«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

H ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΙΑΣ-ΚΑΓΚΑΝ ΚΑΙ Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΩΝ ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΣΘΕΝΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΜΑ’Ι’ΟΥ 2014

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

28.04.2014

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

 khazaria

Η ΧΑΣΑΡΙΑ-ΚΑΓΚΑΝ υπηρξε το βασιλειο των Χαζαρων απο τον 7ον εως τον 11ον μ.Χ. αιωνα στην νοτιορωσικη στεπα, μεταξυ Καυκασου και του ποταμου Βολγα και του ευρισκομενου χωρου της ανατολικης Ευρωπης μεταξυ της Μαυρης θαλασας και της Κασπιας.

Η εξουσιαζουσα πολεμικη καστα του βασιλειου μεταπηδησε θρησκευτικα ομαδικα απο την αθε’ι’α στην εβρα’ι’κη πιστη και ανακηρυξε επισημα τον Ιουδα’ι’σμο σαν την κρατικη θρησκεια της κυριαρχης ταξης του βασιλειου της Χαζαριας-Καγκαν.

498546-×Üæáñïé

Ενα τετοιο φαινομενο μπορει να χαρακτηρισθη ως μοναδικο στην ιστορια των λαων.

Στην εποχη υπαρξης του μονο ετσι μπορουσε για ενα χρονικο διαστημα να διατηρηση το βασιλειο αυτο την ανεξαρτησια του απο τον κινδυνο του Χριστιανισμου του Βυζαντιου και του Ισλαμισμου των Αραβων.

Λογω της γεωγραφικης θεσης της η Χαζαρια επαιξε τον ρολο μιας αποκρουστηρας χωρας για το Βυζαντιο απο βαρβαρικες φυλες και αργοτερα και απο τους Βικινγκερ και Ρωσους και φυλαξε το Βυζαντιο απο τις επιδρομες απο τις βορειες στεπες.

Εαν το βασιλειο αυτο απεφασιζε θρησκευτικα για τον Χριστιανισμο ‘η Ισλαμισμο θα κατεληγε σε βασιλειο τιμαριωτης του Βυζαντιου ‘η του Χαλιφατου της Βαγδατης.

 

Με την αποφαση του ομως για τον Ιουδα’ι’σμο εδεχθει μεν τις επιδρομες των γειτονων του, διατηρησε ομως για αρκετο καιρο την ανεξαρτησια του. 

Η ιουδα’ι’κη πιστη των Χαζαρων επεζησε την καταρρευση του βασιλειου τους και ριζωσε στους χαζαρικους-ιουδα’ι’κους οικισμους των χωρων της ανατολικης Ευρωπης.

Γενετικα οι Χαζαροι ιουδα’ι’κης πιστης ειναι περισσοτερο συγγενεις με τους Ουνους, Ουιγουρους και Μαγιαρους (Ουγγρους) παρα με τους Ιουδαιους Σημιτες του Αβρααμ. Ισαακ και Ιακωβου.

Υπαρχουν (1) στην Ουκρανια, Πολωνια, Καρπαθια ακομη δε και στις ανατολικες περιοχες της Αυστριας μια σειρα παλαιων ονομασιων περιοχων που προερχονται απο τις λεξεις Khasar (Χαζαρ) ‘η Schid (Ιουδαιος) ως π.χ. Schydowo, Kosarsewsk, Kosara, Schiodowska, Vola, Schydaticze κ.α.

Οι γνησιοι Εβραιοι, δηλαδη οι Ιουδαιοι Sephardim αποτελουν μειονοτητα. Απο τα 13 εκατομμυρια Ιουδαιων παγκοσμια τα 92 % ειναι Χαζαροι ιουδα’ι’κης πιστης, δηλαδη οχι Σημιτες και προερχονται απο χαζαριακους πληθυσμους της ανατολικης Ευρωπης.

Η ως ανω πραγματικοτητα απαιτει μια νεα ανασκοπηση και τοποθετηση τοσο στο προβλημα της σχεσης μεταξυ των Χαζαρων ιουδα’ι’κης πιστης, δηλαδη των Ashkenasim Ιουδαιων και των γνησιων Ιουδαιων (Sephardim). οσο και στο ερωτημα κατα ποσο οι Χαζαροι ιουδα’ι’κης πιστης μπορουν να θεωρηθουν ως ο πυρηνας της ιουδα’ι’κης ρατσας. Οι περισσοτεροι Ιουδαιοι του Ισραηλ εχουν Χαζαρικη προελευση!

