«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ενεργοί Έλληνες, Ισχυρή Ελλάδα

Μήνυμα συμπαράταξης προς συμπατριώτες, συμπολίτες, συν Έλληνες

Η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα έχει φθάσει στο έσχατο σημείο παρακμής. Τα συγκυβερνώντα κόμματα και οι συνέταιροί τους, ξένοι επίτροποι, έχουν απεμπολήσει την εθνική μας κυριαρχία και εκποιούν συνεχώς τον εθνικό μας πλούτο, εξευτελίζοντας διεθνώς την Ελλάδα και συρρικνώνοντας τον Ελληνισμό. Το πολιτικό κατεστημένο, με την βοήθεια συστημικών ΜΜΕ, που κατέχουν το μεγαλύτερο μέρος του τηλεοπτικού χώρου και χρόνου και με την ανοχή των υπολοίπων κοινοβουλευτικών κομμάτων, έχουν εγκαθιδρύσει μια ιδιότυπη δικτατορία. Το Σύνταγμα έχει πρακτικά καταλυθεί στο όνομα μιας εθνικής και οικονομικής πολιτικής που εξαθλιώνει τον ελληνικό λαό και κατακρημνίζει το βιοτικό του επίπεδο, χωρίς να αφήνει ελπίδα ανασυγκρότησης της οικονομίας.

Τον Νοέμβριο του 2011 μια ομάδα Στρατιωτικών ε.α. και ενεργών δημοκρατικών δυνάμεων, ίδρυσαν τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, κατορθώνοντας, εντός μόλις τεσσάρων μηνών, να συστρατεύσουν το 0,6% του εκλογικού σώματος στις εθνικές εκλογές του Μαΐου 2012.

Σήμερα ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ισχυρός και αποφασισμένος να ανατρέψει το φαύλο καθεστώς διακυβέρνησης της χώρας, καλείται να δώσει τη δεύτερη μεγάλη μάχη, των Ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου 2014.

Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί. Είμαστε ενεργοί πολίτες με μόνο κίνητρο την φιλοπατρία και την αγωνία για το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας. Με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση, δεσμευόμαστε έναντι του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού ότι οι εκλεγέντες Ευρωβουλευτές του συνδυασμού μας θα καταθέτουν το ήμισυ των μηνιαίων αποδοχών τους σε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό, υπέρ για την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών συμπατριωτών μας που έχασαν τη ζωή τους υπέρ της Πατρίδας και του κοινωνικού συνόλου, κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Η αποχή από την ψήφο σημαίνει ανοχή και συνενοχή προς τους υπεύθυνους για την κατάντια της Ελλάδας.

Γιατί ψηφίζουμε ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

στις Ευρωεκλογές;

α. Διότι η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη και στον κόσμο πρέπει να είναι ισχυρή

Πιστεύουμε σε μια Ενωμένη Ευρώπη των Εθνών-Κρατών με βάση την ισονομία και την ισοτιμία των λαών, την αλληλεγγύη, τον αλληλοσεβασμό και τη διαφύλαξη των εξωτερικών ευρωπαϊκών συνόρων με τη συνεισφορά όλων των εταίρων κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είμαστε και θα παραμείνουμε πρώτα ΕΛΛΗΝΕΣ και μετά Ευρωπαίοι. Παράλληλα, επενδύουμε στην πολυδιάστατη εκμετάλλευση όλων των δυνατών διεθνών συμμαχιών και ερεισμάτων με σκοπό την διασφάλιση του εθνικού συμφέροντος και της εθνικής ανεξαρτησίας.

β. Διότι τα πάγια εθνικά συμφέροντα είναι αδιαπραγμάτευτα

Δεν διαπραγματευόμαστε την εθνική μας κυριαρχία με κανέναν και για κανένα λόγο. Η εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδας, τηνοποία προάσπισαν οι προηγούμενες γενιές αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα του Κράτους, γι αυτό και η υπεράσπισή της ανατίθεται σε ισχυρέςΈνοπλες Δυνάμεις και σε στρατιωτικό προσωπικό με υψηλό ηθικό και αξιοπρέπεια. Εμπιστευόμαστε την έννομο τάξη και τα Σώματα Ασφαλείας τιμώντας το καθημερινό έργο που επιτελούν στη διασφάλιση της εσωτερικής ασφάλειας της Πατρίδος.

γ. Διότι είμαστε αμείλικτοι απέναντι στους σύγχρονους Εφιάλτες

Όποιος, καθ’ οιονδήποτε τρόπο (οικονομικό, διπλωματικό, στρατιωτικό κλπ), σχεδιάζει, επιχειρεί, υποστηρίζει ή ανέχεται από θέση υψηλής ευθύνης, ενώ είχε τη δυνατότητα να αντιδράσει, τη μείωση της ισχύος της χώρας μας σε οικονομικό, γεωπολιτικό, πολιτιστικό, κοινωνικό επίπεδο, θεωρείται προδότης και εχθρός της Πατρίδας και του Ελληνισμού. Για τον λόγο αυτό θα επιδιώξουμε την παραδειγματική τιμωρία όσων έφεραν τη χώρα μας σε αυτήν τη δεινή θέση, ανακτώντας τον έλεγχο του δανεισμού της χώρας, ελέγχοντας τις μεγάλες συμβάσεις που σύναψε το ελληνικό δημόσιο τα τελευταία 5 έτη και διαγράφοντας τα ποσά του χρέους που αντιστοιχούν σε περιπτώσεις κερδοσκοπίας εις βάρος της Ελλάδας.

δ. Διότι η κερδοσκοπία εις βάρος της Ελλάδας πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα

Επιδιώκουμε την ακύρωση των όρων των μνημονίων και των συμβάσεων που παραχωρούν την εθνική μας κυριαρχία και καθιστούν τη χώρα μας φόρου υποτελή, ενώ τα χρήματα που αποκτήθηκαν παράνομα εις βάρος του Δημοσίου θα επιστραφούν πάραυτα στον ελληνικό λαό.

Αντιστεκόμαστε στο ξεπούλημα και την υποτίμηση της περιουσίας του ελληνικού λαού. Διεκδικούμε τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο, αλλάζουμε άρδην το φορολογικό πλαίσιο για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις και επανεκκινούμε άμεσα τις παραγωγικές διαδικασίες για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

ε. Διότι η ελληνική φιλοξενία πρέπει να παρέχεται σε όσους τιμούν τη χώρα μας και σέβονται τους νόμους της

Η Ελλάδα στην παρούσα οικονομική συγκυρία δεν μπορεί να αντέξει άλλους μετανάστες. Θα επιδιώξουμε την άμεση απομάκρυνση όλων των παρανόμων λαθρομεταναστώνκαι την αλλαγή της επαχθούς σχετικής Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, με την καταγγελία των όρων της Συνθήκης του Δουβλίνου ΙΙ.

Οι υγιείς δυνάμεις του ελληνικού λαού θα επικρατήσουν και θα καθαρίσουν το σάπιο καθεστώς.

Στις 25 Μαΐου συμμετέχουμε
ενεργά με την ψήφο μας
στην μεγάλη ανατροπή.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΒΙΝΤΕΟ 1

ΒΙΝΤΕΟ 2

ΒΙΝΤΕΟ 3

[Αν είσαστε σε αυτή τη λίστα κατά λάθος ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο θέλετε να διαγραφεί το email σας, απλά πατήστε εδώ.]

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>