«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το ξεβράκωμα στο μεγάλο ψέμα των χριστιανό- εβραίων ή εβραίο-χριστιανών μέσα από μια ερώτηση.


Ποιος ο λόγος ενός πανάγαθου θεού που αγαπά ίδια όλα τα πλάσματά του, να βάλει τα μισά να σκοτώνουν τα άλλα μισά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μήπως ο πανάγαθος είναι σαδομαζοχιστής και έφτιαξε ένα παιχνίδι να παίζει, βάζοντας τα αγαπημένα πλάσματά του να αλληλοσφάζονται;;;

 

Τι επικαλείται αυτή η θρησκευτική κατάρα που λέγετε χριστιανισμός, φυσικά και οι άλλες θρησκείες δεν είναι καλύτερες, απλά ο χριστιανισμός είναι η δική μας κατάρα, ότι ο πανάγαθος έχει μεγάλη αγάπη για όλα τα πλάσματά του επάνω στην γη, φυσικά πλάσματά του εννοεί όλα και τους ανθρώπους και τα ζώα και τα φυτά, πως την δείχνει αυτήν την μεγάλη του αγάπη, ας δούμε αν χαίρουν όλα τα πλάσματα του πανάγαθου την αγάπη του;

Ποιος πανάγαθος θεός θα έφτιαχνε τα ζώα του, τα παιδιά του, τα δημιουργήματά του να σκοτώνει το ένα το άλλο, ή το ποιο δυνατό το ποιο αδύνατο για να χορτάσει ή να επιβιώσει ή να γίνει , αρχηγός, ηγέτης, δολοφόνος!

Τέρατα ανθρώπων εναντίων αθώων παιδιών, τέρατα που σφάζουν παιδιά να πουλήσουν τα όργανά τους, γιατροί και φαρμακευτικές εταιρίες στην Αφρική και αλλού που κάνουν πειράματα επάνω τους, εργολάβοι που τα βάζουν να δουλεύουν στα κάτεργα, αθώα πλάσματα χωρίς να είναι μολυσμένα με τις υποκριτικές αμαρτίες.

Τεράστια ζώα τρώνε τα μικρά και ανυπεράσπιστα και αν ακόμα υπήρχε τέτοιος θεός δεν τον θέλω είναι κακός, πανούργος, σαδιστής, δολοφόνος!

Αυτό μπορεί να το επιτύχει μόνο η αυτοάμυνα της φυσικής πανίδας στον ζωικό και φυτικό κόσμο μέσω της αυτοάμυνας της γης.

Αυτό το χώμα που πατάμε που λέγετε Ελλάδα είναι ο άγιος τόπος των αρχαίων Ελλήνων και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει‼!

2.000 χρόνια αυτός ο τόπος μολύνεται, κατακρεουργείτε, συκοφαντείτε, με πρωτοφανή τρόπο από τον χειρότερο εχθρό, τον χριστιανό Εβραίων!

Γενιές και γενιές αφανίστηκαν ή έζησαν στο ψέμα, στον φόβο, στο μίσος, στην προδοσία, τις γενοκτονίες, κάτω από συγκεκριμένο θρησκευτικό καθεστώς, ακόμα και τα 400 χρόνια σκλαβιάς αυτό το θρησκευτικό καθεστώς έχαιρε της προστασίας του κατακτητή!

Την τελευταία δεκαετία εντατικά αυτός ο τόπος δέχεται το παγκόσμιο μίσος από ανθρώπους που ζουν, καθοδηγούνται από αυτό το θρησκευτικό τέρας τον εβραίο χριστιανισμό, με συνοδοιπόρους προδότες που φοράνε την μάσκα του Έλληνα!

Το ερώτημα είναι αμείλικτο για τον λαό που ζει σε αυτόν τον ιερό τόπο την Ελλάδα την χώρα των αρχαίων Ελλήνων.

Επιτέλους τι είμαστε Έλληνες, χριστιανοί Εβραίοι, ή Εβραίοι χριστιανοί;;;

Λέμε ότι είμαστε Έλληνες και παρακολουθούμε Σουλεϊμάν, δηλαδή έχουμε τον εχθρό μέσα στο σπίτι μας να γαλουχήσουμε τα παιδιά μας με την προδοσία!

Τον μεγαλύτερο εχθρό τον Τούρκο τον έχουμε αναγάγει σε ρυθμιστή της Ελλάδος με δηλώσεις, παραχωρήσεις και άλλα προδοτικά τερτίπια από ηγέτες και πολιτικούς εβραίο χριστιανούς!