Ειναι ποτε δυνατο να θεωρουνται αυτοι ρατσικα ως γνησιοι Ιουδαιοι;

Υπο εθνικη σκοπια οι σημιτικες εβρα’ι’κες φυλες απο τα νερα του Ιορδανη ποταμου βρισκονται χιλιαδες μιλλια μακρυα απο τις τουρκοχαζαρικες φυλες ιουδα’ι’κης πιστης γυρω απο τον ποταμο Βολγα!!!

Τι ειδους Ιουδαιοι ειναι οι οικογενειακες τραπεζικες δυναστειες των Rothschilds και Rockefeller που σημερα ελεγχουν και καθοδηγουν το παγκοσμιο γιγνεσθαι; Χαζαροι ιουδα’ι’κης πιστης ‘η Ιουδαιοι σημιτικης προελευσης ; Ειναι δηλαδη κατα την ρατσα κιβδηλοι ‘η γνησιοι Ιουδαιοι;

Κατα την βιβλιογραφια, οι Rothschilds θεωρουνται Iουδαιοi χαζαρικης προελευσης (Ashkenasim) απο την Ρωσια, ενω οι Rockefellers Ιουδαιοι σημιτικης προελευσης (Sephardim).

Εαν πραγματι υφισταται μεταξυ των δυο αυτων οικογενειακων τραπεζικων και οχι μονο δυναστειων, ανταγωνισμος για την επιρροη στις παγκοσμιες οργανωσεις του διεθνους πολιτικου σιωνισμου ‘η οχι, υπαρχουν διαφορετικες γνωμες.

Παρ’ολες τις διαμετρικα αντιθετες γνωμες η πραματικοτητα ειναι οτι στην μεγαλυτερη ιουδα’ικη πολη του κοσμου, την Νεα Υορκη των ΗΠΑ, που βρισκεται το μεγαλυτερο χρηματιστηριο στην Wall Street δεν βρισκεται το κεντρο του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, αλλα στην Ευρωπη και δη στις πρωτευουσες της Γαλλιας και της Μεγαλης Βρεταννιας (City of London).

Αυτο σημαινει οτι η οικογενειακη τραπεζικη δυναστεια των Rockeffelers σε συνδυασμο και με αλλους τραπεζικους γιγαντες των ΗΠΑ εβρα’ι’κης ιδιοκτησιας, εχουν μονο μια λειτουργικη σχεση τοπικης εξουσιας.

Την πραγματικη παγκοσμια εξουσια εκτελουν οι Χαζαροι ιουδα’ι’κης πιστης της Ευρωπης. Μια τετοια σχετικη υποταγη των Sephrdim Ιουδαιων δεν σημαινει αυτοματα και απουσια των κατ’ επαναληξη προσπαθειων επιρροης της τραπεζικης δυναστειας των Rockeffelers και των αλλων στις ΗΠΑ ως προς το παγκοσμιο γιγνεσθαι υπο τον ελεγχο του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.

Ο τελικος στοχος των τραπεζικων δυναστειων χαζαρικης ιουδα’ι’κης πιστης προελευσης ειναι η δημιουργια ενος ελεγκτικου χρηματοπιστωτικου παγκοσμιου συστηματος σε χερια τους, το οποιο θα ειναι ικανο να ελεγχη το πολιτικο και οικονομικο συστημα καθε χωρας. Κατα τον Schnapper M. B. (2) η δημιουργια της Ευρωπα’ι’κης Ενωσης (Χαζαρικης Ενωσης) δεν ειναι στην πραγματικοτητα το εργο ενος Πρωθυπουργου ‘η Προεδρου της Δημοκρατιας μιας ευρωπα’ι’κης χωρας, αλλα το εργο δεκα συγγραφεων (εκ των οποιων το ημισυ ευρωπαιοι προσφυγες χαζαρικης προελευσης ιουδα’ι’κης πιστης και το αλλο ημισυ Μασονοι) που το 1944 δημοσιευσαν ενα Βιβλιο με τον τιτλο «Regionalism and World Organisation. Postwar Aspects of Europe’s Global relationships, A Symposium of the Institute on World Organisation» στις ΗΠΑ.

