«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η αποθεώσεις την ΔΙΕΘΝΟΥΣ υποκρισίας!!!


Σύσσωμη η δυτική υποκρισία δηλώνει άμεσα η έμμεσα ότι βοηθά το Ισραήλ και κάνη τα στραβά μάτια‼! Με αποκορύφωμα τον αρχηγό του δυτικού κόσμου τον Αμερικανό Ομπάμα!

Την ίδια ώρα οι παραπάνω σκίζουν τα ιμάτια τους κάνοντας συμβούλια και απειλές και τιμωρίες στην Ρωσία!

Γιατί λέει βοηθάει και υποστηρίζει τους ουκρανούς φιλορώσους‼!

Καλά αν δεν είναι θέατρο του παραλόγου, αν δεν είναι στημένο παιχνίδι σε βάρος των λαών, αν δεν είναι μαφιόζικες ταχτικές, αν δεν είναι αναλώσιμοι οι λαοί όπως οι μπαταρίες, τότε τι είναι όλη αυτή η φρίκη που παρακωλυθούμε;;;

Οι δυτικοί και συγκεκριμένα η Αμερική, σκότωσαν τον Σαντάμ για τα ανύπαρκτα χημικά, σκότωσαν χιλιάδες ιρακινούς, έσπειραν ένα φρικιαστικό εμφύλιο και τους παράτησαν στο έλεος του θανάτου και τώρα τους ζητάνε βοήθεια και αρνούνται αφού τους διαμέλισαν‼!

Το ίδιο έκαναν στην Σερβία.

Το ίδιο στην Κορέα.

Το ίδιο κάνουν και στην Ελλάδα.

Το ίδιο στην Κύπρο.

Το ίδιο  και στην Λιβύη.

Στην Υεμένη.

Στο Αφγανιστάν.

Στην Συρία.

Το παλεύουν με την Αίγυπτο.

Και σε πολλά άλλα μέρει της γης φανερά και κρυφά.

Και όλα αυτά είναι βοήθειες στους λαούς να αποκτήσουν ελευθερία, δημοκρατία, δεν απόκτησαν κανένα τέτοιο αγαθό, αντίθετα απέκτησαν τον διαμελισμό τους και ότι έμεινε μετά από εμφύλιους, είναι ο ποιο στυγνές δικτατορίες και το ποιο ειρωνικό πάντα με την μεσολάβηση του προστάτη ΟΗΕ‼‼‼!

Και όμως η ανθρωπότητα δεν βλέπει τίποτα, βλέπει μόνο τον δολοφόνο Ρώσο‼!

Προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι και οι Ρώσοι είναι το ίδιο, απλά οι λαοί έχουν προδότες ηγέτες και είναι ανίσχυροι να πετάξουν στον Καιάδα τους δολοφόνους τους και να δουν την διεθνή δολοφονική κοροϊδία για το χρήμα και την εξουσία.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>