«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γιατί λέω όχι στον χριστιανισμό με την σημερινή του μορφή και ηγεσία του;;;

1)      Διότι μου έκλεψε και σκότωσε την δική μου θρησκεία και κληρονομιά.

2)       Διότι όλη τους η θρησκεία είναι βασισμένη σε ψέματα.

3)      Διότι τον άνθρωπο τον εξαναγκάζουν με θεϊκές απειλές για να μην τους απαρνηθεί.

4)      Διότι συκοφαντούν και καταστρέφουν οτιδήποτε φιλοσοφικό, επιστημονικό, δηλαδή,  αποδείξεις που έρχονται ενάντια στα δικά τους θρησκευτικά πιστεύω.

5)      Διότι ευλογούν δεκάδες χιλιάδες δολοφόνους ηγέτες που με το σταυρό στο χέρι κάνουν γενοκτονίες φρικιαστικές.

6)      Διότι τον άνθρωπο δεν τον θέλουν ελεύθερο αλλά δούλο του θεού τους.

7)      Διότι ο χριστιανισμός δεν ήταν ποτέ ελεύθερη επιλογή του ανθρώπου, αλλά μέσα από εξαναγκασμό,   βία,  γενοκτονίες και προσηλυτισμό, παράδειγμα με το που γεννιέμαι μου κολάν την ρετσινιά χριστιανός χωρίς να έχω επιλογή.

8)      Διότι την γυναίκα που γεννά και αναπαράγει τον άνθρωπο την θεωρούν μίασμα.

9)      Διότι  αφού μας κατάσφαξαν μας κατηγορούν και συκοφαντούν και υβρίζουν σε κάθε εκκλησίασμά τους.

10)   Θα μπορούσα να γράψω χιλιάδες γιατί, αλλά δεν είναι της ώρας.

Γιατί  θέλω την επαναφορά  στις  κληρονομικές αρχές των αρχαίων προγόνων μου;;;

1)      Γιατί αυτή είναι η μητρική μου κληρονομιά.

2)      Γιατί είναι οι φυσικές ρίζες μου.

3)      Γιατί  δεν αποδέχομαι την ψυχική και σωματική δουλεία που χρησιμοποιεί ο χριστιανισμός για την επιβίωση του.

4)      Γιατί πρέπει επιτέλους να  τιμήσουμε τους προγόνους μας για αυτά που μας πρόσφεραν.

5)      Γιατί στους αρχαίους Έλληνες οφείλουμε την δημοκρατία σε όλες τις μορφές της, την παιδεία, την μουσική, την ιατρική, τις τέχνες, την επιστήμη, τον αθλητισμό, την φιλοσοφία, την αγάπη για την φύση, για την ικανότητα να ανυψωθεί ο άνθρωπος σαν ανώτερο ον.

6)      Για χιλιάδες εκατομμύρια λόγους οφείλει η παγκόσμια ανθρωπότητα να αποκαταστήσει το εθνοκτόνο διαρκές έγκλημα κατά των Ελλήνων.

Αν με ρωτήσετε αν θέλω των διωγμό των χριστιανών, θα σας πω φυσικά και όχι εν αντιθέσει με τους ηγέτες του χριστιανισμού, οι χριστιανοί στην μεγαλύτερη πλειοψηφία τους είναι Έλληνες εγκλωβισμένοι διαχρονικά με την χειρότερη μορφή,  πλύση εγκεφάλου και ψυχής.

Ζητώ από τους χριστιανούς με αγάπη ίσια δικαιώματα, ίδια αντιμετώπιση από το σύνταγμα και τους νόμους, με την ίδια χρηματοδότηση ή όχι και χωρίς  θρησκευτική κατεύθυνση από την παιδεία και  από κανέναν φορέα δημόσιο ή ιδιωτικό.

Αν με ρωτήσετε πια θρησκεία θέλεις, θα απαντήσω καμία, διότι όλες με διάφορες παραλλαγές  στηρίζονται στο ψέμα ή σε παραμύθια.

Ο ελληνισμός είναι θρησκεία δεν χρειάζομαι κάτι άλλο για πιστεύω και να ολοκληρωθώ μέσα στο σύμπαν.

Αποδέχομαι τον δώδεκα- θεϊσμό όχι σαν θρησκεία αλλά σαν ιστορική διαδρομή των προγόνων μου μέχρι να  μπουν στην φιλοσοφία και την αλήθεια, δηλαδή τον αποδέχομαι σαν ιστορική διαδρομή ήθη και έθιμα.

Θεωρώ σε γη και ουρανό τον άνθρωπο ως το ανώτερο ον,  χωρίς θεούς και θεό.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε για την επαναφορά του ελληνισμού είμαστε εμείς οι ίδιοι.

Παρατηρώ ότι ξεκινάμε ανάποδα και ο καθένας βλέπει τον επανελληνισμό όπως του έρχεται η όρεξη ή μόδα, ή τι πουλάει!

Εγώ με την δική μου άποψη και διαβάζοντας τον φίλο μου τον  Πυθαγόρα ότι είμαστε 1.000.000 και δεν έχουμε εθνικό νόμιμο αναγνωρισμένο εθνικό  συμβούλιο, δεν χρησιμοποιώ ιερατείο διότι θέλω να αποφύγω τα λόγια του χριστιανισμού και ας μας τα έκλεψε, αλλά για τον λόγο ότι ο άνθρωπος αναβαθμίζεται, εκσυγχρονίζεται, και δεν παραπέμπει στην ιστορική οπισθοδρόμηση.

