«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Νέα στρατηγική της Ουάσιγκτον: η «εξωτερική ανάθεση» των πολέμων

Σε αυτό τον σύνδεσμο είναι το πρωτότυπο

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/geostrategie/f-william-engdahl/washingtons-neue-strategie-das-outsourcing-von-kriegen.html

F. William Engdahl

Υπάρχει ένα νέο στοιχείο στους πολέμους στο Αφγανιστάν, το Ιράκ, τη Συρία, και τώρα Ουκρανία:

Tεράστια Δύναμη της Ουάσιγκτον του Πενταγώνου και της CIA στηρίζεται στην παγκοσμιοποίηση και την «εξωτερική ανάθεση» της ηγεσίας των πολέμων της.

Στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει την ιδιωτικοποίηση του πολέμου, και την  επιστροφή στο Μεσαίωνα, όταν οι πόλεμοι ήταν ακόμη ιδιωτικές διαμάχες μεταξύ αντίπαλων πρίγκιπες. Mercenaries – ή ιδιωτικών στρατιωτικών υπηρεσιών, όπως  αποκαλεί το Πεντάγωνο και  δεν χρειάζεται να απαντήσει πριν από οποιοδήποτε στρατιωτικό δικαστήριο για εγκλήματα που διέπραξαν αγριότητες.

Όπως αναμενόταν, τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά. Οι μισθοφόροι φέρνουν την καταστροφή και το χάος σε όλες τις χώρες στις οποίες είναι τοποθετημένοι. Και αυτό γίνεται ολοένα και πιο σαφές ότι ορισμένοι σχεδιαστές στην Ουάσιγκτον σκοπεύουν να κάνουν ακριβώς αυτό.

 

Mercenary Wars

Επιμένουν να ονομάζεται «ιδιωτικές στρατιωτικές εταιρείες και ασφάλειας”, το Πεντάγωνο ορολογία “PMC” [για το “Private Military Ανάδοχος»]. Αυτές οι συντμήσεις βοηθήσει να συγκαλύψει τι πραγματικά συμβαίνει. Κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Ιράκ στις αρχές του 2004, ο τότε υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Ντόναλντ Ράμσφελντ διέταξε την πρόσληψη των παραστρατιωτικών μισθοφόρων που θα πρέπει να κάνουμε τα πράγματα στο Ιράκ, οι οποίες απαγορεύονται επίσημα οι αμερικανοί στρατιώτες της Σύμβασης της Γενεύης. Αυτό περιλαμβάνονται τα βασανιστήρια στην διαβόητη φυλακή Αμπού Γκράιμπ, ακριβώς όπως δολοφονίες αθώων αμάχων από τις μοίρες θανάτου. Όλα τα προς το συμφέρον του Ράμσφελντ

υποχθόνιο σχέδιο για τη δημιουργία στο Ιράκ τόσο πολύ το χάος που η δημιουργία μόνιμων βάσεων δικαιολογείται στη χώρα με τα δεύτερα μεγαλύτερα γνωστά αποθέματα πετρελαίου στον κόσμο. Ράμσφελντ ήθελε να χρησιμοποιήσει μισθοφόροι ή ΣΠΜ, γιατί ήξερε ότι αυτό που ήθελε στο Ιράκ, ήταν ενάντια σε όλους τους κανόνες του πολιτισμένου πολέμου – αν ένας πόλεμος δεν μπορεί ποτέ να είναι πολιτισμένη.

