«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΑΛΩ Η ΘΡΑΚΗ

Ιστορία-Μυθολογία-Γεωγραφία

Κατά την αρχαία Ελληνική Ιστορία & Μυθολογία, η Θράκη ήταν κόρη του Ωκεανού και της Παρθενώπης, και αδελφή της Ευρώπης.

Η σημερινή Ευρώπη (Ε.Ε.) έχει ιστορική υποχρέωση να προστατέψει την εκ πρώτου βαθμού συγγενείας αδελφή Θράκη, από την αρπακτική βουλιμία των κακών και βάρβαρων γειτόνων Τούρκων.

Αλλά και η σημερινή Ευρώπη, η αδελφή της Θράκης, έχει και αυτή πέσει στα χέρια των αρπακτικών ηγετών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.

Οι κακοί γείτονες Τούρκοι αρπάζουν τη Θράκη, όπως οι Σιωνιστές Παντοκράτορες άρπαξαν την αδελφή της Ευρώπη.

Και οι δύο αδελφές είναι πλέον αιχμάλωτες σε εχθρικά χέρια.

Η μεν Ευρώπη σε Σιωνιστικά χέρια της Ν.Τ.Π., η δε Θράκη σε Τούρκικα χέρια. Βασιλιάς της Θράκης ήταν ο Αίμος, από τον οποίον έλαβον τα ονόματα, Θράκη χερσόνησος του Αίμου, και το όρος Αίμος. Σύζυγος του Βασιλιά Αίμου ήταν η Ροδόπη, βασίλισσα της Θράκης, από την οποίαν έλαβε το όνομα ο νομός Ροδόπης.

 

Η Ευρώπη –αδελφή της Θράκης- οφείλει να αποτινάξει το Σιωνιστικό ζυγό που της επέβαλαν ανάξιοι Σιωνιστές Ευρωπαίοι πολιτικοί ηγέτες, και σεβόμενη την ιστορία της, να σώσει την αδελφή της Θράκη από το Τούρκικο αρπακτικό.

Η Θράκη επίσης ονομάζεται και Τιτανίς, διότι εκεί εγεννήθησαν οι ημίθεοι Τιτάνες, λέγεται δε ότι η Θράκη γέννησε και τους γνωστούς Θεούς των αρχαίων Ελλήνων προγόνων μας, Δία (Zupiter), Άρη (Mars), και Κρόνο (Saturn), Ιστορικά διαστημικά πλανητικά ονόματα για όλη την ανθρωπότητα σήμερα.

Η Θράκη κατά τους μυθικούς χρόνους εθεωρείτο ως η περιοχή του Θεού Βορρά, εκ του οποίου πίστευαν ότι πηγάζουν οι Βόρειοι άνεμοι, οι οποίοι πνέουν με σφοδρότητα όλο το χρόνο και δημιουργούν την Αιολική βόρεια ενέργεια χειμώνα-καλοκαίρι. Το δε καλοκαίρι οι βόρειοι άνεμοι ονομάζονται «Μελτέμια», και φυσούν για να δροσίζουν το Αιγαίο, πηγάζουν δε από τη Χερσόνησο του Αίμου τη Θράκη.

Εάν ανατρέξουμε σε όλες τις εγκυκλοπαίδειες θα συναντήσουμε ΜΟΝΟ Ελληνικά ονόματα, από το Νέστο μέχρι τον Ελλήσποντο, Δαρδανέλια, & Βόσπορο, πράγμα που αποδεικνύει την Ελληνικότητα ολοκλήρου της Θράκης, Δυτικής & Ανατολικής.

Η Θράκη στο σύνολό της, απετέλεσε διαμάντι και φιλέτο κατακτητικών βλέψεων όλων των Ελληνικών φυλών της αρχαιότητας.

Εκεί εγκαταστάθηκαν Τρώες, Βιθυνοί, Μακεδόνες, Πελασγοί, Ίωνες, Δωριείς, Παίονες, Ιλλυριοί, Καππαδόκες, Πόντιοι, και άλλες Ελληνικές φυλές, (3.000 π.χ. μέχρι σήμερα) με γλώσσα και θρησκεία Ελληνική.

