«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΡΟΜΠΕΣ και οι ΑΣΠΡΕΣ ΡΟΜΠΕΣ έβγαλαν στο εμπόριο και στην κατανάλωση τους ΠΙΣΤΟΥΣ!!!

Ο επανελληνισμός σήμερα δεν μπορεί να γίνει λέγοντας ο ένας στον άλλο μεταξύ μας τα προτερήματα των προγόνων μας, αλλά με πόλεμο χωρίς όπλα αλλά με τα δικά τους εργαλεία που κερδίζουν την εξουσία.

Μπορεί σαν Έλληνες η φιλοσοφία μας να είναι δημοκρατική και να θέλουμε δια του λόγου και του παραδείγματος περί δημοκρατίας να οδηγήσουμε με συγκεκριμένο τρόπω συμπεριφοράς , αλλά εδώ χρειάζεται να εφαρμόσουμε το τερπνό μετά του ωφελίμου.

Αρχικά πόλεμο για να μπούμε εκεί που μοιράζεται η πίτα της εξουσίας και για να μπούμε πρέπει να θέσουμε τον εαυτό μας σε δοκιμασία στον λαό που λέει ότι είναι Έλληνας και κληρονόμος των αρχαίων Ελλήνων.

Θα σας φέρω ένα παράδειγμα ότι ο αγώνας θα είναι σκληρός έως αδυσώπητος, αλλά κανένας πόλεμος δεν κερδίζεται αναίμακτα, όπως βλέπετε η χρυσή αυγή που δεν με ενδιαφέρει η ιδεολογική της τοποθέτηση αλλά ο τρόπος που πολεμά.

Πολεμά τον εχθρό της με τα ίδια τα όπλα του, έβαλε το χέρι στο μοίρασμα της πίτας και κάνουν τα πάντα να την βγάλουν παράνομη, την φυλακίζουν, τους διώκουν, αλλά αυτοί κερδίζουν , αφού τους πολεμούν με τα δικά τους όπλα, την αναφορά στην χρυση αυγη την κάνω μόνο για να τονίσω πως πρέπει να πολεμήσουμε, αν δεν θέλουμε να είμαστε γραφικοί πρέπει να τους τρομάξουμε, να τους επιφέρουμε πανικό, τότε θα κάνουν λάθει που εμείς θα τα εκμεταλλευτούμε, είναι το πρώτο σίγουρο βήμα για τα θεμέλια του επανελληνισμού.

 

Όσοι Έλληνες και φιλέλληνες θέλουν αυτό που γράφουν και φωνάζουν, τον επανελληνισμό, και είναι αποφασισμένοι να πολεμήσουν, να κοπούν, να ματώσουν για τα παιδιά τους, για την πατρίδα τους την Ελλάδα για τους προγόνους τους, για τον επενελληνισμό, να το δηλώσουν επώνυμα ότι είναι διατεθειμένοι να συμμετάσχουν σε εκλογές με μόνο σκοπώ να έχουμε φωνή μέσα στο σύστημα.

Εάν το υπάρχων εθνικό συμβούλιο κηρύξει πόλεμο και αφήσει για αύριο τις επαινετικές αβρότητες για τους προγόνους μας, θα είμαι από τους πρώτους που θα πάω να γραφτώ.

Δείτε παρακάτω τι κάνουν αυτά τα θρησκευτικά τρωκτικά και εχθροί του ελληνισμού με εντολή της νέας τάξης.

Κοινή Διακήρυξη, η οποία περιλαμβάνει οκτώ σημεία, θα υπογράψουν το απόγευμα στα Ιεροσόλυμα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Πάπας Φραγκίσκος. 25-5-2014

α. Θα τονίζεται ότι αμφότεροι προσβλέπουν στην ημέρα, που θα υπάρξει πλήρης κοινωνία μεταξύ Ορθόδοξης και Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας

β. Θα σημειώνεται η σημασία της συνέχισης του θεολογικού διαλόγου, του σεβασμού της δημιουργίας του Θεού δια της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος

Επίσης, οι κύριοι Βαρθολομαίος και Φραγκίσκος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα δεσμευτούν να προσφέρουν κοινή μαρτυρία στην υπηρεσία της ανθρωπότητας.

Στην Κοινή Διακήρυξη, οι προκαθήμενοι των δύο Εκκλησιών θα εκφράζουν την αγωνία και το ενδιαφέρον τους για την κατάσταση των χριστιανών στη Μέση Ανατολή.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης και ο Πάπας θα συναντηθούν αρχικά στη νουντσιαρία και μετά στον ναό της Αναστάσεως.

Η Κοινή Διακήρυξη θα υπογραφεί στη νουντσιαρία. Κατά την υπογραφή θα είναι παρόντες ο Αμερικής Δημήτριος και οι Μητροπολίτες Περγάμου Ιωάννης, Γαλλίας Εμμανουήλ, καθώς επίσης ο Καρδινάλιος, Πιέτρο Παρολίν, ο Επίσκοπος Κουρτ Κοχ και ο νούντσιος στα Ιεροσόλυμα Τζουζέπε Λαζαράτο.

Σήμερα το πρωί, τελευταία Κυριακή της αναστάσιμης περιόδου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης συλλειτούργησε στον πανίερο ναό της Αναστάσεως με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο και με τη συμμετοχή ιεραρχών και κληρικών και από τις δύο Εκκλησίες. Παρών ήταν ο γενικός πρόξενος της Ελλάδος, Γιώργος Ζαχαριουδάκης.