Δεδομένου ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ το 2004, de facto “κατοχική κυβέρνηση” με επικεφαλής τον ανθύπατος Paul Bremer ΙΙΙ, Ουάσιγκτον υποστήριξε ότι αυτοί οι ιδιωτικοί μισθοφόροι δεν εμπίπτουν στο πλαίσιο των σαφώς καθορισμένων κανόνων του ΟΗΕ. Σύμφωνα με τη Σύμβαση Mercenary του ΟΗΕ θεωρείται ότι είναι μισθοφόροι, οι οποίοι με το In- ή στο εξωτερικό έχει προσληφθεί για να ανατρέψουν μια κυβέρνηση ή “με άλλους τρόπους να υπονομεύσουν τη συνταγματική τάξη ή την εδαφική ακεραιότητα ενός κράτους.” Επιπλέον, η σύμβαση ήταν το κίνητρό του, η επιδίωξη του προσωπικού κέρδους και συμφωνημένη πληρωμή ή αποζημίωση υλικό. Δεδομένου ότι είναι Blackwater ενήργησε από μια αμερικανική εταιρεία που έχει μια κατοχική κυβέρνηση των ΗΠΑ “υποστηρίζεται”, έπεσε, προβλήθηκε το επιχείρημα, το Πεντάγωνο, βάσει των διατάξεων του πολέμου της Σύμβασης της Γενεύης . Διαφορετικά θα είχαν κηρυχθεί «παράνομων μαχητών» και έχουν τη νομολογία της χώρας στην οποία σκοτώνουν κατώτερα. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει τη θανατική ποινή, υπό ορισμένες συνθήκες.

Ο πρώην στρατιώτες των ΗΠΑ προσέλαβε αμέσως μετά την έξοδο από την υπηρεσία της Blackwater και άλλων ΙΣΕ, εκεί για να κερδίσουν ένα πολλαπλάσιο αυτού που είχε λάβει ως στρατιώτης των ΗΠΑ. Εργάζονταν για το Πεντάγωνο, αλλά σε ιδιώτες – την ιδιωτικοποίηση του πολέμου. Πολλοί αποκαλούν μισθοφόρους ως «πόρνες του πολέμου», που πωλούν τις υπηρεσίες τους σε όποιον πληρώνονται ικανοποιητικά. Στην πραγματικότητα, ο όρος αυτός αποτελεί προσβολή για το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο. Τα παραδείγματα του Αφγανιστάν, το Ιράκ, τη Συρία, και τα τελευταία χρόνια και την Ουκρανία δείχνουν την τρομακτική ανάπτυξη.

Ιράκ

2004 Ράμσφελντ διέταξε προσωπικά συνταγματάρχης James Steele στο Ιράκ, εκεί να εξαπολύσει ανταρτοπόλεμο ή «πόλεμο συμμοριών» και ως εκ τούτου τη δημιουργία περισσότερων ριζοσπαστικοποίηση τζιχαντιστές.

Steele, ένας βετεράνος των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ, οργανωμένες παραστρατιωτικές ομάδες στο Ιράκ. CIA και το Πεντάγωνο ήθελε να σιιτικές πολιτοφυλακές στα πόδια, την καταπολέμηση της κοσμικής Σαντάμ πιστούς εθνικιστές του κόμματος Μπάαθ. Για το σκοπό αυτό, είχαν το δικαίωμα να ιρακινών δυνάμεων ασφαλείας και της αστυνομίας, συμπεριλαμβανομένου ενός ειδικές εντολές της αστυνομίας (SPC, Ειδικές Αστυνομικές Commando) ενταχθούν. Για SPC ήταν πολλά μέλη της Ταξιαρχίας Badr, το οποίο είχε ανεγερθεί το 1982 στο Ιράν ως στρατιωτικό σκέλος του Ανώτατου Συμβουλίου για την Ισλαμική Επανάσταση στο Ιράκ (SCIRI).

Διοργανώνεται από Steele και αμερικανικές ειδικές δυνάμεις της δεξιάς “τάγματα θανάτου” ήταν υπεύθυνος στη δεκαετία του 1980 για τη δολοφονία και το βασανισμό του “βρώμικου πολέμου” στο Ελ Σαλβαδόρ. Διεθνής Αμνηστία έγραψε σε μια έκθεση του 2001, σύμφωνα με Steele είχε «εκτελέσεις χωρίς δίκη, άλλες παράνομες δολοφονίες , εάν> εξαφάνιση »και τα βασανιστήρια.” “… Ολόκληρα χωριά έχουν ληφθεί από τις ένοπλες δυνάμεις στοχευμένες και έσφαξαν τους κατοίκους της.” Steele οδήγησε μια ομάδα από 55 μέλη των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ, ο οποίος εργάστηκε ως «σύμβουλος» του Σαλβαντόρ στρατού.

