«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΕΒΡΑΙΟΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΤΥΦΛΗ ΘΕΑ» ΤΗΣ!!! ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΗ ΠΟΡΝΗ ΠΟΥ ΑΛΛΗΘΩΡΙΖΕΙ…

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

28.06.2014

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

 

Η σημερινη φυλακη των Ελληνων δεν εχει ελληνικες εξοδους διαφυγης διοτι και το οικοδομημα της ολοκληρο είναι εβρα’ι’κο.

Μας το λεγει ξεκαθαρα οσο κανενας άλλος στα δυο αρθρα του που δημοσιευσε στο The Century Magazine των ΗΠΑ το Ιανουαριο και Φεβρουαριο του 1928 ο ραββινος συγγραφεας Marcus Eli Ravage, που «ετιματο υπο την ευνοια των εβραιων τραπεζιτων Rothschilds, χαζαρικης προελευσης (Ashkenasim) Εβραιοι».

«Ειμαστε συγχρονως οι ιδρυτες και ηγετες του καπιταλισμου αλλα και οι κυριοι υποκινητες των επαναστασεων εναντιον του καπιταλισμου…

Δεν εχετε ακομα ξεκινησει να εκτιματε το πραγματικο βαθος της ενοχης μας.

Εμεις ειμαστε παρεισακτοι.

Εμεις ειμαστε ταραξιες.

Εμεις ειμαστε υπονομευτες.

Εχουμε παρει τον φυσικο σας κοσμο, τα ιδανικα σας, τον προορισμο σας και εχουμε προκαλεσει τον ολεθρο.

Εμεις βρισκομαστε πισω όχι μονο από τον τελευταιο μεγαλο πολεμο (1ον Παγκοσμιο Πολεμο) αλλα πισω σχεδον από ολους σας τους πολεμους, πισω όχι μονο από τη Ρωσικη αλλα και από κάθε μεγαλη επανασταση της ιστοριας σας.

Εμεις εχουμε επιφερει τη διχονοια και τη συγχυση και την αγανακτηση στην ιδιωτικη και στην δημοσια σας ζωη.

Εξακολουθουμε να το κανουμε…Ειχατε μια ευγενικη, αισθησιακη κουλτουρα, ανηπηρεαστη από τις οποιες ενοχλησεις μιας κοινωνικης συνειδησεως ‘η από οποιεσδηποτε συναισθηματικες αμφισβητησεις περι ανθρωπινης ισοτητας.

Ποιος ξερει ποιο μεγαλο και δοξασμενο πεπρωμενο θα ηταν δικο σας αν σας αφηναμε ησυχους.

Αλλα δεν σας αφησαμε ησυχους.

Σας πηραμε από το χερι και γκρεμισαμε το ομορφο και ευγενικο οικοδομημα που ειχατε εγειρει και αλλαξαμε ολοκληρη την πορεια της ιστοριας σας…Χωρις να καταλαβετε πληρως το τι σας καναμε, γινατε οι ενεργοι πρακτορες της φυλετικης μας παραδοσης, μεταφεροντας το ευαγγελιο μας στις ανεξερευνητες γωνιες του κοπσμου.

Τα εθιμα της φυλης μας εχουν γινει ο πυρηνας του ηθικου σας κωδικα.

Οι νομοι της φυλης μας εχουν μορφοποιησει την βαση ολων των συνταγματων σας και των νομικων σας συστηματων.

Οι θρυλοι μας και τα λα’ι’κα μας παραμυθια αποτελουν την ιερη, (απορητη) από γενεα σε γενεα γνωση, την οποια σιγοτραγουδατε στα νηπια σας.

Οι ποιητες μας εχουν γεμισει τα υμνολογια σας και τα προσευχηταρια σας. Η εθνικη μας ιστορια εχει γινει αναποσπαστο μερος των παστορων σας και των ιερεων σας και των μελετητων σας.

Οι βασιλιαδες μας αποτελουν τους ηρωες σας.

Η μικρη αρχαια μας χωρα είναι ο ιερος σας Τοπος.

Η εθνικη μας λογοτεχνια είναι το Ιερο σας Βιβλιο (Βιβλος).

Αυτά που σκεφθηκε και διδαξε ο λαος μας εχουν ανεξιτηλα ενσωματωθει τοσο στην ιδια σας την ομιλια οσο και στην παραδοση σας, ώστε κανεις από σας δεν μπορει να αποκαλειται μορφωμενος αν δεν γνωριζει την εθνικη μας κληρονομια.

