«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Απάντηση του κυρίου Αντώνη Γρυπαίου για την επιστολή Πούτιν.

Προς τον κύριο Αντώνη Γρυπαίο

επειδή το θέμα της επιστολής Πούτιν είναι σοβαρό, θα ήθελα να με ενημερώσετε ποιος έχει την επιστολή, αν είναι αληθινή και αν μπορεί να μας στείλει ένα αντίγραφο. Ξέρετε ότι ανεβάζω θέματά σας και σας εκτιμώ, όμως η δική μου ιστοσελίδα έχει αναγνώστες που είναι σοβαροί και οπωσδήποτε πρέπει να συνεχίσουν να έχουν εμπιστοσύνη στην ιστοσελίδα, που ο λόγος που υπάρχει είναι πατριωτικός και θα πρέπει σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς να προσέχουμε τους αναγνώστες που θέλουμε να τους ενημερώνουμε με αλήθειες για να μπορούμε να τους ενεργοποιήσουμε όταν τους χρειαστεί η πατρίδα. Θα περιμένω απάντησή σας την οποία θα ανεβάσω στην ιστοσελίδα μαζί με το ερώτημα που σας κάνω. Ευχαριστώ.

……………………………………

Κύριε Κανελλόπουλε,

Όπως γράφω στην επικεφαλίδα του άρθρου,

«Διά χειρός ενός απλού Έλληνα Πολίτη»

και στο τέλος του άρθρου γράφω,

«Διά το πιστόν της συντάξεως της επιστολής- Αντώνης Γρυπαίος»

Εγώ έγραψα την επιστολή αυτή, για λογαριασμό του Προέδρου ΠΟΥΤΙΝ.

Κάπως έτσι θα απαντούσε και ο Πρόεδρος ΠΟΥΤΙΝ προς τον κ. Γλέζο.

Με εκτίμηση

Αντώνης Γρυπαίος

 

Μοιραστείτε το!

2 comments to Απάντηση του κυρίου Αντώνη Γρυπαίου για την επιστολή Πούτιν.

  • Περαστικος

    Εδω δεν ξερουμε αν καλα καλα διαβασε ο Πουτιν την επιστολη του Γλεζου.
    Ετσι λεει θα απαντουσε ο προεδρος Πουτιν στον Γλεζο…
    Μα ειναι σοβαρα πραγματα αυτα;

    • Έχεις απόλυτο δίκιο, ευτυχώς που έκανα ερώτημα διότι θα λέγαμε μαλακίες. Δεν μπορείς να ελέγχεις τα πάντα, κάποια μου ξεφεύγουν, αλλά τα προλαβαίνω έστω και κατόπιν εορτής.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>