Στη μεταχριστιανική εποχή, επί των Ρωμαϊκών χρόνων, Θράκη ονομάζετο όλη η προς νότον της οροσειράς του Αίμου έκταση αυτής, του Αιγαίου Πελάγους, και Ανατολικά μέχρι του Βοσπόρου, περιελάμβανε δε περιοχές όπως ο Εύξεινος Πόντος, ο Βόσπορος, η Προποντίς, ο Ελλήσποντος (Δαρδανέλια), μέχρι του Θρακικού Πελάγους, επί του Αιγαίου.

Η Θράκη με τη συνθήκη της Λωζάνης το έτος 1923 διηρέθη -ως μη όφειλε- σε Ανατολική, και Δυτική Θράκη. Την μεν Ανατολική Θράκη επήραν οι Τούρκοι, τη δε Δυτική Θράκη οι Έλληνες. Η Δυτική Θράκη σήμερα είναι Γεωγραφικό διαμέρισμα της ηπειρωτικής Ελλάδος.

Η Θράκη εν τω συνόλω της, από το 1923 με τη συνθήκη της Λωζάνης, βασικά τριχοτομήθηκε μεταξύ Ελλάδος-Βουλγαρίας-Τουρκίας. Η Τουρκία σήμερα με βάση το Σιωνιστικό κόλπο των μειονοτήτων της Ν.Τ.Π. προσπαθεί να «φάει» το Ελληνικό κομμάτι της Θράκης. Ο Ο.Η.Ε. σεβόμενος την Ιστορία οφείλει να αντιδράσει στα κατακτητικά σχέδια των Τούρκων αρπακτικών!!

Το βόρειο τμήμα της Θράκης, αποτελεί σήμερα μέρος της Βουλγαρίας,

Το δυτικό τμήμα μέρος της Ελλάδος, και το Ανατολικό κομμάτι μέρος της Τουρκίας. Η Τουρκία χάρη στην Ανατολική Θράκη, έχει σήμερα πρόσβαση στην Ευρώπη, και εάν η Τουρκία γίνει δεκτή ως μέλος της Ε.Ε. αυτό θα το οφείλει στην Ανατολική Θράκη.

Εδώ και η «κουτσή Μαρία» έγινε μέλος της Σιωνιστικής Ε.Ε.!!!

Η Δυτική Ελληνική Θράκη σήμερα είναι γεωγραφικό διαμέρισμα της Ελλάδος, υπό Τουρκική απειλή!!! Είπαμε να φιλοξενήσουμε τους Μουσουλμάνους, αλλά όχι να ανέβουν τα πόδια στο κεφάλι!!!!!!!!!!!

Το Ελληνικό κομμάτι της Θράκης αποτελείται από τρείς (3) νομούς,

το Νομό Έβρου με πρωτεύουσα την Αλεξανδρούπολη, το νομό Ροδόπης, με πρωτεύουσα τη Κομοτηνή, και το νομό Ξάνθης με πρωτεύουσα τη Ξάνθη. Στη περιφέρεια της Δυτικής Θράκης, υπάγεται και η νήσος Σαμοθράκη. Η Δυτική Θράκη με τη νήσο Σαμοθράκη έχουν το Θρακικό πέλαγος επί του Αιγαίου, ως εκ τούτου έχουν αιγιαλίτιδα ζώνη & υφαλοκρηπίδα έξη (6) ναυτικών μιλίων, και

Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (Α.Ο.Ζ.), σύμφωνα με το διεθνές περί

Θαλάσσης Δίκαιο. Γιαυτό οι παμπόνηροι Τούρκοι, συνεπικουρούμενοι από τους Σιωνιστές ηγέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, θέλουν να βάλλουν στο χέρι τη Δυτική Θράκη, για να καρπωθούν τα πετρέλαια του Αιγαίου. Παίρνοντας τη Θράκη, παίρνουν και τη Σαμοθράκη…….

Όταν ο ΘΕΟΣ μοίραζε στους ανθρώπους πατρίδες, στους Έλληνες έδωσε ένα μικρό κομματάκι που είχε κρατήσει για τον εαυτό ΤΟΥ.

Αυτό το κομματάκι γης, μη το χαραμίσουμε με Σαμαρο-Βενιζέλους.

Είναι του ΘΕΟΥ!!! Μη φανούμε ανάξιοι της εμπιστοσύνης ΤΟΥ.

Στην Ελλάδα μας κατοικούν Έλληνες από τα χρόνια του Δευκαλίωνα.

(10.000 χρόνια π.χ.), μην αφήσουμε τους Σαμαρο-Βενιζέλους να μας την πάρουν, και να την δώσουν στους ηγέτες της ΑJC/ Ν.Τ.Π.

