«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τον επίορκο δικαστικό, ο οποίος επιτρέπει τη λεηλασία της πατρίδας ούτε τον απολύεις ούτε τον φυλακίζεις. Τον στήνεις στον τοίχο και τον εκτελείς …Απλά πράγματα.

Την επόμενη φορά λοιπόν, που θα διαδηλώσει ο λαός, θα πρέπει να κατευθυνθεί εκεί όπου συμφέρει τον ίδιο και όχι εκεί όπου συμφέρει τη διαπλοκή. Δεν έχει λόγο να διαδηλώνει έξω από τη Βουλή.

Όταν ο λαός πηγαίνει στη Βουλή, για να διαμαρτυρηθεί, είναι σαν να πηγαίνει στην ακροθαλασσιά, για να πετάξει βότσαλα με στόχο ν’ αλλάξει το “τοπίο”.

Είναι λάθος αυτή η πρακτική και δεν αποφέρει το παραμικρό αποτέλεσμα. Εκεί βρίσκονται μόνον οι “παλιάτσοι”, τους οποίους μπορεί να τους αντικαταστήσει με την ψήφο του. Νόημα έχει να διαδηλώσει εκεί όπου μπορεί να επιτύχει αλλαγή, αλλά δεν έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει …

Εκεί όπου μπορεί να πάει το πρωί και μέχρι το μεσημέρι να έχει καταφέρει να πάρει το αποτέλεσμα το οποίο επιθυμεί …Εκεί όπου μπορεί ν’ απειλεί ότι θα τα σπάσει όλα, αν δεν εκδοθεί ένα ένταλμα σύλληψης για τον Παπαδήμο …

Εκεί όπου έχει νόημα να δείξει το “μπόι” του και άρα ν’ απειλήσει ακόμα και με ωμή βία. Ο λαός πρέπει να πάψει να φέρεται σαν ανεγκέφαλος “ταύρος”, που κυνηγάει το “πανί” που του βάζουν μπροστά του.

Πρέπει να κυνηγήσει τον “ταυρομάχο” …και σ’ αυτήν την περίπτωση τους δικαστές.

 

Έτσι δεν είναι κύριοι δικαστές και θεματοφύλακες του Συντάγματος; Δεν είστε λειτουργοί μόνον όταν μιλάμε για αμοιβές. Είστε λειτουργοί κι όταν μιλάμε για κόστη. Τον επίορκο δημόσιο υπάλληλο, ο οποίος με τη μικρή του εξουσία παίρνει “φακελάκι”, τον απολύεις και τον κλείνεις φυλακή. Τον επίορκο λειτουργό με την άπειρη εξουσία, ο οποίος επιτρέπει τη λεηλασία της πατρίδας ούτε τον απολύεις ούτε τον φυλακίζεις. Τον στήνεις στον τοίχο και τον εκτελείς …Απλά πράγματα. Τους άχρηστους πολιτικούς δεν έχει λόγο να τους “κυνηγάει” ο λαός, εφόσον μπορεί να τους καταψηφίσει. Τους άχρηστους “λειτουργούς” της δικαιοσύνης τι μπορεί να τους κάνει; Κυρίαρχος δεν είναι ο λαός; Πώς εκδηλώνεται η κυριαρχία του, όταν αυτός είναι οργισμένος; Δεν πρέπει να τους απειλεί με λιντσάρισμα; Δεν πρέπει να απειλεί τους επαγγελματίες δικαστές με λαϊκά δικαστήρια και κρεμάλες; Έξω από τον Άρειο Πάγο πρέπει να διαδηλώνει σήμερα ο κόσμος και όχι έξω από τη Βουλή ή έξω από τα σπίτια των διεφθαρμένων.

Πρέπει να απειλεί τους πάντες με θάνατο, αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη και απειλείται με θάνατο ο ίδιος ο λαός. Πρέπει να φοβάται για τη ζωή του ο Τέντες και ο κάθε Τέντες για όσο διάστημα δεν εκτελούν τα καθήκοντά τους. Πρέπει οι “εντολές” του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να προηγούνται των υποψιών του λαού, γιατί ο λαός, όταν έχει βεβαιότητες, έχει την εξουσία να δίνει “εντολές” εναντίον των Εισαγγελέων. Με στρατιωτική συνοδεία θα έπρεπε να πηγαίνουν και να φεύγουν από την εργασία τους οι επίορκοι και διεφθαρμένοι δικαστές. Να τους δίνονται θέσεις ανωτάτων δικαστικών και να φοβούνται να τις αναλάβουν, λόγω των ευθυνών που αυτές οι θέσεις συνεπάγονται. Όποιος είναι δειλός, άχρηστος, ανεπαρκής ή διεφθαρμένος, να αρνείται την “πρόοδό” του στη δικαστική ιεραρχία.

