«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η φρικιαστική προπαγάνδα της δύσης με χρήση των θάνατο χιλιάδων ΑΝΘΡΩΠΩΝ για τον πρόστυχο ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟ σκοπό τους!!! Όχι ότι η ΡΩΣΙΑ είναι καλύτερη, αλλά στην προκειμένη περίπτωση μας ενδιαφέρει η αλήθεια.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ; Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ…

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ; Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ…

Η μηχανή προπαγάνδας της Ουάσιγκτον τρέχει τόσο πολύ κρύβοντας τον κίνδυνο να χάσουμε την πραγματική ουσία των γεγονότων Ένα βασικό γεγονός είναι ότι οι αυτονομιστές δεν έχουν τα κατάλληλα αντιαεροπορικά συστήματα πυραύλων ούτε το κατάλληλο προσωπικό για να τα λειτουργήσει.

Ένα άλλο γεγονός είναι ότι τόσο η Ρωσία όσο και οι αυτονομιστές δεν έχουν κανένα κίνητρο να καταρρίψουν ένα αεροσκάφος. Ο καθένας μπορεί να σκεφτεί τη διαφορά μεταξύ μιας χαμηλής πτήσης αεροσκάφους και της επίθεσης σε ένα αεροσκάφος που πετάει στα 33.000 πόδια.

Οι Ουκρανοί έχουν κατάλληλα αντιαεροπορικά συστήματα πυραύλων, και μπορεί να λειτουργήσει κατάλληλες εγκαταστάσεις στην περιοχή προκειμένου να εκτοξεύσει ένα πύραυλο στο εν λόγω αεροσκάφος.

Ακριβώς όπως οι αυτονομιστές και η ρωσική κυβέρνηση δεν έχουν κανένα κίνητρο να καταρρίψουν ένα αεροπλάνο, ούτε η ουκρανική κυβέρνηση έχει. Ακόμα και οι ακραίοι Ουκρανοί εθνικιστές οι οποίοι έχουν σχηματίσει παραστρατιωτικές ομάδες για να αναλάβουν τον αγώνα εναντίον των αυτονομιστών ,δεν θα πίστευε κάτι τέτοιο.

Εκτός αν υπήρχε ένα σχέδιο για να παγιδεύσουν τη Ρωσία.

Ένας Ρώσος στρατηγός γνώστης των οπλικών συστημάτων είπε ότι ένα λάθος που γίνεται στον ουκρανικό στρατό είναι ότι δεν εκπαιδεύονται στη σωστή χρήση όπλου. Παρόλο που η Ουκρανία έχει οπλικό εξοπλισμό, οι Ουκρανοί δεν λαμβάνουν καμία εκπαίδευση στη χρήση τους εδώ και 23 χρόνια , από τότε δηλαδή που η Ουκρανία χωρίστηκε από τη Ρωσία. Κατά την κοινή γνώμη πρόκειται για ένα ατύχημα που οφείλεται στην ανικανότητα.

 

Αυτή η εξήγηση έχει κάποιο νόημα σε σχέση με την προπαγάνδα της Ουάσιγκτον. Το πρόβλημα με την εξήγηση που έδωσε ο στρατηγός είναι ότι δεν εξηγεί γιατί το αντιαεροπορικά σύστημα πυραύλων αναπτύχθηκε σε έδαφος αυτονομιστών. Οι αυτονομιστές δεν έχουν κανένα αεροσκάφος. Φαίνεται περίεργο για την Ουκρανία το να έχει ένα ακριβό σύστημα πυραύλων σε μια περιοχή η οποία δεν έχει καμία στρατιωτική χρήση, πόσο μάλιστα να βρίσκονται σε μια θέση που υπάρχει κίνδυνος να συλληφθούν από τους αυτονομιστές. Καθώς η Ουάσιγκτον, το Κίεβο, και τα μέσα ενημέρωσης προωθούν την προπαγάνδα λέγοντας ότι «ο Πούτιν το έκανε» , εμείς δεν πρόκειται να βασιστούμε σε πληροφορίες από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης των ΗΠΑ. Θα πρέπει να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα.

Ένας τρόπος για να ξεκινήσουμε είναι να αναρωτηθούμε: Από πού προερχόταν το πυραυλικό σύστημα; Γιατί να αναπτυχτεί ένα ακριβό σύστημα πυραύλου σε ένα περιβάλλον στο οποίο όχι μόνο δεν έχει καμία χρήση αλλά επίσης συμβαίνουν συγκρούσεις που θέτουν σε κίνδυνο όλη την επιχειρηση. Μια είναι η απάντηση και είναι η λέξη ανικανότητα, καθώς επίσης και ότι το αντιπυραυλικό σύστημα είχε προβλεπόμενη χρήση.

