«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΧΟΥΝ την δύναμη και την ΕΞΟΥΣΙΑ από την ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ και ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ των ΛΑΩΝ που παρέδωσαν τα ΠΑΙΔΙΑ τους και την ΠΑΤΡΙΔΑ τους στους ποιο ανώμαλους διεθνείς δολοφόνους.

Προειδοποίηση προς όλο το κόσμο: Η Ουάσιγκτον και οι υποτελείς της του ΝΑΤΟ και της ΕΕ έχουν τρελαθεί

Δρ Paul Craig Roberts  (ΗΠΑ)    (μτφ. Κριστιάν)

Ο Herbert E. Meyer (φωτογραφία), ένας τρελός που ήταν κάποτε ειδικός βοηθός του διευθυντή της CIA κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Ρήγκαν, έγραψε  ένα άρθρο που καλεί για δολοφονία του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν

Αν μπορούσαμε να «τον κάνουμε να φύγει από το Κρεμλίνο με τα δύο πόδια μπροστά με μια τρύπα πίσω από το κεφάλι, θα ήταν καλό για όλους μας». 

Όπως το απεικονίζει πολύ καλά αυτός ο τρελός Meyer, η τρέλα που η Ουάσινγκτον έχει χύσει σε όλο τον κόσμο δεν γνωρίζει πλέον καμία αυτοσυγκράτηση. 

 

Ο Χοσέ Μανουέλ Μπαρόζο (Jose Manuel Barroso), μια μαριονέτα της Ουάσιγκτον που εγκαταστάθηκε ως Πρόεδρο της Επιτροπής της ΕΕ, παραποίησε το περιεχόμενο της πρόσφατης εμπιστευτικής τηλεφωνικής συνομιλίας του με τον Πρόεδρο Πούτιν, δηλώνοντας στα ΜΜΕ ότι ο Πούτιν είχε κάνει απειλές: «Αν θέλω, μπορώ να πάρω το Κίεβο σε δύο εβδομάδες».

Προφανώς, ο Πούτιν δεν εξέφρασε καμία απειλή. 

Μια απειλή θα ήταν ασυμβίβαστη με τη διπλωματική προσέγγιση του Πούτιν ενώπιον της στρατηγικής απειλής που η Ουάσιγκτον και οι μαριονέτες του ΝΑΤΟ θέτουν στη Ρωσία στην Ουκρανία. 

Ο μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσίας στην ΕΕ, Vladimir Chizhov, δήλωσε ότι αν ο Μπαρόζο επιμένει για το ψέμα του, η Ρωσία θα δημοσιοποιήσει την πλήρη καταγραφή της συνομιλίας τους.

Οποιοσδήποτε είναι εξοικειωμένος με τη διαφορά μεταξύ του ρωσικού και ουκρανικού στρατού γνωρίζει ότι ο ρωσικός στρατός θα έπαιρνε ολόκληρη την Ουκρανία σε μόλις 14 ώρες και όχι σε 14 ημέρες. 

Θυμηθείτε τι συνέβη με τον γεωργιανό στρατό, εκπαιδευμένο και εξοπλισμένο από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ, όταν η Ουάσιγκτον έβαλε τις ηλίθιες γεωργιανές μαριονέτες στη Νότια Οσσετία. Ο γεωργιανός στρατός, που υποστηριζόταν από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ κατέρρευσε εναντίον της ρωσικής αντεπίθεσης σε 5 ώρες.

Το ψέμα της μαριονέτας της Ουάσιγκτον Μπαρόζο δεν είναι αντάξιο ενός σοβαρού προσώπου.

Αλλά που υπάρχει σοβαρό πρόσωπο στην εξουσία στην Ευρώπη; Πουθενά. 

Οι λίγοι σοβαροί άνθρωποι είναι μακριά από την εξουσία. 

Ας εξετάσουμε τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Άντερς Ράσμουσεν. 