Οι επίορκοι και οι ανεπαρκείς δικαστές δεν πρέπει να αισθάνονται ούτε για μια στιγμή ασφαλείς, αλλά να συμβαίνει και το αντίθετο με τους έντιμους. Ο λαός δεν έχει δύναμη μόνον να απειλεί, αλλά και να προστατεύει. Πρέπει ο κάθε δικαστής, που εκτελεί το καθήκον του, να γνωρίζει ότι θ’ απολαμβάνει της πλήρους προστασίας του λαού, ακόμα κι όταν στρέφεται εναντίον του πιο ισχυρού πολιτικού ή οικονομικού παράγοντα …Απλά πράγματα. Εφόσον οι πολιτικοί μας και οι δικαστικοί μας συμφώνησαν μεταξύ τους ότι είναι “λειτουργοί”, οι οποίοι πληρώνονται με ειδικούς όρους, πρέπει κι εμείς να συμφωνήσουμε μεταξύ μας για τον έλεγχό τους. Ή οι διεφθαρμένοι πολιτικοί να μπουν στη φυλακή ή οι διεφθαρμένοι δικαστές να μπουν στο χώμα.

Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. Ο λαός αυτήν τη στιγμή δίνει τη μάχη της επιβίωσης και πρέπει να γνωρίζει πως δεν έχει πολλά περιθώρια. Αν δεν απειλήσει με θάνατο, θα τον γευτεί ο ίδιος. Πρέπει να κάνει χρήση όλων των μέσων που διαθέτει και ένα τέτοιο μέσον είναι και το θηριώδες μέγεθός του. Ένα τέτοιο μέσον είναι η συνταγματική “κυριαρχία” του. Ο λαός είναι κυρίαρχος ακόμα κι εκεί όπου δεν ψηφίζει …Ακόμα κι εκεί όπου δεν “διορίζει” ο ίδιος αυτοπροσώπως. Όποιος δεν κάνει το καθήκον του και είναι επίορκος, θα πρέπει να φοβάται την οργή του λαού …Θα πρέπει να φοβάται για τη ζωή του. Το πιο αγαθό ζώο μπορεί να σε σκοτώσει, αν απειλήσεις τη ζωή του. Πόσο μάλλον ένα “κτήνος”, όπως είναι ένας λαός ανθρώπων.

Κάθεται ο λαός κι ανέχεται σκουπίδια σαν τον υπόδικο Ζαγοριανό να παριστάνουν ακόμα τους δικαστικούς και τους “λειτουργούς”; Κάθεται ο λαός κι ανέχεται σκουπίδια σαν τον “αριστερό” Βενιζέλο να τον δουλεύουν και να του επιβάλουν νόμους τύπου “περί ευθύνης υπουργών”; Μια απλή απόφαση των επίορκων δικαστικών είναι η κατάργηση αυτού του νόμου ως αντισυνταγματικού. Μια απλή απόφαση των επίορκων δικαστικών είναι η κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας σε θέματα που δεν αφορούν την πολιτική λειτουργία των πολιτικών. Μια απλή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και όλοι οι διεφθαρμένοι πολιτικοί θα βρεθούν πίσω από τα κάγκελα.

Ο λαός απλά δεν γνωρίζει τα δικαιώματά του και τις δυνατότητες του και γι’ αυτό παγιδεύεται. Δεν γνωρίζουν οι Έλληνες τι πρέπει να κάνουν. Δεν γνωρίζουν ποιους να πιέσουν, προκειμένου να έχουν αποτέλεσμα στις επιδιώξεις τους. Πιέζουν πολιτικούς, για να τιμωρήσουν πολιτικούς και αυτό είναι καί βλακώδες καί άστοχο. Τους δικαστικούς πιέζεις, για να τιμωρήσεις πολιτικούς. Τους δικαστικούς πιέζεις, για ν’ αλλάξουν οι άθλιοι νόμοι, τους οποίους δημιούργησαν οι πολιτικοί, για να προστατεύονται από τη δικαιοσύνη. Δεν γνωρίζουν οι πολίτες ότι θα πρέπει να ξημεροβραδιάζονται κατά εκατοντάδες χιλιάδες έξω από τον Άρειο Πάγο, μέχρι ν’ αναγκαστεί η Δικαιοσύνη να ασκήσει δίωξη απέναντι στον Παπαδήμο, στον Σημίτη, τον Τσοχατζόπουλο, τον Μαντέλη, τον Κόκκαλη, τον Χριστοφοράκο, τον Σκαρπέλη και τον Μπόμπολα. Να μην φεύγουν από εκεί οι Έλληνες μέχρι να δικαστούν όλοι οι διεφθαρμένοι …και να καταδικαστούν.