Βαλκανικοί Πόλεμοι:

—————————

Ιστορία:

Κατά το Α! Βαλκανικό Πόλεμο, 1912-1913, οι Τούρκοι ηττηθέντες,

αναγκάστηκαν να παραχωρήσουν όλη τη Δυτική Θράκη, δυτικά του Έβρου ποταμού, εις τους Βουλγάρους, όμως λόγω του Β! Βαλκανικού πολέμου, (1914-1918), και των νικηφόρων αγώνων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, τη Δυτική Θράκη έλαβε η Ελλάς από τους Βουλγάρους, δυνάμει σχετικής συνθήκης.

Την Ανατολική Θράκη, αναγκάστηκε η Ελλάς, μετά τη καταστροφή της Μικράς Ασίας, (1922), να εγκαταλείψει στους Τούρκους, και να μετακομίσει τους Ελληνικούς πληθυσμούς αυτής, εις την Δυτική Θράκη σύμφωνα με τη συνθήκη της Λωζάνης το 1923.

Όμως οι παμπόνηροι Τούρκοι, δεν έπραξαν το ίδιο για τους δικούς τους πληθυσμούς στην Δυτική Θράκη, τους άφησαν εδώ κάτω από το όνομα

«Έλληνες Μουσουλμάνοι» για να δημιουργήσουν σήμερα τα γνωστά προβλήματα μειονότητας για την Ελλάδα.

Μετά τη συνθήκη της Λωζάνης (1923), οι παμπόνηροι Τούρκοι προέβησαν σε πολλές εθνοκαθάρσεις, γενοκτονίες, και ολοκαυτώματα εις βάρος των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, με τα γεγονότα ξεριζωμού των Ελλήνων της Κωνσταντινουπόλεως, (1955), όταν κυριολεκτικά ξερίζωσαν όλο το Ελληνικό στοιχείο από τις πρώην Ελληνικές περιοχές της Ανατολικής Θράκης-Κων/πόλεως- Ιωνίας- Πόντου- Λυκίας, Καππαδοκίας, και άλλων περιοχών της Μικράς Ασίας, ενώ εμείς οι Έλληνες, αφελώς φερόμενοι και σεβόμενοι τη συνθήκη της Λωζάνης, φιλοξενήσαμε το Μουσουλμανικό στοιχείο στη Δυτική Θράκη, δηλαδή αφήσαμε αφελώς και επιπολαίως, το αυγό του φιδιού να εκκολάπτεται μέσα στο κόρφο μας, δηλαδή αφήσαμε ένα «Τούρκικο Δούρειο Ίππο» μέσα στην Δ.Θράκη-Ελλάδα, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουμε σήμερα τα γνωστά προβλήματα μειονότητος, όπως αυτά απορρέουν από τα γεγονότα του Κοσσυφοπεδίου που δημιούργησαν διεθνές δεδικασμένο. Με την υποτέλεια αυτή, δώσαμε όπλα στους Σιωνιστές της Ν.Τ.Π. και στους Τούρκους, να κάνουν γεωπολιτικό παιχνίδι.

Το κακό της Μουσουλμανικής μειονότητας, δεν είναι μόνο στη Δυτική Θράκη, αλλά και στα Δωδεκάνησα!!!

Σημερινή κατάσταση

——————————

Οι Τούρκοι παμπόνηροι όντες, εκμεταλλεύθηκαν την αγαθότητα και καλή προαίρεση των Ελλήνων, σε γεωγραφικές περιοχές όπου υπήρχαν μικτοί πληθυσμοί Ελλήνων & Τούρκων, όπως π.χ. στη Κύπρο, Θράκη, Δωδεκάνησα. Δείτε τι έκαναν στη Κύπρο, με αποτέλεσμα με την κατοχή του 40% της Κύπρου, και με το σχέδιο Ανάν, να φύγουν σιγά-σιγά οι Έλληνες, και η Κύπρος να μετασχηματισθεί από Ελληνική σε Τουρκική. Τα ίδια προσπαθούν να κάνουν και στη Θράκη!!!