Οι ειδήσεις παρέχουν έμμεσες αποδείξεις και στις δύο απαντήσεις. Το ένα είναι ότι οι υπερ-εθνικιστικοί εξτρεμιστές που προορίζονταν για να «ρίξουν» το προεδρικό αεροσκάφος του Πούτιν μπέρδεψαν το Μαλαισιανό αεροπλάνο με το ρωσικό αεροσκάφος.

Το πρακτορείο ειδήσεων Interfax επικαλούμενο ανώνυμες πηγές, προφανώς ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, ανέφερε ότι το μαλαισιανό αεροσκάφος και ο Πούτιν ταξίδευαν σχεδόν στις ίδιες αερογραμμές με απόσταση λίγων λεπτών το ένα το άλλο. Η Interfax αναφέρει σύμφωνα με την πηγή του: «Μπορώ να πω ότι το αεροπλάνο του Πούτιν και το Μαλαισιανό Boeing διασταυρώνονται στο ίδιο σημείο και στο ίδιο κλιμάκιο. Αυτό συνέβη κοντά στην Βαρσοβία σε κλιμάκιο 330-m στο ύψος των 10.100 μέτρων. Το προεδρικό αεροσκάφος ήταν εκεί στις 16:21 ,ώρα Μόσχας, και το Μαλαισιανό αεροσκάφος στις 15:44 ,σε ώρα Μόσχας. Τα περιγράμματα των αεροσκαφών είναι παρόμοια, οι γραμμικές διαστάσεις είναι επίσης αρκετά παρόμοιες, όπως και τα χρώματα, σε μία αρκετά μακρινή απόσταση είναι σχεδόν ταυτόσημα».

Δεν έχω δει μια επίσημη ρωσική απάντηση, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ρωσική κυβέρνηση είπε ως απάντηση ότι το προεδρικό αεροπλάνο του Πούτιν δεν εκτελεί πλέον τη διαδρομή αυτή μετά το ξέσπασμα των εχθροπραξιών.

Πριν συζητήσουμε οτιδήποτε σχετικά με αυτή την απάντηση , θα πρέπει να σκεφτούμε ότι ο υπαινιγμός σχετικά με το ότι η Ουκρανία προσπάθησε να δολοφονήσει τον πρόεδρο της Ρωσίας σημαίνει πόλεμος, τον οποίο η Ρωσία θέλει να αποφύγει. Συνεπάγεται επίσης και η συνενοχή της Ουάσιγκτον, καθώς είναι εξαιρετικά απίθανο η μαριονέτα της Ουάσιγκτον στο Κίεβο να διακινδυνεύσει μια τέτοια επικίνδυνη πράξη χωρίς την οικονομική υποστήριξη της Ουάσιγκτον. Η ρωσική κυβέρνηση, διακατέχεται από εξυπνάδα και λογική, ώστε να αρνηθεί προφανώς τα δημοσιεύματα μιας απόπειρας δολοφονίας κατά του Ρώσου προέδρου από την Ουάσιγκτον και τη μαριονέτα του στο Κίεβο. Διαφορετικά, η Ρωσία θα πρέπει να κάνει κάτι γι “αυτό, και αυτό σημαίνει πόλεμο.

Η δεύτερη εξήγηση είναι ότι οι εξτρεμιστές που λειτουργούν εκτός του επίσημου ουκρανικού στρατού, κατέστρωσαν μια κατάρριψη αεροσκάφους προκειμένου να ρίξουν το φταίξιμο στη Ρωσία. Εάν κάτι τέτοιο συνέβη, πιθανόν προήλθε από τη CIA ή κάποιο λειτουργικό τμήμα της Ουάσιγκτον και είχε ως στόχο να αναγκάσει την ΕΕ να σταματήσει να «αντιστέκεται» στις κυρώσεις της Ουάσιγκτον κατά της Ρωσίας και να διακόψει τις πολύτιμες οικονομικές σχέσεις της Ευρώπης με τη Ρωσία. Η Ουάσιγκτον πιστεύει ότι οι κυρώσεις είναι μονομερής, και δεν υποστηρίζονται από τιε μαριονέτες της στο ΝΑΤΟ ή οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο, εκτός ίσως από τον Βρετανό πρωθυπουργό.

