«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αλήθεια ποια η διαφορά από τα ΣΑΡΚΟΒΟΡΑ ΚΤΗΝΗ;;;;; ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ: ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ “ΕΝΤΟΛΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ” – ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ – Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΡΙ ΑΛΛΑ ΤΥΡΒΑΖΕΙ

noso

Το ότι το πηγάδι της κυβερνητικής νεοφιλελεύθερης βαρβαρότητας δεν έχει πάτο, είναι πλέον γνωστό τοις πάσι. Εκείνο που ωστόσο δεν είναι γνωστό, (“ακόμη”), είναι το σημείο “μηδέν” στο οποίο η χύτρα μιας κοινωνίας που εδώ και έξι χρόνια βράζει θα πετάξει το καπάκι, με…  ”αποτελέσματα” που θα είναι πλέον ανεξέλεγκτα “από κάθε άποψη”…

 

Και η σημερινή αποκάλυψη του “Makeleio” ίσως να φέρνει το “σημείο” αυτό πολύ πιο κοντά, καθώς, το διακύβευμα πλέον είναι κάτι πολύ περισσότερο και από τις ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων: είναι ο ίδιος ο ανθρώπινος πολιτισμός.  Ένας πολιτισμός αξιών που τούτη η μικρή γωνιά του πλανήτη συνέλαβε, κωδικοποίησε, θεμελίωσε και διατύπωσε ως τη μόνη ολοκληρωμένη πρόταση ζωής και τη μοίρασε ως αξιακό φως σε όλη την υφήλιο. Και τώρα, τούτο το φως, “το δικό μας” φως, σιγοσβήνει και την ίδια στιγμή εμείς,  το μόνο για το οποίο (τελικά) ανησυχούμε, είναι το “τι θα κάνει η Ελλάδα με την… Κόστα Ρίκα. (…)

Aκόμη κι αν σ’ αυτή τη χώρα “δεν είχε συμβεί τίποτε”, ακόμη και αν αυτή η χώρα δεν είχε προδοθεί, δεν είχε ξεπουληθεί, δεν είχε καταρρακωθεί οικονομικά και κοινωνικά, και μόνο η είδηση ενός 54χρονου ανθρώπου που ενώ τον έχουν ήδη ανοίξει, τον πετάνε έξω από το χειρουργείο μόλις μαθαίνουν πως είναι ανασφάλιστος, αποτελεί λόγο μιας συγκέντρωσης 2 εκατομμυρίων πολιτών που θα έριχνε το επόμενο λεπτό την κυβέρνηση.

Διότι, αυτό ακριβώς το έγκλημα τελέστηκε στον Ευαγγελισμό:

evaggelismos-diekopsan-xeirourgeio-epeidi-o-asthenis-den-eixe-na-plirosei

Ο ασθενής βρισκόταν ήδη στο χειρουργείο για εγχείρηση καρδιάς και τοποθέτηση απινιδωτή.  Η επέμβαση βρισκόταν σε εξέλιξη όταν ξαφνικά διεκόπη, μετά από “ενημέρωση-εντολή” του υπεύθυνου Λογιστηρίου, Νίκου Αδαμόπουλου, πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν άνεργος και ανασφάλιστος. Ο άτυχος άνδρας τελικά εξωπετάχτηκε από το χειρουργείο, και φυσικά μαζί του εξωπετάχτηκαν και η ανθρωπιά, η κοινωνική δικαιοσύνη, το κράτος πρόνοιας, η ιατρική δεοντολογία και φυσικά και η νομιμότητα, αφού δεν είναι δυνατόν μια τέτοια αθλιότητα να μην αποτελεί, εκτός των άλλων, ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ που επισείει διοικητικές αλλά και ποινικές ευθύνες.