Εβραιοι τεχνιτες και Εβραιοι ψαραδες αποτελουν τους δασκαλους και τους αγιους σας, με αμετρητα αγαλματα λαξευμενα με την μορφη τους και αναριθμητες εκκλησιες αναγερμενες στην μνημη τους.

 

Μια Εβραια παρθενα ενσαρκωνει το ιδανικο σας για την γυναικα.

Ενας Εβραιος επαναστατης-προφητης είναι η κεντρικη μορφη της θρησκευτικης σας λατρειας.

Εχουμε γκρεμισει τα ειδωλα σας, εχουμε παραμερισει την εθνικη σας κληρονομια.

Και τα εχουμε αντικαταστησει με το δικο μας Θεο και τις δικες μας παραδοσεις…Και το τελος είναι ακομα πολύ μακρια, Εξακολουθουμε να κυριαρχουμε πανω σας…Ποτε, αντιλαμβανομαστε με ανακουφιση, δεν θα μαθετε την πραγματικη μαυριλα των εγκληματων μας.

Ειτε δεν γνωριζετε ειτε δεν εχετε το κουραγιο να μας κατηγορισετε για εκεινες τις πραξεις για τις οποιες καποιο τουλαχιστον ιχνος αποδειξεως υπαρχει και που ενας ευφυης δικαστης και ένα σωμα ενορκων θα μπορουσε να εξεταση διχως ανυπομονοσια.

Γιατι να παιζετε με μη πειστικα ψιλοπραγματα όταν μπορειτε πολύ απλα να μας κατηγορησετε για σοβαρα και αποδειξιμα πραγματα;…».

Αυτό που συστηματικα αποφευγει να κανη μνεια ο ραββινοσ Marcus Eli Ravage είναι το «Πρωτο Αουσβιτς της Ιστοριας» που στηθηκε από την εβρα’ι’κη αιρεση των Εβιονιμ, που ψευδεπιγραφα ονομασθηκαν «Χριστιανοι», στην «Σκυθοπολη» του σημερινου Ισραηλ.

Αποσιωπαται επισης συστηματικα, ότι στο πρωτο Αουσβιτς της Ιστοριας εχασαν την ζωη τους πανω από 15 εκατομμυρια «Εθνικοι», οι περισσοτεροι των οποιων ηταν ελληνικης καταγωγης, μονο και μονο επειδη δεν δεχονταν να βαφπτισθουν Χριστιανοι.

Οι πορτες της σημερινης φυλακης για τους Ελληνες είναι εξυπνα παγιδευμενες.

Εντος της φυλακης τους πλακωνει το θρησκευτικο δογμα της καστας των ανδρων της εβραιοχριστιανικης απατης και η εβραιοκαπιταλιστικη αποκτηνωση.

Η αντιθρησκευτικη και αντικαπιταλιστικη εξοδος διαφυγης, δηλαδη η εξοδος του Μαρξισμου, είναι ετοιμη να τους περιτυλιξη με τα δικτυα του επισης εβραιοκατευθυνομενου ΚΚΕ.

Εντος της φυλακης τους πλακωνει και φλομωνει ακομη και η εβραιοκατευθυνομενη μαρξιστικη ασφυξια του ΚΚΕ και κανει την αντιμαρξιστικη αποδραση δυσκολη.

Η εξοδος αυτη διαφυγης είναι οπλισμενη με τις καλοστημενες αρπαγες του επισης εβραιοκατευθυνομενου Χιτλεροναζισμου της Χρυσης Αυγης, ετοιμες για να τους γαντζωση και για να τους ακινητοποιηση, σαν προμηθεις δεσμωτες στα βραχια του νεου τοπου της εξοριας τους.

Η Χρυση Αυγη είναι το πολυτιμοτερο εργαλειο των δοσιλογων της εποχης των Μνημονιων και λειτουργει σαν σωσιβιο σωτηριας για τους εθνοπροδοτες ολων των ελληνικων κομματων που παριστανουν τους δημοκρατες.

Εξαιτιας της εγκληματικης οργανωσης της Χρυσης Αυγης αυτοι που σημερα οφειλαν ολοκορμα να τρεμουν την ωρα που θα λογοδοτυσαν στον λαο για τα εγληματα τους και θα πληρωναν με την βρωμικη τους ζωη, βγαινουν θρασυτατα στα μπαλκονια και παριστανουν τους ηρωες της Δημοκρατιας.

