«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

“ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΜΕΝ”

Ελληνίδες – Έλληνες, κυρίες και κύριοι,

Αυτή είναι η τελευταία φορά που ως πρωθυπουργός της χώρας, παρίσταμαι εδώ, ενώπιόν σας, εκφωνώντας «λόγο», στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Δεν είστε υπήκοοί μου ώστε να περιμένετε το θεσμικό σας βασιλέα, μία φορά το χρόνο, προκειμένου να σας αναλύσει τι μέτρα προτίθεται να λάβει εναντίον σας. Διότι εναντίον σας είναι. Γνωρίζετε και γνωρίζω πολύ καλά πώς όσα και να σας πω, ΔΕΝ θα τα εφαρμόσω.

Θα προτιμούσα, να αντικαταστήσω την οιαδήποτε εξαγγελία, από τη θεσμοθέτηση της ΑΚΡΟΑΣΗΣ, της ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ και της λήψης μέτρων υπέρ των πολιτών που εγώ και οι προκατέχοντες μου εξαθλιώσαμε με τη σκληρή μονεταριστική-νεοφιλελεύθερη πολιτική της λιτότητας που εδώ και τέσσερα χρόνια ακολουθούμε.

Ελληνίδες-Έλληνες,

Από σήμερα, οι εξαγγελίες, αντικαθίστανται από την εβδομαδιαία ακρόαση των φορέων και των πολιτών αυτής της χώρας, οι οποίοι θα προσέρχονται όχι μόνο σε μένα προσωπικά αλλά και στους εκάστοτε Υπουργούς, προκειμένου να καταθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

 

Σαββατοκύριακο, οι συνεργάτες μου και εγώ, τηρώντας πάντα την αρχή Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων, θα ομαδοποιούμε τα όμοια ζητήματα των Ελλήνων και θα αναθέτουμε στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή, την ευθύνη της κατάθεσης τροπολογιών και νόμων προκειμένου να κατατεθούν προς ψήφιση άμεσα, οι λύσεις των προβλημάτων τους. Κάθε μήνα, θα εκδίδεται Δελτίο Αξιολόγησης της αποτελεσματικότητας των νόμων που ψηφίστηκαν από τη Βουλή και σε περίπτωση που εξακολουθεί να υπάρχει ζήτημα, θα αντικαθίστανται άμεσα με νέους.

Κυρίες και κύριοι,

Από αυτό εδώ το βήμα, σας ανακοινώνω πώς η χώρα, από αύριο, θα καταγγείλλει, όχι μόνο πολιτικά αλλά και νομικά, το σύνολο των εθνοκτόνων Δανειακών Συμβάσεων που έχουν δέσει τη χώρα χειροπόδαρα. Γνωρίζετε και γνωρίζω πώς βάσει Συντάγματος, τα Μνημόνια είναι ΑΚΥΡΑ. Οι Δανειακές Συμβάσεις, αποτελούν Διεθνή Συνθήκη και από τη στιγμή που δεν συγκεντρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός των 180 Βουλευτών για τη σύναψή τους (αλλά παραχωρήθηκε παράνομα και καταχρηστικά το δικαίωμα της υπογραφής τους αρχικά στον κ. Παπακωνσταντίνου), δεν δεσμεύουν κατά κανένα τρόπο την Ελληνική Δημοκρατία.

Εντός του παρόντος μηνός, συγκροτείται ΑΜΕΣΑ Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου, προκειμένου να διαχωριστεί το χρέος που πραγματικά οφείλει η χώρα μας να πληρώσει από το απεχθές. Με την ολοκλήρωση των εργασιών της Επιτροπής, η χώρα, θα δηλώσει σε όλους όσους οφείλει ότι η καταβολή των χρεωστουμένων, ξεκινά όταν η Ελληνική Δημοκρατία, επιτύχει ανάπτυξη της τάξης του 9% (ρήτρα ανάπτυξης).

Από τον επόμενο μήνα δε, η χώρα θα προσφύγει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης, προκειμένου να αποδείξει ότι κατά τη διάρκεια της εφαρμογής των Μνημονίων, συντελέσθηκε ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ εις βάρος του ελληνικού λαού.

