«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κοπιάστε ρε λεβέντες, σας περιμένουμε. Το δύσκολο, δεν θα είναι να έρθετε (προσέξτε, να έρθετε όχι να μπείτε) στα σπίτια μας, το δύσκολο θα είναι να φύγετε όπως ήρθατε. Θα σας περιμένει επιτροπή υποδοχής, και μάλιστα πολύ θερμής ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ.

ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ

Ο Αύγουστος προχωρά στη χώρα της φτώχειας, της ανεργίας, της εξαθλίωσης και της ΚΛΕΨΙΑΣ. Οι ΚΛΕΦΤΕΣ, είναι γνωστοί σε όλους, δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, απλά, για το «φρεσκάρισμα» της μνήμης ορισμένων να πούμε πως η «συμμορία» ακούει στο ψευδώνυμο κυβέρνηση.

Τα λέγαμε από μήνες πριν, πως έρχονται και άλλες κατραπακιές για τον κοσμάκη, και πολλοί φανατικοί υποστηρικτές του «θεάρεστου έργου» της …. κυβέρνησης, γαύγιζαν σα λυσσασμένα σκυλιά μη τυχόν και θίξουμε τη πολυαγαπημένη τους «κυβέρνηση» που μας έβγαλε στις αγορές και μπλα μπλα μπλα (όλα όσα είχαν πει θριαμβευτικά ο πρωθυπουργός και οι άλλοι).

 

Τώρα, μετά από όλες αυτές τις εξαγγελίες – μπούρδες, που έρχονται οι κατραπακιές η μια πίσω από την άλλη, τα πράγματα άλλαξαν, αλλά……

«Είναι αργά για δάκρια, αργά να μετανιώσεις» (έτσι δε λέει ένα τραγούδι του 50;).

Διαβάζοντας την είδηση, μου ήρθαν στο μυαλό εικόνες από διάφορες ταινίες. Ναι, το αναγνωρίζω στην…. «κυβέρνηση», ζωντανεύει τον παλιό κινηματογράφο στο σήμερα, σε κάθε ελληνικό σπίτι (πλην λίγων).

Ζωντανεύει εικόνες από τα ες ες στην παλιά κατοχή που έσπαγαν πόρτες σπιτιών και μπουκάριζαν μέσα, τη χούντα με το ΕΑΤ – ΕΣΑ που επίσης έκανε «μπούκες, και ένα σωρό άλλες….

Να το άρθρο του ΠΕΤΡΟΥ ΧΑΣΑΠΗ.

«Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, έπειτα από ερώτημα του κ. Χαρδούβελη, αποφάνθηκε ότι μπορεί η Εφορία να μπουκάρει στα σπίτια, να παραβιάζει το οικιακό άσυλο, χωρίς καν την παρουσία εισαγγελέα και χωρίς προειδοποίηση, προκειμένου να κάνει ξαφνική έρευνα και να κατάσχει χρήματα, κοσμήματα και διάφορα άλλα περιουσιακά αντικείμενα, σε περίπτωση που υπάρχει έστω υπόνοια για φοροδιαφυγή..

Εννοείται πως αυτή η απόφαση είναι αντισυνταγματική και ταυτόχρονα παραβιάζει τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας για το οικιακό άσυλο και την κατ’ οίκον έρευνα. Ποιος όμως θα είναι ο υπεύθυνος για αυτή την αντισυνταγματική και παράνομη εξέλιξη;

1) Οι εφοριακοί που θα μπουκάρουν στα σπίτια; Όχι, αυτοί θα ισχυριστούν ότι εκτελούν εντολή του Υπουργού.

2) Ο υπουργός Οικονομικών; Όχι, αυτός θα ισχυριστεί ότι έχει γνωμάτευση του ΝΣΚ.

3) Το ΝΣΚ; Όχι, αυτό θα ισχυριστεί ότι η νομική γνώμη του είναι ελεύθερη και δεν υπόκειται σε πειθαρχικό ή ποινικό έλεγχο.

Ποιος τελικά είναι υπεύθυνος στην Ελλάδα της “δημοκρατίας”; ΚΑΝΕΙΣ!!!!!

Βλέπουμε λοιπόν, πως κανένας, πολιτικός ή κρατικός παράγοντας, δεν είναι υπεύθυνος στην σημερινή Ελλάδα, για την παραβίαση του Συντάγματος, ούτε υπάρχει Συνταγματικό Δικαστήριο για να κρίνει αυτή την αντισυνταγματική ενέργεια. Στη σύγχρονη Ελλάδα της μεταπολιτευτικής “δημοκρατίας”, μόνοι υπεύθυνοι είναι οι πολίτες και όχι αυτοί που αποφασίζουν για τους πολίτες.

Αντίθετα στην Αρχαία Αθήνα, εκείνος που εισηγούταν τη λήψη μιας απόφασης ήταν προσωπικά υπεύθυνος, τόσο για το εάν η πρότασή του παραβίαζε κάποιο νόμο, όσο και για το κακό αποτέλεσμα της απόφασης.

Πέτρος Χασάπης»

Σας άρεσε αδέλφια;

Ωραίο πράμα ε;

Καλά λεγαν οι παλιοί, πως στη χώρα μας «ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΤΣΑΡΑΓΚΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ».

Αποφάσισε ρε παιδια το Νομικό Συμβούλιο πως μπορούν τα αρμόδια «όργανα», να μπουκαρουν στα σπίτια μας χωρίς προειδοποίηση. Να δείτε, ΠΩΣ, χωρίς προειδοποίηση θα ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ αυτοί που θα τολμήσουν να διαβούν τα κατώφλια μας….

Κοπιάστε ρε λεβέντες, σας περιμένουμε. Το δύσκολο, δεν θα είναι να έρθετε (προσέξτε, να έρθετε όχι να μπείτε) στα σπίτια μας, το δύσκολο θα είναι να φύγετε όπως ήρθατε. Θα σας περιμένει επιτροπή υποδοχής, και μάλιστα πολύ θερμής ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ.

Ήταν που ήταν λίγα τα ψωμιά σας, τώρα, σωθήκαν εντελώς.. Νομίζατε πως έχετε ακόμα τύχη και μπορείτε να την προκαλείτε;

Την πατήσατε άσχημα αυτή τη φορά.

Το τέλος σας ήρθε, ξεκινήστε να μετράτε ανάποδα.

Βασίλης Τσούγκαρης

tsougarisgnomi@gmail.com

http://olympia.gr/2014/08/11/%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%83%CE%B1%CF%83-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>