2004 εμφανίστηκε ο συνταγματάρχης James Steele στο Ιράκ και πάλι, κάλεσε προσωπικά από τον υπουργό Άμυνας να χρησιμοποιήσει τις ικανότητές του. Steele ήταν ο Ράμσφελντ αναφέρει άμεσα και όχι τακτική προϊστάμενό του, μια εξαιρετικά ασυνήθιστη διαδικασία. Ήταν επίσης ένας παλιός φίλος και σύντροφος στα όπλα του στρατηγού Πετρέους, η για ανορθόδοξου πολέμου και κατά το χρόνο – ήταν υπεύθυνος για τα κέντρα βασανιστηρίων στο Ιράκ – όπως αποδείχθηκε .

Αφγανιστάν

Μετά την «νίκη» ανακοινώθηκε στο Ιράκ, επειδή “τρομοκρατικές επιθέσεις” τέθηκαν κάτω, στο οποίο ο ίδιος, Steele και Blackwater μισθοφόροι είχαν ουσιαστικά κάλεσε ο Στρατηγός Petraeus πήγε στο Αφγανιστάν, όπου χρησιμοποιούνται τα ίδια τρομοκρατική τακτική à la Steele. Ακριβώς όπως στο Ιράκ, στρατηγός Πετρέους κάθισε πολλοί υπάλληλοι των ιδιωτικών μισθοφορικών εταιρείας Blackwater ένα.

2012, όταν ο Πρόεδρος Ομπάμα στο Αφγανιστάν δημοσίως την πρόθεση που εκφράστηκε, απόσυρση των αμερικανικών στρατευμάτων από λίγους εναπομείναντες στρατιώτες από το Αφγανιστάν, εντάχθηκε στο Πεντάγωνο με Blackwater / Academi σύμβαση “χωρίς προσφορά», σύμφωνα με την Academi οι ειδικές δυνάμεις από τα δωμάτια του Πενταγώνου στην αφγανική Academi – HQ “νοικιασμένο”. Αυτό είναι ένα τεράστιο μυστικό συγκρότημα έξω από την Καμπούλ, το οποίο λειτουργεί με “συμβουλευτικό” δολάρια από το Πεντάγωνο και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ των ΗΠΑ από το 2009. Δηλαδή, η ελίτ ειδική μονάδα, οι ΗΠΑ Ειδικών Επιχειρήσεων κοινή Task Force στο Αφγανιστάν, θα πρέπει να στεγάζονται σε Blackwater »στρατόπεδο Ακεραιότητα”.

Ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ και μαχητικών αεροσκαφών, κατηγορείται ότι ευνοεί την άνθηση του εμπορίου του οπίου και ηρωίνης στο Αφγανιστάν. Το μυστικό αεροπορική βάση στο Manas στην Κιργιζία θεωρείται παράνομη μεταφόρτωση αφγανικής ηρωίνης στη Ρωσία και στις αγορές στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. 2008 κατηγόρησε Zamir Kabulow, πρεσβευτής της Ρωσίας στο Αφγανιστάν,  η κυβέρνηση των ΗΠΑ και τις δυνάμεις κατοχής να υποστηρίξει το εμπόριο ηρωίνης από το Αφγανιστάν προς τη Δύση και τη Ρωσία. Και πάλι, το αεροδρόμιο Manas αναγνωρίστηκε ως ένα σημαντικό εμπορικό κέντρο. Η παραγωγή ηρωίνης στο Αφγανιστάν από την εισβολή των ΗΠΑ και η πτώση των Ταλιμπάν ανθεί όπως ποτέ πριν. Οι Ταλιμπάν απαγόρευσαν την καλλιέργεια της παπαρούνας από τους δικούς τους εσωτερικούς λόγους.

