«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ απαντά στα ζόμπι που ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ σε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ σωτήρες ότι μην ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ, ας κάνουν υπομονή ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ είναι κοντά που λήγει κατά τα λεγόμενα η δέσμευση των ομολόγων και θα βρέχει ντόλαρς με ΟΥΡΑ!!!

 

Άρε… ΜΕΓΑΛΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ Σώρρα!!! Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σου κάνει διαφήμιση, μόλις πάρεις τα τρις και δις και το λουρί της μάνας  να δώσεις και σε μένα κανένα ντόλαρς που βρωμάνε τα χνώτα μου από την πείνα, ουαχα χουχα.

 Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΟΠΑ

Το βίντεο με τον Πέλοπα δεν το ανεβάζω διότι δεν το θεωρώ αξιόπιστο, όταν αυτός μπορεί να μιλά με τον εαυτό του. ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Ρε Μάκη,

τι έγινε με το πατριωτάκι σου τον Πέλοπα;  


Πέρυσι ήταν φανατικός αφισοκολλητής και τώρα ο ίδιος απορεί πως υπάρχουν ακόμη κάποιοι που σε πιστεύουν. 

https://www.youtube.com/watch?v=5c7c8dqkRFo

Τι σου λέει στο τέλος;

“Μην παίζεις με τον πόνο των ανθρώπων.”

Έκτακτο!  Αποκάλυψη Κασιδιάρη: Ποιος είναι ο “Παναθηναϊκάκιας”;

Ο Παναθηναϊκάκιας

Αυτός είναι ο σωτήρας σας, κρατήστε την φωτογραφία, γιατί τον Αύγουστο δεν θα τον βρίσκετε να τον φτύσετε!

BINTEO:  http://youtu.be/rNnaD9dLxwA?t=1h27m11s

Ζούγκλα 03/04/14

Το ντοκιμαντέρ του zougla.gr για την υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα και τα 600 δις

Ptolemy Soter
Πριν από 3 ημέρες

Georgios Gialtouridis ggialtouridis@hotmail.com

Εδώ σας βάζω και διάφορα σχόλια.
Θα ήθελα να ρωτήσω, οι λεγόμενοι σωτήρες μας, που ερευνούν τόσο βαθιά τα θέματα του Σώρρα, έκαναν ποτέ στη ζωή τους κάτι αντίστοιχο για τον Σαμαρά, Καραμανλή, Παπανδρέου, Τσοχατζόπουλο έναν κλέφτη δημοσίου χρήματος ποτέ τους; Τόση είναι η αγάπη τους για κάποιους; Τόσο πολύ ελέγξαν την κλοπή της ΤτΑ και τους φόνους των Ελλήνων στην Ιωνία; Και έρχονται να κάνουν τα πάντα για να μειωδοτήσουν για την αξία της μετοχής της ΤτΑ για να τα έχουν καλά με τους κλέφτες και εθνοκαθαριστές ιδιοκτήτες της Εθνικής; Τόσο αγάπη για την Πατρίδα; Αλλά για ποιο Έθνος πολεμουν και για ποιά Πατρίδα;
Απάντηση
·
9
Προβολή και των 4 απαντήσεων
elrinio75
Πριν από 2 ημέρες

+Ptolemy Soter Μη μου κάνεις κωλοτούμπες τώρα σε παρακαλώ. Πάνω που είχαμε συνενοηθεί απόλυτα. Ο Σώρρας ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ από την Τράπεζα της Ανατολής και ήρθε υπέρ μου στη δίκη. Αυτό το καταλαβαίνεις; Δεν υπάρχει πλέον αυτοτελές δικόγραφο με το όνομα του Σώρρα πάνω για την υπόθεση. Τα έγγραφα θα τα βγάλω στον αέρα, γιατί εγώ μιλάω με αποδείξεις, όχι με παραμύθια.
Απάντηση
·
Ptolemy Soter
Πριν από 1 ημέρα (έγινε επεξεργασία)

ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΜΕ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ; ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ. ΣΕ ΠΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ; ΟΥΤΕ ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙZΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΙΑWOOD …. ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο REAGAN?
Απάντηση
·
1
Ptolemy Soter
Πριν από 3 ημέρες

ο κ. Ρήνιος που ξέρει πολλά https://www1.bmo.com/onlinebanking/cgi-bin/netbnx/NBmain

