΚ 226/12, 271/13, 259/14, ΄166/15, Ν. 4444/17 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ 2108. ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ Ο ΕΛΗΝΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ 770 ΔΙΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ,

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>