«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Είσαι ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ κυρία Βούλτεψη, Μας φλόμωσες σε παπαριές τόσα χρόνια για μια καρέκλα στην ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Και η ιστοσελίδα τα εκλογικά  αν δεν θέλουν να ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ μην μας βγάζουν την ψυχή με τον κώδικα, είναι λάθος και είναι λάθος !!!

για την κυρία αντικειμενική Βούλτεψη, πέταξε και την τελευταία πλερέζα της ανεξάρτητης Μπλόκερ!!! Δεν θα κάτσω να αραδιάσω τα αντικειμενικά άρθρα της στην ιστοσελίδα της. Όπως λέει ένας φίλος αναγνώστης τι έλεγε  πριν δυο χρόνια διότι είναι πολλές οι πολιτικές κολοτούμπες! Θα την ρωτήσω όμως τι έχει να πει για τον Κύριο Ταμύλο που σήμερα ξεδιάντροπα είπε ότι το ρεύμα δεν είναι δημόσιο αγαθό, όταν όλα τα νοικοκυριά με μουστιές δεκαετίες έκαναν τον λαό απόλυτα εξαρτώμενο από το ρεύμα, πέρα από τους ασθενείς που εξαρτάται η ζωή τους από το ρεύμα, επίσης να κρατήσει τις πολιτικές ρητορείες για τον ψεύτη εαυτό της, όταν καλύπτει το έγκλημα του αφεντικού της με τις τράπεζες 330 δις τα οποία τα πληρώνει ο λαός με αίμα τα έδωσαν τις τράπεζες και τώρα θα τους πάρουν και τα σπίτια‼ Κυρία Βούλτεψη ξεπέρασες και τον Καραγκιόζη στις πολιτικές κολοτούμπες! Δεν σεβάστηκες τους συναδέλφους μπλόκερ που σε είχαν σε μια εκτίμηση νομίζοντας ότι είσαι με τον λαό. Πουλάτε την μικρή ΔΕΗ που είναι μόνο κέρδη και κρατάτε για τον μαλάκα λαό την μεγάλη να την πληρώνει δυο φορές εκβιαστικά και μην λέτε οι πρώτοι εκβιαστές εσείς οι πολιτικοί,  τους απεργούς εκβιαστές.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αποφύγει την αυτοκριτική – Της Σοφίας Βούλτεψη

Σοφία Βούλτεψη

Της Σοφίας Βούλτεψη

Η επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν ήταν παρά μια… γραφειοκρατική διαδικασία.

Όταν επί δύο μήνες ολοκληρώνεις τις ανά την Ελλάδα ομιλίες σου με το σύνθημα «Στις 25 ψηφίζουμε, στις 26 φεύγουνε» και όταν στην τελευταία προεκλογική σου ομιλία έχεις διαβεβαιώσει ότι «η λαϊκή θύελλα θα ξεσπάσει σαν θύελλα», τότε, οποιοδήποτε και αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, κάτι πρέπει να κάνεις.

Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών τα γνωρίζουν όλοι – και επομένως και η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ούτε θύελλα είχαμε, ούτε το ποσοστό που εξασφάλισε μπορεί να πυροδοτήσει πολιτικές εξελίξεις εν μέσω τουριστικής σεζόν, ούτε υπήρξε το «τρεις κάλπες, μια νίκη», ούτε τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε ένα θεαματικό ποσοστό που να δημιουργεί προϋποθέσεις πλειοψηφικού ρεύματος.

Αν τα κόμματα της κυβέρνησης συρρικνώθηκαν (όπως γίνεται πάντοτε σε ευρωεκλογές) και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε περί τις 100.000 ψήφους.

Επομένως;

Μα είναι απλό.

Αυτή την μετεκλογική Δευτέρα, ο κ. Τσίπρας είχε δύο επιλογές:

Ή να προχωρήσει σε μια (αναμενόμενη) κίνηση εντυπωσιασμού, εξωστρέφειας και στάχτης στα μάτια, όπως ήταν η επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ή να μπει σε έναν ακόμη κύκλο εσωστρέφειας, να πάει στο κόμμα του (και στις συνιστώσες του) και να εξηγήσει γιατί με τόσα μέτρα και τόσες υποσχέσεις (ονομαστικά προς κάθε κατηγορία πολιτών και εργαζομένων) δεν κατάφερε να πείσει ένα αξιοπρόσεκτο ποσοστό ψηφοφόρων.

