«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Παγκόσμια γενοκτονία συντελείτε με τις ευλογίες του ΟΗΕ‼!


Σε διάφορα μέρη του πλανήτη γη, οι σύγχρονοι άνθρωποι έχουν χάσει κάθε ανθρωπιά και αδιάφορα και ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ  παρακολουθούν του δολοφόνους τους για την τιμή του χρήματος και της εξουσίας,  να τους οδηγούν στο σφαγείο και με κατεβασμένο το κεφάλι να  καρτερούν την σειρά τους!

Εδώ έχουμε και μια παγκόσμια πρωτοτυπία από έναν περήφανο λαό… που ήταν κάποτε, τους Έλληνες, έχουμε μια πρωτοτυπία, οι Έλληνες πεθαίνουν όρθιοι με δουλική αξιοπρέπεια, δεν χρειάζεται να τους σφάξουν το κανονίζουν μόνοι τους!

Ανεπίσημα φτάνουμε τους 20.000 νεκρούς αυτόχειρες‼

Επειδή σέβομαι την νοημοσύνη των αναγνωστών μου και επειδή η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ δικαιοσύνη μπορεί να με κατηγορήσει για ψευδείς πληροφορίες σχετικά με τους 20.000 ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ, να διευκρινίσω ότι αυτόχειρες δεν είναι μόνο αυτοί που τινάζουν τα μυαλά τους στον αέρα, ούτε αυτοί που κρεμιούνται, ούτε αυτοί που πηδάνε από γέφυρες και μπαλκόνια, αλλά και όλοι αυτοί που δεν αντιδρούν ΔΟΥΛΙΚΑ  στον μεθοδευμένο θάνατό τους, όπως μη χορήγηση φαρμάκων, νοσοκομείων, τροφής και άλλα που τα ΜΜΕ τα κουκουλώνουν με μαεστρία!

Η ανθρωπότητα έχει μείνει με ανοικτό το στόμα από έκπληξη με τους Έλληνες‼

Και αναρωτιούνται πως δεν το κατάφεραν και στους άλλους λαούς να τους βάλουν να σκοτώνονται μόνοι τους  χωρίς πόλεμο και με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια;;;

Ας είναι καλά η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ δικαιοσύνη!!!

Πόλεμο άμα κάναμε, τόσους νεκρούς δεν θα είχαμε!

 Το Χάρβαρντ και άλλα πούστικα δολοφονικά κολέγια ζητούν να τους πούμε το μυστικό να  το εφαρμόσουν και στους άλλους λαούς .

 Τους λέμε λοιπόν ότι εμείς είμαστε λαός υπερήφανος που ανακάλυψε τον πολιτισμό, την δημοκρατία, τα γράμματα και άλλα και κανονίζουμε μόνοι μας τα του οίκου μας!

Όταν ψηφίζουμε,  ψηφίζουμε προδότες, εβραίους, τουρκοσπορίτες και άλλους  μη Έλληνες για να μας κάνουν περήφανους σε όλη την γη!

Δεν θέλουμε ρε… μεσάζοντες, εμείς ταχτοποιούμε μόνοι μας την γενοκτονία μας‼!

Εμείς ρε… ξέρουμε πως θα αφανίσουμε τον λαό μας και τον ελληνισμό, τι στο διάολο πάντα διδάσκαμε δημοκρατία στην γη και τώρα δεν θα ξέρουμε πώς να πεθάνουμε περήφανα και δουλικά!

Μην πτοήστε πατριώτες όταν κάτι μαλάκες  που το παίζουν πατριώτες σαν και εμένα σας κράζουν, εσείς κάντε πατριωτικά και προδοτικά  την γενοκτονία των Ελλήνων, να διδάξετε τι σημαίνει Έλληνες παγκοσμίως‼!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ με τους προδότες υπηκόους της‼!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>