Ακομη και η συνθηκη του Μααστριχτ του 1992 δεν ειναι το εργο των Πρωθυπουργων και Προεδρων της Δημοκρατιας ανεξαρτητων ευρωπα’ι’κων χωρων, αλλα αχυρανθρωπων στην υπηρεσια των χαζαρικης προελευσης και ιουδα’ι’κης πιστης οικογενειακων τραπεζικων δυναστειων.

Η εκτιμηση αυτη για την συνθηκη του Μαστριχτ αντικατοπριζεται σε μια διατυπωση το 1880 μ.Χ. του μεγαλου Ρωσου ποιητη Dostojewskij (3): «Ολοι, οι Bismarckts, Beaconsfields και η Γαλλικη Δημοκρατια, για μενα ειναι η δυναμη μιας διαστρεβλωσης των γεγονοτων, ο Κυριος, οπως ο Κυριος ολων, ο Κυριος ολης της Ευρωπης, ειναι μονο ο Ιουδαιος». Ο Dostojewskij δεν νοουσε βεβαια τον Ιουδαιο σημιτικης προελευσης, ενοουσε τον Ιουδαιο χαζαρικης προελευσης.

Κατα τον Ουγγρο Ιησου’ι’τη Töhötöm Nagy (4) «Οι προμαχοι της ιδεας μιας Ευρωπα’ι’κης Ενωσης υπηρξαν οι Μασονοι αφου και η ιδεολογια τους για ελευθερια και αδελφικη αλληλεγγυη περιεχει μασονικα χαρακτηριστικα».

Ενας απο τους κρυφαιους της μασονικης κινησης υπηρξε ο Κομης Richard von Coudenhove-Kalergi, ο οποιος ηδη σε ηλικια 29 ετων κατειχε τον 18ο βαθμο της Μασονιας (Ritter von Rosenkranz) και στο βιβλιο του (5) με τιτλο « Πρακτικος Ιδεαλισμος» που δημοσιευσε το 1925 εγραφεν: «Ο αγωνας μεταξυ Καπιταλισμου και Κομμουνισμου ειναι ενας εμφυλιος πολεμος της πνευματικης Αριστοκρατιας…Η επιτελαρχια και των δυο στρατολογητε απο την πνευματικα αρχηγικη ρατσα τηε Ευρωπης, απο τον Ιουδα’ι’σμο… Κυριοι στυλοβατες της διεφθαρμενης οπως και της ραδιουργους πνευματικης Αριστοκρατιας του Καπιταλισμου, της Δημοσιογραφιας και Βιβλιογραφιας ειναι οι Ιουδαιοι.

Η πνευματικη τους υπεροχη προετοιμαζει αυτους ως τα κυρια συστατικα της μελλοντικης Αριστοκρατιας….Ετσι παρ’ ολες τις διωξεις ξεπηδηξε μια μικρη ομαδα ανθρωπων, χειραγωγημενων απο τα ηρω’ι’κα μαρυρια των για την ιδεα και απαλλαγμενων απο ολα τα αρνητικα πνευματικα και μη αποφασιστκα ανθρωπινα στοιχεια.

Αντι να εξοντωση του Ιουδα’ι’σμο, χωρις να το θελει, η Ευρωπη προωθησε αυτον την στιγμη που οι φεουδαρχικη Αριστοκρατια αρχησε να καταρρεει.

Ετσι ο Ιουδα’ι’σμος ανυψωθηκε σε νεα αριστοκρατικη Ρατσα ως απορρεα της πνευματικης τους ανωτεροτητας».

Ο Κομης Richard von Coudenhove-Lalergi, ως καθηγητης πλεον του Πανεπιστημιου της Νεας Υορκης ,παρουσιασε στο πανευρωπα’ι’κο συνεδριο το 1943 το σχεδιο ενος ευρωπα’ι’κου συνταγματος.