Έπρεπε, δηλαδή, να απαντηθεί το ερώτημα: «Μα αφού τους είπαμε πως μαζί μας δεν θα γίνει καμιά θυσία για το ευρώ και όλοι θα τρώνε με χρυσά κουτάλια, γιατί δεν μας υπερψήφισαν;».

Άλλωστε, ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας γνωρίζοντας εκ των προτέρων δεν μπορούσε να πράξει τίποτε από όσα θα του ζητούσε.

Στην πράξη, ο κ. Τσίπρας επιχείρησε να προκαλέσει αυτό για το οποίο κατηγορούσε την κυβέρνηση κατά την προεκλογική περίοδο.

Επέδειξε «παλατιανή» συμπεριφορά, ζητώντας από τον Πρόεδρο να κάνει ό,τι έκαναν οι βασιλιάδες στην προ Τρικούπη και Δεδηλωμένης εποχή, όταν ο βασιλιάς διόριζε τους κηπουρούς του.

Και όπως συνέβαινε στη χώρα επί Φρειδερίκης, όταν το Παλάτι απέλυε πρωθυπουργούς και σχημάτιζε κυβερνήσεις αναντίστοιχες με τα εκλογικά αποτελέσματα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εγγυητής του πολιτεύματος και της ομαλότητας, δεν μπορεί, βέβαια, να παρέμβει.

Αλλά ακόμη και αν είχε τέτοια αρμοδιότητα, ασφαλώς θα έριχνε μια ματιά στα ποσοστά.

Και θα έβλεπε πως αυτά – έτσι κι’ αλλιώς, διότι δεν έγιναν εθνικές εκλογές – δεν εξασφαλίζουν καμιά Δεδηλωμένη μέσα στη Βουλή.

Αλλά ακόμη και μετά από εθνικές εκλογές, σύμφωνα με το Σύνταγμα, τα κόμματα λαμβάνουν διερευνητική εντολή, προκειμένου να διαπιστώσουν αν θα βρουν συμμάχους για να σχηματίσουν κυβέρνηση.

Και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, για να αναθέσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, πρέπει να έχει προηγουμένως πειστεί ότι υπάρχουν σοβαρές προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο.

Τελικά, μετά την χθεσινή αναγκαία κίνηση εξωστρέφειας, ο κ. Τσίπρας δεν θα αποφύγει να επιστρέψει στο κόμμα του και να δώσει εξηγήσεις…

Περιμένουμε την επόμενη Πολιτική Απόφαση (της αυτοκριτικής)…

http://www.eklogika.gr/articles/784

 

Μοιραστείτε το!

1 comment to Είσαι ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ κυρία Βούλτεψη, Μας φλόμωσες σε παπαριές τόσα χρόνια για μια καρέκλα στην ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

 • Περαστικος

  Α καλα ενταξει καταλαβα. Ηρθε η Βουλτεψη να μεινει 5-6 χρονια να μας χωσει βαθια μετα να εξαφανιστει και να ξεχαστει το ονομα της σιγα σιγσ.
  Παλια συνταγη και πιανει παντα, ειδικα οταν το κρεας ειναι σιτεμενο ειναι ακομα ποιοι νοστιμο.
  Ποιοι 20 αρηδες ξερουν τι εκανε αυτο το καθικι ο Τσοχατζοπουλος. ποιοι 20αρηδες ξερουν τι εκανε το χαμενο κορμι ο Σημιτης.
  Ποιοι 20 αρηδες γνωριζουν τα παλιο τομαρα που ηταν υπουργοι επι πασοκ και νεας σκατοκρατιας;
  Ποιοι νεοι θα θυμουνται σε 20 χρονια τον αχρηστο για την πολιτικη Γεωργιαδη; Ποιοι θα θυμουνται σε 10 χρονια τον κοπριτη Στουρναρα.
  Ποιοι θα γνωριζουν λοιπον την Βουλτεψη οταν ολοκληρωσει και αυτη τον κυκλο της προδοσιας.
  Δεν θελω να ακουσω καιμια δικαιολογια γιατι δεν υπαρχει δικαιολογια.
  Οταν εισαι αυτους τους καιρους ακομα ενεργος βουλευτης μεσα στην βουλη δεν υπαρχει καμια δικαιολογια.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>