Διετέλεσε Πρωθυπουργός της Δανίας και είδε ξαφνικά ότι μπορούσε να αναδυθεί πέρα από τη Δανία στη διεθνή σκηνή υπηρετώντας την Ουάσιγκτον ως μαριονέτα. Ως πρωθυπουργός, ο ίδιος υποστήριξε σθεναρά την παράνομη εισβολή στο Ιράκ από την Ουάσινγκτον, λέγοντας ότι «γνωρίζουμε ότι ο Σαντάμ Χουσεΐν διαθέτει όπλα μαζικής καταστροφής». Φυσικά αυτός ο τρελός δεν διάθετε καμία γνώση για κάτι τέτοιο, αλλά και γιατί θα ήταν προβληματικό αν το Ιράκ διέθετε τέτοια όπλα; Πολλές χώρες έχουν όπλα μαζικής καταστροφής.

Σύμφωνα με τον κανόνα αξιολόγησης των προσώπων που εξυπηρετούν τη Ουάσιγκτον, προήχθη το νούμερο Ράσμουσεν.

Το πρόβλημα με τη προαγωγή των αδίστακτων ηλίθιων είναι ότι θυσιάζουν την τύχη του κόσμου για τη σταδιοδρομία τους. Ο Ράσμουσεν έβαλε όλη την Ανατολική και Δυτική Ευρώπη στο χείλος του αφανισμού. Ο Ράσμουσεν ανακοίνωσε την δημιουργία μιας δύναμης που θα είναι αιχμή του δόρατος ικανή να οδηγήσει ένα πόλεμο αστραπή (Blitzkrieg) κατά της Ρωσίας. Αυτό που η μαριονέτα της Ουάσιγκτον ονομάζει «σχέδιο ετοιμότητας για δράση» δικαιολογείται ως απάντηση στην« επιθετική συμπεριφορά της Ρωσίας στην Ουκρανία».

«Η δύναμη αιχμή του δόρατος» του Ράσμουσεν θα καταστραφεί με κάθε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Τι είδος ηλίθιου θα προκαλούσε μια πυρηνική υπερδύναμη με αυτόν τον τρόπο;

Ο Ράσμουσεν κατήγγειλε την  «επιθετική συμπεριφορά της Ρωσίας», αλλά δεν έχει καμία απόδειξη για το τι λέει. Η Ρωσία στάθηκε στο περιθώριο, ενώ η κυβέρνηση-μαριονέτα της Ουάσινγκτον στο Κίεβο βομβάρδισε και επιτέθηκε σπίτια αμάχων, νοσοκομεία, σχολεία και εξέδωσε μια σταθερή ροή ψεμάτων ενάντια στη Ρωσία. 

Η Ρωσία απέρριψε τα αιτήματα των νέων ανεξάρτητων επαρχιών της ανατολικής και νότιας Ουκρανίας, των πρώην περιοχών της Ρωσίας να ενωθούν με τη Ρωσία. 

Όπως το γνωρίζουν οι αναγνώστες, θεωρώ την απόφαση του Πούτιν ως σφάλμα, αλλά τα γεγονότα μπορούν και να αποδείξουν ότι κάνω λάθος και είμαι έτοιμος να το δεχτώ. 

Προς το παρόν, γεγονός είναι ότι οποιαδήποτε πράξη βιαίας συμπεριφοράς  είναι το αποτέλεσμα της υποστήριξης των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ναζί προς το Κίεβο. Οι ουκρανικές Ναζί πολιτοφυλακές είναι αυτές που επιτεθούν κατά αμάχων στα πρώην εδάφη της Ρωσίας στην ανατολική και νότια Ουκρανία. Ορισμένος αριθμός ουκρανικών στρατιωτικών μονάδων αυτομόλησε στις ανεξάρτητες δημοκρατίες.

Ναι, οι Ναζί. 

