«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΜΑΡΑ… ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΤΑΦΟ !!

Μέγας Αλέξανδρος. Ένα όνομα που φέρνει ρίγος ακόμα και όταν το σκέπτεσαι. Ο μέγιστος των Ελλήνων και ίσως η μεγαλύτερη ιστορική μορφή παγκοσμίως. Αυτός που σε ηλικία 33 ετών είχε κυριεύσει τα πάντα , ήταν άρχοντας του τότε γνωστού κόσμου και έφερε το φως του Ελληνισμού στα πέρατα της οικουμένης.

Μετά τον θάνατο του , και αφού εκείνος δε μπορούσε να ξεχωρίσει τον πιο άξιο για διάδοχο του , οι επίγονοι για χρόνια πολέμησαν μεταξύ τους για το ποιος θα έχει το ταριχευμένο σώμα τους καθώς το θεωρούσαν ιερό . Η τελευταία εμφάνιση του σώματος του ήταν στην Αλεξάνδρεια το 365 μ.χ όπου ο μεγάλος σεισμός και το τσουνάμι που ακολούθησε κατέστρεψαν το μαυσωλείο που ήταν μέσα. Για το που τάφηκε το ο Αλέξανδρος οι απόψεις είναι πολλές αλλά το ταφικό μνημείο που έχει βρεθεί στην Αμφίπολη των Σερρών πιθανόν να κρύβει το σώμα του μεγάλου στρατηλάτη είτε κάποιο άλλο πολύ σημαντικό πρόσωπο , όπως της συζύγου του Ρωξάνης .

Ότι από τα δυο και να συμβαίνει αυτό το γεγονός από μόνο του αποτελούν μια ιστορική και πολιτιστική βόμβα που θα κάνει πολλά ανθελληνικά κέντρα να χάσουν τον ύπνο τους . Όλη αυτή η προπαγάνδα για δήθεν Μακεδόνες , μακεδονική γλώσσα και μειονότητα θα εκθέσει για άλλη μια φορά ανεπανόρθωτα όλους όσους εβδομήντα σχεδόν χρόνια πριν είχαν ιδρύσει την λαϊκή δημοκρατία της “Μακεδονίας .”

Αυτό έδωσε το έρισμα σε όλους αυτούς να διεκδικούν την ελληνικότητα της ξεχνώντας ότι τα κανονικά σύνορα της Μακεδονίας ΜΑΣ είναι όντος την επικρατείας του μορφώματος των Σκοπιών στο Μοναστήρι.

Ερχόμενο στο φως λοιπόν αυτό το ταφικό μνημείο θα ισοπεδώσει αυτό καθ’αυτό την ανθελληνική αυτή προπαγάνδα που το «δημοκρατικό τόξο» από όλες του τις εκφάνσεις , δεξιές και αριστερές , υποστήριζε και διαπραγματευόταν αποδεχόμενο ανιστόρητα γεγονότα. Διαπράττουν εν γνώση τους μια εθνική προδοσία παραχωρώντας το όνομα, μαζί με αυτό παραχωρούν ιστορία , γη και πόταμους αίματος που έχουν χυθεί για την απελευθέρωση της , σε ένα δημιούργημα των μεγάλων δυνάμεων που εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους. Είναι πολύ φυσικό όλοι αυτοί όχι απλά να μην αξίζουν την δόξα και την αίγλη που θα δώσει αυτό το μνημείο , για ακόμα μια φορά στην πατρίδα μας , αλλά θα πρέπει αν έχουν λίγο φιλότιμο να μην πλησιάσουν καν την περιοχή.

Αυτή η ποικιλόχρωμη συμμορία που πούλησε την ονομασία της Μακεδονίας το 1992 , έριξε στα αζήτητα την άλλη μεγάλη ανακάλυψη που σχετίζεται με τον Μέγα Αλέξανδρο , το ταφικό μνημείο της όασης Σιουα στην Αίγυπτο και συμφώνησε σε μια κοινά αποδεκτή σύνθετη ονομασία , με γεωγραφικό προσδιορισμό, η οποία όμως θα ισχύει για κάθε χρήση τώρα έρχεται να καπηλευτεί το γεγονός. Θα καπηλευτεί αυτό το θησαυρό στον βωμό ίσως του πιο απαξιωμένου θεσμού αυτό των εκλογών . Θα γίνει κινητήριος δύναμη αυτής της σάπιας κυβέρνησης σε ένα άνευ προηγούμενου επικοινωνιακό παιχνίδι που θα βομβαρδίσει τον λαό με εικόνες των πολιτικών αυτών πτωμάτων να χαμογελούν και να περιφέρονται στο χώρο του μνημείου . Θα κάνουν δηλώσεις για το πολιτιστικό έργο που προσέφερε αυτή η κυβέρνηση . . . στο έθνος.

Δεν θα μας κάνει εντύπωση να ακούσουμε από το στόμα τους ακόμα και αυτή την λέξη καθώς είναι γνωστό ότι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Παρέα με αυτούς τα δεκανίκια τους , που πρόσφατα καλεστήκαν από τον Μάκη Βοριδη να επιστρέψουν στην ΝΔ , ελπίζουν ότι θα πάρουν ανάσα ζωής μέσα από αυτό και θα επανεκλεγούν στην βο(υ)λευτική καρέκλα. Όπως οι Ρωμαίοι έπαιξαν τον χιτώνα του Χριστού στα ζάρια έτσι αυτοί πατούν πάνω στον μέγα στρατηλάτη για να εκλεγούν, γι ‘αυτούς η ξεφτύλα δεν έχει όριο.

Δικαίωμα και λόγο γι’αυτό το γεγονός έχει αποκλειστικά και μόνο ο ελληνικός λαός. Αυτό ο λαός που συντρίβεται ανάμεσα στις μυλόπετρες του καπιταλισμού και του ευρώ έχει το προνόμιο να νιώθει περήφανος για τον μεγάλο πρόγονο του. Ο λαός αυτός ποτέ δε ρωτήθηκε για τον όνομα της Μακεδονίας , γιατί αν είχε γίνει δημοψήφισμα όλοι ξέρουμε τι θα είχε γίνει, που μιλάει ακόμα στα παιδιά του για την εκστρατεία του Αλέξανδρου στην Ανατολή, έχει δικαίωμα να ομιλεί για το θέμα.

Καλό θα είναι λοιπόν να αφήσουν τους πανηγυρισμούς και τις δηλώσεις όλοι τους πάνω από τον βασιλικό αυτό τάφο και να σταματήσουν να παίζουν πολιτικά παιχνίδια , να τον παραδώσουν στο φως ώστε όλοι οι άνθρωποι να μπορούν να τον δουν , να τον θαυμάσουν και να νιώσουν δέος για τον μεγάλο πολιτισμό μας που τόσα προσέφερε στην οικουμένη.

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

ELNEWS – HELLENIPRIDE

http://elnewsgr.blogspot.gr/2014/08/blog-post_642.html

Μοιραστείτε το!

1 comment to ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΜΑΡΑ… ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΤΑΦΟ !!

 • ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,

  ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ
  ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ
  ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ……………
  ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΟΥ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ “ΕΛΛΗΝΕΣ” ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
  ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΙΣ.
  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ,
  ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>