και για τις μετοχές που λέει ότι έχει της ΤτΑ , είναι εγγεγραμμένος στο Μετοχολόγιο μιας και όλες οι μετοχές έχουν γίνει ονομαστικές;
Απάντηση
·
Προβολή και των 4 απαντήσεων
elrinio75
Πριν από 2 ημέρες

Δυστυχώς οι γνώσεις σου για την Τράπεζα Ανατολής συγκρίνονται με αυτές του Σώρρα. Πες του όταν κλέβει κείμενα μου, να μη σβήνει το όνομα μου από πάνω.
Απάντηση
·
1
Ptolemy Soter
Πριν από 1 ημέρα

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤτΑ; ΑΥΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΙΛΤ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ … ΜΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. … ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΕΔΩ
Απάντηση
·
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΤΕΣ
Πριν από 1 ημέρα

Όπως βλέπετε πολύ καλά ΟΛΟΙ σας φίλες και φίλοι, το status quo στη δημιουργία κομμάτων άλλαξε, αφού κατέρρευσε όλη η παλαιοκομματική καρικατούρα και το μπαλκονάτο “μπλα μπλα”. Η μοντέρνα εποχή επιτάσσει “οικονομικά κίνητρα” (πριν τα 600 δις, το προτελευταίο ήταν το “λεφτά υπάρχουν” και..πέτυχε!!!). Η δεύτερη κίνηση είναι η κομματική διάρθρωση κατά τόπους και ανά περιφέρειες, χωρίς “κουπόνια” και τοπικές,αλλά με χρήματα πολιτών να στήνονται επιτροπές κατά Νομούς (Νομαρχιακές) που πληρώνουν αφίσες, σεμινάρια,διαλέξεις, μετακινήσεις, παρουσιάσεις κλπ.(Πώς τσιμπάς αγόρι μου και πώς δαγκώνεις πάντα;) Η τρίτη δοκιμασμένη πρακτική είναι το “μάντρωμα” και η συνεχής πλύση εγκεφάλου. (Λες και ο έλληνας δεν μπορεί να επιζήσει ξεμάντρωτος). Τελευταίο γερό χαρτί: Το εμπόριο ΕΛΠΙΔΑΣ. Αυτό πουλάει πάντα. Κι όλα με ένα απλό κλικ! Μια υπογραφή από το σπιτάκι σου, απόν τον καναπέ σου, τρώγοντας τα σουβλάκια και πίνοντας τη μπύρα σου, έκαμες το χρέος σου προς την Πατρίδα. Άντε και τα έχει ο Σώρρας το 600 δις! (Λέμε τώρα!). Άντε και τα πήραμε τα 600 δις και ξεχρεώσαμε! Μέσα σε δέκα χρονάκια, με τα μυαλά αυτά θα χρωστάμε 600 τρις! Δεν έχουμε έλειμμα χρημάτων, έχουμε έλειμμα ΠΑΙΔΕΙΑΣ και Συλλογικής Συνείδησης. Τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις Έλληνα;
Απάντηση
·
2
kostas mastakounas
Πριν από 2 ημέρες

ΜΑ ΚΑΛΑ ! ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΥΡΙΣΤΙΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΤΑΖ ΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΜΑΥΡΟ ΡΕ ΖΩΑ ?? ΣΤΟ 3.08 ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ 3.09 ΜΑΣ ΠΕΤΑΤΕ ΣΚΟΥΡΟ ΦΟΝΤΟ ?ΜΑ ΚΑΛΑ ! ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΙΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ?? ΠΟΣΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ ! ΠΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΑΚΙΑ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..
Απάντηση
·
4
gialtouridis
Πριν από 2 ημέρες

Εσύ εκεί κόλλησες; Ο Σώρρας σε παραμυθιάζει και εσύ το λεκανοπέδιο προσέχεις; Η μάλλον ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ με κεφαλαια.
Απάντηση
·
hepos
Πριν από 1 ημέρα

εγω εχω 50 τρις ,πουλησα τεχνολογια στον σουπερμαν και τον μπατμαν . χαχα καλα ο σορας δεν τα εχει 400 αυτοι που τον πιστευουν τοσο απεγνωσμενοι ειναι?
Απάντηση
·
makistsi
Πριν από 2 ημέρες

