«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ


Φίλες και Φίλοι ακούγοντας τους Ελληνες πολιτικούς στις προεκλογικές ομιλίες τους really απογοητεύτηκα. Απ’ οτι βλέπω κάθε φορά που γίνονται εκλογές σταματάει το φαγοπότι και αρχίζουν οι υποσχέσεις << κοτσάνες στην ουσία >> στο λαουτζίκο.

Ας αρχίσουμε από τον Πρωθυπουργό. Αντιγράφω από την ομιλία του ( Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ )

1ον Πρωθυπουργός . Υιοθετούμε για πρώτη φορά εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο. !!!!

Απάντηση…. Ημουν νιός και γέρασα. Και όλο αυτό το παραμύθι ακούω .

2ον Πρωθ…. Μέχρι τώρα οι σχετικές αποφάσεις παίρνονταν στην τύχη , και με βάση τις ιδεοληψίες του εκάστοτε υπουργού και κυβέρνησης. Ολα αυτά θα σταματήσουν. !!!

Απάντηση. HOW ?. Πως περιμένεις να έχης διαφορετικό αποτέλεσμα οταν οι αποφάσεις και στο μέλον θα παίρνονται — από την ίδια κυβέρνηση — τους ίδιους υπουργούς — με τις ίδιες ιδεοληψίες.

3ον Πρωθ… Μείωση ανεργίας. Οπως είπε εχουν γίνει μειώσεις στο ποσοστό της ανεργίας. Απαντηση. Μήπως ο Πρωθυπουργός είναι αδιάβαστος ? Οι δημοσκοπήσεις λένε οτι ο αριθμός των ανέργων μειώθηκε, αλλά ο αριθμός των εργαζομένων δεν — αυξήθηκε. Αρα μήπως μειώθηκε η ανεργία από τις ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ? Και το παρουσιάζεται ως κατόρθωμα ?

4ον Πρωθ… Εκτιμάται οτι μέχρι το 2020 η ανεργία στην Ελλάδα θα εχη πέση κάτω από τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο.

Εδώ δεν απαντώ. Περιμένω απάντηση. Πόσοι θα ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ?

Χρειάζωμαι αριθμούς διότι ετοιμάζομαι να επαινδύσω στην Ελλάδα σε ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ. Με τέτοιες κυβερνητικές συνταγές εχεις εξασφαλισμένη πελατεία.

Και αν είμαι και λίγο τυχερός και στο μέλλον τις συνταγές τις δίνει το ΣΥΡΙΖΑ θα κάνω χρυσές δουλειές.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ !!!!!!!

Peter Triantafyllos Toronto

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>