Η αλληθωριζουσα και εβραιοκατευθυνομενη μονοφθαλμη πορνη με τα μπασταρδα της (Δικαστες, Εισαγγελεις, μελη του νομικου Συμβουλιου του παρακρατους της Τρομοκρατιας) που παριστανει την «τυφλη θεα», εξαγοραζεται κάθε τοσο από τους εθνοπροδοτες.

Συμφωνα με προσφατη αποφαση της Ολομελειας του Ελεγκτικου Συνεδριου κριθηκαν αντισυνταγματικες και αντιθετες στην Ευρωπα’ι’κη Συμβαση Δικαιωματων του Ανθρωπου οι οικονομικες από 1η Αυγουστου 2012 περικοπες των συνταξεων των Δικαστων, Εισαγγελεων και των μελων του Νομικου Συμβουλιου του Κρατους.

Οι Ελληνες πολιτες, ως ζωα, δεν υπαγονται στην Ευρωπα’ι’κη Συμβαση Δικαιωματων του Ανθρωπου.

Γιοι και εγγονια ατιμωρητων δωσιλογων των Ναζι απαρτιζουν τα μπασταρδα της μονοφθαλμης πορνης που μας το παιζει τυφλη θεα.

Γιος ενός απευθειας συνεργατη του Γκεμπελς και Κολεγιοπαιδο υπηρξεν π.χ. ο γερμανοτροφης δικαστικος που «διασφαλισε» τα δικαιωματα του πολιτη από τον γερμανικο ΟΤΕ και εκρινε «νομιμη» της ενταξη της Ελλαδος στο ΔΝΤ.

Μαλιστα οι Γερμανοι από ευγνωμοσυνη τον εκαναν και Πρωθυπουργο.

Οι Γερμανοι που ουτε την αρρωστεια τους δεν δωριζουν, εκβιαζουν προφανως το καθαρμα αυτό διοτι εχουν στα χερια τους φακελλο για τον δωσιλογο πατερα του.

Γι’ αυτο του επετρεψαν να αποφασιση κατά συνειδηση σε ένα θεμα μειζονος σημασιας για τα εθνικα γερμανικα συμφεροντα.

Με τετοιους δικαστικους ως του ανω παραδειγματος δεν φοβουνται τιποτε ολοι οι εθνοπροδοτες.

Συνεπως για ποια Ελληνικη Δικαιοσυνη ομιλουμε που θα επεμβει καποτε για να σωση ότι είναι δυνατον να σωθη;

Η μονοφθαλμη αυτή πορνη με τα μπασταρδα της ενδιαφερεται αποκλειστικα για τον εαυτον της.

Το ανθρωπινο δυναμικο της, δηλαδη τα αναφερθεντα μπασταρδα της είναι Κολεγιοπαιδα των Αθηνων και μελη των Συνασπισμων των Βλακων (Λεσχη Μπιλντερνμπεργκ, Μασονικες στοες, Ροταρυ, Λα’ι’ον κ.α.)

Οι καλυτεροι είναι αυτοι, οι οποιοι είναι αδιαφοροι και αχρηστοι και συνδικαλιζονται παρανομα για να τους εκτιμηση ο εκαστοτε προδοτης Πρωθυπουργος και να τους κανη βουλευτες.

Οι ετσι ονομασθεισα Ελληνικη Δικαιοσυνη με τα μπασταρδα της υπολειτουργει, γιατι καποιες δυναμεις στις γνωστες ξενες Πρεσβειες των Αθηνων φροντιζουν ετσι ώστε η κορυφη της εξουσιας αυτης να στελεχωνεται από τα παιδια των δωσιλογων, διοτι αυτά είναι εκβιασιμα.

Τετοια καθαρματα «παραγει» και «αναπαραγει» η ετσι ονομασθεισα Ελληνικη Δικαιοσυνη.

Με τους Δικαστες του Μεταξα της «ελευθερης» Ελλαδος δικαζαν οι Ναζι της «κατεχομενης» Ελλαδος και με τους ιδιους Δικαστες δικαζαν και οι Εγγλεζοι της «απελευθερωμενης» Ελλαδος.

ΟΠΟΙΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΤΗΣ!