Οι Τούρκοι εκμεταλλευόμενοι τη σημερινή διεθνή γεωπολιτική συγκυρία, (κάνουν γεωπολιτικό παιχνίδι με τη Σιωνιστική Ν.Τ.Π.),

και με δεδομένο τη λύση στο Κόσσοβο, εγείρουν θέματα τουρκικής Μουσουλμανικής μειονότητας και εδαφικών διεκδικήσεων στη δυτική Ελληνική Θράκη εις βάρος της Ελλάδος. Δεν τους αρκούν οι τεράστιες αχανείς εκτάσεις της Μικράς Ασίας, θέλουν και κομμάτια από τη μικρή Ελλάδα. Τόσο άπληστοι, αχόρταγοι, και άρπαγες είναι.

Έτσι αποκτούν μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εδαφικές εκτάσεις, με σκοπό να λέγονται Ευρωπαίοι, με δικαίωμα εισόδου στη Σιωνιστική Ε.Ε.

Κλέβοντας τη Θράκη από την Ελλάδα, (όπως έκλεψαν τη Κύπρο), αποκτούν δικαιώματα συγκυριαρχίας στο Αιγαίο, και συνεκμετάλλευσης των πετρελαίων του Αιγαίου, δεδομένου ότι το Θρακικό Πέλαγος (Αιγαίο), είναι πλούσιο σε υδρογονάνθρακες.

Οι Τούρκοι μέσω των τουρκικών προξενείων Ξάνθης & Κομοτηνής, επιχειρούν εκτουρκισμό των Πομάκων & Αθιγγάνων-Ρομά Μουσουλμάνων, ενώ παράλληλα ετοιμάζουν σημαία και σύμβολα της

«Αυτόνομης Τουρκικής Δυτικής Θράκης», όπως την αποκαλούν, κατά το πρότυπο του Κοσσυφοπεδίου, ενώ μπροστά σε όλα αυτά, η πολιτική Σιωνιστική νομενκλατούρα της Αθήνας, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

Όλα αυτά με τις ευλογίες των Σιωνιστών των Η.Π.Α. –ΝΑΤΟ- & Ε.Ε.

Εδώ βλέπουμε να μην υπάρχει καμία αλληλεγγύη και υποστήριξη των

«φίλων» & «συμμάχων» κρατών μελών του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, και της Σιωνιστικής Ε.Ε. στο χειμαζόμενο και δεινώς δοκιμαζόμενο μέλος

που λέγεται Ελλάς. Όλοι αυτοί είναι στην υπηρεσία της Σιων. Ν.Τ.Π.

Όλα αυτά τα φαινόμενα στη Μακεδονία-Θράκη-Αιγαίο, και αλλού, οδηγούν στη συρρίκνωση του Ελληνικού χώρου, και στην αλλαγή των συνόρων, όπως προεφήτευσεν η πρώην πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Μπενάκη (Σιωνιστικό όνομα), ενώ η Ελληνική πολιτική

ηγεσία και διπλωματία κοιμούνται….. ή μάλλον εκτελούν προδοτικές εντολές των ψυχοπαθών Σιωνιστών ηγετών της Ν.Τ.Π.

Τα σχέδια των Σιωνιστών της Ν.Τ.Π.

———————————————–

Κατάπληξη προκαλεί σήμερα η παθητική στάση και σιωπή της προδοτικής «Ελληνικής» Σιωνιστικής κυβερνήσεως στα εθνικά μας θέματα. Σήμερα την Ελλάδα κυβερνούν δυστυχώς προδότες πολιτικοί, πιόνια & μαριονέτες των Σιωνιστών ηγετών της Ν.Τ.Π. γιαυτό οι Τούρκοι, -αντιστάσεως μη ούσης- χορεύουν, οργώνουν, και αλωνίζουν στη Δυτική Ελληνική Θράκη, και στο Αιγαίο. Όπως γράφουν τα ΜΜΕ, για ποια Τουρκική εισβολή στη Θράκη μιλάμε, αφού οι εφιάλτες πολιτικοί, μέσω ΤΑΙΠΕΔ απλά πουλάνε τη Θράκη μας στη Τουρκία!! Ποιος θα σταματήσει το εθνικό αυτό έγκλημα;;; Υπενθυμίζω τις δηλώσεις της κυρίας Μπενάκη (Εβραϊκό Σιωνιστικό όνομα), προς το πρόεδρο της Δημοκρατίας Παπούλια, ότι θα παραχωρήσουμε εθνικά εδάφη, χάρη της ειρήνης και ευημερίας στη ενωμένη Ευρώπη.