Σε ό, τι αφορά στις κυρώσεις της Ε.Ε. προς τη Ρωσία, από σήμερα δηλώνω πώς σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε σε αυτό το γεωπολιτικό φιάσκο. Εγώ προσωπικά, θα επιδιώξω τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Πούτιν, προκειμένου να αρθεί το εμπάργκο προς τους ροδακινοπαραγωγούς οι οποίοι θα μπορέσουν να εξάγουν τα προϊόντα τους στους ομόδοξους φίλους μας.

Ελληνίδες –Έλληνες,

Από αύριο η χώρα μας παύει να αναγνωρίζει τη συνθήκη Σένγκεν και το Δουβλίνο ΙΙ. Η Ελλάδα θα πάψει να είναι χώρα υποδοχής λαθρομεταναστών. Προτιθέμεθα να εκδώσουμε ταξιδιωτικά έγγραφα σε όλους όσοι προτίθενται να φύγουν για άλλες χώρες του εξωτερικού, όπως π.χ τη Γερμανία. Οι λοιποί, θα απελαύνονται με συνοπτικές διαδικασίες.

Και επειδή στα εθνικά μας θέματα, δεν κάνουμε βήμα πίσω, από σήμερα καταγγέλλουμε την Ενδιάμεση Συμφωνία Ελλάδας-Σκοπίων, η οποία ουδέποτε υπερψηφίστηκε από τη Βουλή. Δεν ανεχόμαστε κανένα γεωγραφικό προσδιορισμό που να περιλαμβάνει το όνομα «Μακεδονία».

Από αύριο, ξεκινούν οι διαδικασίες αποχώρησης του Τουρκικού Προξενείου από την Κομοτηνή. Η μειονότητα της Θράκης, δεν είναι Τούρκοι πολίτες, αλλά ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ.

Εντός του μηνός, ξεκινούν και οι επαφές με τον αλβανικό παράγοντα, προκειμένου να πιέσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο για την αναγνώριση της Ελληνικής Μειονότητας, που τόσες διώξεις αυτή τη στιγμή υφίσταται.

Ελληνίδες-Έλληνες,

Γνωρίζετε και γνωρίζω πώς τόσο εγώ, όσο και οι φίλοι μου των Βρυξελλών, σας έχουμε εξοντώσει. Και επειδή αυτό πλέον δεν πρόκειται να το επιτρέψω, σας δηλώνω ότι η Ελλάδα αποχωρεί από την ΟΝΕ, προκειμένου να αντικαταστήσει το «σκληρό» νόμισμα του ευρώ από τη δραχμή. Και επειδή γνωρίζω ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις, από τώρα δηλώνω, ότι προς το παρόν, η δραχμή θα χρησιμοποιείται μόνο εντός της επικράτειας στις εκάστοτε συναλλαγές.

Κυρίες και κύριοι

Από τούδε και στο εξής, ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ, οποιοσδήποτε εφαρμοστικός των Μνημονίων νόμος, έστειλε στα βάραθρα τόσο το ατομικό, όσο και το συλλογικό εργατικό Δίκαιο. Από τον επόμενο μήνα, επανέρχονται, στο σύνολό τους, οι διατάξεις που ίσχυαν προ του 2010.

Καταργείται επίσης, οποιοσδήποτε νόμος θίγει το εθνικό και το δημόσιο συμφέρον. Κατά συνέπεια, ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ η οποιαδήποτε ιδιωτικοποίηση κρατικής επιχείρησης, έλαβε χώρα τα τελευταία χρόνια.

Και επειδή σίγουρα θα αναρωτιέστε «που θα βρούμε τα λεφτά», δεν θα σας πω όπως ο προκάτοχός μου ότι «λεφτά υπάρχουν». Θα σας πω ότι ξεκινά άμεσα η καταβολή των οφειλομένων από όλους όσοι έχουν εξάγει «μαύρα» χρήματα στο εξωτερικό ή έχουν αποκρύψει τα εισοδήματά τους εντός της χώρας. Η φοροδιαφυγή, πρέπει να παταχθεί άμεσα.

Σε ό, τι αφορά στα κέρδη που θα προκύψουν από την εξαγωγή των υδρογονανθράκων και των σπάνιων γαιών που διαθέτει η χώρα μας, από σήμερα τονίζω πώς το 40% των εσόδων (που θα είναι κρατικά), θα διατεθεί στην κάλυψη των κενών των ασφαλιστικών ταμείων, στην Υγεία και στην Παιδεία. Γι’ αυτό, η χώρα μας προχωρά ΑΜΕΣΑ στην ανακήρυξη ΑΟΖ.

