«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Kι άλλο σκάνδαλο: Σύζυγος ‘Ελληνα διπλωμάτη (Νέα Υόρκη) συνελήφθηκε να κλέβει σε πολυκατάστημα (shoplifting, Bloomingdales), δικάστηκε, καταδικάστηκε, αλλά και αυτό το θέμα ”κουκουλώθηκε” από το υπουργείο Εξωτερικών Ελλάδας.


Η ανικανότητα, έλλειψη γνώσης-κατάρτισης, απραξία των διπλωματικών μας αποστολών, έχουν ως αποτέλεσμα να μην προβάλεται η Ελλάδα
Τα γεγονότα και τα μηδενικά αποτελέσματα, πιστοποιούν:
Η Ελλάδα χωρίς ουσιαστική διπλωματική εκπροσώπηση
στις ΗΠΑ

Μηδενικό έργο την τελευταία διετία (Οκτώβριο 2012 με Σεπτέμβριο 2014), από τους ‘Ελληνες ”διπλωμάτες-τουρίστες” (Πρεσβεία-Προξενεία).

Οι διπλωμάτες μας στις ΗΠΑ, παραπλανούν και το υπουργείο Εξωτερικών με ΨΕΥΔΕΙΣ αναφορές-εκθέσεις, γιά ”να δείχνουν έργο”.

Το ερώτημα:

Τα Γραφεία Τύπου σε Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη ΓΙΑΤΙ υπάρχουν, σε τι εξυπηρετούν, αφού η απραξία-αχρηστία τους είναι δεδομένη; Σε τι χρειάζεται και το γραφείο του ΕΟΤ, αφού το έργο του είναι ανύπαρκτο και το προσωπικό του κάνει…”τουρισμό”; (Σε λίγες ημέρες, μία αποκαλυπτική έρευνα, που πιστοποιεί ότι η ”σαπίλα” του ελληνικού Δημόσιου εξάγεται και στο εξωτερικό, με δυσμενείς επιπτώσεις γιά την Ελλάδα)

”Δηλώνουν” ότι συγκεντρώνουν εκατομμύρια γιά την…Ελλάδα. Αλλά, ΠΟΥ είναι, που πάνε τα χρήματα;

Οι…”παπατζήδες κροίσοι Ομογενείς”, το δείπνο και ο…”φελλός” υφυπουργός
Είχαμε ξεχάσει ότι υπάρχουν και οι ”κροίσοι Ομογενείς”, ναι αυτοί που ”ΘΑ” βοηθούσαν δεινοπαθούντες στην Ελλάδα, που ”ΘΑ” έκαναν επενδύσεις κλπ. Αυτοί που μαζεύουν χρήμα μέσω διαδίκτυου γιά να… βοηθήσουν την Ελλάδα. Μπορεί να μην έκαναν τίποτα από όλα αυτά, αλλά ο Οργανισμός τους ”Ελληνική Πρωτοβουλία” (The Hellenic Initiative), κατάντησε να κάνει χλιδάτα δείπνα κάθε αρχές Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη (με τιμή εισιτήριου 750 δολ. το άτομο) γιά να…τιμά διάφορους νεόπλουτους. ”Χλιδάτα δείπνα”, φυσικά στο όνομα της φτωχής-πολυχρεωμένης Ελλάδας, που τα μνημονιακά ΜΜΕ στην Αθήνα, μέσω γραφικών ανταποκριτών και απεσταλμένων, πρόβαλαν -ειδικά 2013- ως ”επιτυχία γιά την Ελλάδα”. Εφέτος το δείπνο έγινε 2 Οκτωβρίου ’14, στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, αλλά χωρίς την παρουσία του πρωθυπουργού. Τον εκπροσώπησε το ”ψώνιο” Notis Mitarachi (ο υφυπουργός υποΑνάπτυξης, που γέμισε την Ελλάδα με…”επενδύσεις αερολογίας”), που έγινε ”δεκτός” και από τον ”νεκροθάφτη της ελληνικής γλώσσας”, τον αποτυχημένο αρχιεπίσκοπο Δημήτριο.
Που πάνε τα χρήματα που μαζεύουν οι ”κροίσοι”; Σίγουρα ΟΧΙ στην Ελλάδα. (Προσοχή στην λεπτομέρεια: ”Μαζεύουν”… ΔΕΝ δίνουν από τα δικά τους. ‘Εναν από αυτούς, τον έκαναν και…γραμματόσημο στο ”σάπιο κράτος” Ελλάδας).
Τα περίεργα: Τον περασμένο χρόνο (Οκτ. 2013) στο δείπνο των ”παπατζήδων”, με την παρουσία του πρωθυπουργού Ελλάδας, είχε ανακοινωθεί ”δωρεά 100 εκατομ. δολ.” από το ”Ιδρυμα Νιάρχου” στο ”μαγαζί” των ”κροίσων-παπατζήδων”. Μετά την ”διθυραμβική” δημοσιότητα από ανεύθυνους ανταποκριτές και απεσταλμένους ”ημέτερων” ΜΜΕ Αθηνών (και φυσικά από την μόνιμα παραπληροφορούσα ημερήσια ”γεροντοκόρη” Αστόριας), η ”είδηση” -γιά κάποιον ανεξήγητο λόγο- ”εξαφανίστηκε”, μαζί με την…δωρεά.