Είναι δυνατόν στα καφενεία να υπάρχει μεγαλύτερη “ευαισθησία” και πιο γρήγορα “αντανακλαστικά” από τις δικαστικές αίθουσες της χώρας; Αυτό πρέπει ν’ αλλάξει. Για όσο διάστημα οι διεφθαρμένοι δικαστές αισθάνονται ασφαλείς, θα εξακολουθούν να κάνουν τα “κορόιδα” με το αζημίωτο. Αυτό πρέπει ν’ αλλάξει. Θα πρέπει οι Έλληνες να τους “απειλήσουν” με τη συμπεριφορά τους. Να τους “ενημερώσουν” με τη στάση τους ότι γνωρίζουν τι συμβαίνει και ποιος είναι ο ρόλος τους. Να τους αποδείξουν ότι μπορούν να τους παρακολουθούν και τους κρίνουν. Να παραμένουν οι Έλληνες έξω από τον Άρειο Πάγο μέχρι να προσαχθούν βιαίως οι διεφθαρμένοι πολιτικοί και να οριστούν δικάσιμοι. Να ωρύονται κάθε φορά που οι παραδικαστικοί δικολάβοι αξιώνουν αναβολές και χάρες. Το επόμενο ακέφαλο “κίνημα” – μετά το “Δεν Πληρώνω”, μέχρι να καταργηθούν τα διόδια – θα πρέπει να είναι το “ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ” από τον Άρειο Πάγο, μέχρι να μπουν φυλακή οι κλέφτες, οι “αλληλέγγυοι” και οι προδότες.

Αν αποδειχθεί με τον απόλυτα νόμιμο τρόπο και με τα απόλυτα νόμιμα μέσα ότι η Ελλάδα δέχθηκε “επίθεση” από ξένα κράτη, έχει το νόμιμο δικαίωμα ν’ απευθυνθεί στα διεθνή δικαστήρια. Αρκεί ν’ αποδείξει με νόμιμο τρόπο και σε συνεργασία με τη γερμανική δικαιοσύνη ότι έπεσε θύμα παράνομων πράξεων από το γερμανικό κράτος, την κυβέρνησή του και τις εταιρείες του. Από εκεί και πέρα η Ελλάδα να σύρει την κυβέρνηση Μέρκελ, για παράδειγμα, στα διεθνή δικαστήρια με κατηγορίες τέτοιες, που φτάνουν μέχρι και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας είναι να χρησιμοποιεί ένας ηγέτης ενός κράτους τα μέσα του κράτους στο οποίο ηγείται εναντίον ενός άλλου κράτους και ενός άλλου λαού. Έγκλημα κατά της Ευρώπης είναι να επικαλείται ένα κράτος την ευρωπαϊκή ενοποίηση, για να καταστρέφει ευρωπαϊκούς λαούς. Αυτό έκανε η Γερμανία εναντίον της Ελλάδας.

Περί αυτού πρόκειται. Η Ελλάδα δέχθηκε μια άνευ προηγουμένου ιμπεριαλιστική “επίθεση” από μια σύμμαχο χώρα, η οποία συνεργάστηκε με Έλληνες προδότες πολιτικούς, για να καταφέρει με χρήματα αυτό, το οποίο δεν κατάφερε παλαιότερα ο Χίτλερ με τα όπλα. Η Ελλάδα παγιδεύτηκε από κτήνη. Εμπιστεύτηκε σύμμαχους και ηγέτες και την “πάτησε”. Κλήθηκε στην ευρωπαϊκή οικογένεια ως “αδερφός” και μόλις έκλεισαν οι νομισματικές “πόρτες” της Ευρωπαϊκής Ένωσης ληστεύτηκε σαν “σκύλος” από τη Γερμανία. Το σύνολο της διαφθοράς στην Ελλάδα μεθοδεύτηκε από τη Γερμανία. Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες, σε συνεργασία με μεγάλες γερμανικές εταιρείες, διέφθειραν την ελληνική ηγεσία, για να λεηλατήσουν τη χώρα.