Παραγωγή οπίου είναι μια πραγματική έκρηξη στο Αφγανιστάν κάτω από την προστατευτική ομπρέλα της κατοχής των ΗΠΑ και των στρατευμάτων του ΝΑΤΟ από το 2001, το τελευταίο έτος της κυριαρχίας των Ταλιμπάν. Το 2001, το επίσημο πρόγραμμα καταπολέμησης των ναρκωτικών των Ηνωμένων Εθνών, με μόνο 8000 εκτάρια ελάχιστη τιμή της καλλιέργειας οπίου στο Αφγανιστάν. Οι Ταλιμπάν διατήρησε ένα τεράστιο πρόγραμμα για την εξάλειψη της καλλιέργειας της παπαρούνας. Σύμφωνα με την καλλιέργεια οπίου στοιχεία του ΟΗΕ είχε, μετά από έξι χρόνια αμερικανικής κατοχής και Καρζάι κυβέρνηση έφθασε τα 200 000 εκτάρια το 2007, τα οποία είχαν αναπτυχθεί σε ένα κατ ‘εκτίμηση 95 τοις εκατό του οπίου που πωλούνται σε όλο τον κόσμο. Οι New York Times ανέφεραν τον Οκτώβριο του 2008, Ahmed Wali Καρζάι, επικεφαλής της επαρχίας Κανταχάρ, το κέντρο της καλλιέργειας οπίου, εδώ και χρόνια στο μισθολόγιο της CIA, όμως, ή μάλλον επειδή είχε το όπιο αυξανόμενες εντάσεις στην περιοχή υπό τον έλεγχό της .

Τον Απρίλιο του 2009, δήλωσε ο στρατηγός Ντέιβιντ Πετρέους, τότε επικεφαλής της Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ – η οποία είναι υπεύθυνη όχι μόνο για το Αφγανιστάν και το Πακιστάν, αλλά επίσης και για το Κιργιστάν, το Ουζμπεκιστάν, το Τατζικιστάν και άλλα πρώην μέλη της Σοβιετικής Ένωσης – για ακρόαση στη Γερουσία των ΗΠΑ ” Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν … μεγάλο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας με τις χώρες της Κεντρικής Ασίας και άλλες σημαντικές περιφερειακές δυνάμεις για να δημιουργήσει με αυτόν τον τρόπο ένα θετικό περιβάλλον ασφαλείας. Κεντρική Ασία παίρνει στην ευρασιατική ήπειρο θέση-κλειδί ανάμεσα στη Ρωσία, την Κίνα και τη Νότια Ασία? χρησιμεύει ως μια σημαντική οδός μεταφοράς για περιφερειακές και διεθνείς συναλλαγές και για την αναπλήρωση της αποστολής του συνασπισμού στο Αφγανιστάν. “Φυσικά δεν είπε ότι είναι η” διαπραγμάτευση από τις αφγανικές προμήθεια ηρωίνης. “

Τον Ιανουάριο του 2014, η πρώην Αφγανός πρόεδρος Καρζάι Χαμάντ, ο οποίος είχε φέρει στο γραφείο της CIA εξήγησε ότι μετά την εισβολή είχε ανατραπεί από το 2001, το καθεστώς των Ταλιμπάν, έχει αποδείξεις ότι οι αμερικανοί στρατιώτες στο Αφγανιστάν “ανέβασε δεκάδες» των τρομοκρατικών επιθέσεων έχουν. Αυτά στη συνέχεια έσπρωξε το “Ταλιμπάν” στα παπούτσια για να δυσφημήσουν Καρζάι. Καρζάι στη συνέχεια πέσει σε δυσμένεια στην Ουάσιγκτον ήδη, ίσως γιατί κι αυτός είχε πλησιάσει στην Κίνα και είχε γίνει πιο ανεξάρτητη από την Ουάσιγκτον. Αρνήθηκε να υπογράψει ΗΠΑ-Αφγανιστάν συμφωνία για την ασφάλεια , σύμφωνα με την οποία χιλιάδες αμερικανικά στρατεύματα θα έχουν παραμείνει μόνιμα στη χώρα. Ουάσιγκτον φρόντισε ότι και οι τρεις υποψήφιοι για την προεδρία θα υπογράψει στις εκλογές τον Ιούνιο του 2014 ως διάδοχος της συμφωνίας Καρζάι.

Συρία

Ο πόλεμος είναι μια πολιτική των κρατών – σε μια ιδιωτική, μη ελεγχόμενη, τζιχάντ-όπως οι επιχειρήσεις – να επιμείνουμε σε ορισμένες αρχές του στρατιωτικού νόμου και του Καταστατικού Χάρτη του ΟΗΕ.