Ο αληθινός Έλληνας δεν θα το έκανε ποτέ διότι το απέδειξε με το Μολων Λαβε.

Είμαστε τελικά, χριστιανοί εβραίοι, ή εβραίοι χριστιανοί που συγχωρούμε τους δολοφόνους των Ελλήνων που σκότωσαν τον ελληνισμό με τον ποιο φρικιαστικό τρόπο;;;

Ας διευκρινίσω πια η διαφορά μεταξύ χριστιανών Εβραίων και Εβραίων χριστιανών, οι πρώτοι είναι προδότες ενώ οι δεύτεροι είναι εχθρός, πράκτορες!

Έχουμε λοιπόν το αναμφισβήτητο γεγονός ότι αυτός ο τόπος είναι η αρχαία Ελλάδα, που την κατοικούσαν οι αρχαίοι Έλληνες!

Ακόμα και αν όλοι μας δεν είμαστε γνήσιοι Έλληνες αλλά φιλέλληνες που αγαπάμε αυτούς που έφτιαξαν όλα αυτά τα επιτεύγματα σε αυτόν τον ιερό τόπο δεν πρέπει να υπερασπιστούμε την αγιοσύνη αυτού του τόπου;;;

Φυσικά το αν είμαστε γνήσιοι Έλληνες και κληρονόμοι των αρχαίων Ελλήνων, ήταν ρητορική ερώτηση γιατί ευτυχώς υπάρχουν ακόμα κληρονόμοι των αρχαίων Ελλήνων και αυτό αποδεικνύετε από το παγκόσμιο μίσος να αφανίσουν οτιδήποτε ελληνικό σε γη, αέρα, ζώα, δέντρα, ανθρώπους, φύση, με αποτυπωμένες αποδείξεις με αγάλματα και κείμενα που ξεβράζει η ιερή γη σε πείσμα των δολοφόνων της!

Ποια θα ήταν η απάντηση στο ερώτημα γιατί ολόκληρη η ανθρωπότητα πολεμά, συκοφαντεί, ένα τόσο μικρό λαό, αν δεν τον φοβάσαι, αν δεν είναι αληθινά κληρονόμος των αρχαίων Ελλήνων;;

Ένα είναι γεγονός ότι Έλληνες στην ψυχή και στο σώμα είναι λίγοι.

Και αυτό αποδεικνύετε από το γεγονός ότι μέσα στα εκκολαπτήρια μίσους κατά του ελληνισμού στους ναούς των χριστιανό εβραίων κάθε λίγο και λιγάκι ακούς τα κηρύγματα μίσους κατά των Ελλήνων και δεν αντιδρά κανένας, ΓΙΑΤΙ;;;; Ή είσαι εχθρός του ελληνισμού, ή προδότης, ή ανεγκέφαλο ζόμπι από την πλύση εγκεφάλου που σου έχουν κάνει με την θρησκεία χωρίς κανένα χειροπιαστό όφελος, παρά μόνο σκλαβιά της ψυχής και φόβο που έχουν σπείρει για την μετά θάνατο ζωή και υποσχέσεις με ακάλυπτες επιταγές, χιλιάδες χρόνια από την παρουσία της!

Κρύβοντας σου επιμελώς ότι η αληθινή ζωή είναι αυτή που ζούμε εδώ, τώρα ελεύθεροι με μια κοινωνία ρυθμιστή της αμαρτίας της αγάπης της ανεκτικότητας, της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς, της μοναδικότητας του κάθε ανθρώπου.

Και πρώτοι στις θρησκευτικές πατέντες, βλέπουν ότι οι λαοί ψάχνονται και δεν τα τρώνε όλα αμάσητα και κατεβάζουν το βαρύ πυροβολικό την ρεζέρβα τον αντίχριστο‼!

Από πού έρχεται με λεωφορείο, με τρένο, με αεροπλάνο, με καράβι, ή μήπως με γαϊδουράκι;;;

Τα βρομερά σκουλήκια οι μαύρες ρόμπες, οι άσπρες ρόμπες, οι κίτρινες ρόμπες αντικατέστησαν την αληθινή δημοκρατία με την θρησκεία, αντικατέστησαν την ελευθερία της συνείδησης την δημοκρατία με την δουλεία της θρησκείας!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μοιραστείτε το!

6 comments to Το ξεβράκωμα στο μεγάλο ψέμα των χριστιανό- εβραίων ή εβραίο-χριστιανών μέσα από μια ερώτηση.

