«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οικονομική ανοησία το φορολογικό πρόγραμμα της Κυβέρνησης

Έτσι το χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της ΟΚΕ, στην τηλεόραση του SKY

samaras-stournaras.jpg - 24.03 Kb

Άνθρακες θα αποδειχθεί τελικά ο θησαυρός των φοροελαφρύνσεων, οι οποίες εξαγγέλθηκαν μετά το δυσμενές, για την Κυβέρνηση, εκλογικό αποτέλεσμα και οι οποίες είναι αμφίβολο ότι θα υλοποιηθούν, σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, στην τηλεόραση του SKY, ο Επικεφαλής της Ομάδας Κοινωνικής Εγρήγορσης (ΟΚΕ), Βασίλης Αναστασόπουλος. Ο ίδιος χαρακτήρισε ως «οικονομική ανοησία», όλο αυτό το πλέγμα φορολογικών επιβαρύνσεων, που έχουν επιβληθεί, τα τελευταία χρόνια, καθώς δεν έχουν εισρεύσει έσοδα στα Ταμεία του Κράτους, που ήταν το ζητούμενο. 

Αντίθετα υπήρξε σημαντική απώλεια για τον Κρατικό κορβανά, λόγω της βαθιάς οικονομικής ύφεσης και της έλλειψης ουσιαστικών κινήτρων, που θα οδηγήσουν σε ανάπτυξη την χειμαζόμενη Ελληνική οικονομία. Ο Επικεφαλής της ΟΚΕ εξήγησε ότι με τον τρόπο αυτό έχει νεκρώσει η αγορά, ενώ για καθαρά μικροπολιτικούς λόγους, έστω και την ύστατη στιγμή οι πολιτικοί υπόσχονται και πάλι ότι θα κάνουν φοροελαφρύνσεις, τις οποίες έπρεπε, σε ανύποπτο χρόνο και λόγω της κρίσης, να τις έχουν εφαρμόσει. Και οι δύο παρουσιαστές, τόσο ο Γιώργος Αυτιάς, όσο και η Μάγδα Τσέγκου αναφέρθηκαν με κολακευτικά σχόλια, στις επισημάνσεις του Β… Αναστασόπουλου, έχοντας, μεταξύ τους, τον εξής διάλογο: Γιώργος Αυτιάς: «Τι ωραία που μιλάει αυτός ο άνθρωπος». Μάγδα Τσέγκου: «Κε Αναστασόπουλε, θαυμάζουμε την ευπρέπεια του λόγου σας, την ευγένειά σας, δεν σας κρύβω, έγραψα στο χαρτί στον Γιώργο, τι ωραία που τα λέει, τόσο απλά που τα λέει, μέσα σε δέκα πέντε δευτερόλεπτα….». Γιώργος Αυτιάς: «Δηλαδή, άκου να δεις τι είπε, ούτε ο Γκαλμπρέηθ, δεν τα έλεγε έτσι, που μίλησε με τον κο Τσίπρα, τι λέει ο άνθρωπος αυτός, πρέπει να στηρίξουμε την οικονομία, με δύο τρόπους, φοροελαφρύνσεις και ανάπτυξη, ώστε τα δύο αυτά να συμπλεύσουν και παράλληλα αύξηση των εσόδων του κράτους». Μάγδα Τσέγκου: «Διαφωνείτε αγαπητοί καλεσμένοι; καταπληκτικό, πάρα πολύ καλός, μπράβο».

Kostas Mitrou kostasmitrou6@gmail.com

http://www.ixnilatis.org/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>