Δηλαδή η Ελλάδα θύμα για την ευημερία των Σιωνιστών Ευρωπαίων!!

Ήταν όλα απαρχής συμφωνημένα, και ο Παπούλιας σιωπή για να μη χάσει το θρόνο!!

Τα σχέδια Γεωπολιτικής των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων προβλέπουν η δυτική Θράκη να γίνει ανεξάρτητη Τουρκική δημοκρατία, σφήνα μεταξύ Τουρκίας & Ελλάδος, πράγμα που θα βοηθήσει στη δημιουργία Μουσουλμανικού τόξου, από την Αλβανία, μέσω Θράκης, στη Τουρκία που θα εμποδίζει την επέκταση των Ρωσικών αγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου προς Ευρώπη & Μεσόγειο, και θα κυκλώσει την Ελλάδα με σκοπό την άμεση πρόσβαση της Τουρκίας-υπό τις ευλογίες των Σιωνιστών των ΗΠΑ& Ε.Ε., αχυρανθρώπων της Ν.Τ.Π.- για τη περικύκλωση της Ρωσίας, με ότι αυτό συνεπάγεται για την Ελλάδα!!

Δηλαδή η Ιστορία θυσιάζεται χάρη των αγωγών ενέργειας!!

Εκτός αυτού οι Σιωνιστές Παντοκράτορες της Ν.Τ.Π. θα βάλλουν χέρι στο πλούσιο ορυκτό πλούτο του υπεδάφους της Δυτικής Ελληνικής Θράκης, και στα πετρέλαια του Θρακικού Πελάγους (Αιγαίου), που τόσο πολύ θέλουν να αρπάξουν οι πετρελαϊκές εταιρείες του Ροκφέλερ!

Τά πάντα θυσιάζονται για τα Γεωπολιτικά, Γεωστρατηγικά & Γεωοικονομικά συμφέροντα των τρελών Σιωνιστών ηγετών της Ν.Τ.Π.

Δυστυχώς για την Ελλάδα, στα δύσκολα αυτά χρόνια, είχε την ατυχία να έχει κυβερνήτες πολιτικούς πιόνια των Σιωνιστών ηγετών της Ν.Τ.Π.

Χάνουμε τη Θράκη και εμείς αδιαφορούμε

———————————————————

Οι Αρχαίοι πρόγονοί μας έλεγαν, «Των οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν», αυτό ακριβώς μας ταιριάζει σήμερα.

Σήμερα ο εκλεκτός των εχθρών Σιωνιστών κυβερνά την Ελλάδα.

Η Βουλή των Ελλήνων δεν αντιδρά, αφού οι υπουργοί & βουλευτές, είναι ανίδεοι και άσχετοι, κομματικά φανατισμένοι. Τον εαυτό τους φροντίζουν, και η πατρίδα να πάει να πνιγεί!! Εδώ έχουμε να κάνουμε με εκχώρηση εθνικού εδάφους σε Τούρκους και άλλους Σιωνιστές αγοραστές, αφού το ΤΑΙΠΕΔ πουλά σε όποιον δίνει τα περισσότερα, χωρίς να εξετάζει αν πουλά σε εχθρούς της Ελλάδος, Τούρκους, Σιωνιστές, ή άλλους Ισλαμιστές!!!

Αυτό που οι Σιωνιστές πολιτικοί μας δεν κατάφεραν να κάνουν μέσω των ζωνών ελευθέρου εμπορίου στη Θράκη, το κάνουν τώρα με πιο αποτελεσματικό τρόπο, το πουλάνε κατευθείαν στους Τούρκους!!!

Πωλείται η Θράκη, ποιος θα σταματήσει το Εθνικό αυτό έγκλημα;;;

Η Θράκη μας είναι η νέα Ιφιγένεια του Ελληνισμού.

Χάνουμε τη Θράκη, και στην «Ελληνική» κυβέρνηση κυριαρχούν εφιάλτες πολιτικοί μέλη της λέσχης Bilterberg, Mασόνοι, & Σιωνιστές!

Συχνές επισκέψεις κάνει ο Πρωθυπουργός μας στην American Jewish Committee (AJC), για να «παίρνει γραμμή» λένε τα ΜΜΕ.

Τώρα ο Πρωθυπουργός ξεπουλάει τη ΔΕΗ για να την αγοράσουν οι Σιωνιστές Παντοκράτορες «μπιρ-παρά» κατόπιν διαταγής από AJC.

