«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι πραγματικοί επαναστάτες.

Ο κόσμος νομίζουν πολλοί από τους καναπεδάτους Έλληνες ότι άλλαξε και ξαφνικά όλοι είναι ειρηνιστές. Δυστυχώς διαψεύδονται όχι μόνον τραγικά αλλά και επώδυνα για τους αφελείς που πίστεψαν την μεγαλύτερη ανοησία που έχει ειπωθεί. Δηλαδή το τέλος της ιστορίας.

Οι κίνδυνοι είναι τεράστιοι για την χώρα και έχουμε την ατυχία να έχουμε “νενέκους” πολιτικούς. Απλά στα δύσκολα θα κάνουν οι παπάδες επικλήσεις στον Θεό τους ,γιατί οι ίδιοι δεν τον έχουν.

Οι «Πουγκατσόπουλοι»

Ο Αιμιλιανός Πουγκατσώφ ήταν αγρότης του Ντονιέτσκ. Και επαναστάτησε. Έγινε αρχηγός των Κοζάκων και για τρία χρόνια αμφισβήτησε την εξουσία. Για τον λαό, με τον λαό.
Οι Κοζάκοι , από όταν ασπάστηκαν την ορθοδοξία, πολέμησαν πάντα, τους Καθολικούς, τους Μουσουλμάνους και τους Εβραίους. Αυτό κάνουν και τώρα.

Ο Ντένις Πουσίλιν, ο Ιγκόρ Στρελκόφ, ο Αλέξανδρος Μποροντάι, ο Πάβελ Γκουμπάρεβ και η γυναίκα του Αικατερίνα με τα 4 παιδιά τους, ήσαν απλοί καθημερινοί άνθρωποι., ανώνυμοι, και βρέθηκαν με το Καλάσνικοφ στο χέρι να αγωνίζονται για τα ανθρώπινα και τα πολιτικά τους δικαιώματα. Ειναι αγωνιστές της Ελευθερίας. Είναι η πραγματική κοινωνία των πολιτών. Είναι η εξέγερση που διαψεύδει τις θεωρίες ότι δεν μπορούμε να απελευθερωθούμε στηριγμένοι στις δικές μας δυνάμεις.
Ο Ιγκόρ Στρελκόφ, προσέτρεξε από παιδί ,εκεί που τον καλούσε η συνείδηση του. Πολέμησε ως εθελοντής στον Καύκασο, στην Τσετσενία, και στην Γιουγκοσλαβία. Ανώνυμος εθελοντής. Και τώρα ψάχνουν στη Cia να μάθουν ποιος είναι και γιατί κατατρόπωσε τους συμβούλους της Blackwater στο Σλαβιάνσκ. Ιγκόρ Στρελκόφ, ο αρχηγός των ατάκτων. Κάτι σαν τον Πουγκατσώφ.
Ο Πουσίλιν, ο Στρελκόφ, ο Μποροντάι, ο Γκουμπάρεβ, δεν υπέγραψαν καμιά συμφωνία σύνδεσης με την ΕΕ, δεν αναγνωρίζουν τη σιωνιστική Χούντα του Κιέβου και τον Ποροσένκο, δεν υπέγραψαν συμφωνία μα το ΔΝΤ, και δεν καταθέτουν τα όπλα στον Ομπάμα. Είναι επαναστάτες. Είναι κληρονόμοι του Πουγκατσώφ. Είναι «Πουγκατσόπουλοι». Και δεν φοβούνται να πολεμήσουν και να πεθάνουν. “Καλυτέρα μια ώρας ελεύθερη ζωή”.
Ετοιμάστε νεκροπάπουτσα για τους Ουκρανοναζήδες παρήγγειλε ο υπαρχηγός του Στρελκόφ, Φιόντορ Μπερεζίν.( (Фјодор Березин).
Οι Αντάρτες του Donbass, δεν είναι πιόνια της Μόσχας, και για αυτό έχουν πέσει έξω οι εγκέφαλοι του Πενταγώνου. Οι δυτικόστροφοι Φιλελεύθεροι στη Μόσχα τους αντιπαθούν όσο τους αντιπαθούν στο Κίεβο και στις Βρυξέλλες.
Οι φιλελεύθεροι στη Μόσχα, παρακολουθούν με φόβο και αηδία αυτό που συμβαίνει στο Donbass.
Μοναδικό στήριγμα της επανάστασης οι Ρώσοι εθνικιστές. Και ο Πούτιν που είναι Κεντρώος, κρατάει ισορροπίες.
Τα ΜΜΕ των φιλελεύθερων Εβραίων της Μόσχας , το ράδιο «Ηχώ της Μόσχας» (Радио ЭХО Москвы), η εφημερίδα Νόβαγια Γκαζέτα (Новая Газета), οι Moscow Times ποτέ δεν έγραψαν για τον Πουσίλιν, τον Στρελκόφ, τον Μποροντάι, και τον Γκουμπάρεβ. Ούτε οι εκθέσεις των πρεσβειών. Και τους βρίσκουν τώρα μπροστά τους. Να διεκδικούν τη Γη τους.
Είναι η τρίτη φορά που οι καθολικοί Πολωνοί και οι Εβραίοι, προσπαθούν με τις γερμανικές λόγχες να δημιουργήσουν την «Ουκρανία» τους. (1918-1941-2014). Θα σπάσουν για Τρίτη φορά τα μούτρα τους.

 

πηγή :

http://www.deltio11.blogspot.gr

 

Μάντζαρης Γιώργος

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>