 • Νικος

  Αλλαξε χαπια επειγοντως αρθρογραφε. Και γυρνα και πλευρο καλου-κακου.

  • Αγαπητέ φίλε εγώ θα πάρω χάπια, θα ακούσω την συμβουλή σου, διότι ζαλίστηκα από την δική σου ανάλυση και τον διάλογο επάνω στο θέμα που ανέπτυξα και που που είναι ο λόγος της σημερινής μας κατάντιας. Είναι το σύνηθες ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ του σημερινού ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ κάνει μονόλογοι κριτική χωρίς να κόβετε να ματώνει. Εγώ αναλαμβάνω τις ευθύνες μου για τα γραφόμενά μου, ποιος είναι ο δικό σου αντίλογος;;;

 • dimitris

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΝΙΚΟ
  ΜΙΣΗΣΕΤΕ ΜΙΣΗΣΕΤΕ τους Ανθρώπους που θα θελήσουν να Σας ανοίξουν τα μάτια, αλλά γίνεται Σεις ΑΝΘΡΩΠΟΙ. […]
  Ο Ζυγός έπλασε και απεκρυστάλλωσε τους τρεις Κυριωτάτους, γενικώτατα και βαθύτατα κυριαρχούντας Πανελληνίους Τύπους που διευθύνουν κατά βάθος την φυλήν, Προ, Κατά και Μετά του Αγώνα, έως τώρα, δίδουν έκτοτε έως τώρα την μορφήν του Πνεύματος και της ψυχής του καθενός και του συνόλου των Ελλήνων:
  ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟ.
  ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ.
  ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟ.
  Και ο Καλόγερος κατά βάθος είναι:
  Ο Θεός μας ετιμώρησε Εθνικώς διά τις αμαρτίες μας.
  Πίστευε.
  Μην εξετάζης.
  Νήστευε.
  Προσεύχου.
  Φέρνε λάδι, κερί, ψωμί, στάρι και κρασί.
  Σ’ έκλεψαν; Υπομονή.
  Σ’ έδειραν; Υπομονή.
  Σε ατίμασαν; Υπομονή.
  Σε σφάζουν; Υπομονή.
  Ο Βούλγαρος, ο Ρώσος, ο Σέρβος, ο Ρουμούνος, ο Αρμένης, είναι ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΟΥ…
  Μην κουνιέσαι, μη σιέσαι, μη φωνάζεις, μη μιλάς και σ’ ακούσουν οι ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ και σε πουν Απολίτιστο Βάρβαρο. Κάθου φρόνημα• βουβαίνου και προσκυνά τον Φράγκο, η Σωτηρία μας είναι η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ. Αυτή θα μας δώση το δίκηο μας, άμα καθούμαοτε φρόνημα κι ακούμε τις προσταγές της.
  Ευχαρίστει τον Θεό για ότι έχεις, για ότι είναι, μην αποθυμώση και πάθης χειρότερα. […]
  Αι Επιστήμαι, τα Γράμματα, αι Τέχναι εφυγαδεύθησαν δια παντός. Αλλοίμονον. Γλώσσα και Θρησκεία, Θρησκεία και Γλώσσα η μόνη άγκυρα κι αμάν. Η μόνη μας Ελπίς και Σωτηρία η Χριστιανική Ευρώπη. Αχ Αλλοίμονον! Παιδί… ένα ούζο.
  Διά να είναι η Φυλή εις το Χάλι που είναι, φανερόν ότι οι Τωρινοί Έλληνες είσθε οι χειρότεροι που υπήρξαν ποτέ. […]
  Περικλής Γιαννόπουλος (αποσπάσματα -με διατήρηση της πρωτότυπης ορθογραφίας- από το βιβλίο «Έκκλησις προς το Πανελλήνιον Κοινόν»)

 • Μην ασχολείστε με θέματα που δεν κατέχετε διότι εκτίθεστε σε μεγάλο βαθμό και άθελα σας φανερώνετε μία ποταπή προσωπικότητα. Αλήθεια αρθρογράφε για πες μου, έτυχε ποτέ πριν γράψεις τις γραμμές πιο πάνω να ανοίξεις έστω κι ένα βιβλίο της Πατερικής Γραμματείας έτσι ώστε να αντιληφθείς περί τίνος πρόκειται όταν ομιλούμε για Ορθόδοξο Χριστιανισμό;;; Γιατί ποιός είναι ο πλέον αρμόδιος εάν όχι ο θιασώτης ενός Πράγματος ο οποίος εξ αντικειμένου κατέχει την γνώση του;;;

  Εάν θέλω να γνωρίσω τι είναι η επιστήμη της Φυσικής θα πιάσω να μελετήσω επιστήμονες του χώρου. Το ίδιο ισχύει για την Χημεία, την Βιολογία, την Αστροφυσική και τα λοιπά.