Tα χημικά της Συρίας τα ρίχνουν στο Κρητικό Πέλαγος, είναι απόφαση της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, και ουδείς αντιδρά.

Εδώ έχουμε ρύπανση πρώτου βαθμού κλειστής θάλασσας!!!

Ο Σιωνιστικός ΟΗΕ δεν αντιδρά, φοβάται την οργή του Ρότσιλντ!!!

Εμείς λέμε, τι Σημίτης, τι ΓΑΠ, τι Μπενάκης, όλοι πιόνια της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.-Δικτατορίας, των προέδρων Ρότσιλντ & Ροκφέλερ.

Είναι ντροπή για τη πατριωτική Ν.Δ. του Καραμανλή, να έχει τέτοιον Αρχηγό πιόνι του Θείου Ρότσιλντ!!! Είναι αυτός που σκίζει τα Μνημόνια, ομιλώντας στους αφελείς οπαδούς του, στους προεκλογικούς λόγους. Στις «κωλοτούμπες» είναι άσσος, λέει ο λαός!

Είναι αυτός που κυβερνά με ψέματα, και παραπλανά το Λαό.

Είναι αυτός που άνοιξε τα σύνορα και έφερε τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, κατόπιν εντολών της AJC/Ν.Τ.Π.

Η AJC/ Ν.Τ.Π. φυλακίζει μέσω Μπενάκη όσους πολιτικούς αντιτίθενται στις προσταγές της παγκόσμιας Δικτατορίας.

Τα εκλεκτά αυτά πιόνια του διεθνούς Σιωνισμού της Ν.Τ.Π. (Ααρών Αβουρί- Jeffrey- Μπενάκης), διέθεσαν το Ολυμπιακό στάδιο (ΟΑΚΑ)

που έγινε με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, για τη σύναξη των Ιεχωβάδων-Μασόνων, και για τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες,

διότι το απαιτεί η Σιωνιστική AJC/ Ν.Τ.Π. Ούτως εχόντων των πραγμάτων, έτσι εξηγείται η αδιαφορία και σιωπή των πρωθυπουργών για τη Θράκη, και για τα άλλα Εθνικά Θέματα.

Οι πρωθυπουργοί αυτοί πιόνια της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. κατόπιν διαταγών των Σιωνιστών ηγετών της Ν.Τ.Π.-Δικτατορίας, έβγαλαν το θρήσκευμα από τις ταυτότητες (AJC), προωθούν το νέο αντι-ρατσιστικό νόμο με απαίτηση του AJC, προωθούν νόμους για διάλυση της οικογένειας, κατάργηση της Κυριακής αργίας και σέβας προς το Σάββατο του διεθνούς Σιωνισμού, ίδρυση τμήματος Ισλαμικών σπουδών, κατάργηση των θρησκευτικών αργιών στη δημόσια εκπαίδευση, και τέλος το γενικό ξεπούλημα όλων των Εθνικών μας θεμάτων, υπό τις ευλογίες της Ορθοδοξίας, και των αρχηγών αυτής.

Δηλαδή οι εφιάλτες πολιτικοί, διά της λαθρομετανάστευσης – κατόπιν εντολών της Ν.Τ.Π.- προσπαθούν να εξαλείψουν το Όμαιμον, Ομόγλωσσον, Ομόθρησκον, & Ομότροπον, του Ελληνικού Λαού, τη Θράκη θα λυπηθούν;;;;;; Αυτά κάνει ο Μπενάκης!!! Έλληνες ξυπνήστε!!! Ο Μπενάκης εξελέγη για να εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα της Σιωνιστικής AJC/Ν.Τ.Π.-παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!!!

Στη Θράκη η Μουσουλμανική μειονότητα αποτελείται από 47% Τουρκογενείς, από 31% Πομάκους, και 21% Ρομά.

Την αναταραχή στη μειονότητα προκαλεί η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. με όλα τα όργανα αυτής, το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, και Ε.Ε, και ο Μπενάκης χτενίζεται, δεν ενημερώνει τον Ελληνικό Λαό, τηρεί άκρα του τάφου σιωπή. Για να τη βγάλει «καθαρή» λέει ο Λαός!!