Γερμανοί πράκτορες, οι οποίοι παρίσταναν τα στελέχη επιχειρήσεων, μπήκαν στην Ελλάδα και κάνοντας κατάχρηση κάθε έννοιας συμμαχίας και πολιτισμού, άλωσαν τα πάντα. Εταιρείες “εξοπλισμένες” με πληροφορίες και στελέχη μυστικών υπηρεσιών ισοπέδωσαν κάθε έννοια υγιούς ανταγωνισμού. Αυτό έκαναν οι Γερμανοί, έχοντας ιμπεριαλιστικά σχέδια, τα οποία έκρυβαν επιμελώς πίσω από ψεύτικα ευρωπαϊκά “οράματα” ενοποίησης. Με αυτόν τον χυδαίο και ανήθικο τρόπο θέλησαν να καταφέρουν με χρήματα αυτό, το οποίο δεν κατάφερε ο Χίτλερ με τις βόμβες. Τη διέφθειραν, για να την οδηγήσουν στα χέρια των διεθνών τοκογλύφων, ώστε οι Έλληνες να έχουν δεμένα τα χέρια, όταν θα τους λεηλατούσε η Γερμανία. Αυτός ήταν εξ’ αρχής ο σχεδιασμός. Ένας σχεδιασμός, ο οποίος ακολούθησε μια πολύ συγκεκριμένη στρατηγική.

Τα στοχευμένα ανθελληνικά δημοσιεύματα της Bild – όπως και οι τελευταίες “απαιτήσεις” της Μέρκελ για ξεπούλημα της ελληνικής δημόσιας περιουσίας— μέσα στα πλαίσια της ίδιας πολιτικής είναι. Μιλάμε για αθλιότητα άνευ προηγουμένου. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ιμπεριαλισμού χρησιμοποιήθηκαν εναντίον ενός κράτος και ενός λαού πρακτικές, οι οποίες εφαρμόζονταν από τους Εβραίους στα καταγώγια, στα πορνεία και στους βόθρους. Τι είδους τακτικές; Τις τακτικές των τοκογλύφων. Τις τακτικές των ισχυρών, οι οποίοι προσπαθούν με θεατρινισμούς ν’ “αγοράσουν” ηθική νομιμοποίηση απέναντι στο ανίσχυρο θύμα τους. Τις τακτικές εκείνες, που θέλουν να κλαίει αυτός που μαχαιρώνει και όχι αυτός που μαχαιρώνεται. Να παριστάνει το θύμα ο θύτης. Σε αυτού του είδους την πρακτική έπεσε θύμα η Ελλάδα.

Βλέποντας η ιδιωτική εβραιογερμανική συμμορία, που κυβερνά τη Γερμανία ότι είναι θέμα χρόνου οι Έλληνες ν’ αντιληφθούν την απάτη και να στραφούν στη δικαιοσύνη, για να βρουν το δίκιο τους, θέλησαν να τους “προλάβουν”. Πριν να αρχίσει να “κλαίει” το θύμα, άρχισε να “κλαίει” ο θύτης. Για λόγους τακτικής τούς “έκλεψαν” ακόμα και την επιχειρηματολογία των “λυγμών”. Είπαν ακριβώς τα επιχειρήματα εκείνα, τα οποία θα έπρεπε να ισχυριστούν οι Έλληνες. Πριν αρχίσουν να μιλάνε οι Έλληνες για απατεώνες, οι οποίοι εξ’ αρχής μπήκαν στην ευρωπαϊκή οικογένεια με πρόθεση να ληστέψουν τους αδερφούς τους, άρχισαν να μιλάνε οι Γερμανοί για απατεώνες, οι οποίοι “τρύπωσαν” για τους ίδιους λόγους στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Άρχισαν να “κλαίνε” οι απατεώνες, οι οποίοι επωφελήθηκαν από την Ένωση και να “δείχνουν” σαν απατεώνες εκείνους, οι οποίοι κινδυνεύουν με απόλυτη καταστροφή εξαιτίας της Ένωσης.

Σαν απατεώνας εμφανίστηκε ένας μικρός και φτωχός λαός, ο οποίος έπεσε θύμα της ηγεσίας του, την οποία τη διέφθειραν οι Γερμανοί …Απατεώνας, όχι επειδή έκανε ήδη κάτι αρνητικό εις βάρος των Γερμανών, αλλά για να μην αρνηθεί να κάνει αυτά, τα οποία θα του επέβαλαν οι Γερμανοί …Απατεώνας, όχι επειδή, για παράδειγμα, διέφθειρε Γερμανούς πολιτικούς υπέρ των συμφερόντων του και εις βάρος του γερμανικού λαού, όπως έκαναν οι “τίμιοι” Γερμανοί στην Ελλάδα …”Απατεώνας”, επειδή μπορεί ν’ αρνιόταν να πληρώσει τα χρέη, τα οποία δημιούργησαν με παράνομο τρόπο οι Γερμανοί εις βάρος του. Προκαταβολικά “έκλαιγαν” οι “έντιμοι” Γερμανοί από τον φόβο ότι μπορεί οι ίδιοι δήθεν να “πλήρωναν” τις σπατάλες των “απατεώνων” …Των “απατεώνων”, οι οποίοι, ως δια μαγείας, δεν επωφελούνταν από τις “απάτες” τους, αλλά αντίθετα απειλούνταν με καταστροφή …Των “απατεώνων”, οι οποίοι ήταν θύματα ενός τεράστιου χρέους και το οποίο το δημιούργησαν οι “τίμιοι” διαφθορείς.

