«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Και ένα σχόλιο για το πετσάφι Νίκο Δήμου Από το (ποτάμι) και μην ξεχνάτε ο Θωδοράκης η μεγάλη δημιοσιογρα(φάρα) είναι ανιψιός της Δάφνης Αβούρι του προδότη Σημίτη!!! :

Νικος Δήμου, Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΑΥΤΙΑ  Είπε στην  http://olympia.gr/

Το προδοτικό πετσάφι Νίκος Δήμου γκρεμίζει έναν ακόμα αστικό μύθο

Η Σοφία είπε

Μαρτίου 26, 2014 στις 12:52 πμ

Μισοξαπλωμένος στη σαλόνα του Παλαιού Ψυχικού, καλοζωϊσμένος, καλοθρεμμένος, εφησυχασμένος, πλην μοδάτος χλιδαριστερούλης, με βλέμμα αυτοϊκανοποίησης βολεμένου μεγαλοαστού, αποκομμένος από οτιδήποτε έχει σχέση με την Ελλάδα παπαροφιλοσοφεί εκ του ασφαλούς και με σοβαροφάνεια.

Ο κλασικός μαλάκας της μεταπολίτευσης. Κομπλεξικός, ξενόδουλος, που έχει έχει αναγάγει το προσωπικό του κόμπλεξ του σε ιδεολογία, μη σου πω και σε επιστήμη, πρόθυμος να γίνει σκουλήκι να τον πατήσουν οι όποιοι ξένοι – αρκεί να είναι δυτικοί, που ακόμα κι ο πιο τιποτένιος απ’ αυτούς στα μάτια του μοιάζει καταπληκτικός- και που είναι πρόθυμος να συμφωνήσει σε οτιδήποτε λένε εναντίον της χώρας του μόνο και μόνο για να τους μοιάσει και να νοιώσει σημαντικός.

 

Σαν δεν ντράπηκαν οι παλιοέλληνες να κάνουν θηριωδίες εναντίον των οθωμανών που τους είχαν κατσικωθεί στο σβέρκο για 400 χρόνια!!!!

Για όποιον δεν καταλαβαίνει τι εποχή ήταν, ας κοιτάξει στην Συρία για να καταλάβει!!

Αν όταν περνούσε το οθωμανό δεν ήσουν με το κεφάλι στο χώμα έχανες το κεφάλι σου.

Και για να ελευθερωθείς απ’ αυτό έπρεπε να πεις “σας παρακαλώ δεν θά θελα” σύμφωνα με την τσατσά πασών των καθεστώτων…

Άσε μας ρε χλιδάγγουρα!

Εχώ δει πολλά βολεμένα λαμόγια που κάνουν τους υπεράνω, τους “αντικειμενικούς” με ό,τι νοιώθουν ότι δεν τους αφορά.

Ας τολμήσει κανείς να θίξει το πετσάκι ή την τσεπούλα του “αντικειμενικού” και θα δεις τι γίνει…. Οι αντικειμενικότητες κι οι παπαροθεωρίες κόβονται επί τόπου όταν θιχτεί το μικροσυμφεροντάκι! Ουστ βοθρόλυμα. Να πας στην τουρκία να κάνεις τον υποψήφιο.

Δ.Αλευρομαγειρος

george@mantzaris.eu

……………………….

Διαβάστε πως ξεπετάγονται οι προδότες χωρίς κανένας να τον καθίσει στο σκαμνί;;;

Νίκος Δήμου

«Μερικοί από τους πιο γενναίους οπλαρχηγούς μας ήταν Αρβανίτες»

Ο Νίκος Δήμου αποδομεί ό,τι γνωρίζαμε για την Επανάσταση του 1821

«Ο Παλαιών Πατρών Γερμανός όχι μόνο δεν σήκωσε το λάβαρο αλλά έβριζε τον επαναστάτη Παπαφλέσσα», γράφει ο συγγραφέας – Ο κ. Δήμου υποστηρίζει ότι η Επανάσταση απέτυχε και «ελευθερωθήκαμε μόνο χάρη στην απόφαση των Μεγάλων Δυνάμεων»

Φωτιές στον πολιτικό σχηματισμό του Σταύρου Θεοδωράκη ανάβει ο συγγραφέας Νίκος Δήμου με τις απόψεις του για την επανάσταση του 1821.

Ο Νίκος Δήμου, ένας από τους συνεργάτες του Σταύρου Θεοδωράκη και υποστηρικτές της κίνησης «το Ποτάμι» με άρθρο του στο protagon.gr ταράζει τα νερά αφού αμφισβητεί ανοικτά το ’21 ενώ κάνει λόγο για θηριωδία των Ελλήνων. Εξάλλου, σύμφωνα με τον κ. Δήμου, αν σήμερα έβγαινε «ένα βιβλίο που θα έγραφε τα αληθινά συμβάντα του ’21, θα καιγότανε στην πυρά και ένας καθηγητής που θα το δίδασκε, θα έχανε τη δουλειά του».