Γιαλτουρίδη μασωνόπαιδο τελειώνουν τα ψωμιά σου σίχαμα!
Απάντηση
·
gialtouridis
Πριν από 1 ημέρα (έγινε επεξεργασία)

Αχ αχ αχ. Αυτό το ποίημα το ακούω εδώ και σχεδόν δυο χρονια. Εγώ να σας ξεβρακώνω και εσύ πίστευε ότι θέλεις.
Απάντηση
·
Yiannos .
Πριν από 23 ώρες

Αν κατάλαβα καλά ο κ. Σώρρας ζητά από την Ελληνική Κυβέρνηση να εξετάσει την κατάθεση των 600Δις και αυτοί οι δυο στο ντοκιμαντέρ ζητούν από τους Έλληνες πολίτες να μην εξετάσουν την κατάθεση των 600Δις;
Φοβερό. Πρέπει να γίνει ντοκιμαντέρ για αυτό το ντοκιμαντέρ.
Απάντηση
·
2
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πριν από 1 ημέρα

ΧΕΙΡΟΜΕΡΙΑ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΑΝΘΡΟΠΩΕΙΔΗ ΤΑ ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΡΕ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΤΕ ΑΕΙ ΣΗΧΤΗΡ ΡΕ ΖΩΑ ΕΕΕΕ ΖΩΑ
Απάντηση
·
1
Fylakas Siopis
Πριν από 1 ημέρα

ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΡΕ. ΣΑΥΡΟΕΙΔΕΣ ΤΣΑΜΠΑ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ. ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΤΟ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΓΥΦΤΙΚΗ ΣΑΥΡΑ. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΑΣ.
Απάντηση
·
1
MrBabis1976
Πριν από 1 ημέρα

και… θα ηθελα να προσθεσω για τους επικριτες του σωρρα. ακομα και να υποθεσουμε οτι τα ομολογα ειναι χωρις αντικρυσμα, ο ανθρωπος, οπως ειπε και ο ρηνος, με ενα ψεμα προσπαθει να βοηθησει την χωρα του…αν οι αλλοι δημιουργουν χρημα με κωλοχαρτα μας τα δανειζουν και μας περνουν τα παντα με αυτα τοτε γιατι να μην κανουμε και εμεις το ιδιο?? αν ειστε πραγματικοι ελληνες γιατι δεν πολεματε με το ιδιο μενος για να περασει σε ελληνικα χερια η τραπεζα της ελλαδος ή να αποδειξετε οτι το χρεος των κρατων στηριζετε και αυτο σε κωλοχαρτα σαν του σωρρα?? ε φιλτατοι? ειστε ελληνες ή οχι?
Απάντηση
·
Fylakas Siopis
Πριν από 1 ημέρα

ΑΛΗΤΕΣ ΗΡΘΕ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΣΑΣ. ΕΔΩ τα καλά βιδεάκια. Καιρός ήταν να σας βάλουν στη θέση σας βρωμιάρηδες. Ο Κοντούτσε, ο 1 και 50, με την κοιλιά σαν να είναι έγκυος, ο κοντός και τριχωτός είναι ο ήρωας σας; Σώρρα θα ξαναπάς φυλακή παιδούι μου. Και όχι για φρουτάκια και στοίχημα αυτή τη φορά ε….
Απάντηση
·
1
nikos0937
Πριν από 3 ημέρες (έγινε επεξεργασία)

1:20:12
Blackstones?? (αντί για Blackrock)

600δις εχεις και κυκλοφορείς με το Clio?
Και δεν ξέρεις γρι αγγλικά (κοστούντιαλ?? έχουμε ένα χετζ φάντς???)
Και σου λείπουν και δυο δόντια??
Απάντηση
·
1
Προβολή και των 15 απαντήσεων
Ptolemy Soter
Πριν από 1 ημέρα

ίσα , και με τι ασχολείσαι και εσύ ;; με φασόν όπως ο γιαλτουρίδης;
Απάντηση
·
Fylakas Siopis
Πριν από 1 ημέρα

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ. ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣΕΙΣ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΡΕ?
Απάντηση
·
1
Blk Lrd
Πριν από 1 ημέρα

ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΟΕΟ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ 5-6 ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
Απάντηση
·
3
George Kotzampasakis μέσω Google+
Πριν από 1 ημέρα

” GOVERNMENT OF WASHINGHTON” :…

… ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΠΙΣΘΕΝ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ , ΜΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ Ή ΤΟΥ ΜΑΚΗ…ΟΠΙΣΘΕΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΔΩ…!!!
ΕΠΙΣΗΣ , ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΟΥΟΣΙΝΓΚΤΟΝ…????…Ή ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΟΥΟΣΙΝΓΚΤΟΝ…?????
ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ…????
ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ 5/4/2013 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΟΝΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ …???
ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ/ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ/ΦΥΓΑΔΕΣ ΔΕΝ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΜΑ ΜΟΝΟ ΕΠ ΑΥΤΟΦΟΡΩ…????
ΜΗΠΩΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΓΟΡΑ ΨΗΦΩΝ ΣΑΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΝΕΡΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ,ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΣΙΑ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ??????
ΜΗΠΩΣ ????

ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ , ΕΙΣΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΩΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΣ/ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΑΠΛΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ,ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ….ΑΡΑΓΕ ΕΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΕΝΑΣ ΜΙΑ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΑΠΟ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟ….ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΣΟΥΝ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΗ ..?????
ΑΠΛΑ ,ΕΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΘΕΙΚΗΣ ΤΥΧΗΣ ..

…ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΓΓΑΝΑΚΟΣ ΣΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ 3 ΧΩΡΩΝ ..ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΩΝ ROTHSCHILD…ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΚΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΙΔΡΥΤΗΣ…ΕΧΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ …ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΑΓΙΣΕΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΚΤΙΚΑ ….!!!
ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΙΩΣΩ ΒΕΛΟΥΔΙΝΑ ,ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ…!!!

ΕΠΙΣΗΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΝ ΕΞΥΒΡΙΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ…ΜΑ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΕΒΑΛΕ ΑΛΛΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ…

ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΕΝΟΣ ΚΟΙΛΑΡΑ ΑΔΑΗ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ…
ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΕΝΑΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΒΡΥΑ ΠΑΤΡΩΝ …!!!

ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ,ΚΥΡΙΩΣ ΟΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΣΕΙ…
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΜΟΥ….
Απάντηση
·
2
Fylakas Siopis
Πριν από 1 ημέρα

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΤΟΣΤΟΜΕ!!!!
Απάντηση
·
awakening TV
Πριν από 3 ημέρες

Ας πουμε οτι τα ομολογα ειναι οκ. Θέλει ο κος Σώρρας τόκο για να τα “χαρίσει” στην Ελλάδα; Γιατί πρακτικά ετσι αγοράζει όλη την χώρα για 600δις δολλάρια που αν καταρρεύσει το δολλάριο δε θα έχουν καμία αξία.

και μια ακομα ερώτηση… γιατι δεν πάει σαν κύριος να αγοράσει τα γ@^&$@ομολογα που λήγουν κάθε τρεις και λιγο.
Απάντηση
·
2
Προβολή και των 7 απαντήσεων
gialtouridis
Πριν από 3 ημέρες

+Ptolemy Soter Πολύ γαβγίζεις αλλα κανεις δεν σε ακούει εκτος από 5-6 απατεώνες τύπου Σώρρα. Έχετε λεφτά; Δείξτε τα εδώ και τώρα. Απένταροι απατεώνες.
Απάντηση
·
Ptolemy Soter
Πριν από 2 ημέρες (έγινε επεξεργασία)

εσύ κοίτα να βρείς όλους τους Καζαρους συγγενείς του Σαμαρά , εκείνοι σε ακούνε . Εσύ δείξε ότι κάνεις φανελάκια , και μη το παίζεις τειρεσίας, είπες ποτέ για τα χρωστούμενα του Σαμαρά και την αιτηση του στον Oμπάμα να τα διαγράψει; H μάλλον δεν έχεις πρόσβαση σε στοιχεία Καζάρων;
Απάντηση
·
elrinio75
Πριν από 2 ημέρες (έγινε επεξεργασία)