Για αυτόν τον λόγο μιλάμε για πρωτοφανή ιμπεριαλιστική τακτική. Μιλάμε για μια κατάσταση σουρεαλιστική. Ο απόλυτος ορισμός της βαρβαρικής υποκρισίας. Τα τίμια “λιοντάρια” με δάκρυα στα μάτια και πνιγμένα στα αναφιλητά κατάγγειλαν τα επικίνδυνα “κουνέλια”, που, λόγω της Ε.Ε., βρέθηκαν μαζί τους μέσα στο κοινό ευρωπαϊκό “κλουβί”. Τα άγρια “κουνέλια”, που, σύμφωνα με τις “ειλικρινείς” μαρτυρίες των τρομοκρατημένων “λιονταριών” …σχεδόν γρύλιζαν και τους έδειχναν τους απειλητικούς “κοπτήρες” τους. Αυτό ήταν το κόλπο, το οποίο μεθοδεύτηκε με πληρωμένα δημοσιεύματα και είναι προφανώς εβραϊκής εμπνεύσεως. Πριν οι Έλληνες στοχοποιήσουν τον εχθρό τους, που είναι το γερμανικό κράτος και η γερμανική ηγεσία, οι άθλιοι στοχοποίησαν τους ίδιους τους Έλληνες στον γερμανικό λαό.

Με αυτόν τον άνανδρο μέχρι χυδαιότητας τρόπο προσπάθησε η εβραιογερμανική συμμορία, που κυβερνά την εδώ και μισό αιώνα άβουλη Γερμανία, να δημιουργήσει συλλογικές άμυνες, βάζοντας τον γερμανικό λαό απέναντι στον ελληνικό. Γι’ αυτόν τον λόγο χρησιμοποίησαν την Bild. Θέλησαν να εξασφαλίσουν την υποστήριξη της γερμανικής πλέμπας …Της αγράμματης εκείνης μερίδας του γερμανικού λαού, η οποία αποδεδειγμένα μπορεί να μισήσει τον οποιονδήποτε της υποδείξουν …Της δειλής εκείνης μερίδας το γερμανικού λαού, που, για να μην δυσαρεστήσει τα αφεντικά της, μπορεί να δυσαρεστήσει τον οποιονδήποτε άλλον …Εκείνης της μερίδας του γερμανικού λαού, που κατά καιρούς ντύνεται στρατιωτικά και αιματοκυλάει την Ευρώπη, γιατί είναι “ευπειθής” στις εντολές της εκάστοτε γερμανικής εξουσίας.

Τώρα με αυτήν τη μεγάλη “μάζα” των “εξοργισμένων” Γερμανών προσπαθεί η Μέρκελ να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό της. “Κουρδίζει” τους Γερμανούς πολίτες με την ελληνική “απατεωνιά” με αποκλειστικό στόχο να τρομοκρατεί τους Έλληνες. Χτυπάει το “σαμάρι” για ν’ ακούει το “γομάρι”. Υπό την πίεση του επείγοντος της χρηματοδότησης, πιέζει την ελληνική κυβέρνηση να ξεπουλήσει. Να ξεπουλήσει την τεράστια ελληνική δημόσια περιουσία, για να την αρπάξει η Γερμανία …Να αρπάξει ό,τι διεκδικούσε κάποτε και ο Χίτλερ …Να αρπάξει αεροδρόμια, λιμάνια, τουριστικά φιλέτα, αλλά και ΟΤΕ, ΔΕΗ, Δίκτυα ύδρευσης, Δίκτυα αποχέτευσης, Οδικό Δίκτυο, ΧΥΤΑ, Ψυτάλλειες κλπ..

Προσπαθεί να πανικοβάλει τους Έλληνες για το “επείγον” της υπόθεσης, για να μην έχουν τα περιθώρια χρόνου να σκεφτούν τη νομιμότητα του χρέους, που τους οδηγεί στο ξεπούλημα …Ό,τι δηλαδή κάνουν οι τοκογλύφοι στους αφελείς και τους αγράμματους …Ό,τι έκαναν οι πάντα άθλιοι τραπεζίτες, οι οποίοι χρέωναν παράνομα τοκογλυφικά πανωτόκια, αλλά “πίεζαν” τους δανειολήπτες να “λύσουν” το θέμα με ανανέωση των όρων των δανειακών συμβολαίων πάνω στη βάση των νέων ποσών, τα οποία “νομιμοποιούνταν” με τις υπογραφές των αφελών. Αυτό κάνει και η Μέρκελ σήμερα. Μας αλλάζει τις δανειακές μας συμβάσεις με κέρδος την αναγνώριση από πλευράς μας και άρα τη νομιμοποίηση των παράνομων χρεών μας.