Σε ομιλία του, λίγες ώρες πριν συναντηθεί με τον Πάπα Φραγκίσκο, ο κ. Βαρθολομαίος ανέφερε ότι στη συνάντηση θα γίνει αποτίμηση της πορείας από το 1964 -όταν συναντήθηκαν οι προκάτοχοι τους, Αθηναγόρας και Παύλος Στ΄, μέχρι σήμερα- του διαλόγου της Ορθοδοξίας και του Ρωμαιοκαθολικισμού και «θα ανανεωθεί η ελπίδα και η προσδοκία ότι ο Αναστάς Κύριος θα δωρήσει τα ευαγγέλια της αγαλιάσεως, όταν συναντηθώμεν εν τη μόνη Αλήθεια Αυτού , εις την οποία οδηγεί και δέον να μας κατευθύνει μόνο η Αποστολοπαράδοτος Χριστιανική πίστις, η οποία αποτελεί την βάση της νίκης της φθοράς δια της ζωής, της διαιρέσεως και της πολεμικής δια της καταλλαγής και της ενότητας».

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης τόνισε ότι η ελπίδα σήμερα είναι:

-Πρώτον, η διατήρηση με τη δύναμη του Θεού της πίστης μέσα από αδυναμίες, αμαρτίες, απειλές και επιβουλές.

– Δεύτερον, η περιφρούρηση των κατορθωμάτων και σεβασμάτων της χριστιανικής πίστης.

– Τρίτον, η διαφύλαξη του καθεστώτος των Παναγίων Προσκυνημάτων στους Αγίους Τόπους

– Τέταρτον, η μαρτυρία της πίστεως προς όλους , ομοδόξους, ετεροδόξους, ετεροθρήσκους και αθρήσκους

-Πέμπτον, και πρώτιστο, «η τήρησις του θελήματος και της εντολής του Θεού, του ¨καλέσαντος τους πάντας δια του Παρακλήτου Πνεύματος εις ενότητα και οδηγούντος ημάς “εις πάσα την αλήθεια”».

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης πρόσφερε συμβολικά στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων ένα ασημένιο ποτήριο και ένα δισκάριο για την τέλεση της Θείας Λειτουργίας.

Λίγο μετά τις 11 το πρωί, ο ναός της Αναστάσεως εκκενώθηκε και η αστυνομία έθεσε σε εφαρμογή ειδικό σχέδιο μέτρων ασφαλείας, ενόψει της συνάντησης Πατριάρχη Πάπα.

…………………………………………………………………….

Μήνυμα ενότητας χριστιανών, μουσουλμάνων και εβραίων από τον Πάπα

Ο Πάπας Φραγκίσκος κάλεσε τους μουσουλμάνους, τους χριστιανούς και τους εβραίους να «εργαστούν από κοινού για τη δικαιοσύνη και την ειρήνη». Βρισκόταν στην Πλατεία των Τζαμιών στην Ιερουσαλήμ και αργότερα θα μετέβαινε στο Τείχος των Δακρύων στην Παλιά Πόλη, τον ιερότερο τόπο του Ιουδαϊσμού.

Ο Προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας που συνοδευόταν από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο υπενθύμισε ότι οι τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες επικαλούνται το ίδιο πατριάρχη, τον Αβραάμ. Οι δηλώσεις του έγιναν ενώπιον του μεγάλου μουφτή της Ιερουσαλήμ στο τέμενος Αλ-Ακσα, κατά την τρίτη και τελευταία ημέρα του οικουμενικού προσκυνήματός του στη Μέση Ανατολή.

Η Πλατεία των Τζαμιών, την οποία οι μουσουλμάνοι αποκαλούν «Ευγενές Ιερό» και οι εβραίοι «’Ορος του Ναού» είναι ιερός τόπος για το Ισλάμ και τον Ιουδαϊσμό.

Ιερουσαλήμ: Ιστορική συνάντηση Βαρθολομαίου-Πάπα Φραγκίσκου

«Ας σεβαστούμε και ας αγαπάμε οι μεν τους δε σαν αδέλφια! Ας μάθουμε να καταλαβαίνουμε τον πόνο του συνανθρώπου μας: Κανείς να μην εκμεταλλεύεται το Όνομα του Κυρίου. Ας εργαστούμε μαζί για τη δικαιοσύνη και την ειρήνη», δήλωσε ο ποντίφικας και απηύθυνε έκκληση για την άρνηση κάθε βίας και ανοχής στο όνομα του Θεού.

«Ποτέ δεν μπορούμε να θεωρούμε ότι είμαστε αυτάρκεις, κύριοι της ζωής μας, δεν μπορούμε ποτέ να περιοριζόμαστε, να παραμένουμε κλεισμένοι, βέβαιοι για τις πεποιθήσεις μας. Ενώπιον του μυστηρίου του Θεού, όλοι είμαστε φτωχοί, νιώθουμε ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι να βγούμε από τον εαυτό μας, να υπακούσουμε στην έκκληση που μας απευθύνει ο Κύριος, να είμαστε ανοικτοί στο μέλλον που ο Κύριος θέλει να οικοδομήσει για εμάς», πρόσθεσε.

Ο Πάπας επισκέφθηκε επίσης το μνημείο του Ολοκαυτώματος Γιαντ Βασέμ και θα μεταβεί στο κοιμητήριο του Όρους Χερτζλ, όπου τιμάται η μνήμη του ιδρυτή του Σιωνισμού Τέοντορ Χερτζλ.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μοιραστείτε το!

1 comment to Οι ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΡΟΜΠΕΣ και οι ΑΣΠΡΕΣ ΡΟΜΠΕΣ έβγαλαν στο εμπόριο και στην κατανάλωση τους ΠΙΣΤΟΥΣ!!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>