Το δυτικό μέρος της Ουκρανίας ήταν η μητρική έδρα του ναζιστικού ουκρανικού στρατού SS που πολέμησε υπέρ του Χίτλερ. 

Σήμερα, οι οργανωμένες πολιτοφυλακές από το Δεξί Τομέα και άλλες δεξιές πολιτικές οργανώσεις φέρνουν το ναζιστικό έμβλημα του ναζιστικού ουκρανικού στρατού SS. 

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που υποστηρίζου η Ουάσιγκτον και η ΕΕ. 

Αν οι Ουκρανοί Ναζί μπορούν να νικήσουν κατά της Ρωσίας, αλλά δεν μπορούν, θα στραφούν προς τη Δύση, όπως το έκανε ο ισλαμιστικός στρατός του ΙΚΙΛ (Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ, της Συρίας και του Λεβάντε) που χρηματοδοτείται από την Ουάσιγκτον που πυροδότησε τον πόλεμο στη Λιβύη και τη Συρία. 

Αυτή τη στιγμή το ΙΚΙΛ συμμετέχει στην αναδιαμόρφωση της Μέσης Ανατολής, και η Ουάσιγκτον φαίνεται ανήμπορη.

Ο William Binney, ένας πρώην ανώτερος αξιωματούχος της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (NSA) των ΗΠΑ, και οι συνεργάτες του της CIA και των στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών  έγραψαν στη Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ  καλώντας την να προσέξει τα ψέματα του Ομπάμα κατά την επόμενη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουαλία. Οι αξιωματούχοι των αμερικανικών μυστικών συμβουλεύουν στη Μέρκελ να θυμηθεί την ιστορία «των όπλων μαζικής καταστροφής» του Ιράκ και να μη εξαπατηθεί και πάλι, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της σύγκρουσης με τη Ρωσία.

Το ερώτημα είναι: ποιον εκπροσωπεί η Μέρκελ; Τη Ουάσιγκτον ή τη Γερμανία; 

Μέχρι στιγμής, η Μέρκελ έχει εκπροσωπήσει την Ουάσιγκτον και όχι τα γερμανικά οικονομικά συμφέροντα, ούτε τον γερμανικό λαό, ούτε τα συμφέροντα της Γερμανίας ως χώρα. 

Εδώ είναι ένα παράδειγμα μιας εκδήλωσης στη Δρέσδη, όπου το πλήθος αντιτίθεται στην ομιλία της Μέρκελ, φωνάζοντας «kriegstreiber (πολεμοχαρής)»,«ψεύρα, ψεύτρα», και  «όχι πόλεμος με τη Ρωσία». ( δείτε το βίντεο:? https://www.youtube.com/watch -wSMhGE_Mpk v = ).

Κατά τη διάρκεια του διδακτορικού μου, ο επιβλέπον καθηγητής μου, ο οποίος έγινε ανώτερος αξιωματούχος του Πενταγώνου με αποστολή να λήξει τον πόλεμο του Βιετνάμ, απαντώντας σε ερώτησή μου σχετικά με το πώς η Ουάσιγκτον πάντα κατάφερε να επιβάλει στους Ευρωπαίους αυτό που θέλει η Ουάσιγκτον, μου απάντησε:

«τα χρήματα, τους δίνουμε χρήματα». «Την εξωτερική βοήθεια;», ρώτησα,

«Όχι, δίνουμε στους Ευρωπαίους πολιτικούς βαλίτσες γεμάτες με χρήματα (“bag fulls of money)» . «Ήταν όλοι προς πώληση, και τους αγοράσαμε. Και έρχονται και αναφέρονται».

Ίσως αυτό να εξηγεί τα 50 εκατ. δολάρια που μάζεψε ο Τόνι Μπλερ σε ένα χρόνο.

Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής στον κόσμο, περιμένει απελπισμένα τον πόλεμο. 