Υπόσχεται μάλιστα και κάποιες αστείες λογιστικές διευκολύνσεις, για να προστατεύσει τους Έλληνες προδότες πολιτικούς από τη λαϊκή αντίδραση, δίνοντάς τους κάποιες “νίκες” στην υπόθεση “σωτηρία”. Ως γνήσιοι τοκογλύφοι και νταβατζήδες, βάζουν και τον “μπράβο” Νταβούτογλου να κάνει δήθεν ιμπεριαλιστικές “κινήσεις”, για να “θυμίζει” στους Έλληνες ότι δεν πρέπει ν’ αμφισβητούν τον “λογαριασμό” του τοκογλύφου …Τον Νταβούτογλου, ο οποίος παριστάνει τον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, ενώ στην πραγματικότητα είναι Υπάλληλος των Εξωτερικών της Γερμανίας. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που, κάθε φορά που οι τοκογλύφοι μάς πιέζουν για ν’ αναγνωρίσουμε τα παράνομα χρέη, αμφισβητείται από τους Τούρκους η κυριότητά μας στο Αιγαίο.

Αυτά συμβαίνουν όταν ο “βόθρος” του πεζοδρομίου μπαίνει στα “σαλόνια” και ασκεί διεθνή πολιτική. Παράλληλα οι Γερμανοί “εκπαιδεύονται” μέσω των γερμανικών ΜΜΕ να παριστάνουν μόνιμα τα θύματα, για να αποτρέψουν τους Έλληνες ν’ αναζητήσουν το δίκιο τους στα ελληνικά και τα διεθνή δικαστήρια. Με τον τσαμπουκά του ισχυρού και τα διεθνή ΜΜΕ στη διάθεσή τους, αρπάζουν αυθαίρετα την ηθική “νομιμότητα” και πετάνε τον “μουντζούρη” της απατεωνιάς στον αδύναμο λαό, ο οποίος είναι “αλυσοδεμένος” από τους ίδιους και τους προδότες που τον κυβερνούν. Μιλάμε για αθλιότητα. Όποιος προλάβει να “κλάψει” πρώτος, εμφανίζεται σαν αδικημένος, που δεν θέλει να εξετάζεται περαιτέρω η υπόθεση. Αν είσαι αξιοπρεπής και περιμένεις να βρεις το δίκιο σου, θα το χάσεις από τους “κλάψες” πριν καταλάβεις τι έγινε.

Όμως, όλα αυτά δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν την επιθυμητή εξέλιξη για την ιδιωτική εβραιογερμανική συμμορία, η οποία – ελέω εβραϊκών τραπεζών— κυβερνά τον γερμανικό λαό. Θα συρθούν στα διεθνή δικαστήρια θέλουν δεν θέλουν. Η Νέα Τάξη καταρρέει και δεν έχουν στη διάθεσή τους τον χρόνο, που απαιτεί ο σχεδιασμός τους. Ακόμα και ο σεισμός στην Ιαπωνία λειτουργεί εις βάρος τους, εφόσον επιβαρύνει οικονομικά μια ήδη καταρρέουσα παγκόσμια οικονομία. Είμαστε σίγουροι πως όλοι αυτοί οι εγκληματίες θα οδηγηθούν στη διεθνή δικαιοσύνη για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Οι λόγοι είναι πλέον προφανείς. Αν αυτήν τη στιγμή η Ελλάδα πλήττεται από μια πρωτοφανή φτώχεια, εξαιτίας του “κτήνους” του Ρήνου, αυτό δεν πρέπει να το πληρώσουν οι υπεύθυνοι; Έναν άνθρωπο δεν τον σκοτώνεις μόνον με σφαίρες. Τον “σκοτώνεις” ακόμα και με τη φτώχεια όταν τον ληστεύεις. Τον “σκοτώνεις”, όταν δεν του δίνεις δικαίωμα να ονειρεύεται και να ελπίζει σε μια καλύτερη ζωή.