Μια άλλη μελέτη περίπτωσης για αυτήν την επικίνδυνη μεταμόρφωση του πολέμου είναι η Συρία. Μετά την καταστροφή της Λιβύης και την απομάκρυνση του καθεστώτος Καντάφι, Ουάσιγκτον γύρισε γραμμάτια ή αμέσως τη Συρία, όπου αναμένεται μια εξίσου ταχεία πραξικόπημα. Μόνο η ψήφος της Ρωσίας και της Κίνας – και οι δύο από τους οποίους είχαν εξαπατηθεί από την αμερικανική υποσχέσεις για τη Λιβύη – στην Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών εμπόδισε την κυβέρνηση Ομπάμα να εφαρμόσει μια παρόμοια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στη Λιβύη, όπως (de facto μια πράξη πολέμου) και τη Δαμασκό και  να βομβαρδίσει άλλες πόλεις. Αντ ‘αυτού, Ουάσιγκτον πάλι αριστερά στην στρατηγική του πολέμου μεσολάβησης.

Τον Μάρτιο του 2012, τα κυβερνητικά στρατεύματα της Συρίας συνέλαβαν πάνω από 700 ξένοι μισθοφόροι στην περιοχή της πόλης Χομς. Από τις έρευνες προέκυψε ότι «οι ένοπλοι κατέλαβαν οι πολίτες των αραβικών κρατών, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων κράτη του Κόλπου, το Ιράκ και ο Λίβανος ήταν. Μεταξύ αυτών ήταν επίσης Κατάρ πράκτορες μυστικών και μη-Αραβες μαχητές από το Αφγανιστάν, την Τουρκία και ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γαλλία. ” Είπε: «Με την αμερικανική-Κατάρ Βοήθεια ένα γραφείο συντονισμού ιδρύθηκε το Κατάρ. Μεταξύ του γραφείου περιλαμβάνουν Αμερικανική, Γαλλική, το Κατάρ και τη Σαουδική πράκτορες, πράκτορας της CIA, Μοσάντ και Blackwater, καθώς και τα μέλη του συριακού Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου . “

Ξεκίνησε από τον πόλεμο των ΗΠΑ στη Συρία έχει γίνει ένα λαβύρινθο από σύγχυση ομάδες, ως μια απροσδόκητα ισχυρή αντίσταση στην κυβέρνηση Άσαντ, που υποστηρίζεται από τη Ρωσία και το Ιράν, ο Τούρκος Πρωθυπουργός Ρετζέπ Ερντογάν ανάγκασε τη ζήτηση το 2012 έθεσε η Χίλαρι Κλίντον, η μέχρι τον Μάρτιο τουρκικών στρατευμάτων κατά μήκος των συνόρων στη Συρία και να ανατρέψουν το καθεστώς Άσαντ απέρριψε. Η άρνηση αυτή οδήγησε εκ των πραγμάτων σε ένα ρήγμα ανάμεσα στην Ουάσιγκτον και Ερντογάν. Και είχε ως συνέπεια ότι ο αναπληρωτής εισαγωγής των ΗΠΑ – Κατάρ, η οποία υποστηρίζει με δισεκατομμύρια φυσικού αερίου της, η Μουσουλμανική Αδελφότητα και η Σαουδική Αραβία, των οποίων δισ. υποστήριξη της Σαουδικής Αραβίας φιλικό αντίστασης. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Σαουδική Αραβία έρχονται με τη μυστική υποστήριξη και εκπαίδευση χιλιάδων υποτιθέμενη μισθοφόρους της Αλ Κάιντα, σε συνδυασμό μάχης από τον Μάρτιο του 2011 στη Συρία.

Τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, το 2014, δήλωσε ο Jamal Maarouf, ο ηγέτης της Συρίας Επαναστατικό Μέτωπο (SRF), στη βρετανική Independent, ο αγώνας εναντίον της Αλ-Κάιντα «δεν ήταν δικό μας πρόβλημα”? παραδέχτηκε ότι οι μαχητές του κοινές δράσεις με Jabhat al-Nusra, το επίσημο σκέλος της Αλ Κάιντα στη Συρία εκτελέσει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η CIA δίνει εκατομμύρια δολάρια με τη συνδεδεμένη με την αλ-Κάιντα αλ-Jabhat Nusra, βάναυση σαδιστής που αποκεφαλίσει αθώους ανθρώπους, οι αιχμάλωτοι πολέμου εκτελούνται και βεβηλώσουν χριστιανικές εκκλησίες. Τα χρήματα θα δρομολογούνται κρυμμένη για τη Σαουδική Αραβία. Μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες, η εργασία αυτή ήταν υπό την επίβλεψη του επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών της Σαουδικής πρίγκιπα Bandar al Sultan , ο οποίος έχει το παρατσούκλι “Μπαντάρ Μπους» για τους στενούς δεσμούς του με την οικογένεια Μπους. Bandar είναι ακραία κοντά στην Ουάσιγκτον, όπου ήταν για 23 χρόνια, Πρέσβης, και φημολογείται ότι δεξιάς κυβέρνησης Νετανιάχου του Ισραήλ.

Ακόμη και στη Συρία αναλάβει μισθοφόρους της Αλ-Κάιντα και η CIA με τις «πόρνες πολέμου» από Blackwater / Academi πολλά από τα βρώμικη δουλειά για την ανατροπή του καθεστώτος Assad για μη δηλωθέντα στόχους της εξωτερικής πολιτικής των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ουκρανία

Modus operandi της Ουάσιγκτον για την ιδιωτικοποίηση ή “outsourcing” βρώμικο πολέμους εμφανίστηκε πρόσφατα στο ρόλο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην ανατροπή, αν και εμφανώς διεφθαρμένοι, αλλά δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση του Γιανουκόβιτς, με μια διαβόητη για τη διαφθορά και να εκλέγονται με αμφίβολο τρόπο ολιγαρχικό καθεστώς Poroshenko αντικαταστάθηκε. Γιανουκόβιτς ανακοίνωσε ότι η Ουκρανία θα αποφασίσει για την ευρασιατική οικονομική ένωση της Ρωσίας και όχι μια κακή συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Και πάλι, βάλτε την Ουάσιγκτον σχετικά με την αποδεδειγμένη συνδυασμός της CIA ειδικές δυνάμεις, τους μισθοφόρους και Blackwater/Akademi- ψυχοπαθή παραστρατιωτικών μισθοφόρους εγχώριες  το σωστό τομέα. Ο όρος «ψυχοπαθής» έχει επιλεγεί με προσοχή, με την έννοια των ανθρώπων που δολοφονούν εν ψυχρώ, χωρίς τύψεις.

Ακόμη και πριν από το “βασιλιά της σοκολάτας” Πέτρο Poroschenkos ορκωμοσία του Προέδρου της Ουκρανίας στις 8 Ιουνίου, έχει τα μέλη υπουργός Εσωτερικών Κίεβο Arseny Awakow του δικαιώματος τομέα “αντικατέστησε”. Τα μέλη του τομέα Prawyj – αρκετές χιλιάδες από αυτούς – ήταν κατά τη διάρκεια της βίας που ξεκίνησε ως “δύναμη ασφάλειας” στο Maidanplatz, διεθνώς διαβόητος. Δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια μπάντα που χρησιμοποιούνται από τους δολοφόνους, τα εμβλήματα και τις εικόνες των Ναζί να σπείρουν τον φόβο και τον τρόμο, ενώ λεηλάτησαν Ουκρανίας συμπατριώτες ιδιοτροπία. Από το Υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας, που έλαβε πλέον την επίσημη ιδιότητα του ένα τάγμα της Ουκρανικής Εθνικής Φρουράς. Από τις πρώην παράνομοι ήταν «δημόσιοι υπάλληλοι».