Τελικά τα ομόλογα είναι του Wozny.. Τα ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ τώρα πουλάκια μου. Και η μυστική οθόνη του υπουργείου ήθελε κωδικό ε; Πόσο βλαμμένος μπορεί να είναι κάποιος για να μην μπορεί να γκουγκλάρει “Washington UCC” και να ψάξει με το όνομα “Washington State Bar Association” στη σελίδα του υπουργείου. ΜΑ ΠΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΟΣ μπορεί να είναι κάποιος!!!!
Απάντηση
·
4
Jimmys channel
Πριν από 1 ημέρα

Yo Bitches, lie much?
Τι γίνεται εδώ ρε παιδιά; Πέρασαν 2 χρόνια από την κατάθεση και ακόμα συνεχίζουν οι ίδιες bitches, Γιαλτουρίδης και Ρήνος; Γίνονται 10 εκδηλώσεις την ημέρα για ενημέρωση των προτάσεων του Αρτέμη Σώρρα από πολίτες σε όλη την Ελλάδα, Δήμαρχοι υπογράφουν με τον Αρτέμη Σώρρα και ακόμα αυτές οι 2 bitches μαζί με τις άλλες διάσημες bitches (Μυλωνά(CY), Ιγνατίου(CY), Τριανταφυλόπουλο(GR), Χατζηνικολάου(GR), Φουρλά(CY), Παπαδάκη(GR), Γεωργιάδη(GR)) είναι η “φωνή” της Ελληνικής Κυβέρνησης;

Θα ήθελα να ξέρω ποιός έχει αυτές τες bitches και τες βάζει να κάνουν τες λασποδουλειές του; Εννοώ, αυτός ο παιδικός δημοσιογράφος που έκανε το άθλιο και ανεκδιήγητο documentary ξέρουμε ποιος τον έχει. Tον ζougla τον Τριανταφυλόπουλο όμως, μαζί με όλες τες άλλες “αρμόδιες” bitches που το έχουν “ψάξει” στα Υπουργεία της Αμερικής και δεν υπολογίζουν δικαστικές αποφάσεις, ποιος τες έχει; Σε ποιον ανήκουν και τες πληρώνει τα τελευταία για 2 χρόνια; Ειδικά αυτές οι 2 Γιαλτου-ρήνες που γράφουν και μιλούν εκ μέρους των αρμόδιων οργάνων και θεσμών του Κράτους σε ποιον ανήκουν;;

Ο Αρτέμης Σώρρας μας απέδειξε 1 (ΕΝΑ) πράγμα και μόνο. Το ξέραμε αλλά δεν θέλαμε το πιστέψουμε. Δεν υπάρχει Ελληνικό Κράτος με Έλληνες πολιτικούς και Ελληνικούς θεσμούς. Υπάρχουν οι bitches και αυτές μας διακυβερνούν.

Έλληνες πολίτες και ξύπνιοι άνθρωποι ας ενωθούμε σε αυτό το σημείο που ο Αρτέμης Σώρρας μας παρουσίασε και πάμε ως το τέλος. Είναι η μόνη μας ευκαιρία να ελευθερώσουμε την Ελλάδα από τες bitches.
Ειδάλλως, θα έχουμε για πάντα τους “Τριανταφυλλόπουλους” να βάζουν καημένους δημοσιογράφους να μας κοιμίζουν με αρρωστημένες bitches.
Απάντηση
·
2
elrinio75
Πριν από 1 ημέρα

Πριν ο Τριανταφυλλόπουλος σου έκανε έτσι; Μόλις άρχισε να ψάχνει την αλήθεια τα έπαιξες και έπαθες βραχυκύκλωμα. Ο Ταρζάν σας την έχωσε τη μπανάνα μια χαρούλα. Δεν ντρέπεσαι ρε να μην ανοίγεις τα μάτια σου και να μένεις φανατισμένος; Μπορείς να έχεις όσους λογιαριασμούς θες αλλά ρε κακομοίρη πόσο άρρωστος μπορεί να είσαι; ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ. Τι κάνει καλύτερο το Σώρρα;
Απάντηση
·
gialtouridis
Πριν από 1 ημέρα

Jimmy,

Το γύφτικο το bitch
που μας το παίζει rich
εκτάκτως στην εντατική για πρωκτικό stitch.
Απάντηση
·
Ptolemy Soter
Πριν από 3 ημέρες

Giorgos Gialtouridis

Company : Deukalion

http://companies.findthecompany.com/l/26517835/Deukalion-Llc-in-Dover-MA

COMPANY PROFILE

This listing is for Deukalion, Llc’s Single Location in Dover, MA.