Πόσους τέτοιους Έλληνες “σκότωσε” η συμμορία της Μέρκελ; Πόσες αυτοκτονίες έγιναν στην Ελλάδα, εξαιτίας της σημερινής οικονομικής κρίσης; Αυτοί οι νεκροί δεν πρέπει να δικαιωθούν; Μέχρι πότε η Γερμανία θα σκοτώνει Έλληνες και δεν θα αποζημιώνει ποτέ. Κάθε φορά που αισθάνεται δυνατή, θα “πυροβολεί” την Ελλάδα, επειδή απλά είναι “τζάμπα” και δεν έχει για την ίδια το παραμικρό ρίσκο; Αυτό ακριβώς πρέπει να γίνει. Ας αναλάβουν τα ελληνικά δικαστήρια σε συνεργασία με διεθνείς οίκους εκτιμητών και εμπειρογνωμόνων να κάνουν αποτίμηση της ζημιάς της τελευταίας γερμανικής επίθεσης και μετά ας πάει η Ελλάδα επισήμως στα διεθνή δικαστήρια να ζητήσει αποζημιώσεις …Νέες αποζημιώσεις για τα νέα εγκλήματα της Γερμανίας.

Οι πόλεμοι και οι κατακτήσεις δεν γίνονται μόνον με σφαίρες και βόμβες. Γίνονται και με χρήματα και προδοσίες. Γίνονται και με “καθρεφτάκια” και προδότες. Να πάμε στα διεθνή δικαστήρια και ν’ αποφανθούν κι αυτά για τη στάση της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα …Τη στάση της ευρωπαϊκής Γερμανίας απέναντι στην ευρωπαϊκή Ελλάδα …Τη στάση εταίρων απέναντι σε εταίρους …Να δούμε πόσο “κόστισε” στον ελληνικό λαό η σχεδόν εικοσαετής γερμανική “επίθεση” για την υποτιθέμενη ευρωπαϊκή ενοποίηση …Να δούμε τι άρπαξαν οι Γερμανοί από την Ελλάδα με πρόφαση την οικονομική προβληματικότητα, την οποία της προκάλεσαν οι ίδιοι …Να δούμε τι άρπαξε η Siemens από την Ελλάδα …Να δούμε τι άρπαξε η Deutsche Telekom από την Ελλάδα …Να δούμε τι άρπαξε η Hochtief …Να δούμε τι άρπαξε η Lufthansa …Να δούμε τον ρόλο της Lidl, της Praktiker, της Media Markt ή της Saturn στην ελληνική αγορά.

Πρέπει επιτέλους να δούμε την “τιμιότητα” αυτού, ο οποίος δείχνει το “δάκτυλο” στους τεμπέληδες και τους άχρηστους. Να δούμε τι μας οφείλουν από την νέα επίθεση και βέβαια τι εξακολουθούν να μας χρωστάνε ακόμα από την παλιά. Δεν θα μας δουλεύει το χόμπιτ του Ρήνου. Δεν θα μας προκαλούν οι απολίτιστοι, βάρβαροι και αμόρφωτοι κλέφτες, υποδεικνύοντάς μας να πουλήσουμε νησιά μας. Δεν θα προκαλούν τον λαό αυτόν – που έδωσε τα “φώτα” του στην ανθρωπότητα— εκείνοι, οι οποίοι ανελλιπώς και ανά μισό αιώνα σέρνονται στα διεθνή δικαστήρια για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

…Απλά πράγματα. Τα νόμιμα θα διεκδικήσουμε. Κατά τα άλλα εμείς δεν έχουμε την απαίτηση όλα αυτά τα γερμανόφωνα εβραϊκά υποχείρια να σεβαστούν τον ελληνικό πολιτισμό …Ας σεβαστούν τον γερμανικό πολιτισμό …Τον πολιτισμό του Νίτσε και του Γκαίτε …Τον μεγάλο γερμανικό πολιτισμό, τον οποίο οι έμμισθοι χαφιέδες των Εβραίων τον “λερώνουν” και τον στήνουν στα εδώλια των διεθνών δικαστηρίων ανά μερικές δεκαετίες. Αυτό μάς φτάνει ως Έλληνες. Από εκεί και πέρα μας φτάνει η αιώνια αγάπη του Νίτσε και των εκατομμυρίων μορφωμένων Γερμανών, οι οποίοι δεν γίνονται το “έρμα” της Bild …Των πολιτισμένων Γερμανών, οι οποίοι αντιλαμβάνονται την Ελλάδα ως “Wiege der europäischen Kultur” (Λίκνο του ευρωπαϊκού πολιτισμού). Την αγάπη του Χίτλερ παλαιότερα ή της Μέρκελ σήμερα δεν την έχουμε ανάγκη. Δεν έχουμε ανάγκη την αγάπη των σκουπιδιών της Γερμανίας, που τα ανασύρουν από τους βόθρους οι Εβραίοι τραπεζίτες και τα τοποθετούν στους θρόνους τους.