Όπως ήταν επόμενο, το συγκεκριμένο περιστατικό προκάλεσε την οργή αλλά και τον αποτροπιασμό μεγάλου μέρους του ιατρικού κόσμου, ωστόσο ο μοναδικός επίσημος θεσμικός φορέας που βγήκε να το καταγγείλει ήταν ο “Σύλλογος Ειδικευομένων Ιατρών ΓΝΑ “Ο Ευαγγελισμός”.

“Το περιστατικό αυτό προσπάθησε να κουκουλώσει το υπουργείο, διαψεύδοντας κοινωνική υπηρεσία, εργαζόμενους, ακόμα και τον ίδιο τον ασθενή με αναίσχυντη λασπολογία. Θα διαψεύσει αυτή τη φορά και τον υπάλληλο που παραδέχεται ότι το έκανε; Θα ζητήσει κανείς συγνώμη έστω και τώρα από τον ασθενή, αν όχι από εμάς που προσπαθούν να μας κοροϊδέψουν;”

Μετά από αυτό, η Διοίκηση του Νοσοκομείου, προσπαθώντας υποκριτικά να αποσείσει τις ευθύνες της εγκληματικής αυτής “ιατρικής πρακτικής” από επάνω της, και προκειμένου να διασκεδάσει και τις αλγεινές εντυπώσεις, έσπευσε να αντικαταστήσει την επόμενη κιόλας ημέρα τον συγκεκριμένο Τμηματάρχη που έδωσε την εντολή, χωρίς ωστόσο να πει ότι το έκανε γι’ αυτόν τον λόγο, αλλά επικαλούμενη πως (ξαφνικά) “ανακάλυψε” πως ο  Νίκος Αδαμόπουλος δεν διέθετε πτυχίο ΑΕΙ όπως θα έπρεπε γι΄ αυτή τη θέση…

44-45-thumb-large

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος εργαζόταν στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός 30 ολόκληρα χρόνια, στη θέση του Τμηματάρχη Λογιστηρίου του Ευαγγελισμού 12 μήνες και οι συνάδελφοί του έλεγαν πάντοτε γι’ αυτόν πως ήταν “τυπολάγνος” , “κολλητός και έμπιστος” της εκάστοτε Διοίκησης και ενεργούσε μόνο μετά από τις εντολές που αυτή του έδιδε.

Ωστόσο, η γελοιότητα της αντίδρασης της διοίκησης του Ευαγγελισμού δεν σταματά εκεί, καθώς, ούτε ο νέος Τμηματάρχης που τοποθετήθηκε στο ίδιο πόστο, έχει κάποιο πτυχίο !!!

Ο ίδιος όμως ο Νίκος Αδαμόπουλος, τώρα δείχνει να καρφώνει την ίδια την Διοίκηση που τον άδειασε, λέγοντας ωμά και κυνικά πως αυτός εκτελούσε εντολές, ενώ την ίδια στιγμή δείχνει να ψυχοπονά ιδιαίτερα τα οικονομικά της χώρας, προβληματιζόμενος για το “ποιος θα πλήρωνε έναν πανάκριβο απινιδωτή”:

“Bρέθηκα άθελα μου στον τοίχο.Εγώ δεν είμαι ικανός να σταματήσω κανένα χειρουργείο, απλά τους είπα να τηρηθεί η διαδικασία γιατί ο απινιδωτής κοστίζει 17.000 ευρώ και ποιος θα τα τον πλήρωνε;”

http://www.makeleio.gr/?p=118218

Μοιραστείτε το!

1 comment to Αλήθεια ποια η διαφορά από τα ΣΑΡΚΟΒΟΡΑ ΚΤΗΝΗ;;;;; ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

  • Περαστικος

    Γι’αυτο ζω να ξερω οτι θα πεθανω και να μου πουνε στο νοσοκομειο οτι δεν εχω ασφαλεια!
    Ε ρε κλαμα και υποκριτικα παραληρηματα και παρα φιλοσοφια και ψευτο ειδικους καλεσμενους την ιδια μερα τα μεγαλα καναλια και τα αληθινα ραδιοφωνα.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>