Awakow έχει δημιουργήσει πολλές τέτοιες μονάδες, αυτό είναι γνωστό ως το “Αζοφικής-τάγμα”. Αποτελείται από 70 «εθελοντές» από τις τάξεις του δεξιού κλάδου, που συμμετείχαν τον Μάιο για τη δολοφονία τουλάχιστον 21 ατόμων. Ο στόχος σας είναι να παραστρατιωτικές τρομοκρατικές επιθέσεις σε Ρώσων ή Ουκρανούς αντιπάλους πραξικόπημα που δεν θέλουν να κυβερνάται από τους κακοποιούς και τους ίδιους τους δολοφόνους. Το επίσημο λογότυπο της νέας αυτής επιβεβαιώνεται από την κυβέρνηση Αζοφικής Τάγμα λέει πολλά. Εδώ είναι μια σύγκριση με τις αντίστοιχες εικόνες των SS και του Τρίτου Ράιχ:

Η ουκρανική Αζοφικής Τάγμα χρησιμοποιεί ένα ανεστραμμένο ναζιστικό σύμβολο, όπως το επίσημο σήμα

Η νέα Αζοφικής Τάγμα είναι λόγω των μαύρες μάσκες προσώπου και στολές (θυμίζουν τους διάσημους Μαύρο πουκάμισα των φασιστών) που είναι γνωστό ως “Men in Black”. Η εντολή παραθέτει την κοινωνική-εθνική συνέλευση, μια ρατσιστική, εθνικιστική, βίαιες Ναζί δικαιώματα της ομάδας στον τομέα. Διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εκστρατεία εκφοβισμού στο Ντόνετσκ και σε άλλα μέρη της χώρας, η οποία έχει προκαλέσει την κυβέρνηση, δεδομένου ότι Poroshenko ανακοίνωσε πριν από δύο εβδομάδες, με τη βία “τερματιστεί η εξέγερση στο ανατολικό τμήμα της χώρας.”

Πίσω από τον τομέα των δικαιωμάτων, ωστόσο, οι επαγγελματίες δολοφόνοι της Blackwater / Academi. Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώθηκε από την BND σε μια έκθεση προς την Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ. Σύμφωνα με μια έκθεση στον καθρέφτη κατευθύνει Academi τις επιθέσεις των φασιστικών πολιτοφυλακών του δεξιού κλάδου, της Εθνικής Φρουράς της κυβέρνησης και των πολλών συλλόγων, η οποία στην ανατολική Ουκρανία μέχρι σήμερα εκατοντάδες έχουν πέσει θύματα. Όλα αυτά συνέβησαν υπό την ονομασία «Greystone Limited,” ένα παρακλάδι του οχήματος Services Company LLC, η οποία ανήκει στην Blackwater / Academi. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η εταιρεία απασχολεί στην Ουκρανία ένστολοι μαχητές από τη Γερμανία, την Πολωνία και την Τουρκία, καθώς και αγγλόφωνο άνδρες, πιθανώς από ΗΠΑ.

Στις 29 Απριλίου, η Μέρκελ έλαβε αυτό εμπιστευτικές πληροφορίες από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών (BND) , οι οποίοι ανέφεραν 400 Blackwater/Academi- μισθοφόροι υποστήριξαν τις κυβερνητικές δυνάμεις στα ανατολικά  Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένης της πόλης Slavjansk ακούσει.

Η Ουκρανία δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ, αλλά το ΝΑΤΟ διαδραματίζει βασικό ρόλο στη στήριξη της Ουάσιγκτον εναντίον της Μόσχας. Πόσο αξιόπιστες πηγές στην έκθεση της Πολωνίας, ο πολωνός υπουργός Εξωτερικών Radosław Sikorski έχει προσκαλέσει 86 μέλη του δεξιού κλάδου, που φέρεται ως μέρος ενός προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών. Ωστόσο, οι επισκέπτες δεν ήταν φοιτητές, πολλοί ήταν ήδη πάνω από 40 ετών. Ήταν μέρος ενός μυστικού προγράμματος εκπαίδευσης του ΝΑΤΟ στη χώρα μέλος του ΝΑΤΟ Πολωνία κοντά στα ουκρανικά σύνορα. Σε αντίθεση με το επίσημο χρονοδιάγραμμα, που δεν επισκέπτονται το Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας, αλλά απεστάλησαν σε ένα αστυνομικό κέντρο εκπαίδευσης στο Legionowo, μία ώρα από τη Βαρσοβία. , όπου έλαβε ένα τεσσάρων εβδομάδων εντατική εκπαίδευση στη διαχείριση πλήθους, προσωπική αναγνώριση, τακτικές μάχης, την ικανότητα χειρισμού, η συμπεριφορά σε καταστάσεις κρίσης, η προστασία του Η αστυνομία που απασχολούνται δακρυγόνα, οδοφράγματα και ειδικά γυρίσματα, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης τουφέκια ελεύθερων σκοπευτών. Αυτό ήταν λίγους μήνες πριν από τις πρώτες διαδηλώσεις για το τέλος Maidanplatz του περασμένου έτους.

