«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΚΚΕ_ΔΗΜΑΡ- ναι μεν αλλά!!! Θέλουν οι βουλευτικές πόρνες αρσενικές και θηλυκές να κρυφτούν αλλά δεν τις αφήνουν οι εβραιοσιωνιστές νταβατζήδες τους!!!

Απορρίφθηκε το αίτημα σύγκλησης της Ολομέλειας για το δημοψήφισμα για τη ΔΕΗ

11/07/2014 – 12:07 – 0 Σχόλια

Απορρίφθηκε από τη Βουλή το αίτημα για σύγκληση της Ολομέλειας σχετικά με το δημοψήφισμα για τη ΔΕΗ. Τι ειπώθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης

Απορρίφθηκε από το α’ θερινό τμήμα της Βουλής το αίτημα σύγκλησης της Ολομέλειας της Βουλής προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος για τη «μικρή ΔΕΗ». Η απόφαση ήταν ομόφωνη και κατά τη διάρκεια της συζήτησης ήταν λίγες οι εντάσεις δεδομένου ότι απείχαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και οι ΑΝ.ΕΛ.. Από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τέθηκε το ζήτημα ότι οι υπογραφές του ΚΚΕ δεν μπορούν να αθροιστούν, καθώς η πρότασή του αφορά όλους τους νόμους για τη ΔΕΗ -και όχι μόνο για τη «μικρή ΔΕΗ»-, ούτε της ΔΗΜΑΡ μαζί με εκείνες της Χρυσής Αυγής, όπως έχει ζητήσει από χθες η Δημοκρατική Αριστερά.

 

Η ΔΗΜΑΡ ζήτησε να συνυπολογιστούν οι υπογραφές του ΚΚΕ, αλλά η κυβέρνηση δεν το αποδέχθηκε. Έτσι, ομοφώνως -όπως ανακοίνωσε ο προεδρεύων της συνεδρίασης Χρ. Μαρκογιαννάκης- το α’ θερινό τμήμα αποφάσισε ότι δεν έχει κατατεθεί αίτημα που να πληροί τις προβλέψεις του Συντάγματος και του κανονισμού της Βουλής, προκειμένου να ζητηθεί σύγκληση της Ολομέλειας για να συζητηθεί το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ ζήτησαν να συνυπολογιστούν οι υπογραφές του ΚΚΕ. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης, τόνισε ότι το αίτημα του ΚΚΕ είναι διαφορετικό, καθώς περιλαμβάνει όλους τους νόμους για τη ΔΕΗ -κι όχι μόνο τη «μικρή ΔΕΗ»- και άρα οι υπογραφές των βουλευτών του δεν μπορούν να αθροιστούν με των υπολοίπων. Ο κ. Γεωργιάδης, είπε ακόμη ότι δεδομένου ότι και η ΔΗΜΑΡ αποσύρει τις υπογραφές της, εφόσον δεν θέλει να αθροιστούν μαζί με της Χρυσής Αυγής, δεν υπάρχει ο απαραίτητος αριθμός υπογραφών και έτσι δεν τίθεται θέμα σύγκλησης της Ολομέλειας.

Εκ μέρους της κυβέρνησης, το λόγο έλαβε ο υπουργός Επικρατείας Δ. Σταμάτης, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Κατήγγειλε μικροκομματική σκοπιμότητα και τόνισε ότι η εξέλιξη επισφραγίζει την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στην πρωτοβουλία που ανέλαβε.

Επίθεση με αντισημιτική χροιά στον Φ. Κουβέλη

Εν τω μεταξύ, αποτροπιασμό προκαλεί η επίθεση με αντισημιτική χροιά που εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης, κατά του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλη. Συγκεκριμένα, ο Μ. Αρβανίτης, είπε ότι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είναι «δούλος των Εβραίων και του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου» και για τον λόγο αυτό ζητά να διαχωριστούν οι υπογραφές των βουλευτών της ΧΑ. Την ίδια ώρα, πάντως, ο Μ. Αρβανίτης υποστήριξε ότι είναι ρατσιστικό να ζητείται να μην προσμετρηθούν οι υπογραφές της Χρυσής Αυγής και να θεωρούνται β’ κατηγορίας οι βουλευτές της ΧΑ, μαζί και οι χιλιάδες Έλληνες πολίτες που ψήφισαν το κόμμα. Παράλληλα, χαρακτήρισε «πατριωτική» τη στάση που τηρεί η ΧΑ για το θέμα της ΔΕΗ.

http://www.eklogika.gr/news/22062

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>