«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Όλα πάνε κατε ευχή για την (νέα τάξη-συονησμο) τα τρία πέμπτα του παγκόσμιου πληθυσμού πρέπει να εξαλειφθούν, ο παγκόσμιος τρόμος προ των πυλών!

Η καταστροφή της Λιβύης από τους Αμερικανοσιωνιστές

Η καταστροφή της Λιβύης από τους Αμερικανοσιωνιστές

Γ. Λιναρδής
 Τριάμισι περίπου χρόνια μετά τις αεροπορικές επιδρομές του ΝΑΤΟ και τον εξοβελισμό του καθεστώτος Καντάφι η Λιβύη έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο στρατόπεδο ισλαμοσυμμοριτών.

Το αεροδρόμιο της Τρίπολης έχει καταληφθεί από τζιχαντιστές, όλα τα κυβερνητικά κτήρια στην πρωτεύουσα έχουν καταστραφεί, όλες οι υποδομές έχουν διαλυθεί, ενώ δεν υφίσταται πλέον ουδεμία κυβερνητική αρχή στην χώρα.

Το μόνο που λειτουργεί απρόσκοπτα είναι οι αντλίες πετρελαίου των σιωνιστικών εταιριών, οι οποίες φυλάσσονται από μισθοφόρους της Blackwater υπό την υψηλή επιστασία της CIA.

Όπως και στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ πριν από την Λιβύη, έτσι και σε αυτή την χώρα η επέμβαση της νεοιμπεριαλιστικής συμμορίας των Αμερικανοσιωνιστών δημιούργησε χάος και φρίκη με εκατοντάδες χιλιάδες αθώα θύματα.  

 

 

Η χώρα ελέγχεται από ισλαμοσυμμορίτες και πολιτικούς γκάνγκστερ που δραστηριοποιούνται για τα συμφέροντα του σιωνιστικού λόμπι της πετρελαϊκής βιομηχανίας.

Οι ΗΠΑ και η ΕΕ έχουν συμμαχήσει στην Λιβύη, όπως και αλλού ανά τον κόσμο, με την Αλ Κάϊντα, είτε για να αφανίσουν τον Καντάφι, είτε για να ελέγχουν κατά την διάρκεια των τελευταίων τριών ετών τα τεκταινόμενα στην χώρα.

Αυτή είναι η πάγια πολιτική στην Βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή των Αμερικανοσιωνιστών, μια πολιτική συσκευασμένη σε πολυτελές περιτύλιγμα που φέρει ετικέτες όπως «ανθρώπινα δικαιώματα», «αραβική άνοιξη» ή «δημοκρατία». Μια πολιτική που φέρνει καταστροφές και αιματηρές συγκρούσεις υπό τον μανδύα δημοκρατικών και ανθρωπιστικών επιχειρήσεων.
Οι ισλαμιστές της Λιβύης στις σχετικά πρόσφατες εκλογές-παρωδία έλαβαν πολύ χαμηλά ποσοστά. Παρ’ όλα αυτά ανακοίνωσαν ότι το εκλογικό αποτέλεσμα οφείλεται σε νοθεία και άρχισαν να εκτελούν τους αντιπάλους των. Όλα αυτά υπό την ανοχή και επίβλεψη του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ. Ταυτόχρονα μαίνεται στην χώρα ένας εμφύλιος πόλεμος μεταξύ αντιμαχομένων τζιχαντιστών και  συγκρούσεις μεταξύ αραβόφωνων και αφρικανόφωνων φυλών.

Η Λιβύη έχει γίνει πλέον ένα καταφύγιο της Αλ Κάϊντα και άλλων ισλαμιστικών οργανώσεων της Βορείου Αφρικής.

Το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ και οι μισθοφόροι τους ελέγχουν τις περιοχές ζωτικών συμφερόντων των Αμερικανοσιωνιστών, ήτοι περιοχές πλούσιες σε πετρέλαιο και άλλους φυσικούς πόρους. Η στρατιωτική και πολιτική κατάσταση είναι τόσο συγκεχυμένη που οποιαδήποτε πρόβλεψη ή ανάλυση θα ήταν εκ των προτέρων διακινδυνευμένη.

Ένα γεγονός είναι σίγουρο.
Δεν κινδυνεύει η σταθερότητα στις περιοχές με τις αντλίες πετρελαίου. Και ένα είναι αξιοσημείωτο και χρήζει προσοχής.  

Η τρομοκρατία και η βία με ευθύνη των Αμερικανοσιωνιστών έχει ξεσπάσει σε μια νοητή γραμμή που ενώνει την Τρίπολη της Λιβύης με την Βαγδάτη του Ιράκ, δια μέσου της Λωρίδας της Γάζας, του Λιβάνου και της Συρίας.

Όλο και περισσότερο η περιοχή ομοιάζει με την Βαλκανική Χερσόνησο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου ή με την Ανατολική Ευρώπη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Τοπικές εθνοτικές, φυλετικές και θρησκευτικές έριδες και συγκρούσεις που υποδαυλίζονται από τους Αμερικανοσιωνιστές με εκτελεστικό βραχίονα τους ισλαμοσυμμορίτες οδηγούν ταχύτατα την περιοχή σε ανάφλεξη με κίνδυνο να επωαστεί ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος.
Γ. Λιναρδής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-katastrofh-ths-libuhs-apo-tous-amerikanosiwnistes#ixzz3CKnI5Uq8

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/09/blog-post_22.html#more

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>