Σκεφτείτε ότι τώρα που θα γίνουν εκλογές αν είχαμε εθνικό συμβούλιο, μια φωνή από αρίστους που θα έλεγχαν και θα κατεύθυναν όλες μας τις ενέργειες,  χωρίς να κάνει ο καθένας ότι τελετή θέλει και όπως την φαντάζεται και κατεβάζαμε δικό μας ψηφοδέλτιο όχι να κυβερνήσουμε αλλά να στηρίζουμε αρίστους ή τους καλύτερους, τίμιους  για το καλό της Ελλάδος και για την πλήρη αναγνώριση και αποκατάσταση των Ελλήνων μέσω αυτών που θα εκλέγαμε.

Χωρίς εθνικό συμβούλιο  με μέλη από όλη την επικράτεια αρχικά και μετά παγκόσμια , αναγνωρισμένα νομικά δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα, θα τρομάζουμε, θα μας χλευάζουν, και θα φθείρουμε από αγνεία την  επανελλήνισει, αποκατάσταση ενός διαχρονικού εγκλήματος κατά των Ελλήνων 2.000 χρόνια και βάλε.

Μην νομίζετε ότι αυτές τις απόψεις τις έβγαλα αβασάνιστα από την κοιλιά μου, είναι βγαλμένες από χιλιάδες απόψεις φίλων που κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να έχουμε μια φωνή, έναν τρόπο συμπεριφοράς, ίδιες εκδηλώσεις κατόπιν προτροπής ενός εθνικού συμβουλίου των Ελλήνων.

Εκφράζοντας την άποψη μου και των φίλων μου όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά από όλο τον κόσμο,  θα τολμούσα να προτείνω ένα συνέδριο με εκπροσώπους από όλη την Ελλάδα στην μέση της Ελλάδος να είναι προσιτό από όλους.

Στο συνέδριο να εκλεγεί σε πρώτη φάση εθνικό συμβούλιο από καλούς και τίμιους ανθρώπους.

Για να ξεκινήσει η οργάνωση για ένα δεύτερο συνέδριο  μετά ένα χρόνο που θα εκλέξει το τελικό και μόνιμο  εθνικό συμβούλιο από αρίστους που θα έχουν τα  απαραίτητα στοιχεία για μια τέτοια θέση, γνώστες της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, με καλή γραμματική,  με προσαρμογή στις σύγχρονες συνθήκες και απαιτήσεις.

 Χωρίς εθνικό συμβούλιο να αποκλείει τα παρατράγουδα και να αναγνωρίζει τις σωστές κατευθύνσεις που το ίδιο θα εκδίδει,  δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα, αντιθέτως θα κάνουμε άθελά μας μόνο κακό και θα είμαστε ευάλωτοι σε δούρειους ίππους χριστιανικούς και άλλους που θα εκμεταλλευτούν αυτές τις αδυναμίες για να μας διαλύσουν.

Το κείμενο θα το βάλω σε διαβούλευση για διορθώσεις, αντιρρήσεις, εποικοδομητικό διάλογο.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΠΥΘΑΓΟΡΙΔΗΣ

4 Μαΐου 12:57 μ.μ.

( γιατί ΔΕΝ είμαι χριστιανός )

http://lofos.info/pythas/myrelig.html

 

Μοιραστείτε το!

4 comments to Γιατί λέω όχι στον χριστιανισμό με την σημερινή του μορφή και ηγεσία του;;;

  • Αγησιλαος

    Μετά από πολύ καιρό και μία ανάρτηση με “βαρύ¨και ουσιώδες περιεχόμενο…Εύγε.Συνέχισε έτσι και …αφήστε το εβραιόδουλο επαμ στην άκρη…για να αποδίδομε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι…Καλό απόγευμα.

  • ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
    ΛΕΣ ΛΥΓΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΟΛΟΥΣ ΤΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΠΟΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
    ΑΙΥΓΕ

    • Αγαπητέ Μανώλη μέχρι τα τριάντα μου ψαχνόμουνα κάτι δεν μου πήγαινε, το έψαξα πέρασα από όλες τις θρησκείες ερευνητικά, ίδια σαπίλα όλες, όποιο για τον λαό που δεν ρωτά, δεν ψάχνετε, δεν θέλει να μάθει, ασχολείται με τιποτένια ενδιαφέροντα και χάνει την αληθινή ουσία, την αληθινή ζωή. Ότι γράφω τα έζησα και τα πιστεύω, είναι ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΑ 65 χρόνων. Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που με διαβάζεις, περιμένω τις ιδέες σας και μαζί να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ το ΕΓΚΛΗΜΑ κατά των ΕΛΛΗΝΩΝ και το διαχρονικό ψέμα. Σκέψου γιατί λαμογια είναι που τους προκαλώ, ιδικά την ηγεσία τις ΜΑΥΡΕΣ ΡΟΜΠΕΣ με στοιχεία και κάνουν την πάπια, ένας μητροπολίτης κάτι πήγε να πει, αλλά μόλις τον περιέλαβα χάθηκε. καλή σου νύχτα.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>