Η συντακτική επιτροπή της  Washington Post,  που έγινε τώρα μια εφημερίδα-τρόπαιος στα χέρια του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη του Amazon.com, δημοσίευσε ένα κύριο άρθρο στις 31 Αυγούστου, που περιλαμβάνει όλα τα ψέματα που προέρχονται από την Ουάσιγκτον (και του Post ) για τον Πούτιν .

Ο ιδιοκτήτης του Amazon.com  θα ξέρει χωρίς αμφιβολία πως να εμπορεύονται τα προϊόντα στο διαδίκτυο, αλλά και όσον αφορά τη διαχείριση μιας εφημερίδας, η διαχείριση του είναι απελπιστική. Οι συντάκτες της Washington Post  μετέτρεψαν το τρόπαιο του σε περίγελο του κόσμου.

Εδώ είναι οι ανόητες κατηγορίες που διατύπωσαν οι συντάκτες του δισεκατομμυριούχου εναντίον του Πούτιν στην εφημερίδα του:

«Οι πολιτοφυλακές που χρηματοδοτούνται από τους Ρώσους στην Ουκρανία» είναι υπεύθυνες για «την κατάρριψη το αεροπλάνο γραμμής της Μαλαισίας τον Ιούλιο». «Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που ελέγχονται από το ρωσικό κράτος» είπαν ψέματα και παραπληροφορούν το ρωσικό λαό για τους υπεύθυνους της συντριβής του αεροσκάφους».

«Ο κ. Πούτιν, ο Μέγας Ψεύτης, δείχνει γιατί είναι σημαντικό να υποστηριχτεί ένας ελεύθερος τύπος, όπου υπάρχει και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπως το Radio Free Europe που φέρνουν την αλήθεια στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη».

Ως πρώην αρχισυντάκτης της  Wall Street Journal, μπορώ να πω με σιγουριά ότι αυτή η ασυνήθιστη προπαγάνδα στα πλαίσια ενός πρωτοσέλιδου θα είχε ως αποτέλεσμα την άμεση απόλυση όλων των ενδιαφερομένων μερών. Στην εποχή μου, η  Washington Post  θεωρούταν ως πράκτορας της CIA ανάμεσα στα μέλη του Κογκρέσου. Σήμερα, το Post  έχει βυθιστεί πολύ κάτω από αυτή τη φήμη.

Έζησα πλημμύρες προπαγάνδας από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της ζωής μου, αλλά αυτό το πρωτοσέλιδο της Washington Post  κέρδισε το μπρελόκ. Το πρωτοσέλιδο δείχνει πώς οι δημοσιογράφοι, οι αρθρογράφοι αγνοούν τα πάντα εκτός αν είναι τελείως  διεφθαρμένοι. Υποθέτει επίσης ότι οι αναγνώστες είναι εντελώς απληροφόρητοι. 

Αν οι ρωσικές στρατιωτικές μονάδες είχαν μπει σε δράση στην ανατολική Ουκρανία, η κατάσταση θα ήταν ακριβώς όπως περιγράφεται από  τον Αλέξανδρο Zakharchenko  και τον  Ντμίτρι Orlov:

Η Ουκρανία δεν θα υφίσταται πλέον. 

Η Ουκρανία θα ήταν πάλι μέρος της Ρωσίας, όπως ήταν για αιώνες πριν η Ουάσιγκτον εκμεταλλευτεί την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης για να αποκλείσει την Ουκρανία μακριά από τη Ρωσία.

Το ερώτημα που τίθεται είναι: πόσο καιρό θα έχει η Ρωσία την υπομονή να αντέξει τα τεράστια ψέματα και προκλήσεις της Δύσης; 

Δεν έχει σημασία ο τρόπος που Ρωσία αποφεύγει να παρέμβει, η Ρωσία κατηγορείται για το χειρότερο. 

Ως εκ τούτου, η Ρωσία μπορεί να προκαλέσει το χειρότερο.