Αυτο δειχνει οτι κατα την διαρκεια του 2ου Παγκοσμιου Πολεμου υπηρχαν και αλλοι στις ΗΠΑ που δουλευαν για μια παγκοσμια διακυβερνηση του πλανητη μας… Εχοντας υπ’οψη απο ποιες οικονομικες και πολιτικες δυναμεις στηριζονταν ο ιδιος εγραψε και δημοσιευσε και το Βιβλιο με τιτλο «Παγκοσμια Δυναμη Ευρωπη» και διατυπωσε πολυ αργοτερα και τελειως απαραδεκτα και τα εξης: «Τυφλος ειναι, οποιος δεν βλεπει τους κινδυνους που παραμονευουν σε μια μη Ενωμενη Ευρωπη. Προδοτης ειναι αυτος, ο οποιος εργαζεται κατα μιας Ενωμενης Ευρωπης και αποδεικνυει ετσι οτι δεν αγαπα το εθνος του, την οικογενεια του και εγκατελειψε τον εαυτο του».

Συνεπως ολοι οι αντιπαλοι της συνθηκης του Μααστριχτ πρεπει κατα τον Μασονο αυτον να γνωριζουν οτι στα ματια της μελλοντικης εξουσιαστικης καστας της Ευρωπης, των Χαζαρων με ιουδα’ι’κη πιστη, θα ειναι οχι μονο Τυφλοι, αλλα και Εγκληματιες και, το χειρωτερο ακομη και Προδοτες!!!

Και ο μεγαλος αυτος αδερφος της Μασονιας ονομαζεται σημερα «Πατερας της Ευρωπης».

Για τον Μασονο αυτο η διοικηση της πολης Ααχεν της Γερμανιας δινει απο το 1950 και μετα το βραβειο του Καρολους Μαγνους, επειδη ο ως ανω Μασονος χαρακτηρισε τις 6 πρωτες χωρες της Ευρωπης (Γαλλια, Ιταλια, Γερμανια, Βελγιο, Ολλανδια και Λουξεμβουργο) που ιδρυσαν την Ενωση Μονταν, ως χωρες «της Ευρωπης του Καρολου του Μεγαλου» μη γνωριζοντας ασφαλως, οτι ο περιγημος Καρολος ηταν και αγραμματος.

Το πρωτο βραβειο της πολης του Ααχεν, δηλαδη του αγραμματου Καρολους το ελαβε ο Κομης Coudenhove-Kalergi. Πολυ αργοτερα με συνεργεια δυστυχως του γραφοντος, το ελαβε και ο Ψευτοεθναρχης Κωνσταντινος Καραμανλης. Οποιος λαμβανει το βραβειο της πολης του Ααχεν, το βραβειο του «Πατερα της Ευρωπης» Coudenhove-Kalergi και, και, και, στο τελος λαμβανει και το χρυσο μεταλλειο της ιουδα’ι’κης μασονικης στοας B’nai B’rith. Η νεα Χαζαρικη Ενωση σε ολο τομεγαλειο της!!!

Στην αρχη η Πανευρωπη ‘η η νεα Χαζαρια δεν εξελισονταν τοσο γρηγορα οπως την ηθελαν οι δυτικοι πολεμαρχοι του 2ου Παγκοσμιου Πολεμου. Για μια ευρωπα’ι’κη υπερκυβερνηση δραστηριοποιουνταν περαν απο τους Μασονους και οι Χαζαροι ιουδα’ι’κης πιστης που ειχαν και μεγαλυτερης εμβελειας σχεδια.

Ουδεις στην απελευθερωμενη Ευρωπη χειροκροτουσε την ιδεα ακομη κατω και απο τις απειλες ενος 3ου Παγκοσμιου Πολεμου, οπως επραξεν ο δηθεν πατερας της Ευρωπης.

Εδω ηρθε σε βοηθεια η τακτικη σαλαμινοποιησης κατα τεμαχια, ωστε ο μεσος ευρωπαιος πολιτης που δεν συνειδοποιουσε τον μεγαλο αυτο στοχο, αρχισε με την μονοπλευρη προπαγανδα που του ασκουνταν απο τα ΜΜΕ να ενδιαφερεται.

