«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Χέστηκε ο ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ που είναι στα πόδια ΓΡΗΓΟΡΟΣ!!!

Ποιο λαό Πολύδωρα τους Ρομά;;;

Αυτός είναι ο πολιτικός άντρας που τον κάναμε και υπουργό!!!

Ούτε για τους ετοιμοθάνατους φιλοξενούμενους του ΘΕΟΧΑΡΗ πήρε μυρουδιά που τους κοροϊδεύει, ούτε για αυτές τις χιλιάδες που στην απελπισία τους που είναι και αυτός υπεύθυνος τους οδήγησαν στην αυτοκτονία, ούτε για τους απόμαχους της ζωής που πεθαίνουν γιατί τους αρνούνται τα φάρμακα που είναι με δικά τους λεφτά και τους ΚΛΕΨΑΝΕ!!!

Μόνο οι Ρομά χρίζουν της στοργής του!!!

Καλά κάνεις Πολύδωρα σε τέτοια ΖΩΑ που απευθύνεσαι!

Καταλαβαίνεις ΕΛΛΗΝΙΚΕ λαέ μια φορά στα τέσσερα χρόνια πόσο χρήσιμα ΖΩΑ είμαστε;;;

Κάτι συμπτώσεις???????? Σήμερα το πρωί επισκέφτηκα ένα γραφείο και μου είπε ότι οι μόνοι που θα πάρουν στην ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ το ΠΟΥΣΤΙΚΟ επίδομα του ΘΕΟΧΑΡΗ είναι οι Ρομά!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ  ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΠΥΘΑΓΟΡΙΔΗΣ

1 Μαΐου 9:30 μ.μ.

ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ “ΕΓΡΑΨΑΝ” :

Τη στήριξη και συμπάθειά του προς τους Έλληνες Ρομά εξέφρασε ο Βύρων Πολύδωρας, επισημαίνοντας ότι θα είναι μόνιμος συνήγορος και παραστάτης των Ελλήνων Ρομά σε όλα τα φόρα, αρχίζοντας από το Ευρωκοινοβούλιο.

Η στάση και θέση του κ. Πολύδωρα για λογαριασμό του Κόμματος «οφείλεται στην αναγνώριση των όσων χρωστά η Ελληνική Πολιτεία προς τους Ρομά, την πλέον ευπαθή κοινωνική “ομάδα” πληθυσμού (πάνω από ένα εκατομμύριο), και στην εκτίμηση και βεβαιότητα ότι αυτή η “φυλή” είναι ελπίδα για την Ελλάδα, εξαιτίας της δημογραφικής της ευρωστίας, του δυναμισμού της και της δημιουργικότητάς της. Είναι εστία ελπίδας και όχι καταυλισμός απελπισίας».

Ερωτήσεις :

1) Κύριε Πολύδωρα . Δεν είπατε κουβέντα για τα “κεκτημένα δικαιώματα των Ρομά” . Δηλαδή :

# Το δικαίωμα να μην πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας , ασφάλιστρα , ΚΤΕΟ , κλήσεις και κάρτα καυσαερίων για τα οχήματά τους .

# Το δικαίωμα να ασχολούνται με αγοραπωλησίες βρεφών χωρίς άδεια άσκησης εμπορικής δραστηριότητας , ταμειακή μηχανή και απόδοση ΦΠΑ .

# Το δικαίωμα να μην κάνουν φορολογική δήλωση .

# Το δικαίωμα να αποφεύγουν τα βάσανα του σχολείου .

Όσο ήσασταν στην κυβέρνηση ανεχθήκατε αυτά τα προνόμια . Τί θα κάνετε αν γίνετε Πρωθυπουργός ; Θα τα κόψετε ; Θα τα συνεχίσετε ; Θα τα αυξήσετε ;

 

Εξηγείστε μας παρακαλώ :

# Πώς γίνεται η “μεγάλη φυλή” των ΜΗ ΡΟΜΑ να έχει φουντάρει και η μόνη ελπίδα πια για την Ελλάδα να είναι η “μικρή” φυλή των Ρομά ; Ποιός έφταιξε άραγε ;

# Τί ακριβώς εννοείτε με την λέξη “δημιουργικότητα των Ρομά” ; Μπορείτε να μας δώσετε παραδείγματα ;

# Πώς εξηγείται , εσείς ( ένας εξαιρετικά μορφωμένος πολιτικός , με άριστη γνώση της Ελληνικής ) να μην έχετε αντιληφθεί απο παλαιά την “δημιουργικότητα” των Ρομά και να την είδατε λίγες μέρες πρίν τις εκλογές ;

# Υπάρχει και μια άλλη μειονότητα στην Ελλάδα που λέγεται “Δωδεκαθεϊστές” και “Φίλοι της Πατρώας Θρησκείας” . Η ίδια πηγή που σας είπε οτι οι Ρομά πλησιάζουν το εκατομμύριο , είπε και σε εμάς ( τους Δωδεκαθεϊστές ) οτι πλησιάζουμε τον ίδιο αριθμό . Μήπως σκοπεύετε να γίνετε και ΔΙΚΟΣ μας μόνιμος συνήγορος ; Ξέρετε , και εμείς είμαστε φορείς ελπίδας , δυναμισμού και δημιουργικότητας !

# Προφανώς λόγω Πάσχα ( εποχή νεκραναστάσεων ! ) εμφανίσθηκε στο πλευρό σας ο κ. Παπαθεμελής . Μήπως σας μίλησε και για μια άλλη μειονότητα που λέγεται “Παλαιοημερολογίτες” ; Μαθαίνουμε οτι και αυτοί έχουν δημογραφική ευρωστία , δυναμισμό και δημιουργικότητα .

# Για να μην τα πολυλογούμε κύριε Πολύδωρα , υπάρχει μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ εδώ που λέγεται “ΕΛΛΗΝΕΣ” . Μην ασχολείσθε με πλειοψηφίες που δεν σας έχουν ανάγκη διότι στο κάτω-κάτω δυναμικές πλειοψηφίες είναι που μεσουρανούν . Εσείς και ο κ. Παπαθεμελής είστε πολιτικοί που δύουν και σας αρμόζει να ασχολείσθε με μειοψηφίες που βρίσκονται στα τελευταία τους !

————

Ο κ. Ιερώνυμος, μίλησε για την προστασία των μοναστηριών και των κειμηλίων της χώρας, ενώ σημείωσε ότι απαιτείται να έχουμε ενότητα κι εργατικότητα, τονίζοντας ότι, «τώρα φαίνεται ότι φεύγει η τρόικα, να πάει στο καλό. Εμείς έχουμε τη δύναμη να προχωρήσουμε …

http://www.osiaefxi.com/2014/04/blog-post_6359.html#axzz30UDWPkGr

( Ο παπάς έμαθε το παραμύθι και το επαναλαμβάνει στο “ποίμνιον” . Μπράβο παπά ! )

ΟΣΙΑ ΕΥΧΗ: Τι δήλωσε στα εγκαίνια γηροκομείου στο Λεωνίδιο – Ιερώνυμος: Απαιτείται ενότητα κι…

www.osiaefxi.com

Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΠΥΘΑΓΟΡΙΔΗΣ δημοσίευσε στην ομάδα ΕΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Χέστηκε ο ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ που είναι στα πόδια ΓΡΗΓΟΡΟΣ!!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>