«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΠΑΜ Επίσημη παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου

Δ. Καζάκης: «Στις 25 Μάη θα γυρίσουμε την κλεψύδρα ανάποδα!»

Μέσα στο κατάμεστο από κόσμο Polis Art Cafe στη Στοά του Βιβλίου, έγινε η επίσημη παρουσίαση των 42 υποψηφίων ευρωβουλευτών του Ε.ΠΑ.Μ, με κύρια χαρακτηριστικά τα πολιτικά μηνύματα αλλά και τη συγκίνηση και τις εκπλήξεις, με δηλώσεις στήριξης του Κινήματος από Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Βασίλη Λέκκα , Γιάννη Ζουγανέλη κ.α.

Το Ε.ΠΑ.Μ έχει ολοκληρωμένη πρόταση για διαγραφή του χρέους

«Έχουμε δώσει όρκο τιμής στα παιδιά και τους γονείς μας… Ακόμη και ένας από εμάς να μείνει, θα δώσει τον αγώνα μέχρι τέλους», ανέφερε ο Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ Δημήτρης Καζάκης, δημιουργώντας συγκίνηση στους παρευρισκομένους, για να καταλήξει με την υπόσχεση και να αποθεωθεί ότι «στις 25 Μάη θα γυρίσουμε την κλεψύδρα ανάποδα!»

 

Στη διάρκεια της τοποθέτησης του ο Δημήτρης Καζάκης θύμισε ότι όπως έλεγαν οι παλιοί «τραγουδώντας και πολεμώντας, πάμε στον πόλεμο», τονίζοντας πως «ο αγώνας είναι δύσκολος. Έχουμε μεγάλες απώλειες από το βάρος της καθημερινότητας, της ζωής, αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Ο αγώνας είναι πολύ μεγάλος, όταν οι κυβερνώντες θέλουν να σε κάνουν δούλο».

Ο γενικός γραμματέας του ΕΠΑΜ, που αναγκάστηκε να διακόψει πολλές φορές την τοποθέτησή του λόγω των χειροκροτημάτων, υπογράμμισε ότι “στο Κίνημα αυτό δεν ζητάμε πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων. Μετράμε ποιοι είναι πατριώτες, ποιοι στρατεύονται στην υπεράσπιση της πατρίδας”.

Παράλληλα αναφέρθηκε στις «βάσεις», που στηρίχθηκε το ΕΠΑΜ κατά την ίδρυσή του: «Από την αρχή προσπαθήσαμε να ενώσουμε το λαό που είναι ή οφείλει να είναι πρωταγωνιστής των εξελίξεων, να διαδώσουμε πως η γνώση του λαού είναι δύναμη και η δύναμη θα μας οδηγήσει στην πρόοδο, καθώς και να προκαλέσουμε το σύνολο του πολιτικού κόσμου να συζητήσει για όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο. Εμείς έχουμε κωδικοποιημένη πρόταση και για τη διαγραφή του χρέους της χώρας και για τη μετάβασή μας στη Νέα Ελλάδα».

Δηλώσεις στήριξης από καλλιτέχνες και ανθρώπους των γραμμάτων

Στην εκδήλωση προβλήθηκαν βίντεο με χαιρετισμούς από γνωστούς καλλιτέχνες, όπως , του τραγουδιστή Βασίλη Παπακωνσταντίνου, του ηθοποιού – τραγουδοποιού Γιάννη Ζουγανέλη, του ηθοποιού Τάκη Σπυριδάκη και του τραγουδοποιού Βασίλη Λέκκα.

Όλοι τους εξήραν την προσπάθεια του Κινήματος, ενώ τόνισαν την πίστη τους για την ανατροπή της σημερινής ζοφερής κατάστασης.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου χαιρέτισε τον αγώνα που δίνει το Ε.ΠΑ.Μ δηλώνοντας αλληλέγγυος, ενώ ο Γιάννης Ζουγανέλης υπογράμμισε ότι «το ΕΠΑΜ πάει κόντρα στο ρεύμα και ότι ο Δ. Καζάκης απαντά με σοφία και επιχειρήματα στα ψεύδη της κυβέρνησης και των δανειστών μας.»

Ο Τάκης Σπυριδάκης ζήτησε «να μπει τέλος στο γαλαζοπράσινο συνονθύλευμα, στους φασίστες και τις παραποτάμιες βρούβες. Άλλωστε, θέλουμε μια άλλη Ευρώπη και αυτή η ώρα είναι ώρα προσωπικής ευθύνης».