Οταν οι πρωτες εξη χωρες, εγιναν δωδεκα και σημερα εικοσαεφτα και αρχισε η πολιτικη και οικονομικη ανεξαρτησια να μειωνεται και οι χωρες του νοτου με Μνημονια και συνεργεια του ΔΝΤ να λεηλατουνται, αρχισε ο καθε πολιτης να προβληματιζεται για τις περαιτερω εξελιξεις για το ποιος παιζει τον κυριο ρολο στην «Χαζαρικη Ενωση» που δημιουργηθηκε μετα την Μονταν Ενωση, και την Ευρωπα’ι’κη Οικονομικη Ενωση.

Σε ολες τις μεταβατικες φασεις και στην σημερινη οι ασκουντες την εξουσια ψευδονταν ασυστολα και ψευδονται ακομη εως οτου επιτευχθει ο στοχος τους.

Ουδεις στην πραγματικοτητα ενδιαφερεται για την «Ενισχυση της Αλληλεγγυης» μεταξυ των λαων της Ευρωπης, για την «Οικονομικη και Κοινωνικη Προοδο» και καθ’ ολου για την «Ενισχυση της Ταυτοτητας και Ανεξαρτησιας της Ευρωπης».

Σημερα μαλιστα ουδεις απο τους υπευθυνους αποκρυπτει τα ψευδη αυτα.

Ουτε καν αποκρυβεται οτι η σημερινη Χαζαρικη Ενωση δεν ειναι τιποτε αλλο απο μια ενδιαμεση σταση προς μια παγκοσμια δικτατορικη διακυβερνηση.

Προκειται για τυχαιο γεγονος;

Ειναι τυχαιο γεγονος, οτι οι ιδιοι ανθρωποι που ειχαν χωμενα τα νυχια τους στις καπιταλιστικες και κομμουνιστικες χωρες απωθεσαν ξαφνικα τον Κομμουνισμο ριχνωντας τον στα παλιοσιδερα και πρωτοστατουν σημερα στην εξουσια της Χαζαρικης Ενωσης; Βασει της αρχης της τυχαιοτητας και στατιστικη πιθανοτητα των 99 % δεν μπορουσε να ειναι διαφορετικα.

Αλλως εαν οι Χαζαροι ιουδα’ι’κης πιστης και οι Μασονοι εκαναν το δευτερο βημα μετα το πρωτο, αυτο θα ηταν η τυχαιοτητα της τυχαιοτητας.

Συνεπως η τυχαιοτητα εξηγει τα παντα!

Η αρχη αυτη μπορει να χρησιμοποιηθη επισης και στις πνευματο-ιστορικες παραμετρους της Ενος-Κοσμου-Συνωμοσιας.

Απιθανη μεγαλοφυια!

Διαγραφεται ετσι και η Συνωμοσια με την βοηθεια της Τυχαιοτητας! Η αρχη αυτη της Τυχαιοτητας ειναι στοιχειο γενικης χρησεως και θα μπορουσε να εκφωνηθη ως εξης:

«Τυχαιοτητα, Τυχαιοτητα, πανω απ’ ολα Τυχαιοτητα. πανω απ’ολα στον Κοσμο…». Διπλα στην αρχη αυτη εμφανιζεται ακομη μια αρχη που ισοπεδωνει θανατηφορα και κυριολεκτικα ολες τις θεωριες περι Συνωμοσιας.

Προκειται για την δευτερη γενικης χρησεως αρχη μοντερνας ιστορικης ερευνας: «δεν μπορει να υπαρχη, οτι δεν επιτρεπεται να υπαρχη».

Η εφαρμογη της λογικης αυτης επαναστατικοποιησε κυριολεκτικα τον εντοπισμο της Αληθειας, δηλαδη την τοποθετησε αναποδα με το κεφαλι προς τα κατω.

Οι ιστορικοεπιστημονικοι Δογματικοι, απελευθερωσαν με την μεθοδο αυτη τους ανθρωπους και ιδιαιτερα τους Ευρωπαιους πολιτες απο την σκλαβια της ορθολογικης και ανεξαρτητης σκεψης!

