«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δεν είναι για γέλια, είναι για κλάματα το δράμα των Ελλήνων.

Χάρης Θεοχάρης, Θεο-χάρης;;; Δηλαδή του θεού η χάρη‼! Λέτε να είναι σύμπτωση;;;

Ο πρόστυχος Θεό-χάρης, του πρόστυχου κατοχικού καθεστώτος είπε και λάλησε και όσοι δεν τον καταλαβαίνουν κακό του κεφαλιού τους!

Το προνιακό επίδομα δεν θα το πάρουν οι δυστυχισμένοι, άστεγοι, πεινασμένοι, εξαθλιωμένοι!

Θα το πάρουν όσοι πληρούν τα τρία κριτήρια!

Εδώ ο πρόστυχος Θεό-χάρης της πρόστυχης κατοχικής κυβέρνησης των κατακτητών δεν μασά τα λόγια του το λέει καθαρά, το επίδομα θα το πάρουν οι ένστολοι χωρίς αίτηση γιατί προστατεύουν το πρόστυχο προδοτικό και κατοχικό σύστημα!

Οι άλλοι είναι οι αλλοδαποί που και αυτοί στις εκλογές θα στηρίξουν το σύστημα‼!

Μαλάκες είναι να το δώσουν στους Έλληνες που στις εκλογές θα τους μαυρίσουν;;;

Ο πρόστυχος Χάρης Θεο-χάρης μας πετά ένα νούμερο αιτήσεων στην μούρη 345.000 αλλά δεν μας λέει ότι όλοι αυτοί που σε πρώτη φάση έχουν εγκριθεί, είναι αλλοδαποί, ασφαλώς γνωρίζουν οι Έλληνες ότι σήμερα στην Ελλάδα είναι 3.000.000 αλλοδαποί, αυτούς θα πριμοδοτήσει με το επίδομα, και αν ο πρόστυχος Θεο-χάρης έχει από αυτά που έχουν οι άντρες στο παντελόνι τους να δόση τον κατάλογο στην δημοσιότητα να δει ο Ελληνικός λαός ποιους θα βοηθήσουν‼!

Είσαι άστεγος;;; Σε πέταξαν από το σπίτι γιατί δεν έχεις να πληρώσεις το ενοίκιο, πεινάς, είσαι άρρωστος εσύ και το παιδί σου στα αρχ@@ια του πρόστυχου Χάρη Θεο-χάρη. Μεγάλη η χάρη του θεού που ανέθεσε στον Θεο-Χάρη την μεγάλη χάρη να ξεπαστρέψει τους δυστυχισμένους πειναλέους ετοιμοθάνατους, αφού δεν πληρούν τις τρεις εντολές, ή αλλιώς τα τρία κριτήρια‼!

Κριτήριο πρώτο δεν έχεις τιμολόγιο της ΔΕΗ στα αρχ@@ια του πρόστυχου Θεο-χάρη μεγάλη η χάρη του, έτσι μένουν έκτος οι ποιο άμεσα που έχουν ανάγκη βοήθειας!

Δεύτερο κριτήριο, έχεις τιμολόγιο της ΔΕΗ ναι, αλλά μένεις με άλλους ετοιμοθάνατους που έχετε σπίτι και η κορυφή του θανατηφόρου εισοδήματος είναι 6.000 από εκεί και πέρα με τα συν πλην δεν το δικαιούσαι, πούλα το σπίτι σου, πάρε δάνειο να μπορούμε να στο πάρουμε‼!

Πρόστυχε Χάρη Θεο-χάρη θα έχει και συνέχεια. Για την θεϊκή Χάρη σου με την θεϊκή κατοχική κυβέρνηση των κατακτητών‼!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Υστερόγραφο:

Μόλις με πήρε τηλέφωνο η λογίστρια και μου είπε ότι μόλις βάλω φιλοξενούμενος με πετάει το σύστημα έξω, δεν την δέχεται την αίτηση!!! Και καλά άμα δεν είμαι φιλοξενούμενος που θα βρω το τιμολόγιο της ΔΕΗ στο ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΟ;;;;

Απατεώνες, ψεύτες, προδότες, απάνθρωποι, βρομερά σκουλήκια ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ θα σας ΞΕΣΚΙΣΕΙ ο ΛΑΟΣ χωρίς ΕΛΕΟΣ!!! ΚΡΕΜΑΛΑ στους ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ προδότες τώρα, όχι αύριο θα μας έχουν ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΙ λίγους,  λίγους όλους!!!

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>