Ακομη και ο α’ αντιπροεδρος του Αρειου Παγου κ. Ι. Παπανικολαου χαρακτηρισεν την ελληνικη μονοφθαλμη πορνη που μας το παιζει «τυφλη θεα», την 19-20 Ιουνιου 2010, με μελανα χρωματα: Ελλειμα ανεξαρτησιας, κομματικες και κρατικες παρεμβασεις, οσφυοκαμπτες και θεσιθηρες δικαστες, διαφθορα, αναξιοκρατια και ανικανοτητα στα δικαστηρια.

Με τα καθαρματα αυτά η Ελλας από την απελευθερωση της, από την εποχη της «Βαυαροκρατιας» παραμενει μεχρι σημερα στο μονιμο επιπεδο της «Δουλοπρεπειας», ακριβως επειδη ξενοι ελεγχουν και εκβιαζουν την ετσι ονομασθεισα «Ελληνικη Δικαιοσυνη».

Και η κατασταση αυτή είναι και η «αχιλλειος πτερνα της». Ο ελληνικος λαος πρεπει να ξαναποκτηση «λογο» στην Δικαιοσυνη για να δημιουργηση τον φοβο στους Δικαστες, δηλαδη πρεπει να δοθη στον ελληνικο λαο η δυνατοτητα να δινη επιθετικοτητα στις διωκτικες αρχες από την οποια δεν θα ξεφευγουν ουτε οι Δικαστικοι.

Με αλλα λογια.

Πρεπει οπωσδηποτε να διασπαστη εκ θεμελιων ο σημερινος σφικτος εναγκαλιασμος μεταξυ των κριτων και των διωκτων του εγκληματος, ο οποιος εκπορνευει την «τυφλη θεα».

Οι Δικαστες πρεπει να διαχωριστουν από τους Εισαγγελεις.

Οι Εισαγγελεις ως αιρετοι δεν χρειαζεται καν να είναι νομικοι.

Ο ελληνικος λαος θα αποφασιζει μεσω εκλογικων διαδικασιων ποιος και που θα εκλεγει ως Εισαγγελεας.

Την «Βαυαροκρατια» κληρονομησαν κατά σειρα οι Βρετανοι, οι Αμερικανοι και σημερα οι Γερμανοι…. και στο μελλον οποιος άλλος θα θελησει να ελεγξη την χωραν η οποια από την ιδρυση της εστησε και μεχρι σημερα συντηρει την «Τρομοκρατια» για να σκηνοθετει κάθε τοσο την εξαρθρωση της.

Προκειται για μια δοκιμασμενη συνταγη!

Το κρατος αυτό που ψευδεπιγραφα φερει το ονομα «Ελλας» είναι αυτό που από την δεκαετια του 1830 εστησε έναν αειθαλη πανισχυρο μηχανισμο Τρομοκρατιας (Παρακρατος) με στοχο να εμποδιση την εκτροπη της πορειας της ελληνικης κονωνιας προς κατι το καλλυτερο από το επιχρισμα του νεοβυζαντινου ψευδοαστικου ψευδοεκσυγχρονισμου που του επιβληθηκε. Με ξυλοδαρμους, δολοφονιες, χτυπηματα ενοπλων δυναμεων που συνεχιζονται μεχρι τις μερες μας, προβοκατορικα στημενες δικες (όπως η γνωστη του Θεοφιλου Κα’ι’ρη και Μιχαλιολακου και των αλλων της Χρυσης Αυγης) και με κάθε αλλου ειδους σκηνοθεσιας, η παρακρατικη Τρομοκρατια κατεστησε στους παντες σαφες ότι αυτή είναι το αφεντικο του νεου κρατους.

Μεσω της Τρομοκρατιας του Παρακρατους κρατηθηκαν και συνεχιζουν να κρατιουνται με τους επιγονους τους στην εξουσια οι μεσαιωνικες κοινωνικες ομαδες που κυβερνουσαν επι του Βυζαντιου, δηλαδη φεουδαρχες, φοροεισπρακτορες, τουρκοκοτσαμπασηδες, κεχαγιαδες, τσορμπασηδες και πασης αλλης μορφης τουρκογυφτων και εβραιογυφτων της ορθοδοξης χριστιανικης θρησκειας.

Η Τρομοκρατια αυτη, το Παρακρατος αυτό, διατηρειται μεχρι τις ημερες μας και για αλλες μελλοντικες χρησεις.