Υπο αυτην την σκοπια η λογικη αυτη εγινε στην Χαζαρικη Ενωση ταυτοχρονα και η βαση των μοντερνων ελευθεριων για τους πολιτες και δη για την ελευθερια της γνωμης, της διατυπωσης και των ΜΜΕ….Τα ελευθερα ΜΜΕ στην Χαζαρια συνεβαλαν, ωστε μονο λιγοι Δογματιστες αρκουν πληρως για την απελευθερωση των λαων της σημερινης Χαζαρικης Ενωσης απο την σκλαβια να σκεφθονται ελευθερα και μονοι τους.

Τα ΜΜΕ γινονται ετσι και τα ιδια ολο και ποιο ελευθερα, οσο ποιο συχνα εμφανιζονται στις Οθονες οι δογματικοι καθοδηγητες. Την ελευθερια αυτη των ΜΜΕ την αισθανονται οι Ελληνες σημερα στο πετσι τους……..

Η χρηματοδοτιση της ευρωπα’ι’κης πολιτικης και το φουσκωμα της αργομισθιας, που τοποθετουν στο κεφαλι και αναποδα και ολες τις αρχες των πολιτων, αποτελουν οφθαλμοφανη διατυπωση ενος δημοκρατικου και ελεγκτικου ελλειμματος που χαρακτηριζει το συνολο της Χαζαρικης Ενωσης.

Βοηθεια διορθωσης της τραγικης αυτης καταστασης θα μπορουσε να προερθη μονο απο μια Ανασυγκροτηση με εφαρμογη δημοκρατικων πρωτυπων, ως πολιτικη ισοτητα και διαμελισμο της εξουσιας και μια κυβερνηση ελεγχομενη απο τους πολιτες και φτιαγμενη για τους πολιτες και οχι για Χαζαρους Ολιγαρχες ιουδα’ι’κης πιστης.

Μετα μια Ανασυγροτηση του ολου συστηματος θα απαγορευεται πλεον να σερνονται οι πολιτες πανω απο τα τραπεζια. Δεν θα επιτρεπεται πλεον σε ενα μικρο αριθμο πολιτικων μασονικης προελευσης να ρυθμιζουν την ευρωπα’ι’κη πολιτικη σκηνη και να αποφασιζουν χωρις κανεναν ελεγχο και ερημην των πολιτων.

Τοσο οι Μασονοι οσο και πο Χαζαροι ιουδα’ι’κης πιστης θα πρεπει να κατανοησουν, οτι η Δημοκρατια βασιζεται μονο πανω στην εμπιστοσυνη του λαου και οτι εμπιστοσυνη χωρις διαφανεια δεν μπορει να υπαρχη.

Οι πολιτες πρεπει να λαβουν την δυνατοτητα να ελεγχουν τους υπευθυνους της ευρωπα’ι’κης πολιτικης και αναλογα με τις συμπεριφορες τους να τους καταψηφιζουν και να τους απομακρυνουν απο το πολιτικο γιγνεσθαι.

Ποια μορφη θα μπορουσε να εχη μια Ανασυγκροτηση του συστηματος;

Στα δημοκρατικα ελλειμματα της Χαζαρικης Ενωσης συμπεριλαμβανονται τοσο η σχεδον ανυπαρκτη συμμετοχη των πολιτων και η ελλειψη πολιτικης διαπραγματευτικης ικανοτητας οσο και η ανυπαρξια ενος ομογενους ευρωπα’ι’κου λαου.

Μια δημοκρατικοποιηση μπορει να επιτευχθη δια απευθειας εκλογη της εκτελεστικης πυραμιδας μεσω δημοψηφισματων και απαγορευση της δραστηριοτητας του πολυπληθους Λομπυ στις Βρυξελλες.

Εαν οι βουλευτες του ευρωκοινοβουλιου πουλουν τους εαυτους στις προσφορες των Λομπυ και χανουν ετσι την ανεξαρτησια τους, η κατασταση αυτη δεν διαφερει σε τιποτε απο την διαφθορα και οφειλει να παταχθη.

Οι εκλογες ειναι το κλειδι για την νομιμοποιηση της Δημοκρατιας.

Ειναι ομως οι εκλογες για το ευρωπα’ι’κο κοινοβουλιο δημοκρατικες;

Ειναι σε ολους γνωστο οτι στις εκλογικες λιστες των κομματων των μελων χωρων της Χαζαρικης Ενωσης μπαινουν μονο μελη μυστικων και φανερων αδελφοτητων.

