«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η κραυγή της βουλευτίνας Γιαζίντι: «Σφάζουν το λαό μου, πουλάνε τις γυναίκες στα σκλαβοπάζαρα!»

Αγαπητοί αναγνώστες αυτά συμβαίνουν δίπλα μας, έρχεται και η σειρά μας, μην ξεχνάτε τα 400 χρόνια τι πέρασε ο ελληνισμός. ΦΩΝΑΞΤΕ, ταρακουνήστε την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, μας ζητά ΒΟΗΘΕΙΑ για την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ που κανουν στον λαό της, αύριο θα ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η κραυγή της βουλευτίνας Γιαζίντι: «Σφάζουν το λαό μου, πουλάνε τις γυναίκες στα σκλαβοπάζαρα!»

Το γύρο των διεθνών Μέσων Ενημέρωσης κάνει το βίντεο με την Ιρακινή βουλευτή, η οποία εκπροσωπεί το έθνος των Κούρδων ζωροαστριστών Γιαζίντι (στο βόρειο Ιράκ), που απειλούνται με ολοκληρωτική σφαγή ως «ειδωλολάτρες» από τους μακελάρηδες του Ισλαμικού Κράτους, να ξεσπά μέσα στο κοινοβούλιο του Ιράκ.

Με τρεμάμενη φωνή, η βουλευτής, απευθύνεται στο Σώμα και λέει:

«Κύριε Πρόεδρε, με το σύνθημα “δεν υπάρχει άλλος θεός από τον Αλλάχ’, 500 άνδρες και αγόρια των Γιαζίντι σφάχτηκαν».

Και συνέχισε η ίδια:

«Οι γυναίκες μας πιάστηκαν αιχμάλωτες και πουλήθηκαν σε σκλαβοπάζαρα. Σας παρακαλώ αδέλφια, σας παρακαλώ αδέλφια, μια γενοκτονία εις βάρος των Γιαζίντι συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

Σας εκλιπαρώ κύριε Πρόεδρε της Βουλής, ο λαός μου σφάζεται αυτή τη στιγμή!

Σφάζονται όπως κι άλλοι Ιρακινοί, Σιίτες, Σουνίτες, Χριστιανοί, Τουρκμένοι και Σαμπάκ, σήμερα σφάζονται οι Γιαζίντι.

Αδέλφια, πέρα από τις πολιτικές μας διαφωνίες, ζητάμε ανθρώπινη αλληλεγγύη. Μιλώ στο όνομα της ανθρωπότητας. Σώστε μας, σώστε μας!

Τις τελευταίες ώρες 30.000 οικογένειες έχουν καταφύγει στο όρος Σιντζάρ, χωρίς τροφή και νερό.

Μέχρι τώρα 70 παιδιά έχουν πεθάνει από τη δίψα και την ασιτία! 50 γέροντες πέθαναν από τις αντίξοες συνθήκες.

Κύριε Πρόεδρε, απευθύνομαι στο κοινοβούλιο του Ιράκ να επέμβει αμέσως να σταματήσει αυτή η σφαγή! Οι Γιαζίντι επιβιώσαμε από 72 γενοκτονίες και τώρα αυτό επαναλαμβάνεται στον 21ο αιώνα.

Μια ολόκληρη θρησκεία σβήνει από το πρόσωπο της γης. Αδέλφια σας καλώ στο όνομα της ανθρωπότητας… Στο όνομα της ανθρωπότητας σώστε μας!…».

Και εκεί δεν μπόρεσε άλλο να συνεχίσει, κατέρρευσε μέσα σε λυγμούς και δάκρυα…

Διαβάστε σχετικά για ISIS, Βίντεο, Γιαζίντι, ΙΚΙΛ, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μεσοποταμία, Τζιχαντιστές,

Kostas Sinioris kwstas1969loki@yahoo.gr

Μοιραστείτε το!

1 comment to Η κραυγή της βουλευτίνας Γιαζίντι: «Σφάζουν το λαό μου, πουλάνε τις γυναίκες στα σκλαβοπάζαρα!»

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>