Ο ίδιος παραθέτει «μερικές ιστορικά εξακριβωμένες αλήθειες», όπως τις χαρακτηρίζει.

Tο άρθρο του:
«Η επανάσταση ξεκίνησε όχι από τους ηρωικούς αρματολούς και κλέφτες (αντίθετα αυτοί και μέσα στον Αγώνα πολεμούσαν σαν μισθοφόροι για αμοιβή και λάφυρα) αλλά από φιλήσυχους αστούς εμπόρους που ζούσαν έξω από την Ελλάδα. Το κίνημα άρχισε από αστούς αλλά το αγκάλιασε ο λαός. Όμως, όπως γράφει ο Σκαρίμπας: «Το Πατριαρχείο το αφόρισε.  Οι Πρόκριτοι και οι Ιεράρχες το χλεύασαν. Ο Καποδίστριας του γύρισε τις πλάτες. Ο Κοραής μας το μυκτήρισε». Η αρχή ήταν πολύ δύσκολη και το τέλος ολέθριο.

Η Εκκλησία όχι μόνο δεν πρωτοστάτησε στον Αγώνα αλλά τον πολέμησε με κάθε τρόπο. Αφόρισε τον Ρήγα Φεραίο, εναντιώθηκε στις «σατανικές» απόψεις για ελευθερία, ισότητα και δημοκρατία που έρχονταν από την Δύση και τελικά αφόρισε και την ίδια την επανάσταση. Φυσικά κανείς δεν ήταν στην Αγία Λαύρα στις 25 Μαρτίου και ο Παλαιών Πατρών Γερμανός όχι μόνο δεν σήκωσε το λάβαρο (που φτιάχτηκε μετά από 50 χρόνια) αλλά έβριζε τον επαναστάτη Παπαφλέσσα ως «εξωλέστατον».

Η επανάσταση του 21 απέτυχε ολοκληρωτικά. Μετά την εισβολή του Ιμπραήμ δεν είχε μείνει ούτε μία επαναστατική εστία. Ελευθερωθήκαμε μόνο χάρη στην απόφαση των Μεγάλων Δυνάμεων – και την δράση τους στην ναυμαχία του Ναβαρίνου. (Ήταν η πρώτη – και η καλύτερη –«ανθρωπιστική επέμβαση» της ιστορίας).

Η επανάσταση απέτυχε επειδή οι Έλληνες πολεμούσαν περισσότερο μεταξύ τους, παρά με τους Τούρκους. Ο – ήδη τόσο απών – Κωστής Παπαγιώργης, την είχε χαρακτηρίσει:«πανεθνικό εμφύλιο, ο οποίος κατ’ ευφημισμόν βαπτίσθηκε επανάσταση από τους ιδεολόγους ιστορικούς».

Στην Επανάσταση έγιναν πράξεις θηριωδίας εκ μέρους των Ελλήνων. Στην κατάληψη της Τριπολιτσάς σφάχτηκαν πάνω από 30.000 άμαχοι – ανάμεσά τους πολλοί Εβραίοι που ήταν αμέτοχοι στον αγώνα. Λόγος: το πλιάτσικο. Λέει ο Κολοκοτρώνης στα Απομνημονεύματα: «το ασκέρι όπου ήταν μέσα, το ελληνικό, έκοβε κι σκότωνε από Παρασκευή ως Κυριακή, γυναίκες παιδιά και άντρες, 32000, μία ώρα ολόγυρα της Τριπολιτσάς». (Αντίθετα οι Τουρκαλβανοί υπερασπιστές της πόλης έφυγαν αλώβητοι μετά από συμφωνία. Που σημαίνει ότι ο Κολοκοτρώνης είχε τον έλεγχο του στρατού του και άρα επέτρεψε τη εθνοκάθαρση).

Και όσοι δεν συμπαθούν τους Αλβανούς θα έπρεπε να ξέρουν πως μερικοί από τους πιο γενναίους οπλαρχηγούς και καπεταναίους μας ήταν Αρβανίτες που δεν μιλούσαν καν τα ελληνικά. Κι όταν ο Μαυροκορδάτος έβγαλε λόγο στα πληρώματα του Ελληνικού στόλου χρειάστηκε μεταφραστή γιατί δεν κατάλαβαν λέξη (το γράφει ο Παπαρρηγόπουλος).

Θα έχουμε ωριμάσει ως έθνος, όταν τα σχολικά μας βιβλία συμπεριλάβουν αυτές (και άλλες) δύσκολες αλήθειες. Όταν θα πάψουν να αποσιωπούν ή να μυθολογούν. Έτσι θα πραγματώσουμε το Σολωμικό ρήμα,  που ταυτίζει το αληθές με το εθνικό» καταλήγει το άρθρο του.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>