Blackwater/Academi- μισθοφόρους και ψυχοπαθείς από τον τομέα δικαιώματά τους δεν ήταν μόνο πίσω από βίαιες επιθέσεις στην ανατολική Ουκρανία εναντίον των αντιπάλων των τρομοκρατικές τακτικές του παράνομου καθεστώτος πραξικόπημα στο Κίεβο, αλλά ήταν σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη σφαγή των αντιπάλων της κυβέρνησης , η οποία στις 2 Μαΐου σε διαδήλωση συμπεριλήφθηκαν στην αίθουσα ένωση της Οδησσού, που εμπλέκονται.

Επόμενο βήμα: ένα Δόγμα Ομπάμα

Στην παρούσα κατάσταση, η χρήση της εξωτερικής ανάθεσης αναπληρωτή, το προβάδισμα για τον πόλεμο των ΗΠΑ, είναι ελκυστική για πολλούς λόγους. Η Ουάσιγκτον μπορεί να πει, “Έχουμε στα χέρια μας δεν είναι βρώμικα, ιδιωτικών μισθοφόρων που δεν είναι υπό τον έλεγχό μας,” Μπορείτε να δεσμευτούν με ατιμωρησία αδίστακτους τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον αθώων πολιτών .. Σε αντίθεση με τα μέλη της CIA ή των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ, οι Blackwater/Academi- μισθοφόροι δεν δεσμεύονται από τη Σύμβαση της Γενεύης.

Στις 29 Μαΐου, ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε σε ομιλία του στην Στρατιωτική Ακαδημία West Point , ένα νέο στρατιωτικό δόγμα, σε αυτή την ιδιωτικοποίηση του πολέμου με την επίσημη πολιτική των ΗΠΑ εξηγείται. Πριν από τους εκκολαπτόμενους στρατιωτικούς διοικητές, είπε, θα υπάρξει μια σημαντική αλλαγή στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ δίνουν – μια που «πολεμική περιπέτεια” πάρει πίσω και να φέρει δύναμη της Αμερικής με άλλους τρόπους στο παιχνίδι. «Η στρατιωτική δράση των Ηνωμένων Πολιτειών δεν μπορεί να είναι ο μόνος που σε όλες τις περιπτώσεις – είναι συστατικό της ηγεσίας μας,” ο Ομπάμα είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να ανταποκρίνεται σε κρίσεις σε όλο τον κόσμο με διαφορετικές μεθόδους από ό, τι με μια άμεση στρατιωτική επέμβαση, όπως στο Ιράκ και το Αφγανιστάν – ούτε καν την πρωτοβάθμια. . Αντ ‘αυτού, στηρίχθηκε στις μη στρατιωτικές επιλογές: διπλωματία, κυρώσεις και «συλλογικής δράσης».

Η «συλλογικής δράσης» σημαίνει προφανώς την ιδιωτικοποίηση του πολέμου και τη χρήση άλλων «σύμμαχος», όπως το καθεστώς πραξικόπημα του Κιέβου, που φέρουν τα βρώμικα πολέμους για την Ουάσιγκτον και το ΝΑΤΟ. Είναι ενάντια σε όλες τις προσπάθειες για τον τερματισμό της βαρβαρότητας των πολέμων που έχουν γίνει από το τέλος του Τριακονταετούς Πολέμου »με τη Συνθήκη της Βεστφαλίας το Münster και Osnabrück το 1648.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>