«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΩΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ

 Ποτέ δεν είναι αργά για τέτοια άρθρα!!!! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Όλα έτοιμα για να σκάσει η μεγάλη βρωμιά – Και η μπόχα της τρομολαγνείας φαίνεται πως θα είναι το όχημα, για να ξεφορτωθεί και να πλημμυρίσει με αυτή τη βρωμιά η πολιτική ζωή που ήδη ασφυκτιά, από τη σαπίλα της διαφθοράς του πολιτικού συστήματος – Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες…
Έχουμε κατ επανάληψη τονίσει, πως το ξαφνικό ξεφάντωμα των κουραμπιέδων της «τρομοκρατίας», που ξεσπούν το «επαναστατικό» τους μένος σε εξώπορτες, καγκελόπορτες, τζαμαρίες και καλοχτισμένα ντουβάρια, μόνο γέλιο μπορεί να προκαλεί, και γι αυτό το λόγο δεν εκλαμβάνεται ως τυχαίο και ανεξάρτητο από τους επικοινωνιακούς σχεδιασμούς της πολιτικής χορογραφίας.
Μέσα σ αυτό το κλίμα του προκλητικού ερασιτεχνισμού των φτηνομπακάληδων του τρόμου, έρχεται σήμερα να προστεθεί και η είδηση για την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, κατά τη διάρκεια της ολιγοήμερης άδειάς του από τις φυλακές.
Φτηνοί και άθλιοι παπατζήδες…
Αυτοί που μόλις χθες διαλαλούσαν πως ξέρουν με τ ονοματεπώνυμό τους τους εκτελεστές των Χρυσαυγιτών και τους χαφταλεύρηδες που πυροβόλησαν την κατοικία του Γερμανού πρέσβη…
Επιχειρούν σήμερα να μας πείσουν ότι…
ο Χριστόδουλος Ξηρός – ο καταδικασμένος τρομοκράτης της 17 Νοέμβρη δηλαδή – απέδρασε κατά τη διάρκεια της άδειάς του.
Θέλουν δηλαδή να μας πείσουν, ότι αυτοί που μόλις χθες διέρρεαν πως ένας νέος οργανωμένος και καλά εξοπλισμένος όσο και αποφασισμένος πυρήνας τρομοκρατών έχει ήδη συγκροτηθεί και πρόκειται να βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις, έδωσαν άδεια στο Χριστόδουλο Ξηρό, και ότι κατά τη διάρκεια της άδειάς του ο Ξηρός δεν ήταν υπό παρακολούθηση. Μα πόσο γελοίοι είστε!!!

Για να τελειώνουμε λοιπόν κύριοι με το παραμύθι σας…
Ο Χριστόδουλος Ξηρός δεν απέδρασε. Τον αποδράσατε σκόπιμα – και ταυτόχρονα τον παρακολουθείτε – γιατί θέλετε να αναβαθμίσετε το παραμύθι της τρομολαγνείας εν όψει ακόμη πιο οδυνηρών υποχωρήσεων και κορυφαίων εθνικών συμβιβασμών.
Ο Χριστόδουλος Ξηρός παρακολουθείται σε κάθε του βήμα, τόσο από την αντιτρομοκρατική όσο και από την ΕΥΠ, και μόνο σε αφελείς απευθύνεστε αν θέλετε να πιστέψουμε ότι περιμένατε να έχετε γνώση για το πώς περνά την άδειά του ένας «τρομοκράτης» από την εθελουσία του επίσκεψη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
Ο Χριστόδουλος Ξηρός δεν απέδρασε αλλά χρησιμοποιείται. Νομίζει ότι απέδρασε, ενώ στην ουσία χρησιμοποιείται σε μια χορογραφία ύποπτη και απόλυτα καθοδηγούμενη μέχρι την τελευταία της λεπτομέρεια από μυστικές υπηρεσίες.
Ο Χριστόδουλος Ξηρός με δυο λόγια, δεν είναι δραπέτης. Είναι πιόνι σε μια χορογραφία ντροπής, που οι πραγματικές επιδιώξεις της, δε θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους.
Η κυβέρνηση των προσκυνημένων είναι εδώ. Παρόντες είναι και οι μηχανισμοί που τη στηρίζουν. Όλοι τους πρόθυμοι και αποφασισμένοι να βάλουν τον τόπο σε πρωτοφανείς περιπέτειες, για να περιορίσουν τη μπόχα από το απόστημα της ηθικής τους κατάπτωσης, και να συμπιέσουν τις προοπτικές οργάνωσης της αντίστασης αυτού του λαού στην κορυφαία τους εθνική προδοσία.

Σχετικά μας άρθρα…

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΞΗΡΟΥ

ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΑΤΕ

ΓΙΑΛΑΤΖΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΩΝ

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΡΓΗ – ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

ΠΑΛΙ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΝΤΟΥΦΕΚΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΗΣ “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”

Η ΕΥΠ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΣΗΜΙΤΗ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ

“ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ”

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>