«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ντροπή ρε πατριώτες γίναμε η ΤΟΥΑΛΕΤΑ της Μέρκελ!!!!!

ΔΝΤ – Όχι συνάντηση για το ελληνικό χρέος – Οι Αμερικανοί φεύγουν από τον Σαμαρά;

image

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Kontra News …

oι “Αμερικανοί του ΔΝΤ άδειασαν τον Σαμαρά για το χρέος” και ότι η Μέρκελ απαγόρευσε στην Ελλάδα να μετάσχει στην ψηφοφορία του ΟΗΕ για τον έλεγχο των ξένων τοκογλύφων και τον έλεγχο του δημοσίου χρέους.

Πολύ βαρύ πλήγμα για την κυβέρνηση Σαμαρά η επίσημη ανακοίνωση του ΔΝΤ το οποίο ξεκαθαρίζει ότι δεν θα γίνει ηΣύνοδος Κορυφής για το Ελληνικό χρέος στην Ουάσινγκτον τον Νοέμβριο, με τη συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και των Ευρωπαίων εταίρων και δανειστών της Ελλάδας!

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες καθώς όλα δείχνουν το τελευταίο χαρτί της κυβέρνησης Σαμαρά δεν πρόκειται να πέσει στο τραπέζι, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2014. Παράλληλα η σημερινή διάψευση αποτελεί και επικοινωνιακό πλήγμα, καθώς μόλις προχθές ένα άπό τα μεγαλύτερα Αμερικανικά Δίκτυα, το CNBC φιλοξενούσε τον Αλέξη Τσίπρα σχολιάζοντας την συνέντευξη με πολύ κολακευτικά λόγια.

Στη διάψευση των πληροφοριών περί σύσκεψης κορυφής στην Ουάσιγκτον τον Νοέμβριο, με αποκλειστικό ζήτημα τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, προχώρησε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

«Δεν είναι αλήθεια, δεν υπάρχει συνάντηση το Νοέμβριο για το ελληνικό χρέος» , δήλωσε W. Murray, εκπρόσωπος του ΔΝΤ.

Όσον αφορά το ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ κατέστησε σαφές πως το Ταμείο θα συνεχίσει έως το 2016 την επιτήρηση της Ελλάδας.

«Το Ταμείο έχει ένα πρόγραμμα με την Ελλάδα έως τις αρχές 2016. Επικεντρωνόμαστε στη δουλειά που έχουμε να κάνουμε ανεξάρτητα από τη δομή και τη μορφή που θα έχει η τρόικα» επισήμανε χαρακτηριστικά.

http://www.greekmoney.gr/index.php/permalink/110688.html

Μοιραστείτε το!

1 comment to Ντροπή ρε πατριώτες γίναμε η ΤΟΥΑΛΕΤΑ της Μέρκελ!!!!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>