Classification Information
International Class Code(s):

025

US Class Code(s):

022, 039

Primary Class:

Clothing, footwear, headgear.

Class(es) Status:

Active

First Use Anywhere:

NOT PROVIDED

First Use In Commerce:

NOT PROVIDED

ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΤΕΙΡΕΣΙΑ;
·
Απάντηση
·
1
Προβολή και των 13 απαντήσεων
Lefteris Eleftheriou
Πριν από 2 ημέρες (έγινε επεξεργασία)

+gialtouridis
ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΑΣΕΙ Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΟΥ!! ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ…ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 28/6/13;;;; ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ $ORRO$, O ΡΗΝΟΣ;;; ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΛΕΣΑΝ!!
Απάντηση
·
5
gialtouridis
Πριν από 2 ημέρες (έγινε επεξεργασία)

+Lefteris Eleftheriou Βρε, άρθρο για τον Wozny. Τι γράφει άραγε;

http://tdn.com/business/local/longview-attorney-disbarred/article_21fa2930-d408-59d6-873b-d4b56b1416da.html

Απόσπασμα:
Wozny, who worked as a lawyer in Longview for 24 years, is eligible for reinstatement only if he obtains a mental health evaluation from a Bar Association-approved mental health professional…

Ξέρω και κάποιους συνεργάτες του Wozny που επίσης χρειάζονται mental health evaluation.

Lefteris Eleftheriou, Δακρύζω από τα γέλια.
Απάντηση
·
Στέργιος ΠΑΟΚ
Πριν από 2 ημέρες

Μεγάλε Σώρρα με αυτά τα μούτρα που έχεις όχι δεν έχεις τα 600δις αλλά αν σε γυρίζουν ανάποδα δύσκολα να βρουν 100ε γιατί και αυτά τα τρως στο φαί.
Απάντηση
·
3
arhontas99
Πριν από 3 ημέρες

Τα ομόλογα είναι του Wozny ή είστε τόσο φανατικοί κάποιοι;
Απάντηση
·
2
Προβολή και των 6 απαντήσεων
gialtouridis
Πριν από 3 ώρες

+Christos Adamidis Θα απαντήσετε σχετικά με την απόφαση του δικαστηρίου; Θα μας την δείξετε αυτούσια; Θα απαντήσετε για το καρέ στου Μπεξή που εσείς οι ίδιοι μας αποκαλύψατε ότι τα κωλόχαρτα είναι του Stephen Louis Wozny;

Έτσι σας έμαθαν τα αφεντικά σας. Δεν θα απαντάτε σε κανέναν. Και εάν κάποιοι επιμένουν θα τους βρίζετε για να φύγουν. Τα αφεντικά σας όμως δεν κατάλαβαν ότι αυτή η τακτική ισχύει στην Ουγκάντα, όχι στην Ελλάδα.

Ξεφτιλισμένοι ήρθατε, ξεφτιλισμένοι θα φύγετε.

Ουστ αλήτες. Ουστ προδότες του Έθνους.

Δίχως να μας δείξετε πεντάρα μας παραμυθιάζεται ότι έχετε 3 τρις.

Ουστ ξεφτιλισμένοι.
Απάντηση
·
gialtouridis
Πριν από 2 ώρες

+Christos Adamidis Σχόλιο από πέρυσι, ισχύει και σήμερα:

Ανώνυμος • 3 Μαΐου 2013 – 2:01 μ.μ.
ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΛΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ. Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ (π.χ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ, ΤΟΝ ΝΙΚΟ, ΤΟΝ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ…) ΜΕ ΕΝΑ ΝΑΙ Η ΕΝΑ ΟΧΙ, ΒΑΖΕΙ ΟΡΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…. ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΟΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΑΚΤΟΡΕΣ κλπ. ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ…
http://www.katohika.gr/2013/05/prosklisi-sorra.html
Απάντηση
·
george kon
Πριν από 3 ημέρες