Το ΝΑΤΟ δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα, αν η Ρωσία αποφάσιζε ότι η Ουκρανία στα χέρια της Ουάσιγκτον, παραείναι μεγάλη στρατηγική απειλή, και αποφάσιζε να ενσωματώσει την Ουκρανία στη Ρωσία, της οποίας ήταν μέρος για αιώνες. 

Οποιαδήποτε δύναμη του ΝΑΤΟ που θα σταλεί θα συνεπάγεται ένας πόλεμος που το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να κερδίσει. Ο γερμανικός πληθυσμός, που θυμάται τις συνέπειες του πολέμου με τη Ρωσία, θα ανέτρεπε τη κυβέρνηση-μαριονέτα της Ουάσιγκτον. Θα κατάρρεαν το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ η Γερμανία θα εγκατέλειπε το παράλογο κατασκεύασμα που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Ουάσιγκτον σε βάρος της Ευρώπης.

Όταν συμβεί αυτό, ο κόσμος θα έχει ειρήνη. Αλλά όχι πριν.

Για όσους ενδιαφέρονται για το πώς λειτουργεί αυτή η γη προπαγάνδας, η κυβέρνηση μαριονέτα στην Ουάσιγκτον στο Κίεβο αποδίδει την ήττα των στρατιωτικών της δυνάμεων στη Δημοκρατία του Ντόνετσκ στην παρουσία ρωσικών στρατιωτικών μονάδων εντός του στρατού του Ντόνετσκ. 

Αυτή είναι η προπαγάνδα που μεταδίδεται στα δυτικά της Ουκρανίας και των Δυτικών των «εκπορνευμένων ( presstitute)» μέσων ενημέρωσης, μια συλλογή πόρνων που αναμεταδίδουν την προπαγάνδα χωρίς καμία έρευνα. 

Ωστόσο, το Κίεβο αντιμετωπίζει μια διαφορετική ιστορία με το ΔΝΤ.

Το Κίεβο δεν μπορεί να λάβει χρήματα από το ΔΝΤ για να πληρώσει τους δυτικούς πιστωτές του αν η Ουκρανία είναι σε πόλεμο. 

Ως εκ τούτου,  η Ουκρανία δηλώνει ακριβώς το αντίθετο στο ΔΝΤ: Η Ρωσία δεν επιτέθηκε στην Ουκρανία .
(Διαβάστε:  http://vineyardsaker.blogspot.com/2014/08/ukie-doubleplusgooddoublethink.html )

Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης παραμένουν αδιάφορα σε όλα τα γεγονότα. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι τα ψέματα. Μόνο τα ψέματα.

Η  Washington Post , η  New York Times ,  το CNN,  η Foxnews, η  Die Welt , ο γαλλικός Τύπος, ο βρετανικός Τύπος, όλοι παρακαλούν: «Παρακαλώ, Ουάσιγκτον, δώσε μας πιο εντυπωσιακά ψέματα που μπορούμε να διαδίδουμε. Η οικονομική υγεία μας είναι τα χρειάζεται. Γιατί να ανησυχούμε για τον πόλεμο και την ανθρώπινη φυλή, αν μπορούμε να ανακτήσουμε τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα».

Σύμφωνα με τον Justin Raimondo,  η Ουάσιγκτον φυτεύει τους σπόρους του Γ ‘Παγκοσμίου Πολέμου :

http://original.antiwar.com/justin/2014/09/02/our-cold-war-with-russia-could-turn-hot/

Paul Craig Roberts

paulcraigroberts.org

Πρωτότυπο άρθρο στα αγγλικά:

Warning to the World: Washington and its NATO and EU Vassals are Insane, που δημοσιεύθηκε 5 Σεπ., 2014

About the author:

Paul Craig Roberts, former Assistant Secretary of the US Treasury and Associate Editor of the Wall Street Journal, has held numerous university appointments. He is a frequent contributor to Global Research. Dr. Roberts can be reached at http://paulcraigroberts.org

GLOBAL RESEARCH (Γαλλική Έκδοση)

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>