Η πλάκα όμως με την Ελλάδα σύντομα θα λάβει τέλος. Έχει ξεφύγει πέρα από κάθε όριο και αγγίζει πλέον τα όρια της γελοιότητας. Είναι πέρα από αυτά τα όρια η δήλωση ενός επιφανούς κοπρίτη των διεθνών “βόθρων”, όπως είναι ο Στρος Καν, να ισχυρίζεται ότι οι Έλληνες είναι μέσα στα “σκατά”. Μέσα στα “σκατά” είναι ο Στρος Καν και οι υπόλοιποι Σιωνιστές, οι οποίοι πετάνε “σκατά” και παράνομα “λερώνουν” κράτη όπως η Ελλάδα. Η Ελλάδα όμως θα τη βρει την άκρη. Πάντα την έβρισκε την άκρη και αυτό θα κάνει και σήμερα. Να δούμε τι θα κάνουν αυτοί, οι οποίοι “λερώνουν” τους λαούς. Να δούμε τι θα κάνουν αυτοί, οι οποίοι, μόλις απέκτησαν “κώλο”, λέρωσαν τον κόσμο όλο. Ο κλοιός έχει αρχίσει να σφίγγει. Τα μεγαλεία τελειώνουν. Τα “ολοκαυτώματα” σε λίγο καιρό θα πάψουν να είναι “άλλοθι” δια πάσαν μαλακίαν.

Προτείνουμε στους Έλληνες να μαζευτούν έξω από τον Άρειο Πάγο, για να δώσουν ως κυρίαρχοι της Δημοκρατίας μας, “εντολή” τους στους δικαστικούς λειτουργούς. Να ορίσουν οι Έλληνες μια ημέρα “οργής” και να απαιτήσουν από τους δικαστικούς να κινηθούν με βάση τις “υποδείξεις” τους. Θεωρούμε ότι ο πιο αδύναμος “κρίκος” για την υπόθεση του ελληνικού χρέους είναι το “μαγείρεμα” της Goldman Sachs σ’ εκείνο το προφανώς παράνομο swap. Σ’ αυτήν την παρανομία εμπλέκονται οι πάντες και εκεί βρίσκεται η άκρη του νήματος που αφορά το εθνικό μας χρέος. Να απαιτήσουν εκατομμύρια Έλληνες να γίνει η διερεύνηση μιας παρανομίας, η οποία αφορά τόσο την Ελλάδα όσο και τους διεθνείς επενδυτές. Έχει δικαίωμα να επέμβει η δικαιοσύνη, γιατί υπάρχουν οι λεγόμενες “αποχρώσες ενδείξεις” μεγάλης οικονομικής παρανομίας. Να κληθεί ο Παπαδήμος να μας “εκθέσει” τις γνώσεις του και τότε είναι βέβαιον ότι θ’ αρχίσουν να χτυπάνε οι “καμπάνες” για πολλούς.

…”ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ” από τον Άρειο Πάγο, μέχρι να ξεκινήσει η εξέταση της υπόθεσης των “μαγειρεμάτων” της Goldman Sachs …Δεν φεύγω μέχρι να κληθεί ο Παπαδήμος να μας εξηγήσει τι έγινε. Να μας εξηγήσει, γιατί ένας απατεώνας κεντρικός τραπεζίτης, που “μαγείρευε” τα στοιχεία της ελληνικής οικονομίας, “ανταμείφθηκε” με τόσο υψηλή θέση στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα του Εβραίου Τρισέ και των άλλων Εβραίων τοκογλύφων. Να μας εξηγήσει αυτός, ο οποίος “ξεγελούσε” τους επενδυτές, τον λόγο που όχι μόνον δεν τιμωρήθηκε, αλλά αντίθετα προστατεύτηκε από αυτούς. Να ανοίξουν οι τραπεζικοί του λογαριασμοί, για να δούμε ποιοι τον “ευγνωμονούσαν” – και οι οποίοι βέβαια δεν ήταν οι Έλληνες. Ραντεβού λοιπόν στον Άρειο Πάγο.

Από το άρθρο του Παναγιώτη Τραϊανού με τίτλο: «ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ»

http://forza-traianou.blogspot.com/

Κώστας βλάχος

 

 

Μοιραστείτε το!

1 comment to Τον επίορκο δικαστικό, ο οποίος επιτρέπει τη λεηλασία της πατρίδας ούτε τον απολύεις ούτε τον φυλακίζεις. Τον στήνεις στον τοίχο και τον εκτελείς …Απλά πράγματα.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>