Που πάνε τα χρήματα; Οι ”κροίσοι” δηλώνουν επίσημα ότι στα δύο δείπνα (αρχές Οκτώβριου 2013 και 2014) συγκέντρωσαν 2+1.9 εκατομ. δολάρια., σύνολο κοντά 4 εκατομ. χώρια αυτά από το διαδίκτυο. Αυτόν τον χρόνο έδωσαν μόνο 300.000 δολ. (Μάϊο) γιά τα χωριά SOS. Το ερώτημα: ”Τι ρόλο παίζουν”, ποιά συμφέροντα εξυπηρετούν; Που πάνε τα χρήματα; Γιατί εξακολουθούν να ζητούν ”προσφορές” μέσω διαδίκτυου;

Και το πιό ωραίο: Μέλος του Συμβούλιου της Οργάνωσης των ”κροίσων”, είναι και ηγετικό στέλεχος του…τουρκικού ”λόμπι” στις ΗΠΑ.

Μία δημόσια ερώτηση προς ”κροίσους Ομογενείς” (The Hellenic Initiative): Ως μη κερδοσκοπική επιχείρηση (501c3), μπορείτε να πληροφορήσετε δημόσια την Ομογένεια, ΠΟΥ είστε δηλωμένοι ως εταιρία και γιατί ΔΕΝ κάνατε φορολογική δήλωση 990 γιά τον χρόνο 2013;

Το ανέκδοτο στην Ομογένεια γιά τους ”κροίσους” και την Οργάνωσή τους: «Με τον παπαΚαρλούτσο ανακατεμένο στην υπόθεση, περιμένετε να πάνε χρήματα σε άπορους δεινοπαθούντες και ειδικά σε παιδιά, στην Ελλάδα;»

Το ΚΑΛΑΜΙ, υιοθετώντας πρόταση άπορων δεινοπαθούντων Ελλάδας και ειδικά παιδιών, ξεκινά μεγάλη ερανική εκστρατεία
ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ: ”Κροίσοι Ομογενείς” χρειάζονται την βοήθειά μας. Δώστε ότι μπορείτε σε είδος: Τομάτες, αγγούρια (ζαρζαβατικά γενικά), γιαούρτια κλπ (Επειδή ΔΕΝ έχουν επίσημη διεύθυνση ως Οργάνωση, αν γνωρίζετε τους αξιωματούχους, στείλτε τα σε αυτούς απευθείας).

http://www.kalami.net/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>