Αλλάζει επίσης, το καθεστώς φορολογίας των πολυεθνικών επιχειρήσεων, οι οποίες οφείλουν να πληρώνουν φόρο, το ήμισυ του κέρδους που μεταφέρουν στις μητρικές εταιρείες.

Το Υπουργείο Πολιτισμού, αναβαθμίζεται. Η ήπια ισχύς της χώρας, οφείλει και ΠΡΕΠΕΙ να αυξηθεί.

Η Τράπεζα της Ελλάδος, πρόκειται εντός εξαμήνου να κρατικοποιηθεί. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν ιδιώτη, αργυραμοιβό και κερδοσκόπο, να έχει κατ’ αποκλειστικότητα το δικαίωμα έκδοσης χρήματος.

Το Υπουργείο Τουρισμού, αναβαθμίζεται επίσης. Η χώρα μας, με το φυσικό της κάλλος, δεν πρόκειται να χάσει φέτος ούτε έναν τουρίστα. Γι’ αυτό και προτιθέμεθα, να ρίξουμε το ΦΠΑ σε ανταγωνιστικά των γειτονικών χωρών επίπεδα.

Ξεκινούμε την παροχή κινήτρων σε όσους νέους, επιθυμούν να επιστρέψουν στα χωριά τους και να καλλιεργήσουν εκ νέου τη γη που τους άφησαν οι πρόγονοί τους. Η οικονομία μας, εκτός των άλλων, ήταν και είναι αγροτική. Στην προσπάθειά μας αυτή, δεν πρόκειται να δεχθούμε ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, τη χρήση μεταλλαγμένων. Αντ’ αυτού, συγκροτείται από σήμερα, ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΠΟΡΩΝ, όπου όχι μόνο θα αποθηκεύονται, αλλά θα δίδονται κατόπιν εντολής σε όσους επιθυμούν να καλλιεργήσουν. Δίδεται επίσης κίνητρο, στην καλλιέργεια του αρχαίου ελληνικού σταριού, τη ΖΕΑ, την οποία κατήργησε ο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Σε ό, τι αφορά στον τομέα της Ναυτιλίας, από τούδε και στο εξής, καταργούνται οι φοροελαφρύνσεις των Ελλήνων εφοπλιστών. Η χώρα χρειάζεται άμεσα τη στήριξή τους για την αναγέννησή της.

Ξεκινά άμεσα η επαφή της κυβέρνησης με τους Έλληνες ομογενείς, που προτίθενται να στηρίξουν οικονομικά την προσπάθειά μας. Κάθε βοήθεια εκ μέρους τους προς τη μητέρα πατρίδα, είναι πολύτιμη. Τους προτρέπω να προβούν σε περίπτωση που και οι ίδιοι το επιθυμούν, σε χορηγίες, κατά τα πρότυπα της αρχαίας Ελλάδας.

Οι ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες, ήταν και είναι ΚΡΑΤΙΚΕΣ. Κατά συνέπεια, το σύνολο των καναλαρχών που επιθυμούν να διατηρήσουν οιοδήποτε σταθμό, υπόκειται σε φορολόγηση, ανάλογα του βεληνεκούς του.

Ο ΕΝΦΙΑ καταργείται και από σήμερα προβαίνουμε σε μία νέα Σεισάχθεια. Όποιος πολίτης παράνομα και καταχρηστικά, χρωστάει φόρους που η μνημονιακή κυβέρνηση του ζήτησε, σταματά να πληρώνει και το χρέος του διαγράφεται.

Κυρίες και κύριοι,

Μπορεί το σύνολο των Ελλήνων πολιτών να λοιδορούσε το Μαυρογιαλούρο, όμως τουλάχιστον αυτός, είχε φιλότιμο. Και επειδή και εγώ τελικά, στα γεράματά μου απέκτησα, σας υπόσχομαι ότι με την ολοκλήρωση όλων των μέτρων που προανέφερα, προτίθεμαι όχι μόνο να παραιτηθώ, αλλά να με πάω και στο Ειδικό Δικαστήριο, προκειμένου να πληρώσω για τη δυστυχία που προκάλεσα στους Έλληνες πολίτες. Θα τιμωρηθούν επίσης, όλοι όσοι έφεραν τη χώρα σε αυτό το δυσχερές σημείο.

Εις το επανιδείν, μέχρι νεοτέρας.

Ευχαριστώ.

 Νίκος Ευλαμπίου n.evlambiou@gmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>