  Εσύ πριν γράψεις τις ανοησίες σου πιο πάνω γνώρισες την Ορθοδοξία μέσα από τους θιασώτες της, τους Πατέρες, δηλαδή, της Εκκλησίας οι οποίοι δεν άφησαν πίσω τους μικρό συγγραφικό έργο.

  Όμως ας μην φλυαροτεχνοκαλλοπεριττοδομολογώ. Εσύ είσαι ευφυής και τα καταλαβαίνεις όλα ορθά και σωστά από μόνος σου, δεν χρειάζεσαι μελέτη, μελέτη έχουν ανάγκη όσοι αγνοούν, εσύ δεν είσαι από αυτούς.

  • Και για να μην τρέφεις αυταπάτες και ψευδαισθήσεις διάβασε λίγα αποσπάσματα μέσα από την αρχαία Ελληνική Γραμματεία, για το πως ήταν και τι επικρατούσε την εποχή εκείνη, εδώ: http://stagirefs.blogspot.de/

   • Αγαπητέ αναγνώστη πρώτα να σε ευχαριστήσω που με διαβάζεις. Και τώρα θα ήθελα να μου πεις σε τι θέλεις να σου απαντήσω; σίγουρα διαβάζω αρχαία ελληνική γραμματεία, πρώτα αφού περάσαμε από το θρησκευτικό όποιο όπως είναι και ο χριστιανισμός και μετά ολοκληρωθήκαμε με την φιλοσοφία. πάντα το ίδιο παραμύθι πουλούσαν οι έξυπνοι τεμπέληδες εξουσιαστές στους ηλίθιους δούλους. Τότε ήταν οι δώδεκα θεοί, σήμερα είναι εξελιγμένος ο χριστιανισμός. Εσείς για ποιο πιστεύω μιλάτε, για αυτό που υπηρετεί τους δολοφόνους της νέας τάξης, για την παγκοσμιοποίηση των θρησκειών, όπως κοινή εκκλησία που έστησαν στην Γερμανία με το Ισλάμ τον Βαρθολομαίο τον πάπα και λοιπούς παρατρεχάμενους νταβατζήδες των λαών! Μήπως μπορείς να μου πεις εσύ που είσαι διαβασμένος πια είναι η γραπτή ιστορία του θεού σου, πότε αρχίζει και τι τους χρηζότανε τους μαύρους και άσπρους διευθυντάς με τις απειλές κατευθείαν στην ψυχή του ανθρώπου να τον κρατούν σκλάβο με τον τρόμο της ανύπαρκτης κόλασης. Για να μην κουράζεσαι αντίθετα από εμένα που θα σε στενοχωρήσω διότι έχω περιδιαβεί όλες τις θρησκείες και έχετε ένα κακό όλες, δεν είσαστε για τον άνθρωπο αλλά εναντίον του ανθρώπου, να είναι πειθήνιος σκλάβος αυτός για να περνούν καλά οι τεμπέληδες ανώμαλοι εκπρόσωποι του πανάγαθου θεού σου! Μια χειροπιαστή απόδειξη του αφεντικού σου , συγγνώμη τους θεού σου άμα μου δόσης θα τα αναθεωρήσω όλα όσα πιστεύω, μια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Μέχρι σήμερα υπάρχουν δυο βασανιστές δυνάστες για το ανθρώπινο είδος, μια είναι η χρηματική εξουσία και η άλλη είναι η θρησκεία και η δυο εξουσίες είναι από ποιότητα ανθρώπων ότι χειρότερο υπάρχει επάνω στην γη, από ανώμαλους, σχιζοφρενείς και ότι άλλο απόβρασμα υπάρχει , άρχισε να σας παίρνει χαμπάρι ο λαός και θα το κάνετε μια εξουσία, (νέα τάξη) μπράβο σας είσαστε ανεπανάληπτοι στις πατέντες, το ξέρεται το τραγουδάκι που λέει ο απλός λαός ;;; Σε πόσα ταμπλό το παίζεις, τώρα για καλό και για κακό ας ρίξουμε τον ερχομό του αντίχριστου‼‼ Ότι και να γίνει μέσα θα είσαστε‼‼

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>