Υπάρχουν ωστόσο, σημαντικές έμμεσες αποδείξεις για την υποστήριξη της δεύτερης εξήγησης. Υπάρχει το βίντεο στο youtube που δείχνει μια συνομιλία μεταξύ ενός Ρώσου στρατηγού και αυτονομιστών ,οι οποίοι συζητούν αφού έχουν ρίξει κατά λάθος ένα πολιτικό αεροσκάφος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η εξέταση του βίντεο από εμπειρογνώμονες το βίντεο καταγράφηκε μια μέρα πριν το αεροσκάφος χτυπηθεί.

Ένα άλλο πρόβλημα με το βίντεο είναι ότι, ενώ θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι αυτονομιστές θεωρητικά θα μπορούσαν να μπερδέψουν ένα αεροσκάφος στα 33.000 πόδια με ένα στρατιωτικό αεροπλάνο επίθεσης, ο ρωσικός στρατός δεν θα ήταν. Το μόνο συμπέρασμα είναι ότι με τη συμμετοχή του ρωσικού στρατιωτικού σώματος, το βίντεο είναι διπλά αναξιόπιστο.

Οι έμμεσες αποδείξεις μας οδηγούν στο συμπέρασμα νέα προγράμματα οργανώνονται για να ρίξουν το φταίξιμο στη Ρωσία πριν από τα πορίσματα των πραγματικών περιστατικών.

Στο προηγούμενο άρθρο μου ανέφερα σχετικά με την έκθεση του BBC που άκουσα κατά την οποία όλα στρέφονται κατά της Ρωσίας . Το πρόγραμμα έκλεισε με τον ανταποκριτή του BBC να αναφέρει ότι έχει δει το βίντεο από το YouTube που αποδεικνύει ότι η Ρωσία το έκανε. Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία, είπε.

Η απόδειξη παντού ήταν το βίντεο πριν από την επίθεση στο αεροσκάφος. Ολόκληρη η έκθεση που το BBC μετέδωσε στο National Public Radio δημιουργήθηκε με αποκλειστικό σκοπό την ενοχοποίηση της Ρωσίας, πριν οποιαδήποτε άλλα αποδεικτικά στοιχεία εξεταστούν.

Πράγματι, το σύνολο των Δυτικών media αρκέστηκε σε ένα: «η Ρωσία το έκανε».

Ενδεχομένως, αυτή η ενιαία άποψη, απλώς αντανακλάται στα δυτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης να έχει σχέση με την Ουάσιγκτον. Δεν υπάρχει πηγή που να υπόκειται σε κριτική από αντιαμερικανούς ή να είναι αντίθετη από την γνώμη της

πλειοψηφίας, που να αναφέρει ότι αυτά τα δημοσιεύματα είναι λάθος. Ως πρώην δημοσιογράφος και γνώστης των σημαντικότερων δημοσιεύσεων ειδήσεων της Αμερικής, ξέρω λειτουργεί το σύστημα.

Το μόνο συμπέρασμα είναι ότι το σύνολο των ειδήσεων που σχετίζονται με την κατάρριψη του Μαλαισιανού αεροσκάφους είναι μεθοδευμένα ώστε να ρίξουν την ευθύνη στον Πούτιν.

Ο Romesh Ratnesar, αναπληρωτής εκδότης του Bloomberg Businessweek, παρέχει πειστικές αποδείξεις για την μεθόδευση αυτή στα άρθρα του στις 17Ιουλίου με τίτλο : » Η κατάρριψη του Μαλαισιανού αεροσκάφους σκοπεύει στην καταστροφή του Πούτιν» . Ο Ratnesar εννοεί ότι για τη συντριπτική πλειοψηφία των Αμερικανών, η ανάμιξη της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει σε μεγάλο βαθμό περιφερειακή σημασία για τα συμφέροντα των ΗΠΑ. Μπορεί να πάρει μήνες, ακόμη και χρόνια, αλλά η απερισκεψία του Πούτιν είναι βέβαιο ότι πως θα τον καταστρέψει ,μιας και η κατάρριψη του MH 17, μπορεί να θεωρηθεί ως η αρχή της καταστροφή του.

Παντού υπαινιγμοί , ότι δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για να τους υποστηρίξουν. Ψεύτικη ισχυρισμοί ότι το πραξικόπημα της Ουάσινγκτον είναι «παρέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία.» Αυτό που βλέπουμε είναι η συνολική διαφθορά της δυτικής δημοσιογραφίας με την αυτοκρατορικό ατζέντα της Ουάσιγκτον.