Αυτό που τρεμουν τα καθαρματα της εξουσιας είναι η γλωσσα της αυθορμητης, φανερης και γενικευμενης βιας του ελληνικου λαου.

Με την Τρομοκρατια αλλοιωνουν κάθε φορα τα καθαρματα της πολιτικης με ανοχη της στρατιωτικης εξουσιας την βια του λαου κατά της λεηλασιας, της τοκογλυφιας και της διαφθορας ‘η κατά της χαζοχαρουμενης εικονικης ψευδοευημεριας και κατά των εικονικων πλεονασματων.

Οι ιδιοι ανθρωποι που σημερα λεηλατουν την χωρα μας είναι αυτοι που χρηματοδοτησαν την νεοελληνικη υποδουλωση κατά την διαρκεια της επαναστασης του 1821:

1. Στις 21.03.1824 συναφθηκε το πρωτο δανειο με τον εβρα’ι’κο τραπεζικο οικο Λοφνουν στο Λονδινο υψους 800.000 λιρων στερλινων. Προσεξτε Ελληνιδες και Ελληνες τα χαρακτηριστικα:

Τιμη εκδοσης του δανειο 59 % με ετησιο τικο 5 % επι της ονομαστικης αξιας των 800.000 λιρων στερλινων και όχι επι του πληρωταιου ποσο των 59 %, δηλαδη επι των 472.000 λιρων στερλινων. Από τις 800.000 λιρες στερλινες παραδοθηκαν στους Ελληνες μονο 298.700 λιρες στερλινες. Οι υπολοιπες 501.300 λιρες στερλινες εξανεμισθηκαν σε προμηθειες και….εξοδα για τους Εβραιους.

2. Στις 07.02.1825 συναφθηκε το δευτερο δανειο με τον εβρα’ι’κο τραπεζικο οικο των αδελφων Ρικαρντο υψους 2.000.000 λιρες στερλινες.

Οι Ελληνες ελαβαν στο χερι 816.000 λιρες στερλινες ενώ τα υπολοιπα της χρεωσης 1.184.000 λιρες στερλινες αποτελουσαν προμηθεια πληρωμης τοκου, προμηθεια για τα μεσιτικα εξοδα συνομολογησης και λοιπες εβρα’ι’κες εκδουλευσεις.

Αντι αγορας οπλων για τον απελευθερωτικο αγωνα, με το ετσι θελω και εκβιαστικα παραγγελθηκαν πλοια στην Αγγλια, φρεγατες στις ΗΠΑ και μισθωθηκαν πανακριβα αμειβομενοι ξενοι στρατιωτικοι που ηλθαν στην Ελλδα για να θησαυρισουν.

Τα δυο ως ανω παραδειγματα δειχνουν, ότι και σημερα με τα Μνημονια 1 και 2 καταληστευεται το Ελληνικο εθνος με συμπραξη των Εθνοπροδοτων που ασκουν εξουσια παρομοια και επαισχυντα όπως στα δυο ως ανω παραδειγματα περιγραφθηκε.

Με τα επισης εβραιοκατευθυνομενα ΜΜΕ αποσπουν οι κατακτητες μας την προσοχη των φυλακισμενων Ελληνων από τα πραγματικα προβληματα και δινουν στους εγχωριους εθνοπροδοτες την δυνατοτητα να ελισσονται εκει οπου θα επρεπε να ειχαν εγκλωβιστη σε αδιεξοδο και ηδη να εκτελεστουν χωρις ιχνη οικτου.

Τα σχεδια όμως εξοντωσης της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου εντος της εβρα’ι’κης φυλακης, OVERKILL και ΦΑΙΔΩΡΑ, βρισκονται σε πληρη εξελιξη. Με το σχεδιο OVERKILL ολοκληρωνεται η οικονομικη εξαθλιωση του ελληνικου λαου σε περιοδο ειρηνης και διαλυεται πληρως ο κοινωνικος και ελεγκτικος μηχανισμος της χωρας μας. Ηδη επιτευχθει πληρως η αφυδατωση και η απονευρωση των Ενοπλων Δυναμεων της χωρας μας, εν πληρη γνωση της διαβρωμενης στρατιωτικης ηγεσιας και βρισκομαστε προ της εδαφικης συρρικνωσης της πατριδας μας από εξω προς τα μεσα αμεσως μετα την ολοκληρωση της καταστροφης του Ιρακ από την τζιχαντιστικη οργανωση ISIS μεσω του διαμελισμου του. Με την δημιουργια ενός ανεξαρτητου (;) κουρδικου κρατους που θα περιεχει και τμηματα της Τουρκιας αποζημειωνεται η Τουρκια με την Κυπρο, Δυτικη Θρακη και Ανατολικο Αιγαιο με όλα τα νησια του σε βαρος της Ελλαδος. Το εθνοκτονο πολιτικο κατεστημενο της Ελλαδος είναι ενημερο.

