«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Επί του παρακάτω θέματος εκτρώματος, θεού Χάρη!!!!

Φορολογικές παγίδες τα κόλπα του Θεοχάρη, για δήθεν διανομή «Προνοιακού Μερίσματος»

ΠΑΓΙΔΕΣ ΘΕΟΧΑΡΗ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΦΤΩΧΩΝ, ΣΤΗΝ ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΦΑΓΑΝΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
— ….ΜΑΓΚΕΣ, ΟΣΟΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕΤΕ, «ΘΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ!!!»

Στον πίνακα Ε -εισόδημα από ακίνητα- του εντύπου της δήλωσης(Ε1) φορολογίας εισοδήματος Ο.Ε 2013 (εικ. 1) βλέπουμε ότι η δωρεάν παραχώρηση «παράγει» εισόδημα δηλούμενο στον κωδ. 129.

Στον πίνακα 5 -προσδιορισμός αντικειμενικής(τεκμαρτής) δαπάνης- της δήλωσης (εικ. 2) ….στον κωδ. 204,κλπ. η δωρεάν παραχώρηση ακινήτου αυξάνει την αντικειμενική δαπάνη.

 

  — Δηλαδή ….»Timeo Samaro-Venizelious  et dona ferentes»

  — Μπαρμπανίκο,

  — Αυτή η ιστορία με «αφορά» προσωπικά -όπως και χιλιάδες ανθρώπους- ….γιατί κάποιο συγγενικό μας πρόσωπο ….άνεργο ….πήγε -εδώ και τρία χρόνια- από το ….Άστυ στο Χωριό ….όπου -οι συγγενείς- ….του παραχωρήσαμε δωρεάν μια αγροικία 50 τ.μ -του 1930- με κάποια έκταση 200 τ.μ τριγύρω ….όπου ο άνεργος οικοδόμος εγκαταστάθηκε και ζει -χωρίς ηλεκτρικό- με την ψιλο-εκμετάλλευση της μικρής αγροτικής έκτασης ….και την βοήθεια συγγενών και γειτόνων.
— Ο άνθρωπος αυτός στην Δ.Φ.Ε  Οικ. Ετ. 2013 ….αναφέρει ως διεύθυνση την κατοικία αυτή –διαμονή με δωρεάν παραχώρηση– και φυσικά οι εξ” αδιαιρέτου συγκύριοι (4 τον αριθμό) δεν αναφέρουμε στις δηλώσεις μας τεκμαρτό εισόδημα από δωρεάν παραχώρηση ….κάποιας εγκαταλειμμένης αγροικίας.
— Ενώ έχει τα «προσόντα» για να κάνει αίτηση χορήγησης προνοιακού μερίσματος ανέργου ….δεν θα την κάνει ….γιατί κάποιος ά-Χαρος ατσούμπαλος  (αδέξιοςάγαρμπος) πολιτικά ….κύριος του κόμματος του κ. Μόσιαλου έμαθε πέντε προγραμματάκια και νομίζει -η μετριότης- ότι έπιασε τον «παπά από τ” αυγά» ….συγγνώμη ότι κυβερνάει την χώρα ήθελα να πω ….αφού οι εντολοδόχοι του είναι ή εντελώς άχρηστοι ή βρήκαν έναν «αφελή» και τον χρησιμοποιούν ….ας πούμε όπως τον Άδωνις.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΕΠΙΣΉΜΑΝΣΗ.
Όλη την πολιτική διαφημιστική καμπάνια του Α. Σαμαρά για το προνοιακό μέρισμα ….ο κύριος Αυτός την «μάμησε» ….στην κυριολεξία!
 Ρε μπας και έχουμε Μόσιαλη νεοφιλελεύθερη χείρα εδώ ….που κτυπάει-σαμποτάρει -με την ανοχή ή τις ευλογίες του Βαγγέλη- την Δεξά του Αντώνη!  Θα δείξει!

ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ ΤΏΡΑ ….ΌΤΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΈΧΕΙ ΣΤΗΜΈΝΗ Ο κ. ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ!
ΠΡΟΣΟΧΉ! ….ΛΈΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΈΣ ΑΠΟΛΑΒΈΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΆΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑΣ ΤΩΝ «ΚΌΛΠΩΝ» ΤΟΥ ….ΣΥΓΓΝΏΜΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΏΝ ΜΈΤΡΩΝ ….ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.
 
[ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ]

http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/

Μοιραστείτε το!

5 comments to Επί του παρακάτω θέματος εκτρώματος, θεού Χάρη!!!!

 • Οι οικονομικές απολαβές Μοιάζουν με τις επικηρύξεις τύπου Ξηρού Ξεραίνετε το χέρι Να δίνης υπεραξία δήλωση δωρεάς κ.λ.π. και άμα ξεμπερδέψεις γράψε μαι.Ως Αρχαία Ιθώμη 1) η Τ.Υ. Τα Αρχαία Αν κατάλαβα καλά Είναι της Μεσσηνίας Η η δική μας στο Φανάρι Καρδίτσας Απάντησε μου

  • Καλησπέρα είναι της ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ. Έχω διαβάσει για την ιθωμη την άλλη, καλά τα αρχαία είναι ίδια ώστε να μην τα ξεχωρίζεις; Και αν εχεις φωτογραφίες και πληροφορίες να μου στήλης.

 • ΣΠΑΘΙ

  Εχω αποφασισει να θεωρησω τελειωμενη κατασταση τις δηλωσεις προς τους γενοκτονους της πατριδος.
  Τι θα συμβει,εαν δεν κανω την δηλωση;
  Ποιος μπορει να μ’ενημερωσει για τις διαδικασιες που θ’ακολουθησουν;
  Μπεσα ομως,γιατι ειναι πολυ σοβαρη αποφαση.
  Μπουχτησα απο τις αηδιες και τα ξερατα τους.
  Γραφω ΤΕΛΟΣ στην συνεχεια αυτης της ιστοριας και οτι ειναι να γινει ΑΣ ΓΙΝΕΙ.

  • Αγαπητέ πατριώτη καλησπέρα, να τα πάρουμε με την σειρά, μόνος σου είναι σαν να σκύβεις το κεφάλι να στο κόψουν, οι ολετήρες έχουν τα μέσα να σε λιώσουν. Και γιατί το λέω εγώ αυτό; Διότι ότι να χρειαστείς ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ φορολογική ενημερότητα, ακόμα και για κατούρημα, άρα θα υποφέρεις μόνος σου και στην απ’ έξω θα σου λένε τι θέλει να μας το παίξει μάγκας, δυστυχώς η δειλία σε αυτήν την κοινωνία έχει πολλούς οπαδούς! Αν δεν γίνει συνείδηση και αν δεν γίνει οργανωμένα με δικηγόρους φοροτεχνικούς να μπορούν να σε συμβουλέψουν και να σε υπερασπιστούν και αν αυτοί δεν δουν λαό οργανωμένο να το κάνει, μόνος σου θα σε φάει το μαύρο σκοτάδι. Αυτό μπορείς να το κάνεις και να βαρέσεις μπουνιά στο μαχαίρι μόνο αν δεν εχεις ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

 • ΣΠΑΘΙ

  Ας μαζευτουμε να το πραγματοποιησουμε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ.Μην τους κανουμε την χαρη να συνεχισθει ο κατηφορος μας.
  Αρχιζω να προκαλω σε οσες ιστοσελιδες μπορω ωστε να κινητοποιηθουμε.Ας το πραξουμε ολοι οσοι μπορουμε.Δεν παει αλλο αυτη η κατασταση.
  Ποιος πλεον χρειαζεται φορολογικη ενημεροτητα,οταν ουδεις δεν μπορει να ασχοληθει με τα του οικου του; αφου καταντησαμε ερμαια στα διχ(κ)τυα των απατεωνων που μας κυβερνουν.Οποτε μας ΕΛΕΓΧΟΥΝ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΣ με αυτον τον τροπο ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.
  ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ,ΣΤΗΝ “ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΘΗΡΙΩΝ”;;;;;

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>