«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ


Τωρα που περασε η ζαλαδα για τον ποιον η ποια θα επιλεξουμε ηρθε η ωρα να ασχοληθουμε με σοβαρα θεματα και βεβαια για τον φιλο Γιωργο καυτο θεμα η εξαφανιση του πελατη ,,την παρομοιαζω με νοσο της επιχειρησης…Αρα νομιμοποιουμαι να μιλησω για Γιατρους και θεραπειες……Ο θεος μας [των Γιατρων βεβαια] ειναι το καλοπαιδο απο τα Τρικαλα.. Ο Ασκληπιος γιος [[ποιου αλλου]] ,,,,του Απολλωνα ,, γενηθηκε με Καισαρικη τομη που την εκανε στο νεκρο σωμα της Κορωνιδας,,,της μανας του,,,,ο Ερμης σταλμενος απο τον πατερα Απολλωνα για να σωσει το μωρο ,,τον γιο του Απολλωνα …..Ομως αυτη ειναι μια αποψη …Υπαρχει μια αλλη που λεει οτι ο Ασκληπιος ειναι η θεοποιηση των ιαματικων ιδιοτητων της ιδιας της φυσης,,,τα δαση ,,τα ποταμια,, η θαλασσα,, ο καθαρος αερας ειχαν παντα ευεργετικη επιδραση στην υγεια των ανθρωπων ,,

ετσι οι ανθρωποι,, στην προκειμενη περιπτωση οι προγονοι μας ,,εφτιαξαν ενα θεο που ας πουμε εκπροσωπουσε την φυση ….μα δεν τελειωνουμε εδω …υπαρχει και μια αλλη αποψη πουλεει οτι ο Κανακαρης μας ηταν ενας πανεξυπνος –χαρισματικος θεραπευτης με εξαιρετικη γνωση των θεραπευτικων ιδιοτητων των βοτανων……λεγεμαι Χειρωνα…..Ογνωστος ντε Κενταυρος…εκπροσωπος τουτος εδω ,,της προαιωνιας σοφιας που κουβαλαει η ιδια η φυση …..Πανεξυπνος διαολου καλτσα ο φιλος …αλλωστε πρεπει να εχεις προσοντα για να γινεις Θεος…Θεος γινεσε ρε φιλε ,,οχι βουλευτης η δημαρχος ..τουτοι εδω εκλεγονται χωρις προσοντα ,,εδω το προσον δρα σαν βαρος που σε στελνει στον πατο…Επιασε που λετε ο φιλος να θεραπευει ,,μια με τα βοτανα ,,μια με χειρουργικες επεμβασεις ,,μια με την λεγομενη Εγκοιμηση,,,εδω να δειτε πλακα ,,,εμπαινε ο ασθενης ,,αφου ειχε κανει το μπανακι του,,σε ενα δωματιο ,,βραδυασμενα ,,τον ποτιζανε ενα τσαι του βουνου με διαφορα ηρεμιστικα μεσα ,,και τον βαζανε στο κρεββατακι του,,,ξερανε οτι θα ειχε ενα υπνο γεματο ονειρα τα οποια ονειρα ερμηνευονταν προς την πλευρα της επιδιωκομενης θεραπειας….να σημειωθει εδω οτι μονο ορισμενοι ασθενεις υποβαλονταν στην εγκοιμηση… αυτοι που ηταν προσφοροι ψυχολογικα …οι υπολοιποι ειχαν μια ολοκληρη γκαμα θεραπευτικων ενεργειων δηλαδη γινοτανε 1ον εκμεταλευση της θεραπευτικης δυναμης της πιστης 2ον βελτιωση της ψυχικης διαθεσης λογω παραμονης σε ευχαριστο περιβαλλον 3ον χρηση λουτρων θεραπευτικων η και θαλασσιων ,,,,εχετε ακουσει για ΣΠΑ,,,,4ον διαιτα,,,καταλλληλη διατροφη ,,,,,μηπως το ακουτε συχνα τελευταια ??,,,,, 5ον εκχυλισματα, αφεψηματα βοτανων αλοιφες κολλυρια κλπ 6ον χειρουργικες επεμβασεις 7ον Κινησιοθεραπειες χειροπρακτικες και 8ον ζωα εγλειφαν πληγες η εξελκωσεις Ολα αυτα στα περιφημα Ασκληπιεια οπως της Τρικκης ,,της Κω—εκει εμαθε την Ιατρικη ο Μεγαλος Ιπποκρατης — της Επιδαυρου κ α.Στα Ασκληπιεια ολα επρεπε να αποδωθουν στον Θεο—-σας θυμιζει κατι ?? —Ενδεικτικο ειναι αυτο που γραφει ο Κοραης για τον Αλεξανδρο Πρωθιερεα του Ασκηπιειου του Ποντου””””’οσακις ηθελε να ιερουργησει τας τελετας τουΑσκληπιου,,,επροστασεν με φωνην κηρυκος να εκβαινωσιν απο τον ναον οι Αθεοι,,οι Επικουρειοι και οι Χριστιανοι.. ναι ναι καλα το διαβασατε οι Χριστιανοι …. ..Καλοι μου Φιλοι ελπιζω να μη σας ζαλισα με τα Ιατρικα μου ..Ολοψυχα σας ευχομαι να εχετε τωρα και παντα καλη Υγεια …….Σας ευχαριστω ………..

Kwstas Soyreas
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>