Αλλωστε μας το δηλωσε ξεκαθαρα την 08.02.2005 στην εκλογη του νυν πρωτου πολιτη και εβραιου από τα Ιωαννηνα της χωρας μας, η πρωην προεδρος της Βουλης κ. Μπενακη.

Η Δελτα-Μπενακη των Μπενακηδων ιδρυσεν το περιφημο Κολεγιο των Αθηνων και ο φυσικος απογονος του Μπενακη, του πατερα ολων των δωσιλογων και του φονια του Ιωνα Δραγουμη είναι ο σημερινος πρωθυπουργος της χωρας μας.

Η φαρα αυτή είναι που μας εβαλε στην Μικρασιατικη Καταστροφη και εστησε αλλους στον τοιχο, η φαρα αυτή συνεργαστηκε με τους Ναζι και μετα παριστανε τους υπερπατριωτες δημοκρατες που μας εσωσαν από τον Κομμουνισμο, η φαρα αυτή μας επεβαλε την Χουντα για να διακριθη αργοτερα σαν αγωνιστικη «αντιχουντικη».

Η φαρα αυτή είναι συμμετοχη και συνενοχη για την σημερινη μας απολυτη αθλιοτητα.

Για τους ως ανω λογους η φαρα αυτή οφειλει να εξαφανισθη με ολοκληρωτικο αφανισμο από κάθε γωνια της πατριδας μας.

Το συμβαν της προφητειας του Θεοκλυμενου μεσα στο παλατι του Οδυσσεα θα επαναλειφθει. Η προφητεια της ιστατης ωρας…Της ωρας εκεινης, οπου την αθλιοτητα των εγκληματιων ηρθε να την στεφανωση η Υβρις…Ας σκυψουμε Ελληνιδες και Ελληνες για να πιουμε παλι από την ελληνικη μας πηγη το αθανατο νερο της.

Ακομη και εάν σημερα ειμαστε νεκροι, θα αναστηθουμε, Μονο ετσι θα ανακαλυψουμε την χαμενη σημερα ψυχη μας. Ο σκοπος της αυτοσυντηρησεως μας είναι μια φυσικη επιταγη που δεν υποκειται σε ρασιοναλιστικη ερμηνεια. Και ο σκοπος αυτος, σαν φυσικη ορμη, είναι αρκετος για να καθαγιαση όλα τα δυνατα μεσα που μπορορουν να χρησιμοποιηθουν για την εκληρωση του.

Η αναγκαιοτητα επαναφορας της Σκεψης του Οδυσσεα σαν αεναο μεσον επιβιωσης του Ελληνικου Λαου πρεπει να γινη στον καθενα κατανοητη.

Ολοι οι Αντινοοι, οι Ευρυμαχοι, οι Αμφινομοι και οι Αγελαοι της σημερινης Ελλαδος πρεπει να πεθανουν κατω από τις ομοβροντιες των εκτελεστικων αποσπασματων και δη χωρις χαριστικες βολες.

Μπροστα στον ιερο αυτό σκοπο υποτασσεται το Δικαιο και η Ηθικη.

Η θεα Αθηνα δεν εγινε, όπως η σημερινη «τυφλη θεα» μονοφθαλμη πορνη και συνεχιζει να αντιπροσωπευει την νοηση του Δια, την Σοφια, την Στρατηγικη Σκεψη και τον Πολεμο.

Μα τον «Ζα»!!!

Στην αιματερα κοσμογονια που θα εξελιχθει, κανενας από τα σημερινα καθαρματα της πολιτικης, στρατιωτικης, δικαστικης και θρησκευτικης ηγεσιας που ευθυνονται και για την σημερινη τραγικη κατασταση της χωρας μας, δεν θα επιζησει!!!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>