Κοιτάξτε γύρω αν έχει μείνει ακόμα κανένας ειλικρινείς δημοσιογράφους. Ποιοι είναι αυτοί; Ο Glenn Greenwald, ο οποίος είναι υπό συνεχή κριτική από τους συναδέλφους του. Ποιον άλλο μπορείτε να σκεφτείτε; Ο Julian Assange που βρίσκεται αναγκαστικά στο Λονδίνο, και φυσικά η βρετανική κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει την ελεύθερη διέλευση του Assange προς το Εκουαδόρ.

Το ελάττωμα στη διπλωματία του Πούτιν είναι ότι η διπλωματία του στηρίζεται στην καλή θέληση και στην αλήθεια που επικρατούν. Ωστόσο, η Δύση δεν έχει καλή θέληση, και η Ουάσιγκτον δεν ενδιαφέρεται για την αλήθεια. Ο Πούτιν ουσιαστικά δεν αντιμετωπίζει λογικούς «εταίρους», αλλά υπουργεία προπαγάνδας .

Καταλαβαίνω τη στρατηγική του Πούτιν, η οποία έρχεται σε αντίθεση με τις απειλές της Ουάσινγκτον, αλλά αυτό είναι ένα επικίνδυνο στοίχημα.

Η Ευρώπη είναι από καιρό ένα μέρος της Ουάσιγκτον, και δεν υπάρχουν Ευρωπαίοι στην εξουσία που να μην έχουν το όραμα για το διαχωρισμό της Ευρώπης από την Ουάσιγκτον. Επιπλέον, οι Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν καταβάλει μεγάλα χρηματικά ποσά για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες της Ουάσιγκτον.

Μετά τις καταστροφές που οι Ευρωπαίοι έχουν βιώσει, είναι απίθανο οι Ευρωπαίοι ηγέτες να σκέφτονται οτιδήποτε άλλο εκτός από το να εξυπηρετούν την Ουάσιγκτον, δεδομένου ότι ο επιτυχής εκβιασμός της Ελλάδα από τις τράπεζες αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι στην Ευρώπη είναι ανίσχυροι.

Η προπαγάνδα της Ουάσιγκτον και η επίθεση κατά της Ρωσίας είναι μια διπλή τραγωδία, καθώς έχει στρέψει την προσοχή από την τελευταία θηριωδία του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων. Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι η αεροπορική επίθεση και εισβολή στη Γάζα είναι απλώς μια προσπάθεια ώστε να κλείσουν οι υποτιθέμενα σήραγγες μέσω των οποίων οι Παλαιστίνιοι τρομοκράτες δρουν . Φυσικά και δεν υπάρχουν σήραγγες ούτε κανένα τρομοκρατικό μακελειό στο Ισραήλ!

Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι τουλάχιστον ένας δημοσιογράφος κάπου στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης θα μπορούσε να ρωτήσει κάνεις γιατί κλείνουν οι υπόγειες σήραγγες στο Ισραήλ. Αλλά αυτό είναι πάρα πολύ για τις «πόρνες» των μέσων μαζικής ενημέρωσης των ΗΠΑ.

 

Μην περιμένετε τίποτα από το Κογκρέσο των ΗΠΑ. Τόσο η Βουλή όσο και η Γερουσία έχουν εγκρίνει ψηφίσματα που υποστηρίζουν τη σφαγή του Ισραήλ από τους Παλαιστινίους. Δύο Ρεπουμπλικάνοι η Lindsey Graham και ο Rand Paul-και δύο δημοκράτες-ο Bob Menendez και ο Ben Cardin υποστήριξαν το ψήφισμα της Γερουσίας για την υποστήριξη στα φονικό του Ισραήλ.

Ως ανταμοιβή για την πολιτική της γενοκτονίας, το καθεστώς Ομπάμα αμέσως έδωσε $ 429 εκατομμύρια από τα χρήματα των φορολογουμένων των ΗΠΑ στο Ισραήλ «για να πληρώσει τις σφαγές».

Σε αντίθεση στήριξη της κυβέρνησης των ΗΠΑ για τα εγκλήματα του Ισραήλ, η προπαγάνδα κατά της Ρωσίας βασίζεται σε ψέματα. Ζούμε ξανά τα «όπλα μαζικής καταστροφής του Σαντάμ Χουσεΐν», «τη χρήση χημικών όπλων», και τα «ιρανικά πυρηνικά όπλα».

Η Ουάσιγκτον έχει πει ψέματα για τόσο πολύ καιρό που πλέον δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο.

Άρθρο του PAUL CRAIG ROBERTS

Μετάφραση-Απόδοση Αναστασία Καρδιανού

Αποκλειστικά για το Hellasforce

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>