χαχαχαχαχαχα
Εχετε πολυ πλακα ….
και να εξηγηθω….
Στο ντοκιματερ ο δημοσιογραφος
λεει οτι το δικαστηριο εχει αποφαση καταπελτη
που αθωωνει τον κ.Σωρρα…
Οτι και να λεει ο “κυριος” Γεωργιαδης
περι αντιδικιας και τα αλλα μπαρμπουτσαλα
δεν γινεται απλα να ισχυουν μιας δεν υπαρχει αντιδικια
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ …

Το ανοιχτο πανεπιστημιο μου μεσα ( για οσους καταλαβαν)

Αρα ο Κυριος Σωρρας θα πρεπει να εινια μεσα
εαν εχει αδικο .
Στο μεταξυ η Αποφαση εχει αναγνωστει στην Θεσσαλονικη
σε μια ημεριδα της ΕΙ END και μεσα απο αυτη φαινεται
οτι το δικαστηριο του αναγνωριζει τα 600

Εδω ξεκιναει και το πιο περιεργο μιας που
εαν δεν ειναι αυτη η αποφαση τοτε πολυ απλα
η ΕND εχει κανει παραποιηση-αποποιηση αποφασης
και αυτο ειναι σοβαρο αδικημα ….

Απο την αλλη η τραπεζα της ανατολης
( με αυτη την υποθεση γνωρισαμε τονμ κυριο Σωρρα)
ειναι μια υποθεση που εχιε πολυ ψωμι
μιας που η αρχη της “υποτιθεμενης”( προσωπικη αποψη)
απατης στο θεμα αυτο εχει πολυ πλακα μιας που υπαρχει δικαστιριο
που αναγνωριζει ( ασφαλιστικα μετρα) οτι η Εθνικη τραπεζα
δεν εχει αποδωσει στους κ .Σωρρα τα ενγραφα που αποδεινκειουν
την συνχωνευση και καλει την τραπεζα να το κανει.

Κοινως αναγνωριζει οτι η τραπεζα δεν εκανε κατι που εχει
υποχρεωση να κανει με την αιτηση του κυριου Σωρρα ….

Οποτε παιδια τα πραγματα ειναι πολυ απλα
εαν ειναι απατεωνας θα επρεπε να να ειναι
μεσα με την εκταση που πηρε το θεμα

Ο Αδωνης κανει λογο για αντιδικια και κουραφεξαλα
την στιγμη που εχουμε αποφαση δικαστιριου.

Κια χαρτακτιριζει καημενους ( ο απατεωνας ψευτης Αδωνης)
οσους πιστευουν τον Σωρρα;

Κια λα κανουμε ρε να τον πιστευουμε
αμα ειναι απατεωνας να τον κλεισετε μεσα
για την την απατνη του …

Εχει ομως απατη ;

Και ενταξει ας υποθεσω οτι ειναι απατεωνας
ποιος τον χαρακτιριζει απατεωνα ;
ο Ψευτης Αδωνης ;

χαχαχα

Η τεχνολογια των Αρχαιων οσο περιεργο και να φιανεται
εχει βαση μαις που εχουμε μεσοπαγετωνιες περιοδους
(οσοι εχουν ορεξη ας ψαξουν και γιατα επιπεδα πολιτισμου
0-1-2-3 ) ενος πολυ γνωστου Φυσικου αποδεκτου απ ολη την
Επιστιμονικη κοινωτητα ανα τον κοσμο.

Εκει θα δουμε εαν ειναι κατι τετοιο εφικτο η οχι …

Υσ : σδυνδρομο της Στολχωμης
Απάντηση
·
5

Μοιραστείτε το!

1 comment to Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ απαντά στα ζόμπι που ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ σε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ σωτήρες ότι μην ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ, ας κάνουν υπομονή ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ είναι κοντά που λήγει κατά τα λεγόμενα η δέσμευση των ομολόγων και θα βρέχει ντόλαρς με ΟΥΡΑ!!!

  • ΣΤΑΜΑΤΙΑ

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΣΩΡΡΑ “ΞΥΠΝΗΣΑΝ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΘΥ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΡΟΪΔΑ !!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕND ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ,ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟΪΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ “ΠΑΙΖΕΙ” ΜΑΓΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΡΙΑ ,ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ,ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΟΣΜΑΚΙ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑ.!
    Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΣΩΡΡΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ,ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΟΝ ΗΔΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ !ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΥΦΛΗ, ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
    ΤΑ Λ Α Μ Ο Γ Ι Α ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ????????????????????????????

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>