Το τι συμβαίνει πραγματικά σήμερα στη Θράκη το περιγράφει σε σχετική αναφορά-έκθεση, η οργάνωση των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων του 2012, η οποία αποτελεί κόλαφο για τη Τουρκία, αφού ξεγυμνώνει το ρόλο της Άγκυρας, και τις πρακτικές που ακολουθεί περί εκτουρκισμού των Ελλήνων Μουσουλμάνων, επιβεβαιώνοντας τα επί χρόνια καταγγελλόμενα σχετικά με τις πιέσεις που δέχονται οι άλλες εθνότητες Πομάκοι, και Ρομά. Η Τουρκία επέβαλε έναν εφιάλτη στη

Θράκη μας. Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. για να επιβάλλει όλα αυτά ίδρυσε

Ποτάμια & Ελιές, σε συνεργασία με Μπενάκηδες-Τούρκογλου!!!

Στις πρόσφατες ευρωεκλογές το μειονοτικό Τουρκικό κόμμα DEB

έλαβε 42% στο νομό Ροδόπης (Κομοτηνή), και στη Ξάνθη 27% , από τη Μουσουλμανική μειονότητα. Ιφιγένεια η Θράκη μας!!

Δεν αντέχει άλλες Ιφιγένειες αυτή η πατρίδα!! Δεν αντέχει άλλους Μπενάκηδες η Ελλάδα!!! Έλληνες ξυπνήστε!!!

Το παιχνίδι με τη Θράκη είναι Γεωπολιτικό. Θέλει η Σιων. Ν.Τ.Π. παίρνοντας τη Θράκη, να εγκλωβίσει τη Ρωσία στη Μαύρη Θάλασσα.

Η Ρωσία σήμερα για πρώτη φορά δηλώνει ότι δεν θα επιτρέψουμε

Τούρκικη εισβολή στην Ελλάδα!!! Το γνωρίζει ότι θα την εγκλωβίσουν.

Αυτό οι λακέδες πολιτικοί, αντί να το εκτιμήσουν, στρέφονται κατά της φίλης Ρωσίας, και σαν προδότες που είναι, υποστηρίζουν τους εχθρούς της Ελλάδος, την ελίτ των τρελών Σιωνιστών ηγετών της Ν.Τ.Π.

Η Θράκη και το Αιγαίο φλέγονται, αλλά στην Αθήνα «πέρα βρέχει»,

οι εφιάλτες πολιτικοί καλά κρατούν, χάρη στην αδιαφορία των Ελλήνων ψηφοφόρων. Η Θράκη και το Αιγαίο βρίσκονται στο έλεος των Τούρκων. Ο Μπενάκης πιστεύει ότι υπηρετώντας το Ρότσιλντ, είναι η καλλίτερη εγγύηση για την ασφάλεια της Ελλάδος!!!

Κούνια που τον κούναγε. Τόσο αφελής και επιπόλαιος είναι!!!

Στα Εθνικά μας θέματα η κυβέρνηση των εφιαλτών παίζει το ρόλο του ηλιθίου. Αντιμετώπισαν την ίδρυση Τουρκικού πολιτικού κόμματος στη Θράκη, με μεγάλη απάθεια. Κράτος εν κράτη. Τα προξενεία της Τουρκίας σε Ξάνθη & Κομοτηνή, είναι η κυβέρνηση της Θράκης.

Θα τολμούσαμε ποτέ εμείς να κάνουμε κάτι τέτοιο μέσα στη Τουρκία;;;

Μας οδηγούν σε διαμελισμό, εθνική ταπείνωση, συρρίκνωση συνόρων,

με τους άρπαγες από Βορρά & Ανατολάς γείτονες, να αλαλάζουν από χαρά. Ο Θείος Ρότσιλντ δεν έβαλε μυαλό μετά τη σκληρή δοκιμασία που υπέβαλε ο ΘΕΟΣ την οικογένεια Ροκφέλερ, για τα επί Γης έργα αυτής. Επιζητεί με τα έργα του την οργή του ΘΕΟΥ επί της κεφαλής αυτού. Δεν έχει καταλάβει ότι το πλανήτη αυτόν κυβερνά Ο ΘΕΟΣ!!!

Όχι ο κάθε τυχαίος Σιωνιστής Ρότσιλντ ή Ροκφέλερ όσο ισχυρός αν είναι!!! «Έστιν δίκης οφθαλμός»………………..

 

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος

E-mail: ant.grypaios@gmail.com

 Τις φωτογραφίες τις δανείστηκε η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ  από  http://prezi.com/cqtmcrqixc7j/presentation/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>