Συνεπως σχεδον ολοκληρο το ευρωπα’ι’κο κοινοβουλιο αποτελειται απο μελη μασονικων στοων, Ροταρυ Κλουπς, Λιονς Κλουπς, λεσχων Μπιλντερνμπεργκ κ.α. Προκειται συνεπως για μια εκλογικη κωμωδια!!!

Το γεγονος οτι οι βουλευτες εκλεγονται με μυστικες εκλογες δεν εχει να κανη τιποτα με το γεγονος οτι εκλεγονται σχεδον αποκλειστικα μελη αδελφοτητων.

Η απευθειας εκλογη δεν σημαινει και Μεταρρυθμιση ‘η Ανασυγκροτηση.

Εδω κρυβονται τα σοβαρα δημοκρατικα ελλειμματα της Χαζαρικης Ενωσης.

Οι βουλευτικες εκλογες της 25.05.2014 για το Ευρωκοινοβουλιο αποτελουν υπο την ως ανω σκοπια μια φαρσοκωμωδια! Υπαρχουν 27 διαφορετικα εκλογικα συστηματα. Γιατι δεν υπαρχει ενα ενιαιο;

Το φουσκωμα του ευρωπα’ι’κου κοινοβουλιου με 571 βουλευτες εχει σοβαρα μειονεκτηματα ως προς τις αναλυσεις και διορθωτικες αποφασεις για τα πολλα προβληματα.

Ο χρονος ομιλιας εκαστου βουλευτου ειναι επικινδυνα περιορισμενος και δεν επιτρεπει καμμια παραγματικη αναλυση ενος προβληματος. Ουδεις μπορει να αναλυση σε βαθος ενα προβλημα και να κανη μια σοβαρη προταση αντιμετωπισης του.

Γιατι παραμενουν η Επιτροπη και η Κομμισσιον ως ανεξαρτητες απο το Ευρωκοινοβουλιο οντοτητες; Γιατι δεν εκλεγονται τα μελη των ως ανω οργανων απευθειας απο τους πολιτες; Αποτελει ενα παραδοξο, ομοιο των παραδοξων του Ζηνωνος, το οτι η πλειονοτητα του ευρωκοινοβουλιου δεν στηριζει τα εκτελεστικα οργανα και η αντιπολτευση δεν μπορει να παιζη τον ελεγκτικο της ρολο.

Κατα το αρθρο 4 παρ. 1 EUV δινει ευρωπα’ι’κη επιτροπη «στην Ενωση για την εξελιξη της, τις αναγκαιες ωθησεις και τοποθετει σταθερα τις γενικες πολιτικες παραστασεις στοχων για την εξελιξη».

Στην ευρωπα’ι’κη επιτροπη συνυπαρχουν οι Πρωθυπουργοι και οι Προεδροι Δημοκρατιων των μελων κρατων της Ενωσης και ο Προεδρος της Κομμισσιον.

Την ευρωπα’ι’κη επιτροπη πρεπει να ξεχωριζουμε απο την επιτροπη της ευρωπα’ι’κς Ενωσης που ευθυνεται για τους κυριους παραγοντες στην διαμορφωση του οικονομικου ισολογισμου, των εξωτερικων σχεσεων ως και την τοποθετηση των μελων της Κομμισσιον.

Γιατι ομως τοποθεντουνται τα μελη της Κομμισσιον και δεν εκλεγονται αυτα απ’ ευθειας απο τους πολιτες; Η επιτροπη της ευρωπα’ι’κης Ενωσης αποτελειται απο 27 μελη σε επιπεδο υπουργων.

Η Κομμισσιον αποτελειται επισης απο 27 μελη που τοποθετουνται για πεντε χρονια με δικαιωμα απανατοποθετησης. Προκειται για Κομματοσκυλα των κομματων εξουσιας των μελων κρατων την Χαζαρικης Ενωσης. Και αυτα προερχονται απο μυστικες ‘η φανερες αδελφοτητες.. Ο Προεδρος της Κομμισσιον τοποθετειται απο τους Χαζαρους μεγαλτραπεζιτες ιουδα’ι’κης πιστης. Το ευρωπα’ι’κο κοινοβουλιο μπορει βασει του αρθρου 201 EG να θεση θεμα εμιστοσυνης προς την Κομμισσιον με 2/3 των ψηφων των 571 βουλευτων για το συνολο της Κομμισσιον, αλλα οχι για τα μεμονομενα μελη της Κομμισσιον. Και εδω προκειται για μια φαρσοκωμωδια!