Ο Βασίλης Λέκκας σε μήνυμά του ευχήθηκε «καλή επιτυχία στο ΕΠΑΜ, στη μάχη των ευρωεκλογών, ώστε να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας».

Ο δημοσιογράφος – συγγραφέας, Νίκος Ιγγλέσης τόνισε ότι «αυτές οι εκλογές είναι αποφασιστικής σημασίας για το λαό αναφέροντας ότι «η παρουσία του ΕΠΑΜ είναι σημαντική, από πολιτική και ιδεολογική έννοια. Το ΕΠΑΜ ζητά την επαναφορά της εθνικής κυριαρχίας. Ο αγώνας που δίνουμε είναι εθνικοαπελευθερωτικός»!

Επίσης ο δημοσιογράφος – εκδότης της εφημερίδας «Το ΧΩΝΙ» Γιώργος Χριστοφορίδης, δήλωσε τη βεβαιότητα του ότι « στις 26 Μαίου ο Δημήτρης Καζάκης θα είναι στην Ευρωβουλή ακυρώνοντας τα σχέδια τους»!

Το ψηφοδέλτιο

Εκπρόσωποι από όλες τις κοινωνικές ομάδες και επαγγέλματα, είτε είναι μέλη του Κινήματος είτε όχι, είναι οι 42 υποψήφιοι του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου. Συγκεκριμένα:

Αγγελόπουλος Γιώργος – Ιδιωτικός υπάλληλος

Αίρις – Ασημακόπουλος Νικόλαος – Επιχειρηματίας

Αλεξανδρόπουλος Γιάννης – Οικονομολόγος

Αναστασάκης Αντώνης – Προγραμματιστής Η/Υ

Ανδρικόπουλος Πέτρος – Πολιτικός Μηχανικός

Απόδιακου Βασιλεία – Τουριστικά Επαγγέλματα

Γεροντάκη Αλεξάνδρα – Ιδιωτική Υπάλληλος – Άνεργη

Γιαννιώτης Κώστας – Εκπαιδευτικός

Δανίλης Ανδρέας – Κτηνίατρος

Δόγου Ζωγραφιά – Πολιτικός Επιστήμων

Δραμιτίνου Καλλιρρόη – Ιδιωτική Υπάλληλος

Θειοπούλου Ανθή – Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Καζάκης Δημήτρης – Οικονομολόγος

Καραγιαννίδης Δημήτρης – Τεχνικός ΔΕΗ

Κεχαγιά Εύα – Ηθοποιός

Κοέδρου Ντίνα – Καθηγήτρια Αγγλικών

Κουμαρέλλας Όθωνας – Αρχιτέκτονας-Μηχανικός

Κουνενάκης Γιώργος – Μηχανικός Δομικών Έργων

Κουρουπάκη Δέσποινα – Συνταξιούχος Δημ. Υπάλληλος

Κυπριώτης Δημήτρης – Στρατηγός ε.α.

Κώνστας Αναστάσιος – Δικηγόρος

Λαδικού Αλεξάνδρα – Ηθοποιός

Λασκαράτος Αθανάσιος – Ιδ. Υπάλληλος

Λασκαράτου Όλγα – Μουσικολόγος

Λέτσιος Γιώργος – Πολιτικός Μηχανικός

Μαγγανάς Γιάννης – Οικονομολόγος

Μαρινάκος Μάριος – Δικηγόρος

Μουτσάτσου Κατερίνα – Ηθοποιός

Μπάστα Γεωργία – Δημοσιογράφος

Ξιφαράς Αλέξης– Βιολόγος

Ολάγια Πέδρο – Συγγραφέας

Πάνου Δημήτρης – Δικηγόρος

Παπαμεθοδίου Δησμοσθένης – Ιατρός

Παπαντωνίου Αντώνιος – Ναύαρχος ε.α.

Πιερρουτσάκος Γρηγόρης – Επιχειρηματίας

Σιδέρης Γιάννης – Φυσικός

Σιόβα Ιωάννα – Νοσηλεύτρια

Συμβουλόπουλος Θεμιστοκλής – Μουσικός

Τραϊφόρος Βασίλειος – Συγγραφέας

Φυδανάκη Γεωργία – Λογίστρια

Χαραλάμπους Ευαγγελία – Δικηγόρος

Χρυσανθόπουλος Λεωνίδας – Πρέσβης επί τιμή

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΣ iero.phaethon@gmail.com

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>