Για τα δημοκρατικα ελλειμματα της Χαζαρικης Ενωσης (σε συμμετοχη των πολιτων, σε διαπραγματευτικες πολιτικες ικανοτητες και σε μερισμο της εξουσιας) λεγονται παραπλανητικα πολλα προ των Ευρωεκλογων και χυνονται υποκριτικα κροκοδειλια δακρυα απο τους υπευθυνους χωρις ομως να γινεται τιποτε μετα απο καθε ευρωεκλογη. Ουδεις απο τους υπευθυνους δεν κανει κατι χωρις μοτιβο ‘η οποιος εχει ενα καθωρισμενο μοτιβο κανει κατι το συγκεκριμενο. Αυτο δεν ισχυει μονο για την ευρωπα’ι’κη επιτροπη αλλα και σε μεγαλυτεο βαθμο και για την Κομμισσιον και για την υπαγομενη γραφιοκρατια.

Υπαρχουν δυο ορατοι προς το παρων δρομοι για την Ανασυγκροτιση.

Ο ενας οδηγει προς μεγαλυτερη δικαιοδοσια του Ευρωκοινοβουλιου, ο αλλος προς μεταφορα των δικαιοδοσιων στις κυνερνησεις των μελων κρατων.

Κατα ποσο ομως οι δρομοι αυτοι Ανασυγκροτισης ειναι αποτελεσματικοι, χωρις μια βαθεια αναλυτικη μελετη παραμενει ακομη κατι το απροσδιοριστο.

Αυτο που η Χαζαρικη Ενωση απαιτει απο τα μελη κρατη της Ενωσης, εαν το απαιτουσε απο τον εαυτο της, λογω των δημοκρατικων της ελλειμματων, δεν θα ειχε καμμια πιθανοτητα να γινη μελος της Ευρωπα’ι’κης Ενωσης.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Βιβλιογραφια

 

1. Köstler A. «Der dreizehnte Stamm-Das Reich der Khasaren und sein Erbe»

Gustav Lübbe Verlag 1989

2. Schnapper M. B. «Regionalism and World Organisation. Postwar

Aspects of Europe’s Global Relartionships, A

Symposium of the Institute on World Organisation»

Washington D.C. 1944

 

3. Dorstojewskij F. «Notierte Gedanken»

Das Judentum und die Schatten des Antichrist,

Aufl. Graz 1938 (abgek. Ritter), 38f

 

4. Töhötöm Nagy «Jesuiten und Freimaurer»

Wien 1960, 467f

 

5. Richard Coudebhoven-Kalergie «Praktischer Idealismus»

Paneuropa-Verlag 1925

 Για το ίδιο θέμα στους συνδέσμους

http://ofis66.blogspot.gr/p/blog-page_3528.html#axzz30Afjtv37

http://filopatria.wordpress.com/2014/01/20/%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%87%CE%B1%CE%B6%CE%AC%CF%81%CF%89%CE%BD/

http://antipliroforisi.blogspot.gr/2008/12/blog-post_3174.html

http://www.anexigita.com/2013/01/blog-post_4114.html

http://www.monde-diplomatique.gr/spip.php?article162

http://alfeiospotamos.gr/?tag=%CF%87%CE%AC%CE%B6%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%B9

https://www.google.gr/search?num=50&hl=el&q=%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF+%CF%84%CF%89%CE%BD+%CE%A7%CE%B1%CE%B6%CE%B1%CF%81%CF%89%CE%BD&oq=%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF+%CF%84%CF%89%CE%BD+%CE%A7%CE%B1%CE%B6%CE%B1%CF%81%CF%89%CE%BD&gs_l=serp.12..0i22i30.61683.61683.0.63699.1.1.0.0.0.0.231.231.2-1.1.0….0…1c.2.42.serp..0.1.230.cKDTMHGPm04

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>